Αισχροί ψεύτες! Βίτσας: Σε όλη την Ελλάδα βρίσκονται 31.000 πρόσφυγες - Επίσημο Έγγραφο Υπουργείου: 911.471 λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!


«Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης τη Δευτέρα θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για τη διαδικασία της μετεγκατάστασης των προσφύγων», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής του
συντονισμού της διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης, Δημήτρης Βίτσας, ενώ σημείωσε ότι στη χώρα μας «βρίσκονται 31.000 πρόσφυγες μέχρι χθες»

Ο κ. Βίτσας τόνισε ότι «στόχος μας είναι ένα κομμάτι των προσφύγων να πηγαίνει στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατευθείαν από την Τουρκία και η μετεγκατάσταση να γίνεται με πλοία, αεροπλάνα και τρένα». Όσον αφορά την φιλοξενία των προσφύγων, ο κ. Βίτσας την χαρακτήρισε «προσωρινή» και συνέχισε λέγοντας ότι «θα επαναξιολογήσουμε την όλη κατάσταση μετά από τις οριστικές αποφάσεις και για αυτό χρειάζονται η απόφαση, η εφαρμογή και ο τρόπος εφαρμογής της».

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε ότι «αποστολή του ΝΑΤΟ είναι η ενημέρωση, ο έλεγχος και η καταγραφή του αριθμού των προσφύγων».

enikos.gr

Δείτε την αλήθεια :

Επίσημο Έγγραφο Υπουργείου: 911.471 λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!


Ο ψεύτης Μουζάλας (έμαθε από τον Τσίπρα) μας είπε ότι πλησιάζουν τους 70.000, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες ανέρχονται σε 911.471 (!) (αν μετρήσεις και όλους τους υπόλοιπους παράνομους που έχουν έρθει να τελευταία χρόνια, μιλάμε για πλήρη Εθνική καταστροφή. Με πρόχειρους υπολογισμούς, οι λαθρομετανάστες θα πλησιάζουν τους 2.500.000 στην Ελλάδα!

Το επίσημο έγγραφο αναφέρει επίσης ότι 54% είναι Σύριοι, 23% Αφγανοί και 10% Ιρακινοί.Η Ελλάδα Ισλαμοποιείται μέρα με τη μέρα, και εμείς απλά καθόμαστε και παρακολουθούμε τους ανθέλληνες, χωρίς να λέμε κουβέντα.

strouthokamilos

4 σχόλια :