ΕΝΑ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΗ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ…

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ;


.


Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος

Εάν οι Έλληνες συναινέσουν στο τεσσαρακονταετές μνημόνιο που τους επιβλήθηκε, η ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι θα…

είναι μόνο το πρελούδιο αυτών που θα ακολουθήσουν – αφού ο κρατικός μηχανισμός της Ελλάδας είναι ήδη υπό διάλυση μετά από οκτώ χρόνια εξτρεμιστικής ύφεσης, ενώ ένα μόνο μέρος της ευθύνης φέρει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του.

«Ο μεγαλοφυής αμοραλισμός: Αμοραλιστής δεν είναι ο ανήθικος, αλλά εκείνος που δεν έχει αίσθηση ηθικής. Δεν είναι ο κακός, ως αντίθετος του καλού, αλλά εκείνος που είναι αδιάφορος ως προς το αγαθό και το πονηρό. Αμοραλιστές ήταν οι θεοί του Ολύμπου, που έπαιζαν με τους θνητούς για το καπρίτσιο τους. Αμοραλιστής είναι ο πρωθυπουργός.
Το απέδειξε σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο. Τακτικά και επικοινωνιακά χαρισματικός, αντελήφθη ότι η πολιτική του σωτηρία περνά από έναν μονόδρομο: Θα έπρεπε ο ίδιος να κάνει αυτό που δεν έκαναν οι υπουργοί του – δηλαδή, να δείξει κάποιου είδους μετάνοια. 
Ακολούθως, για να διαχωρίσει τον εαυτό του από τους υφισταμένους του, θα έπρεπε να τιμωρήσει.
Μην έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι ο πρωθυπουργός λυπάται. Πρόκειται για το είδος του ανθρώπου που δεν τρέφει συναισθήματα για τους υπολοίπους, παρά μόνο σε ένα εργαλειακό επίπεδο, που τον βοηθά να δικαιολογεί την αρχομανία του. 
Λέει στον εαυτό του ότι νοιάζεται για τους άλλους, ώστε να πιστεύει ότι είναι άξιος να ηγείται των μαζών. Η έννοια της ευθύνης όμως του είναι ξένη.
Όταν λοιπόν αναλαμβάνει «την πολιτική ευθύνη», το μόνο που κάνει είναι να αναγνωρίζει ποιο συναίσθημα έχει ανάγκη ο λαός να του κεντρίσει. 
Κι όταν προαναγγέλλει αλλαγές υπουργών, δεν είναι διότι πιστεύει ότι έσφαλαν και προκύπτει ηθική υποχρέωση τιμωρίας, αλλά διότι αντιλαμβάνεται πως τον επιβαρύνουν, όπως και ότι ο ανασχηματισμός αποτελεί επικοινωνιακό αντιπερισπασμό.
Ο αμοραλιστής πρωθυπουργός αυτό κάνει. Χειρίζεται με αξιοθαύμαστο τρόπο δικούς του και ξένους. Χρησιμοποιεί κόσμο και μετά τον πετάει. Συμπορεύεται μέχρι το σημείο που η χρησιμότητα των συνοδοιπόρων του εκλείπει.
 Λέει αυτό που θέλουν οι πολλοί να ακούσουν, με τον τρόπο που πρέπει να ακουστεί. Δεν έχει καμιά σχέση με την έννοια της διοίκησης. Μεγαλουργεί με τα λόγια. Πρόκειται περί θανατηφόρου μεγαλοφυΐας 
Άποψη
Κατά την άποψη μας, η τραγωδία στο Μάτι οφειλόταν στα εξής: Στο συνδυασμό της απίστευτης πολιτικής ανικανότητας και των κοινωνικών αυθαιρεσιών (=μέτρα προστασίας που δεν εφαρμόζονται, αυθαίρετα που έχουν πλημμυρίσει τα δάση, κλείσιμο των ρεμάτων ή δόμηση που δυσκολεύει τη μετακίνηση και εμποδίζει την πρόσβαση στη θάλασσα σε πολλές περιοχές), με την κατάρρευση των υποδομών και του ανθρώπινου δυναμικού που έχει προκληθεί από τα μνημόνια.
Δυστυχώς όμως οι επικριτές της κυβέρνησης, όπως ο τηλεοπτικός σταθμός της Καθημερινής και η αξιωματική αντιπολίτευση, θεωρούν πως δεν έχουν μέρος της ευθύνης τα μνημόνια και οι δανειστές – τεκμηριώνοντας το με το ότι, κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών του 2007 στην Ηλεία, η Ελλάδα δεν ήταν στα μνημόνια. 
Εν προκειμένω, χωρίς να δίνουμε σημασία στη παροιμιώδη μανία τους να τάσσονται υπέρ των μνημονίων, παρά το ότι είναι αδιαμφισβήτητες οι καταστροφές που έχουν προκαλέσει από όλους τους ξένους οικονομολόγους, υπάρχουν μόνο δύο αιτιολογίες της συμπεριφοράς τους: (α) η ανοησία και (β) το συμφέρον.
Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν ήταν έτσι, δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας η απενεχοποίηση των δανειστών – πόσο μάλλον όταν έχει αναφερθεί πως μόνο το 2018 περικόπηκαν 34 εκ. € από τον προϋπολογισμό της Πολιτικής Προστασίας, ενώ ο «εξοπλισμός» της Πυροσβεστικής (οχήματα, αεροπλάνα, στελέχωση) είναι ελλιπής και σε μεγάλο βαθμό προβληματικός, λόγω έλλειψης πόρων (κάτι ανάλογο ισχύει για τους Δήμους και την Πολιτεία).
Από την άλλη πλευρά τώρα, ο παραπάνω δημοσιογράφος κατηγορεί τον πρωθυπουργό ως «αμοραλιστή», ενώ τον θεωρεί ταυτόχρονα μεγαλοφυή στο είδος του – τεκμηριώνοντας τη θέση του με το κείμενο στην εισαγωγή μας. 







loading...

