«Απειλεί» ο Κόκκαλης: Μας αγνοούν και θα πάρουμε την Intralot και θα φύγουμε

Φταίνε τα ΜΜΕ που μας έλεγαν εθνικούς προμηθευτές, τόνισε

Από το βήμα της σημερινής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων ο Σωκράτης Κόκκαλης ουσιαστικά απείλησε πως η Intralotθα αποχωρήσει από το ελληνικό Χρηματιστήριο και θα αλλάξει φορολογική έδρα.


"Είναι κάτι που δεν επιθυμούμε, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται η Intralot στην Ελλάδα θα μας αναγκάσει να το πράξουμε”, σημείωσε, συμπληρώνοντας πως "έχουμε ήδη ξεκινήσει πολύ σοβαρές συζητήσεις για να αποτυπώσουμε τις επιλογές μας, καθώς υπάρχουν πολλά φορολογικά και οικονομικά θέματα που πρέπει να εξεταστούν”.

Ο κ. Κόκκαλης ανέφερε πως για εταιρείες του μεγέθους και της δραστηριότητας της Intralot, ιδανικά είναι τρία χρηματιστήρια: του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης και του Χονγκ Κονγκ. "Στο Χονγκ Κονγκ δεν θα πάμε”, σχολίασε δηκτικά ο πρόεδρος του ομίλου.

Αναφορικά με τους λόγους που εξετάζεται αυτή τη προοπτική, ο πρόεδρος της Intralot σημείωσε πως "πάνω από όλα είμαστε μια ελληνική εταιρεία και δεν θα ήθελα ποτέ να ακούσω σχόλια ότι η Intralot φεύγει από την Ελλάδα”. "Όμως”, συμπλήρωσε, "στην Ελλάδα δεν μας δίνουν σημασία, μας έλεγαν εθνικούς προμηθευτές. Βέβαια, τα ΜΜΕ που μας αποκαλούσαν έτσι είναι υπεύθυνα εν πολλοίς για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα μας”. Επεσήμανε επίσης πως δεν υπάρχει υποστήριξη της εγχώριας βιομηχανίας.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης με αφορμή τον τερματισμό της συνεργασίας της Intralot με τον ΟΠΑΠ (σ.σ. το καλοκαίρι του 2018) τόνισε πως αγνοήθηκε μια ελληνική εταιρία-ηγέτης ενώ έβαλε ευθέως κατά της κατάστασης που επικρατεί στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών "για την οποία η κυβέρνηση παρά τις εξαγγελίες της δεν έκανε κάτι” και χαρακτήρισε "αναρχία” την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά του online στοιχηματισμού. "Εμείς παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις σε αυτό τον τομέα και ελπίζουμε να σταματήσει η αναρχία που υπάρχει, με τις προσωρινές άδειες που έχουν δοθεί. Πρέπει να νομιμοποιηθούν, να γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί που θα λειτουργήσουν νόμιμα”, είπε, ενώ δεν παρέλειψε κα ασκήσει κριτική κατά της απόφασης αλλαγής των επικεφαλής της Επιτροπής Παιγνίων πέρυσι και της στάσης της σημερινής διοίκησης.

Τέλος, αποκάλυψε ότι υπάρχει σημαντική προοπτική ενίσχυσης της παρουσίας της Intralot στις ΗΠΑ αλλά και την Τουρκία, καθώς η κυβέρνηση εκεί εξετάζει σημαντικές αλλαγές στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών. Εξέφρασε, δε, την ευχή να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, κάτι που θα είναι προς όφελος των δύο χωρών, κάτι των οικονομιών τους. "Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την Τουρκία, στο μέλλον οι δουλειές μας εκεί θα αυξηθούν”, τόνισε.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Κύριε Κόκκαλη, γίνατε αυτός που είστε με τις μεγάλες Επιδοτήσεις του Ελληνικού λαού, που έπρεπε να το σέβεστε και να μήν βγαίνετε να φοβερίζετε αποχώρηση απο την Ελλάδα με το εάν σας κάνουν τα κερδοσκοπικά σας χατίρια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ρε Έλληνες κρυφτήκατε, γιατί φοβάστε το Κόκκαλη, έφυγε απο τον ολυμπιακό΄, απαντήστε σ'αυτούς που συμμετέχουν στην καταστροφή μας, τι περιμένετε; το Αγιο πνεύμα; δεν ντρέπεστε που είστε Ελληνες με φάτσα ΔΟΥΛΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]