Στο χειρουργείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Το iatropedia αποκαλύπτει την κατάσταση υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου
Σοβαρό πρόβλημα με εκτεταμένη στεφανιαία νόσο έχει ο Άκης Τσοχατζόπουλος και γι΄αυτό μεταφέρθηκε από τη Νίκαια, στο "Ιπποκράτειο" ώστε να χειρουργηθεί.

Αποκλειστικές πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι το χειρουργείο έχει ήδη προγραμματιστεί για την Τετάρτη και θα γίνει στην καρδιοχειρουργική κλινική του ΓΝΑ "Ιπποκρτάτειο".

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Τσοχατζόπουλος υπεβλήθη σε στεφανιογραφία στο Νοσοκομείο της Νίκαιας "Άγιος Παντελεήμονας" το οποίο αποκάλυψε το μέγεθος του προβλήματος.

Αυτός ήταν και ο λόγο που ζητήθηκε η άμεση μεταφορά του στο Ιπποκράτειο.

Η μικρή καθυστέρηση στον προγραμματισμό για το χειρουργείο, γίνεται αφενός επειδή δεν επείγει τόσο πολύ, αφετέρου επειδή λαμβάνει αντιπηκτικά φάρμακα και πρέπει να περάσουν μερικές μέρες διακοπής τους.

Γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου του 1939 στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου μεταφέρθηκε η οικογένειά του το 1940. Η καταγωγή του πατέρα του είναι από την Κωνσταντινούπολη και της μητέρας του από τα Ιωάννινα. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας του υπήρξε καλαθοσφαιριστής, αγωνιζόμενος για δύο χρόνια (1953 και 1954) στον ΠΑΟΚ στη θέση «3» (Σμολ φόργουορντ).

iatropedia.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]