ΑΝΑΒΟΛΗ. Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΑΜΑΛΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ!!

 

haaretz: αρκετοί Υπουργοί Νετανιάχου υπέρ ανέγερσης Γ’ Ναού! Μεσσιανικές οργανώσεις επιχορηγούνται για ανέγερση Γ Ναού από Αμερικανο-Εβραίους, Χριστιανοσιωνιστές και ισραηλινή κυβέρνηση! Αναβολή.

Η κόκκινη δαμάλα κρίθηκε ακατάλληλη!! Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η γεωπολιτική αναδιάταξη μετά την επίθεση Ιράν και την αναγγελία του περί κατοχής ατομικής βόμβας..

”Υπουργοί της κυβέρνησης του Ισραήλ υποστηρίζουν Ισραηλινούς εξτρεμιστές που θέλουν να ανοικοδομήσουν τον Γ’ Ναό.. Μεσσιανικές οργανώσεις επιχορηγούνται για προετοιμασία οργάνωση ανέγερσης Γ Ναού από Αμερικανο-Εβραίους, Χριστιανοσιωνιστές και την ισραηλινή κυβέρνηση!

Αρκετοί υπουργοί του Νετανιάχου ήταν, τουλάχιστον, προσκείμενοι αν όχι πλήρη μέλη του Κινήματος του Ναού που επιδιώκει διακαώς την ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού του Σολομώντα που σηματοδοτεί σύμφωνα με Ιουδαιστική Εσχατολογία την Έλευση του ”Μεσσία” δηλ. του Αντίχριστου.

Η ενδεδειγμένη κόκκινη δαμάλα δεν βρέθηκε θεωρήθηκε ακατάλληλη και είναι εκ νέου στην αναζήτηση πήρε αναβολή η θυσία της.. Τα κόκκινα δαμάλια είχε φέρει από το Τέξας Προτεστάντης χριστιανοσιωνιστής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...