Γιατί οι Ναζί του κόσμου θα πολεμήσουν για τον Ζελένσκι;

Οι γαλλικές αρχές, και τα επιδοτούμενα μέσα ενημέρωσης που ακολουθούν πίσω τους, αρνούνται να αναγνωρίσουν οποιαδήποτε στρατιωτική παρουσία στην Ουκρανία.

 

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

Αυτή η παρουσία είναι ωστόσο πολύ πραγματική αφού εκεί επιχειρούν πολλοί μισθοφόροι. Τελικά γιατί όχι; Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει κανέναν να δεσμευτεί, για λόγους που τον αφορούν, έναντι της ουκρανικής πλευράς έναντι των Ρώσων ή το αντίστροφο για τους υπόλοιπους.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε μια δήλωση στο Telegram στις 16 Ιανουαρίου δηλώνοντας: « Το απόγευμα της 16ης Ιανουαρίου, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν χτύπημα ακριβείας σε σημείο προσωρινής ανάπτυξης ξένων μαχητών στο Χάρκοβο, ο πυρήνας του οποίου αποτελούσε των Γάλλων μισθοφόρων . Αρχικά η Αστυνομία Σκέψης επιχείρησε να διαψεύσει αυτές τις πληροφορίες, χαρακτηρίζοντάς τις παραπληροφόρηση. Τότε –επειδή το αποτέλεσμα είναι ότι οι γαλλικές οικογένειες θρηνούν– αναγνώρισε ότι Γάλλοι που ενεργούσαν στο πλαίσιο των ΜΚΟ είχαν πράγματι σκοτωθεί σε αυτόν τον βομβαρδισμό.

Ναι, Γάλλοι μισθοφόροι επεμβαίνουν στην Ουκρανία στο πλευρό των Ουκρανών. Και λοιπόν ?

Και λοιπόν…

Αυτό συμβαίνει επειδή όλοι ισχυρίζονται ότι είναι φτηνοί νεοναζιστές .

Αν αναζητήσουμε πληροφορίες εκτός των επιδοτούμενων μέσων ενημέρωσης, μαθαίνουμε ότι στην Ουκρανία (όπου σκοτώνονται) δραστηριοποιούνται μισθοφόροι όλων των εθνικοτήτων. Αυτό ακριβώς συνέβη στον  César Aujard , που παρουσιάζεται ως ο « αρχηγός των Γάλλων μισθοφόρων στην Ουκρανία » τον οποίο ο Σατανάς κάλεσε στον εαυτό του πρόσφατα, κατά τη διάρκεια της ουκρανικής καταστροφής της Avdiivka.

• Τέλος ενός Γάλλου μισθοφόρου, ηγέτη νεοναζί και «κοσμικού» χούλιγκαν στην καταστροφή της Adviivka

Μόλις ξεκίνησε η Ρωσική Ειδική Επιχείρηση, γράψαμε: « Το πραξικόπημα στην πλατεία Μαϊντάν διεξήχθη  από ναζιστικές πολιτοφυλακές , οπλισμένες και προετοιμασμένες από το ΝΑΤΟ » (Φεβρουάριος 2022). Από τότε, ειδοποιούμε τακτικά τους αναγνώστες μας για την έντονη εμμονή του ναζιστικού δόγματος στην Ουκρανία. Όταν ο Πούτιν ανακοίνωσε στον Πρόεδρο Μακρόν ότι θα « αποναζοποιήσει » την Ουκρανία, ο τελευταίος απάντησε ότι δεν υπήρχαν Ναζί στην Ουκρανία. Ο Πούτιν πρέπει να γέλασε καλά.

Πολλοί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μια χώρα υπό την ηγεσία ενός ατόμου που ισχυρίζεται ότι είναι Εβραίος, ανοιχτά και με μεγάλη υποστήριξη από το Ισραήλ, βρίσκεται σε αυτόν τον βαθμό υπό την επιρροή μιας ρατσιστικής ιδεολογίας, που ορίζεται ως υπεύθυνη για το Shoah. Αλλά έτσι είναι. Είναι ένα αναπόφευκτο γεγονός: ορισμένοι κοινωνικοί ηττημένοι, χαμένοι σε μια αταίριαστη και θανατηφόρα νοσταλγία, είναι αφοσιωμένοι στην ουκρανική πλευρά και όχι στη ρωσική πλευρά. Είναι ευπρόσδεκτοι στην Ουκρανία όπου αμείβονται με 2000 ευρώ την ημέρα. Πρέπει να ενσωματώσουμε αυτή τη διάσταση εάν θέλουμε να κατανοήσουμε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία και στη συνέχεια στην Παλαιστίνη.

Αυτές οι ναζιστικές αναζωπυρώσεις καταδεικνύουν ότι ο ναζισμός δεν καταστράφηκε το 1945, σε αντίθεση με όσα μαθαίνουμε στα βιβλία ιστορίας. Η αλήθεια είναι ότι οι Αμερικανοί μπήκαν αργά στον πόλεμο όταν κατάλαβαν ότι οι Σοβιετικοί νικούσαν. Πραγματοποίησαν  μια μαζική εκδίωξη των φίλων τους Ναζί (Επιχείρηση Χαρτοδετήρα)  και στη συνέχεια τους τοποθέτησαν σε πολλές βασικές θέσεις στη μεταπολεμική ανοικοδόμηση, κυρίως στη CIA, η οποία έγινε το καταφύγιο πολλών Ναζί.1 , αλλά και:

  • Ο Βέρνχερ φον Μπράουν στη  NASA ,
  • Ο Kurt Waldheim στον ΟΗΕ ,
  • Hintergrund von Walter Hallstein,  Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από το 1958 έως το 1967 , ή ακόμα και
  • Adolf Heusniger NATO .2

Όλα αυτά δεν είναι εύκολο να ενσωματωθούν γιατί η «επίσημη» αφήγηση διαπερνά το μυαλό μας. Όλα όμως γίνονται πιο ξεκάθαρα – σύνθετα σίγουρα, αλλά συνεκτικά – μόλις κάνουμε την προσπάθεια να βγούμε από αυτή τη μήτρα. Τολμήστε να βγείτε έξω!

« Πόση αλήθεια μπορεί να αντέξει ένα μυαλό, πόση αλήθεια μπορεί να ρισκάρει; » (Friedrich Nietzsche, Ecce homo)

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του.

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-230 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός.

 

 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας.

 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός.

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

 

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepress.

πηγή: Nice-Provence Info

loading...