Λίγη σημασία έχει αν η επίθεση στο κοινό στη συναυλία του Crocus City Hall στη Μόσχα προετοιμάστηκε από το ISIS με ή χωρίς τους Ουκρανούς: αυτοί οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να συνεργάζονται.

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

Αυτό συνεχίζεται εδώ και τρία τέταρτα του αιώνα, αλλά εξακολουθεί να μην έχει ενσωματωθεί στη συλλογική συνείδηση: οι « ακέραιοι εθνικιστές » σήμερα στην εξουσία στο Κίεβο εργάζονται σε συνεργασία με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και τις πολιτοφυλακές τους, υπό την επίβλεψη των υπηρεσιών Anglo -Σαξονικά μυστικά. Η βασική τους λειτουργία είναι να πολεμούν εναντίον των Ρώσων.

Στις 22 Μαρτίου 2024, ένας καταδρομέας τεσσάρων μαχητών επιτέθηκε στο κοινό μιας ροκ συναυλίας στο Crocus City Hall στο Krasnogorsk (βορειοανατολικό προάστιο της Μόσχας), σκοτώνοντας 140 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 115. Στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο κτίριο.

Ο τρομοκράτης καταδρομέας συνελήφθη από τους Ρώσους την ώρα που προσπαθούσε να περάσει τα ουκρανικά σύνορα και τους περίμενε στην άλλη πλευρά. Αναγνωρίστηκαν ως Τατζίκοι. Παραδέχτηκαν ότι είχαν στρατολογηθεί μέσω Διαδικτύου για να σκοτώσουν για χρήματα.

Διαβεβαίωσαν ότι δεν είχαν επαφή με τον εργοδότη τους. Ωστόσο, πάνω τους βρέθηκε μια επαγγελματική κάρτα με το όνομα Dmytro Yarosh. Ο Yarosh, αφού ήταν ιδρυτής της πολιτοφυλακής Pravy Sektor, νούμερο 2 στο Ουκρανικό Συμβούλιο Ασφαλείας, τότε σύμβουλος του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων, οι ρωσικές αρχές κατηγόρησαν αμέσως την Ουκρανία. Ο Yarosh αρνήθηκε τη συμμετοχή της χώρας το

Συνελήφθησαν επίσης επτά συνεργοί.  Η ρωσική αντιτρομοκρατική αστυνομία βασάνισε τρομοκράτες και κινηματογράφησε τη βαρβαρότητά τους. Η δημόσια τηλεόραση έδειξε αυτές τις εικόνες και τις σχολίασε. Η ρωσική κουλτούρα είναι τόσο ευρωπαϊκή όσο και ασιατική.

Ο ρωσικός λαός δεν αισθάνεται συμπόνια για τους εγκληματίες.  Το Daesh ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, περικόπτοντας τις κατηγορίες για επιχείρηση ψευδούς ρωσικής σημαίας. Αυτοί οι τρομοκράτες δεν ήταν φανατικοί, αλλά επαγγελματίες. Δεν αυτοπυρπολήθηκαν δημόσια, αλλά τράπηκαν σε φυγή, όπως εκείνοι που επιτέθηκαν στο Παρίσι και στο Σεν Ντενί, σκοτώνοντας 130 ανθρώπους, το 2015, κυρίως στη ροκ συναυλία του Μπατακλάν.

Επομένως, δεν ενήργησαν από μίσος προς τη Ρωσία, αλλά ως μέρος μιας στρατιωτικής επιχείρησης της οποίας οι στρατηγικές επιπτώσεις είχαν μελετηθεί εκ των προτέρων.  Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Αντριέν Γουάτσον, οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτήν την επίθεση. Πολλοί σχολιαστές έχουν καταγγείλει  εκ των προτέρων  οποιαδήποτε συγχώνευση μεταξύ της ισλαμικής οργάνωσης και υποστηρικτών της κυβέρνησης του Κιέβου.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky κατηγόρησε τη Ρωσία ότι επιτίθεται αντανακλαστικά στην Ουκρανία. Ωστόσο, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διατήρησε τις κατηγορίες του αποκλειστικά κατά του Κιέβου, αγνοώντας το Daesh.  Από το 2014 και την ανατροπή του εκλεγμένου Ουκρανού προέδρου, τονίζουμε τακτικά τους δεσμούς μεταξύ ολοκληρωτικών εθνικιστών και ισλαμιστών, και ιδιαίτερα τον ρόλο του Ντμίτρο Γιαρός.

Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Δεν γνωρίζουμε αν οι Ουκρανοί οργάνωσαν ή όχι αυτή την επίθεση, αλλά είναι σαφές ότι γνώριζαν πολύ καλά τους επιτιθέμενους: Ουκρανοί εθνικιστές και τζιχαντιστές πολεμούν μαζί εδώ και τρία τέταρτα του αιώνα.

Πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Μουσουλμανική Αδελφότητα σχημάτισε δεσμούς με τους Ναζί εναντίον των Βρετανών. Δεν είναι περίεργο, όλα τα αντιαποικιακά κινήματα της εποχής (συμπεριλαμβανομένου του MK Gandhi) φυσικά στράφηκαν προς την πλευρά του Άξονα σε αναζήτηση συμμάχου.

Γενικά, αποστασιοποιήθηκαν από αυτό μόλις είχαν επαληθεύσει επί τόπου τον ρατσισμό τους. Ωστόσο, η Αδελφότητα επωφελήθηκε από επιδοτήσεις από το Τρίτο Ράιχ κατά τη διάρκεια των ετών2  και διατήρησε αυτούς τους δεσμούς καθ’ όλη τη διάρκεια του πολέμου.

Όταν, στην Απελευθέρωση, οι βρετανικές και αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ανέκτησαν πολλούς ηγέτες των Ναζί και τους ανακύκλωσαν στον «ψυχρό πόλεμο» τους εναντίον των Σοβιετικών, ανέκτησαν επίσης τη διακυβέρνηση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Ως εκ τούτου, ήταν πολύ φυσικό ότι η CIA έβαλε τον Γκέρχαρντ φον Μέντε, τον ειδικό των Ναζί για το Ισλάμ στη Σοβιετική Ένωση, να συνεργάζεται με τον Σαΐντ Ραμαντάν, τον γαμπρό του ιδρυτή της αδελφότητας.

Ο τελευταίος ήταν υπεύθυνος για ένα πρόγραμμα στο δημόσιο ραδιόφωνο του Πακιστάν η CIA τον τοποθέτησε στο Μόναχο στο Radio Free Europe/Radio Liberty. Εκεί φιλοξένησε ένα πρόγραμμα για τους Σοβιετικούς Μουσουλμάνους και συνάντησε τον Στέπαν Μπαντέρα, ηγέτη της Οργάνωσης Ουκρανών Εθνικιστών (OUN), και το δεξί του χέρι, τον Γιάροσλαβ Στέτσκο, τον πρώην πρωθυπουργό της Ουκρανίας των Ναζί. Ήταν ακριβώς οι «Μπαντεριστές» (που το Κρεμλίνο τους περιγράφει ως «Ουκρανονάζι», αλλά αυτοαποκαλούνται «ακέραιοι εθνικιστές») που πραγματοποίησαν το πραξικόπημα («ΕυρωΜαϊντάν») του 2014 εναντίον του εκλεγμένου Ουκρανού προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς..

Στην δεκαετία του 1970, ο Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος Οσάμα Μπιν Λάντεν συμμετείχε σε συνεδριάσεις της Παγκόσμιας Αντικομμουνιστικής Ένωσης του Τσιάνγκ Κάι-Σεκ και… Γιαροσλάβ Στέτσκο5 .

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν μέλος της Αδελφότητας και είχε εκπαιδευτεί από τον αδελφό του Σαγίντ Κουτμπ, του στρατηγού της Αδελφότητας και θεωρητικού της τζιχάντ. Σε αυτό το πλαίσιο επιλέχθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να γίνει αρχηγός των μουτζαχεντίν στο Αφγανιστάν κατά των Σοβιετικών.   • Ναζί και ισλαμιστές πολέμησαν ξανά μαζί εναντίον των Ρώσων, κατά τη δημιουργία του Ισλαμικού Εμιράτου της Ιτσκερία (Δεύτερος Πόλεμος της Τσετσενίας, 1999-2000). Ωστόσο, δεν βρήκα ακριβή τεκμηρίωση της δέσμευσής τους.

Ο Dmytro Yarosh προεδρεύει της συμμαχίας των Ουκρανών «ολοκληρωμένων εθνικιστών» και των Ισλαμιστών πολιτοφυλακών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, 8 Μαΐου 2007 στην Ternopol.  •  Στις 8 Μαΐου 2007, στην Ternopol (δυτική Ουκρανία), με πρωτοβουλία της CIA, οι «ακέραιοι εθνικιστές» της Ουκρανικής Λαϊκής Αυτοάμυνας και οι Ισλαμιστές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας δημιούργησαν έναν «αντι-Ρώσο ιμπεριαλιστή». υπό την κοινή προεδρία του εμίρη της Ichkeria, Dokka Umarov, και του Dmytro Yarosh (ο οποίος έκτοτε έχει ανασυγκροτήσει την Οργάνωση Ουκρανών Εθνικιστών (OUN) του Stepan Bandera. Οργανώσεις από τη Λιθουανία, την Πολωνία, την Ουκρανία και την Ρωσία συμμετείχαν σε αυτή τη συνάντηση, συμπεριλαμβανομένων ισλαμιστών αυτονομιστών από την Κριμαία, την Αδύγεα, το Νταγκεστάν, την Ινγκουσετία, την Καμπαρντίνο-Μπαλκαρία, την Καρατσάι-Τσερκεσία, την Οσετία, από την Τσετσενία.