11 thoughts on “ΕΝΑ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΗ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ…

  1. ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ

    ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ "ΔΟΛΟΣ"…!!!

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ..

  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΝΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΡΙΑ ΓΚΙΟΣΣΑ

    ΠΑΡ' ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ, …"ΚΑΛΟ" ΧΕΣΙΜΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  3. Τουρκομογγολοι με ελληνικα ονοματα
    η συνευρεσις φυλακισμενων φονιαδων (μπαλαντινας) πρεζεμπορων (λαμπρακης)
    φυλακισμενων απο τη δικαιοσυνη απατεωνων (σωρρας) ερχεται και η συνεχεια με επτα συνεργατες του οι οποιοι αφεσησαν ελευθεροι
    υπο ορους επιρριπτοντας ολες τις ευθυνες στο σωρρα … περαστικα σας

  4. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΕΕΠ ΕΔΩ ΕΛΑ….ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΕΣΚΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ….Α ΧΑΑ ΕΛΑ 20 ΜΕΤΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΚΙ'ΕΓΩ…..ΑΧ ΝΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΩΡΑΙΑ ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΙ'ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ?…ΩΡΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΣΟΒΟΤΗΣ ΚΑΥΛΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΛΛΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ!…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΙΟΛΑΣ ΧΑΑ ΑΧΑ ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΩ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ ΦΡΕΣΚΟΣ ΦΡΕΣΚΟΣ ΛΙΟΚΑΜΕΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΚΩΣ ΗΛΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ…ΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ….ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΙΠΟΤΑ?….ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΕ ΠΑΡΕΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΔΙΚΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ….ΑΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ε?…ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗΝ ΕΔΡΑ ΑΣΤΑ ΦΡΙΧΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ''ΕΔΡΑ'' ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΤΟΥ?….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΙΨΕΣ ΕΙΣ ΕΥΘΥΜΙΑΝ Α ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΕΙΗΑΙ ΤΗΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ….ΩΡΑΙΑ ΑΡΧΗΓΕ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ….ΤΙΙ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ….ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ''ΑΝΘΡΩΠΟ'' Ε? ΑΧΧ ΝΑΙΙ salom salom ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΜΕΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ…ΑΜΗΝ!!

  5. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ! ΑΡΑΓΕ ΟΧΙ ΜΑΦΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΒΛΙΤΑ

  6. Kαι ομως αυτο το ελλατωματικο πορδοοχεσμα Αγαπητε με μαγγανειες και με την βοηθεια φυσικα των ναρκωτικων χαπιων μεχρι και στις τσαπελες βαζανε σε σκονη απο αυτα τα χαπια του Λαμπτρακη καταφερε αυτο το πορδογβαλμα του μασησε τα 150αρικα αλλα και μτα 10αρικα με την μισοβυζου και τα ακουμπαγαν τα γεροντακια μαζεψε ζοντρο χρημα και ο γυφτος ωσ γνωστον αποκτηθεν χρημα παρανομως φυσικα δεν το ξεκαλτσωνει να δωσει ουτε και για την ελευθερια του ακομη. Προτιμαει να μεινει φυλακισμενος βρε τον ηδανε τον χεζουνε εκει αυτος το χρημα να το εχει κρυμενο και τωρα αν φαει και καμποσα σκατα το θεωρει οτι ειναι παστα φλωρα. Για τετοιο κτηνος μιλαμε ενα σπανιο κοπρανο απατεωνα που ειχε χρονια να δει η Ελλαδα.Κατορθωσε αυτο το εκπλυμα κωλοτρυπιδας να στειλλει κοσμο στον θανατο αυτοκτονησαν οταν τους πητραν σπιτι μαγαζια τρακτερια και νατος τωρα ειναι στην φυλακη και πουλαει ακομα τρελλα! Αν κατοριωσει και επιβιωσει θα πληρωσει σπασμενα εκατο εγκληματιων μαζι γιατι κατα βαθος ειναι ενας θρασυς αγραμματοσ μαλακας και εναν τετοιο ψαχνανε και θα ξεσπασουν επανω του με δαφνεσ και τσαπελες!!!! ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  7. ΤΙ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ
    ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
    ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ

  8. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΤΟΣ…ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΑΝΑΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝΕ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝΕ…

  9. ΣΩΡΡΑΣ Η ΜΠΑΜΙΑ ΚΑΖΑΚΗΣ Η ΚΑΜΠΙΑ
    ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΟΚΟΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΩΡΡΑΣ 000,0% ΚΑΖΑΚΗΣ 000,1%

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  10. ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΟΦΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ
    ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ

  11. ΑΑΧΑ ΧΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΕΥΚΛΑΣΙΑ? ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ 7 ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ…..

Comments are closed.