Ο "τεμενοφάγος" και θαυμαστής του Καμμένου και του Κουρουμπλή, Μητροπολίτης Σεραφείμ Πειραιώς και ο ομολογητής π. Σάββας Λαυριώτης. Τα σχόλια του Ιωάννη Λαμπρόπουλου.

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός
Θα σας παραθέσω τον διαδικτυακό διάλογο που διημείφθη μεταξύ του Ιωάννη Λαμπρόπουλου και του γράφοντος, σε μια δημοσίευση με τίτλο "και εσείς Σεβασμιώτατε Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, εγκωμιάζετε αντί να ονειδίζετε τους δημίους μας, Καμμένο, Κουρουμπλή και Κοτζιά
; στο Ιστολόγιο "Τρικλοποδιά" (http://www.triklopodia.gr/και-εσείς-σεβασμιώτατε-μητροπολίτη-π/), σχετικά με τον Μητροπολίτη Σεραφείμ και τον π. Σάββα Λαυριώτη.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος για τον Μητροπολίτη Πειραιώς :
"ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
"ΣΕΙΡΑ" ΗΤΑΝ ....ΟΛΟΙ ΚΑΙ ...ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ...!!!! ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ.
ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΣΤΟ ΣτΕ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΦΘΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ...."ΦΩΝΑΖΕ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..!!!!"
http://www.triklopodia.gr/ο-υποκριτησ-σεραφειμ-που-προδοσε-τον-λ/
"Ο  ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.

Γράφει και καταγγέλει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
  Ελληνίδες και Έλληνες.
Τώρα που τελείωσε το ΘΕΑΤΡΟ των ...... «αντιδράσεων» για την ανέγερση του Ισλαμικού  Τεμένους στο Βοτανικό και όλοι οι ...
"αντιδρούντες" μπήκαν στις τρύπες τους  και χωρίς εμπόδια πλέον, άρχισαν οι εργασίες της ανέγερσής του με την ......... «έγκριση» του Συμβουλίου της Επικρατείας, (ΣτΕ)  τώρα είναι η ώρα για να μιλήσω εγώ.
Και να σας αποκαλύψω  όλη την προδοσία και την υποκρισία,  όλων αυτών που ......... «και καλά».....  «εναντιώθηκαν» και ........ «αντέδρασαν» στην ανέγερσή του, με πρωτοστατούντα τον μέγα υποκριτή Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.
Επειδή πλέον ότι γράφω τα κοινοποιώ και στην Ελληνική ομογένεια, χρειάζεται για την καλύτερη κατανόηση της αποκάλυψης αυτής, να κάνω μία μικρή αναφορά στο Συμβούλιο της Επικρατείας. (ΣτΕ)
Το “ΣτΕ” είναι το ανώτατο ΑΚΥΡΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.  Δηλαδή  δεν καταδικάζει ενόχους, αλλά αποφαίνεται επί της Συνταγματικής νομιμότητας των νόμων και των υπουργικών αποφάσεων.  Και αν κρίνει πως έρχονται σε αντίθεση με τον υπέρτατο ΝΟΜΟ του κράτους  που είναι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, τότε απλά τους ΑΚΥΡΩΝΕΙ.
Οι Ανώτατοι δικαστές του “ΣτΕ”  όπως και όλοι οι δικαστές,  δεν ενεργούν αυτεπάγγελτα, ούτε εκδίδουν αποφάσεις με βάση τις δικές τους ΓΝΩΣΕΙΣ, ή τις προσωπικές τους κρίσεις.    Για να συγκληθεί το "ΣτΕ", κάποιος κάνει μία προσφυγή.  Και για να βγάλει απόφαση το "ΣτΕ" ΕΧΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  ΟΛΑ ΤΑ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.  Η πλευρά του πολίτη που έκανε την προσφυγή ΑΚΥΡΩΣΗΣ κατά του νόμου  και η πλευρά του Δημοσίου που υπερασπίζεται τον νόμο.
