Οδεύουμε προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Οδεύουμε προς έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και οι άνθρωποι της Δύσης κοιμούνται και χαλαρώνουν ήσυχοι σε μια πυριτιδαποθήκη.

 

Έρευνα-Επιμέλεια-Μετάφραση Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

Το φιτίλι που μπορεί να ανατινάξει αυτή την πυριτιδαποθήκη είναι πολύ κοντά, αλλά οι μάζες συνεχίζουν να μασούν το σύνθημα του Πενταγώνου και του ΝΑΤΟ, στα στόματα των μικρών υπαλλήλων του Big Speculative Capital: «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στη Ρωσία να πάρει την εξουσία από την Ευρώπη ».

Η πυριτιδαποθήκη δεν είναι απλώς μια πυριτιδαποθήκη: είναι μια μυριάδα πυρηνικών κεφαλών που, έστω και με φειδώ, τακτική και «χαμηλής προβολής», σημαίνουν το τέλος της Ευρώπης, αν χρησιμοποιηθεί, το τέλος μας, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δεν ήταν αρκετό να καταστρέψει μια ολόκληρη χώρα, την Ουκρανία, και να χρησιμοποιήσει τον πληθυσμό της ως τροφή για κανόνια. Δεν αρκούσε να θρέψει εθνικιστικά και υπέρτατα όνειρα για να το απομακρύνει από τη φυσική του ρωσική τροχιά. Χρειάστηκε, και θα χρειαστεί, να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια του «μικρού Ναπολέοντα», να στείλουμε ανοιχτά ευρωπαϊκά στρατεύματα και όχι πλέον ως ψευδουκρανοί μισθοφόροι, όπως έγινε μέχρι τώρα, αλλά επιστρατεύοντας τους δικούς μας και δίνοντας στολές και όπλα. .

Ο Μακρόν, παρά το παραπλανητικό του όνομα που ετυμολογικά σημαίνει «μεγάλος», είναι ένας πολύ μικρόσωμος άνθρωπος. Και τα ανθρωπάκια που θέλουν να δείξουν μεγαλείο χωρίς να το κατέχουν είναι επικίνδυνα. Ο Μακρόν, όπως ο Σάντσες και όπως όλα τα ανθρωπάκια που ηγούνται της συλλογικής Δύσης, θέλει να μας παρασύρει παράφορα σε μια πολεμική αντιπαράθεση με έναν γίγαντα. Ο ρωσικός λαός, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν έχει πλέον καμία σχέση με τις μικρές πόλεις της Δύσης. Ο ρωσικός λαός διατηρεί μια καλή δόση πατριωτισμού και χριστιανικής πίστης. Πρόκειται για έναν λαό που υπέφερε με ανείπωτους τρόπους, πρώτα για να νικήσει τους Ναζί, μετά για να νικήσει τον σταλινισμό.

Το τελευταίο μεγάλο κύμα δεινών σημειώθηκε με την πτώση του σοβιετικού καθεστώτος, μια ιστορική στιγμή που χάθηκε για την απαραίτητη οικοδόμηση της Μεγάλης Ευρώπης. Εκείνοι που δεν ήταν πλέον «κομμουνιστές» και δεν μπορούσαν πλέον να αποτελούν απειλή για τη Δύση συνέχισαν να αντιμετωπίζονται ως εχθροί αν αντιστέκονταν (όπως έκαναν) να υποβιβαστούν στο καθεστώς των πιονιών του νεοφιλελευθερισμού. Είχαν μια αντίδραση: η Ρωσία δεν ήταν ποτέ ξανά χάος και μπόρεσε να συσπειρωθεί γύρω από έναν εθνικό ηγέτη, τον Πούτιν.

Οι νάνοι που κυβερνούν την Ευρώπη έχουν κάνει ένα μεγάλο λάθος. Δεν φίλησαν μια όμορφη νέα νύφη, αλλά –με εντολή των Αμερικανών– όρμησαν πάνω της σαν ύαινες για να τη βιάσουν και να τη ληστέψουν. Η Ρωσία, ήδη αρκετά διαμελισμένη και εξοργισμένη στην εποχή του Γέλτσιν, έχει διατηρήσει επάξια τα βασικά στοιχεία της εθνικότητάς της και του πατριωτισμού της και δεν το άφησε να συμβεί.

Οι προϋπολογισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης για «άμυνα» θα συνεχίσουν να αυξάνονται, ενώ τα σχολεία υποβαθμίζονται, η υγειονομική περίθαλψη καταρρέει, οι επαρχίες εγκαταλείπονται και η παραγωγικότητα πέφτει κατακόρυφα. Κανείς δεν θα έχει την παραγωγική ικανότητα που απαιτείται για να πληρώσει φόρους: όλοι γινόμαστε «εξαρτημένοι». Όσοι δεν ζουν με ένα μικρό επίδομα θα ζήσουν με μια επιδότηση και η ζούγκλα των αποδεκτών βοήθειας θα γίνει μη βιώσιμη: θα είναι ένας πόλεμος λύκων σύμφωνα με τον Χομπς, οι παλιοί επιδοτούμενοι θα πολεμήσουν ενάντια στους νέους, τους μη ιθαγενείς εναντίον των ιθαγενών, και η τρέλα θα κυριαρχήσει σε μια «παλιά» ήπειρο, όχι επειδή η αμερικανική αυτοκρατορία είναι πολύ πρόσφατη, αλλά επειδή είναι γερασμένη επειδή έχει γεράσει. Μια ήπειρος αποξενωμένη και ικανή, σύμφωνα με τον μικρό μας Μακρόν, να καταλάβει τη μισή Αφρική.