Μην μπορώντας να πάει εκεί λόγω των διεθνών κυρώσεων, ο Ντόκα Ουμάροφ είχε τη συνεισφορά του να διαβάσει εκεί.6  • Από τον Νοέμβριο του 2013 έως τον Φεβρουάριο του 2014, Ουκρανοί ακέραιοι εθνικιστές πραγματοποίησαν την «Επανάσταση της Αξιοπρέπειας», υπό την επίβλεψη της Στράουσιαν Βικτόρια Νούλαντ, τότε βοηθού του Υπουργού Εξωτερικών για τις Ευρασιατικές Υποθέσεις. Ο δυτικός Τύπος ισχυρίστηκε ότι η αστυνομία του προέδρου πυροβόλησε το πλήθος. Αντίθετα, ένα δικαστήριο του Κιέβου διαπίστωσε στη συνέχεια ότι άγνωστοι πυροβολητές, τοποθετημένοι στις στέγες, είχαν δολοφονήσει διαδηλωτές και αστυνομικούς ταυτόχρονα. μια μέθοδος που χρησιμοποιείται ήδη από τη CIA σε πολλές άλλες χώρες για να πυροδοτήσει ψευδο-επαναστάσεις.

Ο ηγέτης του ισλαμιστικού κινήματος νεολαίας  Azatlik , ο Ρώσος Naïl Nabiullin, έφυγε για να κάνει τζιχάντ εναντίον των Σύριων Μουσουλμάνων σύμφωνα με την παράδοση της Αδελφότητας. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ουκρανία και συμμετείχε στο πραξικόπημα με τους μαχητές του.7  • Σύμφωνα με τους  New York Times , τα τάγματα  Cheikh Manour  και  Dzhokhar Dudayev , αποτελούμενα κυρίως από Τσετσένους από τη Γεωργία και το Ουζμπεκιστάν, και το  τάγμα της Κριμαίας , αποτελούμενο από Τατάρους, όλα έχοντας πολεμήσει εναντίον των μουσουλμάνων της Συρίας, είχαν εμπλακεί στο Donbass από το ακέραιο εθνικιστές του Κιέβου κατά των ρωσόφωνων πληθυσμών.

Τον Αύγουστο του 2015, ο ηγέτης των Τατάρων Μουσταφά Τζεμίλεφ ίδρυσε τη Διεθνή Μουσουλμανική Ταξιαρχία στην Άγκυρα (Τουρκία) για να πάρει πίσω την Κριμαία από τη Ρωσία. Τον υποδέχεται ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει αυτούς τους τζιχαντιστές9 . Αυτή η πολιτοφυλακή εξαρτάται από τη Χεζμπ ουτ Ταχρίρ, μια διάσπαση από την Αδελφότητα. Συγκεντρώνει μαχητές από το Ταταρστάν και την Τσετσενία (Ρωσία), το Ουζμπεκιστάν, το Αζερμπαϊτζάν και το Μεσκέτι (Γεωργία). Βασιζόταν στη Χερσώνα, αλλά ο ρόλος της περιοριζόταν σε κάποια δολιοφθορά που στερούσε από την Κριμαία πόσιμο νερό και ηλεκτρισμό, με τον πληθυσμό των Τατάρων να συγκεντρώνεται στη Μόσχα.

Επί ένα μήνα, αναφέρει η  Wall Street Journal , περίπου εκατό κομάντος των ειδικών δυνάμεων της Ουκρανίας πολεμούν στο Σουδάν για να υποστηρίξουν τον στρατηγό Abdel Fattah al-Burhan

Ο τελευταίος πήγε στη Λιβύη για να συναντήσει τον πρώην μουφτή El-Sadeq el-Gheryani, αναγνωρισμένο ηγέτη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Έστειλε και κομάντος να πολεμήσουν γι’ αυτόν, άρα δίπλα στους Ουκρανούς. Αυτή ήταν η υποστήριξη που επέτρεψε στον στρατηγό al-Burham να ανακαταλάβει το Karthoum, στις 12 Μαρτίου 2024, από τις δυνάμεις του αντιπάλου του, «στρατηγού» Mohamed Hamdan Dogolo (γνωστός ως «Hemeti»).

Εδώ και δύο δεκαετίες, δεν έχουμε σταματήσει να τεκμηριώνουμε την ενορχήστρωση ισλαμιστών από τις αγγλοσαξονικές μυστικές υπηρεσίες. Δεν υπάρχει πειστική εξήγηση για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ο πόλεμος κατά του Ιράκ και η «Αραβική Άνοιξη».