Με λίγα λόγια, αν αυτός που κάνει την προσφυγή,  ισχυρίζεται χαζομάρες που δεν ενδιαφέρουν το δικαστήριο, ή παρουσιάζει  ΕΛΛΕΙΠΗ  στοιχεία,  που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ  αυτά να αποδείξουν ΝΟΜΙΚΑ την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του νόμου  και μπορεί εύκολα να τα ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ  ο δικηγόρος  του ΔΗΜΟΣΙΟΥ, τότε η απόφαση βγαίνει ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
Αυτόν τον «δόλιο» αλλά «νομικό» τρόπο, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ  οι εχθροί της πατρίδος για να μετατρέψουν σε «Συνταγματικό»,  έναν  πράγματι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ  νόμο. Προσκομίζοντας δηλαδή στο δικαστήριο, ελλειπή, άσχετα και χαζά στοιχεία.
Αυτό ακριβώς συνέβη με την  προσφυγή που κατέθεσαν  στο “ΣτΕ” «κάποιοι» πολίτες,  ζητώντας να ακυρωθεί ο νόμος  της ανέγερσης του Ισλαμικού Τεμένους στο Βοτανικό.
Αυτοί οι .... «κάποιοι» πολίτες λοιπόν που έκαναν την προσφυγή, έβαλαν και κάποιους........ «καλούς» και ....... «πατριώτες»  δικηγόρους  και με ισχυρισμούς όπως ....  «εμείς είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί»  και στηρίζοντας την αντισυνταγματικότητα του νόμου,  επάνω  σε ανούσιους ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥΣ και ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥΣ κανονισμούς, (που δεν ίσχυαν σε περιπτώσεις λατρευτικών χώρων)  σε πιθανές επιπτώσεις στο ....... περιβάλλον (που εύκολα κάποιος έμπειρος το αντικρούει)  και προτάσσοντας την ..... «αισθητική» και την ιστορία της πόλης, (καμία σχέση με νομικά επιχειρήματα)  περίμεναν με αυτά τα .... «νομικά» στοιχεία,  να ..... "κερδίσουν" την δίκη.
Φυσικά ήταν αδύνατον να την κερδίσουν. Αλλά για να κοροϊδεύουν τον λαό,  που δεν γνωρίζει τι συμβαίνει και πιστεύει ότι ακούει, βγαίνουν και κατηγορούν το «ΣτΕ» για την απόφαση  και είναι όλοι ...... «εντάξει».!!!!
Η Αντισυνταγματικότητα όμως του νόμου, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΚΡΟΥΕ στα άρθρα 24 και 26 του Συντάγματος περί προστασίας του περιβάλλοντος που υποστήριξαν αυτοί, αλλά παραβίαζε ένα μεγάλο  πλέγμα συνταγματικών διατάξεων, σε άλλα άρθρα που αφορούσαν την χρηματοδότηση του συγκεκριμένου λατρευτικού χώρου άλλης θρησκείας από το Ελληνικό Δημόσιο,  σε συνδυασμό με την παραχώρηση εδάφους του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, την στιγμή μάλιστα που η χώρα δοκιμάζεται οικονομικά και έχει κηρυχθεί από διεθνείς οργανισμούς σε κατάσταση ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ  ΚΡΙΣΗΣ και που κάτι αντίστοιχο δεν το εφαρμόζει το Ελληνικό Δημόσιο, ούτε για λατρευτικό χώρο της επίσημης Ορθοδόξου Εκκλησίας.
Αν στήριζαν την αντισυνταγματικότητα του νόμου, επάνω σε αυτά τα  ΣΤΟΙΧΕΙΑ, το Ισλαμικό Τέμενος θα είχε γίνει ...... «παρελθόν».
Και εδώ έρχεται να αποκαλυφθεί η μεγάλη προδοσία προς τον λαό, του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.  Διότι  οι περισσότεροι αν όχι όλοι, θα είχατε ακούσει ή διαβάσει, πως και ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, είχε προσφύγει στο "ΣτΕ", ζητώντας την ακύρωση του νόμου ως αντισυνταγματικού. (αυτό το είχαν προβάλλει όλα τα ΜΜΕ).