Ένα μεγάλο σκοτάδι διαφαίνεται στον ορίζοντα. Μια σύγκλιση καταστροφών, όπως είπε και ο Γκιγιόμ Φαίη. Η Ευρώπη φτωχαίνει εμφανώς, υπό την επιφύλαξη ενός νομοθετικού πλαισίου που δεν πηγάζει από τις ανάγκες του λαού της αλλά από την «εικονική πραγματικότητα» στην οποία ζουν αυτοί οι μικροί ηγέτες που δεν ξέρουν πώς να ξεκινήσουν τον πόλεμο, αν και ας παρασυρθούν από το παιχνίδι, γιατί ακόμα και ο νταής της γειτονιάς, ο αστυνόμος του κόσμου, που λέμε Αμερικανός ηγεμόνας, μπορεί να εξαφανιστεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Έχουν ήδη ξεφύγει τσαντιζόμενοι στο Βιετνάμ και στο Αφγανιστάν.

Οι μικροί Μακρόν και Σάντσες, υποκείμενοι σε κάθε είδους λόμπι, ποιοι είναι; Είναι οι μικροί αρχηγοί που ξέρουν πώς να ασκούν πίεση στους ανθρώπους τους (οι  μονάδες mamporreras  του Marlaska, Ισπανού Υπουργού Εσωτερικών, δίνουν μια καλή ιδέα για το τι μας περιμένει), αλλά αυτοί, τόσο αγενείς στους ανθρώπους τους, συμπεριφέρονται όπως Βρυξέλλες και στους κύκλους κρυμμένους σαν πέλετ που, στο έδαφος, αφήνουν τον εαυτό τους να ισοπεδωθεί από τις πιο διαφορετικές μπότες. Στην Ισπανία και την Ευρώπη, οι μπότες που ταιριάζουν καλύτερα σε αυτόν τον τύπο ηγέτη, που έχει τη δύναμη να αγοράζει και να νοικιάζει πόρνες με χαρτοφύλακες και καθίσματα, είναι οι μπότες των Μαροκινών και των Αράβων.

Αυτοί οι «επαγγελματίες» στην αυτοπώληση, αυτή η παραλλαγή της πολιτικής κοντά στην πορνεία, δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από την πλειοψηφία των πολιτικών μας, όλοι έτοιμοι να μας οδηγήσουν σε έναν παγκόσμιο πόλεμο χωρίς κοινοβούλια, χωρίς συνδικάτα, χωρίς κόμματα, χωρίς ΜΚΟ. και χωρίς καμία άλλη «νομενκλατούρα» ικανή να δώσει ατάκες».

Θα υπάρξει πολύς θάνατος και πείνα πριν ξυπνήσει η Ευρώπη. Οι Ρώσοι ήταν μέρος της Ευρώπης: σήμερα μας θεωρούν αγνώριστα αποβράσματα. Ηθικά, δεν έχουμε τίποτα να προσφέρουμε: η σλαβική γενοκτονία και η γενοκτονία των Παλαιστινίων προστίθενται σε εκατοντάδες προηγούμενες γενοκτονίες. Τα αιματοβαμμένα χέρια του ΝΑΤΟ και οι μικροί στρατοί που σκοτώνουν σαν προνόμια του Πενταγώνου (έχουν ήδη σκοτώσει τη Σερβία, τη Λιβύη, το Ιράκ, την Παλαιστίνη…) δεν είναι καλά χέρια για την οικοδόμηση ενός μέλλοντος.

Είδα το πρόσφατο (ναυτικό) βίντεο ενός ηλικιωμένου άνδρα, που υπερασπίζεται την ισπανική γεωργία, να ξυλοκοπείται και να κακομεταχειρίζεται από δημόσιους υπαλλήλους που έγιναν τραμπούκοι. Δεν βλέπουμε γενικά την ίδια δύναμη στην υπεράσπιση των συνόρων μας και στην αστυνόμευση των δρόμων μας ενάντια σε βαρβάρους και εγκληματίες. Αν η «συλλογική Δύση» ήταν μια αυτοκρατορία, βλέπουμε σήμερα ότι δεν προσφέρει τίποτα: μόνο ένα μέλλον υποβάθμισης. Αυτοί οι μικροί Μακρόν αποτελούν κίνδυνο για τους ανθρώπους, αλλά θα έλεγα ακόμη περισσότερα: αποτελούν κίνδυνο για την ανθρωπότητα. Αν μείνουμε σιωπηλοί, θα καταστραφούμε. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε στον θρόνο τους. Είναι εχθροί του λαού.

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του.

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-230 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός.

 

 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας.

 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός.

 

 

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepress.

loading...