Όσο και να γράφετε όσο και να βρίζετε εσείς τους βγάλατε εμείς τους πληρώνουμε ..

…μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει το χρήμα ρέει..για τι???για να καταστρέφουν να πουλάνε και να σκοτώνουν τον ελληνισμό.. οπότε τρώτε εσείς κάθε μέρα ρύζι και αυτοί να ζούνε με χρυσά κουτάλια στις πλάτες το λαού.με γεια σας ελληναρες και λίγα μας έχουν κάνει.. άξιοι της μοίρας είμαστε
όλοι μας αφού ακόμα τους γλενταμε.ειμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα..προς το χειρότερο μπορεί.. οπότε όλοι εσείς που κάνετε την επανάσταση του πληκτρολογίου τζάμπα γράφετε.γιατι σας έχουν γραμμένους.τα ΟΥΣΤ και τα Παραιτηθείτε διεκδικήστε τα έμπρακτα και όχι με 5 λέξεις μέσα στο διαδίκτυο.καλη υπομονή σε όλους λοιπόν.αν εσείς σαν άνθρωποι δέχεστε να σας αρμεγουν και να σας σκοτώνουν με γειά σας και καμάρι σας.δεν είναι τίποτα..ΤΑ ΠΡΩΤΑ 40 ΧΡΌΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Όσο και να γράφετε όσο και να βρίζετε εσείς τους βγάλατε εμείς τους πληρώνουμε ..

  1. ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974.ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ,ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΜΕ,ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ,ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ?Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.Η ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ.Η ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ….

Comments are closed.