Και θα ρώταγαν κάποιοι: «Είναι ποτέ δυνατόν ο Μητροπολίτης που γνωρίζει την νομοθεσία, να κάνει προσφυγή στο "ΣτΕ" υποστηρίζοντας πως η ανέγερση του Τεμένους παραβιάζει .... «πολεοδομικούς» κανονισμούς, ..... «αισθητική» και ....  ιστορία»;
Η απάντηση είναι και βέβαια όχι.
Γι’ αυτό και ο Μητροπολίτης Σεραφείμ,  όταν έκανε την προσφυγή στο "ΣτΕ" στις 27/11/2011,  υποστήριξε,  ότι η κυβερνητική απόφαση να κατασκευαστεί με δαπάνες του Δημοσίου, ισλαμικό τέμενος στον Ελαιώνα Αττικής, τη στιγμή μάλιστα που η χώρα δοκιμάζεται οικονομικά, παραβιάζει ένα μεγάλο πλέγμα συνταγματικών διατάξεων.
Εδώ θα δείτε την προσφυγή στο "ΣτΕ" που έκανε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ .
http://www.tanea.gr/relatedarticles/article/4684727/?iid=2
http://www.madata.gr/epikairotita/social/161007.html.
Η προσφυγή ακύρωσης  του Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ  εκδικάστηκε στο "ΣτΕ"  στις 6/10/2015 την ..... ίδια μέρα,  με την προσφυγή  που είχαν καταθέσει οι «άλλοι» κάτοικοι του Βοτανικού, που υποστήριζαν  πως η ανέγερση του Τεμένους  παραβιάζει .... «πολεοδομικούς»  κανονισμούς, ..... «αισθητική» και ....  ιστορία».!!!!
Εκείνη την ημέρα θα εκδικάζονταν και οι δύο ακυρωτικές προσφυγές.  Και αυτή των κατοίκων του Βοτανικού  και του Μητροπολίτη  Σεραφείμ.
Κατά την συζήτηση λοιπόν της προσφυγής στο ακροατήριο, διαπιστώνεται πως από την πλευρά  του Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ,  δεν παρευρίσκεται ούτε ο ίδιος,  ούτε κανένας δικηγόρος ως νομικός εκπρόσωπος του, για να υποστηρίξει την προσφυγή με την προσκόμιση ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ,  με αποτέλεσμα η αίτηση ακύρωσής του ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ από το ΣτΕ  ως ΑΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΗ.
Καταλάβατε τι έκανε ο Σεραφείμ  των ..... Ελλήνων.!!!!!
Απουσίασε την ημέρα της εκδίκασης και δεν προσκόμισε ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που θα έκαναν το τέμενος ...... «παρελθόν»  και άφησε να εκδικαστεί η άλλη προσφυγή,  με τις «πολεοδομικές» και «αισθητικές»  .... παραβάσεις,  που ήταν σίγουρο πως θα την κέρδιζε το Δημόσιο.
Εδώ θα δείτε,  πως στην εκδίκαση της προσφυγής, δεν πήγε ο Σεραφείμ:http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/tzami_sto_botaniko_sto_ste_os_oikologoi_oi_xristianoi_den_pige_o_serafeim-64264410/
http://www.dimokratianews.gr/content/53857/epifylahthike-ste-na-ekdosei-apofasi-gia-temenos-sto-votaniko
http://www.kathimerini.gr/866601/article/epikairothta/ellada/to-ste-aperriye-prosfyges-gia-temenos
Όταν όμως βγήκε η απόφαση του «ΣτΕ»,  που απέρριψε ως νομικά αβάσιμους όλους τους ισχυρισμούς που προέβαλαν οι κάτοικοι για τις «πολεοδομικές» και «αισθητικές» παραβάσεις,  τότε σαν ...... «μαινόμενος ταύρος»  επιτέθηκε κατά του «ΣτΕ»,  λέγοντας και ψέματα, ότι το «ΣτΕ» εκδίκασε την ...........  αίτησή του.!!!!!! ΑΙΣΧΟΣ.!!!!!
