Η ΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ…

ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΗΤΤΗΘΕΙ, Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΚΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…

Γράφει ο Γιάννης Ναστούλης

Μετά τη σοκαριστική ομιλία του Ουκρανού στρατηγού στο κοινοβούλιο -είπε ότι οι Ρώσοι έχουν 7-10 φορές περισσότερα στρατεύματα και όπλα- δεν υπάρχει καμία αμφιβολία οτι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού το ΝΑΤΟ θα έχει καταρρεύσει.

Λέμε μονότονα το ΝΑΤΟ, διότι αυτό πολεμάει στο μέτωπο. Η άποψη ότι πολεμάει η Ουκρανία με τη συνδρομή του ΝΑΤΟ και των 23ών δορυφόρων του είναι παραπειστική και θολώνει την όραση ως προς το τι συμβαίνει και που πάνε τα πράγματα.

Το καθοριστικό γεγονός του πολέμου ήταν η μεγάλη αντεπίθεση πέρυσι την Άνοιξη. 25 ταξιαρχίες Ουκρανών εκπαιδευμένες από τους Αμερικάνους μαζί με μεγάλες δυνάμεις Νατοϊκών υπό τον μανδύα των “μισθοφόρων”, με Νατοϊκή Διοίκηση και σχεδιασμό, με τα καλύτερα οπλικά συστήματα της Δύσης και τη διαστημική ομπρέλα της ηττήθηκαν.

Οι Ρώσοι όχι μόνο όρθωσαν αδιαπέραστο τείχος στη γραμμή Σουροβίνκιν, αλλά βγήκαν στην αντεπίθεση και απελευθέρωσαν τα δύο μεγαλύτερα Νατοϊκά οχυρά, το Μπάχμουτ και την Αβντέεφκα. Οι Νατοϊκές απώλειες μόνο από την αντεπίθεση μέχρι και σήμερα εκτιμώνται στις 300.000 νεκροί και τραυματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...