Αυτή η αλήθεια θα είναι μόνο δύσκολο να παραδεχθεί για όσους πιστεύουν ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν είναι τίποτα άλλο από ρωσική επιθετικότητα και ότι οι Ουκρανοί «ολοκληρωτικοί εθνικιστές» πολεμούν μόνο για τη χώρα τους και στη χώρα τους.

του Ντομινίκ Ντελαουάρ  Ο προσωρινός απολογισμός δείχνει 139 νεκρούς και 182 τραυματίες, 145 από τους οποίους νοσηλεύτηκαν. Περισσότεροι από 50 τραυματίες έχουν ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο αριθμός φαίνεται σημαντικός επειδή εμφανίζεται σε μια μέρα και επηρεάζει άμαχους πληθυσμούς (συμπεριλαμβανομένων γυναικών και μόνο 3 παιδιών). Ωστόσο, πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Με 38 μαζικούς πυροβολισμούς με αποτέλεσμα 197 θύματα και 91 τραυματισμούς, οι ΗΠΑ σημείωσαν νέο ρεκόρ το 2023 για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Θυμηθείτε ότι σχεδόν 50.000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από πυροβόλα όπλα κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, αριθμός που πλησιάζει τις αμερικανικές στρατιωτικές απώλειες στον πόλεμο του Βιετνάμ που διήρκεσε περισσότερα από δέκα χρόνια…

Ας θυμηθούμε επίσης ότι 500 με 1.000 Ουκρανοί στρατιώτες χάνουν τη ζωή τους κάθε μέρα σε έναν απελπιστικό πόλεμο, που προκαλείται και υποστηρίζεται από το δυτικό ΝΑΤΟ, του οποίου ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να διαμελίσει τη Ρωσία για να οικειοποιηθεί τους πόρους της ή τουλάχιστον να τους ελέγξει λιγότερο.  Πέρα από τους απόλυτα αναγνωρισμένους δράστες και τον αμφίβολο ισχυρισμό του ISIS για αυτή την επιχείρηση, οι ρωσικές υπηρεσίες εργάζονται για να εντοπίσουν τους χορηγούς που τράβηξαν τα νήματα στα παρασκήνια. Πολυάριθμες ενδείξεις υποδεικνύουν την πιθανή, αν όχι πιθανή, εμπλοκή ενός κολαστικού κουαρτέτου, ειδικών στην οργάνωση επιθέσεων με ψευδείς σημαίες: CIA – MOSSAD – MI6 – Ουκρανικό GUR .

Το μέλλον και η έρευνα θα μας πουν την προέλευση και το πραγματικό κίνητρο αυτής της επίθεσης, αλλά ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει ήδη τη δική του βαθιά πεποίθηση για αυτό το θέμα. Ξέρει ΠΟΙΟΣ και ΓΙΑΤΙ.

Σχετικά με αυτήν την τρομοκρατική ενέργεια, δεν πρέπει ούτε να ξεχνάμε ούτε να παραμελούμε τις σαφείς και βίαιες απειλές κατά της Ρωσίας, από έναν άνθρωπο ονόματι Amir Weitman, κοντά στον Νετανιάχου, απειλές που σήμερα αποκτούν όλο το νόημά τους.4 ,5  Σε σχέση με τις προηγούμενες παρατηρήσεις, ο αναγνώστης θα σημειώσει με ενδιαφέρον την ολοένα πιο ξεκάθαρη, ισχυρότερη, πιο ρωσοφοβική, πιο ποτινοφοβική, πιο γερακινή δέσμευση ορισμένων Γάλλων saanim που προσδιορίζονται τέλεια από τις παρατηρήσεις που κάνουν, όπως οι BHL, Nicolas Tenzer, Alain. Finkielkraut, Gabriel Attal, Raphaël Glucksman, επικεφαλής της λίστας του PS στις επόμενες ευρωεκλογές και μερικοί άλλοι.

Θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί τι προκαλεί αυτή την σχεδόν ομόφωνη ρωσοφοβία μεταξύ των saanim σε όλο τον κόσμο. Θα μπορούσε αυτή να είναι η θέση του Βλαντιμίρ Πούτιν για το Παλαιστινιακό ζήτημα, όπως προτείνει ο Αμίρ Βάιτμαν στη βίαια επίθεσή του κατά της Ρωσίας;  Εν ολίγοις, η πολύ αφοσιωμένη πλευρά του γαλλικού sayanim στερείται διακριτικότητας..

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του.

 

 

 

 

 

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-2030 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός.

 

 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας.

 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός.

 

 

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepress.

loading...