Οδηγεί τις Ηνωμένες Πολιτείες και την ανθρωπότητα σε πυρηνικό πόλεμο

Στον δρόμο προς μια πυρηνική σύγκρουση που σίγουρα δεν θα ήταν προς το συμφέρον του αμερικανικού λαού – ούτε της ίδιας της ανθρωπότητας, προειδοποιεί ο πρόεδρος των VIPS Τζο Μπάιντεν.

 

 

 

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress Συντακτική ομάδα του Mytilenepress Οι τρεις παγκόσμιες καινοτομίες μου-Project Manager. Contact : [email protected]6945294197). “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ :

ΑΠΟ:  Βετεράνοι επαγγελματίες νοημοσύνης για την ψυχική υγεία

ΘΕΜΑ:  Στο χείλος του πυρηνικού πολέμου

Κυριε προεδρε :

Η Γαλλία φέρεται να ετοιμάζεται να στείλει μια δύναμη περίπου 2.000 στρατιωτών – περίπου μια ενισχυμένη ταξιαρχία χτισμένη γύρω από ένα τεθωρακισμένο τάγμα και δύο μηχανοποιημένα τάγματα, με υποστήριξη στρατευμάτων επιμελητείας, μηχανικής και πυροβολικού – στην Ουκρανία στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Αυτή η δύναμη είναι καθαρά συμβολική, καθώς δεν θα είχε δυνατότητα επιβίωσης σε μια σύγχρονη σύγκρουση υψηλής έντασης της κλίμακας αυτού που συμβαίνει σήμερα στην Ουκρανία. Δεν θα αναπτυσσόταν απευθείας σε μια ζώνη σύγκρουσης, αλλά θα χρησίμευε είτε ως

(1) έλεγχος δύναμης/σύρμα ταξιδιού για να σταματήσει η ρωσική προέλαση. Ή

(2) δύναμη αντικατάστασης που αναπτύχθηκε σε μια μη ενεργή περιοχή για να απελευθερώσει Ουκρανούς στρατιώτες για μάχη. Η γαλλική ταξιαρχία θα συμπληρωνόταν από μικρότερες μονάδες από τα κράτη της Βαλτικής.

Αυτό θα ισοδυναμούσε με την εισαγωγή στρατιωτικών στρατευμάτων από μια χώρα του ΝΑΤΟ σε ένα θέατρο πολέμου, καθιστώντας τους «νόμιμους στόχους» σύμφωνα με τους νόμους του πολέμου.

Τέτοιες μονάδες προφανώς δεν έχουν εντολή ΝΑΤΟ. Ωστόσο, κατά την άποψη της Ρωσίας, αυτό μπορεί να είναι μια διάκριση χωρίς διαφορά. Η Γαλλία φαίνεται να στοιχηματίζει –αφελώς– ότι η ένταξή της στο ΝΑΤΟ θα εμπόδιζε τη Ρωσία να επιτεθεί στα γαλλικά στρατεύματα. Αντίθετα, είναι πολύ πιθανό η Ρωσία να επιτεθεί σε οποιοδήποτε γαλλικό/βαλτικό απόσπασμα στην Ουκρανία και να καταστρέψει/υποβάθμισε γρήγορα τη μαχητική της βιωσιμότητα.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν θα μπορούσε να υπολογίσει ότι μετά τις ρωσικές επιθέσεις στα στρατεύματα των μελών του ΝΑΤΟ -εντολή του ΝΑΤΟ ή όχι- θα μπορούσε να επικαλεστεί το Άρθρο 5 του Χάρτη του ΝΑΤΟ και να κάνει να παρέμβει η συμμαχία του ΝΑΤΟ. Μια τέτοια επέμβαση πιθανότατα θα λάβει τη μορφή αεροσκαφών που θα επιχειρούν από χώρες του ΝΑΤΟ – και ίσως να περιλαμβάνει αποστολές απαγόρευσης εναντίον στόχων στη Ρωσία.

Στον γκρεμό του πυρηνικού πολέμου;

Από δογματική και νομική άποψη, η απάντηση της Ρωσίας θα ήταν να εξαπολύσει αντίποινα και εναντίον στόχων που βρίσκονται σε χώρες του ΝΑΤΟ. Εάν στη συνέχεια το ΝΑΤΟ επιτεθεί σε στόχους στη Ρωσία, τότε θα κυριαρχούσε το ρωσικό πυρηνικό δόγμα και τα κέντρα αποφάσεων του ΝΑΤΟ θα χτυπηθούν με πυρηνικά όπλα.

Δεν πιστεύουμε ότι η Ρωσία θα εξαπολύσει πυρηνική επίθεση κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά μάλλον αφήνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες να αποφασίσουν εάν θέλουν να διακινδυνεύσουν την καταστροφή προετοιμάζοντας να εξαπολύσουν πυρηνική επίθεση κατά της Ρωσίας. Τούτου λεχθέντος, οι στρατηγικές δυνάμεις της Ρωσίας έχουν βελτιωθεί σε σημείο που σε ορισμένους τομείς –π.χ. υπερηχητικούς πυραύλους– οι δυνατότητές τους υπερβαίνουν αυτές των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ.

