ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Πολλοί άνθρωποι εκφράζοντας τον καημό και τον πόνο των Ελλήνων για την σκληρή τους μοίρα λένε ότι η Ελλάδα είναι καταραμένη.

 Η Ελλάδα όμως είναι ευλογημένη διότι οι Έλληνες ανέκαθεν αναζητούσαν την Αλήθεια, την ελευθερία και την δικαιοσύνη και έχουν προοριστεί να τα διαδώσουν στο κόσμο.

 Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που οι σκοτεινές δυνάμεις θέλουν να τους εξαφανίσουν διότι η Αλήθεια , η ελευθερία και η δικαιοσύνη αποτελούν εμπόδιο στα σχέδια τους.

Δυστυχώς η υλιστική θεώρηση του κόσμου τόσο από τους καπιταλιστές όσο και από τους κομμουνιστές έχει επιρρεάσει μία μεγάλη μερίδα των σύγχρονων Ελλήνων με αποτέλεσμα είτε να απαρνηθούν τις αξίες τους χάριν ενός ατομικού ευδαιμονισμού ή να έχουν πέσει σε σύγχυση.

Από την μία τους έχουν δημιουργήσει το κόμπλεξ του καθυστερημένου έναντι της τεχνολογικά αναπτυγμένης Δύσης ή τους έχουν διαμελίσει κοινωνικά με τον διαχωρισμό τους σε κοινωνικές τάξεις ο οποίος ανατρέπει την φυσική διάκριση του ανθρώπινου γένους σε γλώσσες και έθνη.

Αυτές οι ξενόφερτες νοοτροπίες όχι μόνο μας έχουν διαμελίσει κοινωνικά και μας ωθούν στον ατομικισμό αλλά και έχουν δημιουργήσει πολλούς ενσυνείδητους ή εν αγνοία τους απαρνητές ή δυστυχώς και προδότες ατιμώρητους.

Αυτό είναι εμφανές στις ημέρες μας με αφορμή το μακεδονικό που ένα ξένο γένος με ξένη γλώσσα τολμά να καπηλεύεται την Ελληνική ιστορία και είναι ιστορικά ακατανόητη η στάση της ηγεσίας σε όλα τα επίπεδα.

Στο πολιτικό από την μία πλευρά έχουμε μία κυβέρνηση που λόγω ιδεολογικών καταβολών όντας ακόμη στην αντιπολίτευση είχε ταχθεί υπέρ του δικαιώματος ενός Σλαβικού προλεταριάτου να αυτο-ονομάζεται σε πείσμα μίας ελληνικής ελίτ που τους στερούσε αυτό το δικαίωμα και καλούσε το ελληνικό προλεταριάτο να συνταχθεί με τους ταξικούς εταίρους του.

 Φθάσαμε στο σημείο που όντας τώρα στην κυβέρνηση ο Πρωθυπουργός τολμάει να λέει ότι ο κ. Καμμένος που στηρίζει την κυβέρνηση είναι έντιμος άνθρωπος και δεν θα την προδώσει για χάρη του εθνικού συμφέροντος όπως έκανε ο κ. Σαμαράς όταν κατέρριψε την Κυβέρνηση Μητσοτάκη υπέρ του έθνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

6 thoughts on “ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

  1. ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΕΦΡΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ….ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙΗ ΜΑΖΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ! ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝΟΝΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?ΙΟΥΔΑΙΟΣ? ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΙΟΥΔΑΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ! ΟΠΟΤΕ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ?..ΠΕΤΑΕΙ!!..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΩΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!!

  2. Aγαπημένοι μου συνάνθρωποι αν πιστεύετε ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού είναι γεμάτη ψέμματα και υποκρισία μη φοβάστε να μπείτε μέσα χωράτε,είστε ευπρόσδεκτοι και εσείς.

  3. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΕΣΥ

    ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ = ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΜΑΝΕΣΗ ΜΟΡΦΕΑΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑ = ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

    ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ

  4. "ΦΙΛΤΑΤΕ" 6.17,
    …..ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΤΕΤΟΙΟ …"ΖΟΡΙ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
    ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Ξ/Ρ, ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΟ…ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ…ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ….ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ.
    ΑΠ' ΟΤΙ …ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ…Ο ΣΩΡΡΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε." ΜΕ 5,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ, ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ θεου, ΦΤΑΙΕΙ ….Ο ΣΩΡΡΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΦΤΑΙΕΙ… Ο ΣΩΡΡΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ" ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ "ΑΣΗΜΙΚΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ, ΦΤΑΙΕΙ…Ο ΣΩΡΡΑΣ.
    ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ Α.Φ.Μ. ΣΤΗΝ Ν. ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΝΑ ΣΕ…ΤΙΜΗΣΕΙ ΜΕ "ΑΔΡΙΑΝΤΑ" ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΤΕΝΕΚΕ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ …ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ…ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΨΕΜΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΔΗΛ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΤΡΩΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ..ΕΝΩ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ!!…Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ…

  6. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΣΩΡΡΑ ΜΟΝΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ…ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ Η ΚΑΚΟΙ ΑΞΙΟΙ Η ΑΝΑΞΙΟΙ κτλ…
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΑΤΡΩΟ. ΟΤΙ ΛΑΘΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙΓΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!! ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑΓΕΝΗΣΗ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ..ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝΕ ΝΑ ΧΑΘΗ….ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!!!

Comments are closed.