Με άλλα λόγια, ο ρωσικός πειρασμός να χτυπήσει πρώτος είναι ίσως λίγο ισχυρότερος από ό,τι σε προηγούμενες κρίσεις, και είμαστε λίγο λιγότερο πεπεισμένοι ότι η Ρωσία θα θέλει να «πηγαίνει δεύτερη».

Ένας άλλος ανησυχητικός παράγοντας είναι ότι οι Ρώσοι είναι πιθανό να πιστεύουν ότι η τρέλα του Μακρόν απολαμβάνει τη σιωπηρή έγκριση ορισμένων βασικών αξιωματούχων των ΗΠΑ και της Δύσης, οι οποίοι φαίνεται απελπισμένοι να βρουν έναν τρόπο να αλλάξουν την τροχιά του πολέμου στην Ουκρανία – ειδικά όσο πλησιάζουν οι εκλογές.

Οτι χρειάζεται να γίνει

Η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει ότι η Γαλλία την οδηγεί στον δρόμο προς την αναπόφευκτη αυτοκαταστροφή.

Ο αμερικανικός λαός πρέπει να καταλάβει ότι η Ευρώπη τον οδηγεί στο χείλος του πυρηνικού αφανισμού.

Εφόσον οι Ρώσοι ηγέτες μπορεί να υποψιάζονται ότι ο Μακρόν συνεργάζεται χέρι-χέρι με την Ουάσιγκτον, οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να εκφράσουν δημόσια και ξεκάθαρα τη θέση τους.

Και εάν η Γαλλία και η Βαλτική επιμένουν να στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία, πρέπει επίσης να καταστεί σαφές ότι μια τέτοια ενέργεια δεν έχει εντολή του ΝΑΤΟ. ότι το άρθρο 5 δεν θα ενεργοποιηθεί από ρωσικά αντίποινα· και ότι το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών όπλων που αποτελούν μέρος της αποτρεπτικής δύναμης του ΝΑΤΟ, δεν θα χρησιμοποιηθεί ως αποτέλεσμα της ρωσικής στρατιωτικής δράσης εναντίον γαλλικών ή βαλτικών στρατευμάτων.

Χωρίς τέτοια σαφήνεια, η Γαλλία θα οδηγούσε τον αμερικανικό λαό στον δρόμο προς μια πυρηνική σύγκρουση που αναμφίβολα δεν θα ήταν προς το συμφέρον του αμερικανικού λαού – ούτε της ίδιας της ανθρωπότητας.

Για τη διευθυντική ομάδα, βετεράνοι επαγγελματίες ευφυΐας υγείας
  • William Binney , πρώην Τεχνικός Διευθυντής, Παγκόσμια Γεωπολιτική και Στρατιωτική Ανάλυση, NSA. συνιδρυτής, Κέντρο Ερευνών Αυτοματισμού SIGINT (επ.)
  • Richard Black , πρώην γερουσιαστής της πολιτείας της Βιρτζίνια. Συνταγματάρχης, Ηνωμένες Πολιτείες (συνταξιούχος); Πρώην Προϊστάμενος του Τμήματος Ποινικού Δικαίου, Γενικός Εισαγγελέας Δικαστής (Associate VIP)
  • Μάρσαλ Κάρτερ Τριπ , Αξιωματικός Εξωτερικών Υπηρεσιών (συνταξιούχος) και πρώην Διευθυντής Γραφείου στο Γραφείο Πληροφοριών και Έρευνας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
  • Bogdan Dzaković , πρώην Federal Air Marshals και Red Team Leader, FAA Security, (συνταξιούχος) (Associate VIP)
  • Graham E. Fuller,  Αντιπρόεδρος, Εθνικό Συμβούλιο Πληροφοριών (συνταξιούχος)
  • Philippe Girard i, CIA, Αξιωματικός Επιχειρήσεων (επ.)
  • Matthew Hoh , πρώην καπετάνιος, USMC, Ιράκ και Υπάλληλος Υπηρεσιών Εξωτερικών, Αφγανιστάν (Associate VIP)
  • James George Jatras , πρώην Αμερικανός διπλωμάτης και πρώην σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής στην ηγεσία της Γερουσίας (Associate VIPS)
  • Larry C. Johnson , πρώην αξιωματικός της CIA και του State Department στην αντιτρομοκρατία
  • Τζον Κυριακού , πρώην αξιωματικός αντιτρομοκρατικής CIA και πρώην ανώτερος ερευνητής της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας
  • Karen Kwiatkowski , πρώην αντισυνταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (επ.), στο Γραφείο του Υπουργού Άμυνας, παρατηρώντας την κατασκευή ψεμάτων για το Ιράκ, 2001–2003
  • Douglas MacGregor , Συνταγματάρχης, Ηνωμένες Πολιτείες (Συνταξιούχος) (Συνεργάτης VIP)
  • Ray McGovern , πρώην αξιωματικός πεζικού/υπηρεσιακού στρατού των ΗΠΑ και αναλυτής της CIA. Πρόεδρος της CIA (συνταξιούχος)
  • Elizabeth Murray,  πρώην Αναπληρώτρια Υπηρεσία Εθνικών Πληροφοριών για τη Μέση Ανατολή, Εθνικό Συμβούλιο Πληροφοριών και πολιτικός αναλυτής της CIA (συνταξιούχος)
  • Todd E. Pierce , MAJ, Δικαστής του Στρατού των ΗΠΑ (Επαγγελματίας)
  • Pedro Israel Orta,  πρώην αξιωματικός της CIA και της κοινότητας πληροφοριών (Γενικός Επιθεωρητής)
  • Scott Ritter , πρώην MAJ, USMC; πρώην επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ στο Ιράκ
  • Coleen Rowley , Ειδικός πράκτορας του FBI και πρώην νομικός σύμβουλος του τμήματος Minneapolis (συνταξιούχος)
  • Laurent Wilkerson,  Συνταγματάρχης ΗΠΑ, συνταξιούχος), επισκέπτης ομότιμος καθηγητής, College of William and Mary (συνεργάτης VIPS)
  • Sarah G. Wilton , CDR, USNR, (ret.); Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας (Επαν.)
  • Kirk Wiebe , πρώην κύριος αναλυτής, SIGINT Automation Research Center, NSA
  • Robert Aile , πρώην αξιωματικός της Υπηρεσίας Εξωτερικών (συνεργάτης VIPS)
  • Ann Wright , συνταξιούχος έφεδρος συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού και πρώην διπλωμάτης των ΗΠΑ που παραιτήθηκε το 2003 σε αντίθεση με τον πόλεμο στο Ιράκ.

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Επίσης υποστηρίζοντας το περιοδικό μας συμβάλετε στην πραγματική επίλυση μιας μεγάλης εθνικής μάστιγας τα  σοβαρά και θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα μέσα από τρεις παγκόσμιες-πανελλήνιες καινοτομίες. 

Με εμπνευστή τον μεγάλο Σέρβο προπονητή Ντούσαν Ίβκοβιτς  ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλοςστα πλαίσια της πραγματικής μείωσης των θανατηφόρων-σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων είναι δημιουργός τριών παγκόσμιων-πανελλήνιων καινοτομιών.

Εδώ και είκοσι έτη δημιούργησε ένα Πρότυπο προπονητικό πρόγραμμα υψηλού αθλητισμού για την αποφυγή σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων. Μεταξύ άλλων προτείνει την δημιουργία Γυμνασίων-Λυκείων και πανεπιστημιακών σχολών μηχανοκίνητου αθλητισμού. Διότι ήταν στέλεχος στην μεγάλη ΑΕΚ των τίτλων και του Final four μια ακόμη παγκόσμια καινοτομία του είναι ότι συμπεριλαμβάνει ένας μέρος της προπονητικής του Ντούσαν Ίβκοβιτς-Ευρωλίγκας μαζί με δικές του ασκήσεις στο προπονητικό πρόγραμμα αποφυγής των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και για την αγωνιστική προετοιμασία στα μηχανοκίνητα σπορ σχετικά με αγώνες μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου. Για όσους δεν γνωρίζουν στον κλάδο της μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου στην Ελλάδα δεν υπάρχουν προπονητές και προπονητικό-τεχνικό σκέλος.

Το έτος 2004 ίδρυσε αθλητικό σύλλογο μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου στα πλαίσια της απομάκρυνσης των οδηγών από αυτοσχέδιους αγώνες, επικίνδυνους ελιγμούς και σοβαρά-θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα. Με προσωπικές του ενέργειες πέντε μήνες από την δημιουργία του συλλόγου διοργανώσαμε αγώνα πανελληνίου πρωταθλήματος,   Επίσης έκανε 4 χρόνια αθλητική εκπομπή στο ραδιόφωνο για τα μηχανοκίνητα σπορ και για την εφαρμογή των τριών παγκόσμιων-καινοτομιών του σχετικά με τα σοβαρά-θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα και την πρόσληψη προπονητών στα σωματεία μηχανοκίνητου αθλητισμού. Επίσης επί 20 συναπτά έτη δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ τις εργασίες-καινοτομίες του. Τις καινοτόμες προτάσεις του έχει καταθέσει και ως πρόεδρος του αθλητικού Σωματείου στους αρμόδιους φορείς.

Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του. Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).

 

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-230 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός.

 

 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας.

 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός.

 

 

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepress

πηγή: Consortium News

loading...