http://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/story/502435/serafeim-gia-tzami-epithesi-sto-symvoylio-epikrateias#ixzz4YGeA1vBE
Όταν όμως έπρεπε να είναι ΕΚΕΙ  και να καταθέσει ο ίδιος αυτά τα ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που θα αποδείκνυαν την αντισυνταγματικότητα του νόμου και θα έκαναν το τέμενος........ «παρελθόν», τότε........  «ΖΕΥΓΗ ΒΟΩΝ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΟΚΙΜΗ ΑΥΤΩΝ ΕΠΟΡΕΥΕΤΟ».
Αυτός είναι ο ... Σεραφείμ  των.......(Ανθ) Ελλήνων;;;;;
Να τον χαίρεστε τον υποκριτή  και τον προδότη σας.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
[email protected]"

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ..... Ο ΘΕΟΣ..!!!!!!!! "

Κρίτων Ιακώβου :
"Ομολογουμένως, αυτό που λες είναι πολύ χρήσιμη πληροφορία".

Κρίτων Ιακώβου :
"Φίλε Ιωάννη, με είχες απογοητεύσει όταν είχες ρίξει τα βέλη σου εναντίον του ομολογητού π. Σάββα Λαυριώτη και υπεστήριζες τον Αιρεσιάρχη Αρχιοικουμενιστή Βαρθολομαίο. Ελπίζω να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και να παύσεις να παίρνεις το μέρος των προδοτών της Πίστεως. Διότι, όπως λέει και το τραγούδι η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Οι αμετανόητοι αιρετικοί θα πάνε στο πάτο της Κολάσεως, στη χειρότερη Κόλαση. Ελπίζω να μην υιοθετείς τις απόψεις του πλανεμένου Ωριγένη περί αποκαταστάσεως των πάντων".

Ιωάννης Λαμπρόπουλος :
"Μην πέφτεις και εσύ στην παγίδα και τα μπερδεύεις.
Καταρχήν ΠΟΤΕ δεν υποστήριξα τον Οικουμενιστή Πατριάρχη, διότι έχω γράψει και άρθρο αναλυτικό περί αυτού. Πρίν την ψευτοσύνοδο.
Απλά καταγγέλλω κάθε ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, απ' όπου και αν ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.
ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΜΗ ΑΠΟΨΗ, πως και οι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ και οι λεγόμενοι .... ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, είναι οι ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ του ΙΔΙΟΥ "ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ"..!!!!
ΟΙ ΜΕΝ δημιουργούν σιγά σιγά τις συνθήκες της ... ΑΙΡΕΣΗΣ, και οι ΔΕ δημιουργούν τις συνθήκες του ... ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΘΕ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...
ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, Η ΙΕΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ...!!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ..
Οπότε δεν .... καταγγέλλω μόνο τους ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, αλλά δείχνω και τον Ορθόδοξο ΔΡΟΜΟ, που τον κρατάει Η ΙΕΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ του αγίου ΟΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΡΗΜΕΝΟΣ...!!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ..;;;;;
Αυτοί απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν έχουν γνώση της Ορθοδοξίας, για να τους τραβήξουν μέσα στο ΣΧΙΣΜΑ που θέλουν να φέρουν.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟ 1924 ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ.
ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ.
ΚΑΙ σήμερα το ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΑΝ δεν θέλετε να δεχθείτε αυτά που λέω, απλά ΨΑΞΤΕ ΤΑ ....!!!!
Και μην "σβήνετε" όλη την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ πιστεύοντας ένα καθηρημένο ή ένα ...μοναχό..!!!!
Γιατί το πιο πιθανό είναι να πέσετε σε ΠΛΑΝΗ...
Και αν πέσετε μόνο εσείς, μπορεί να σας σώσει ο Θεός και να χρεώσει την απώλειά σας, σε κάποιους πλάνους, ΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ,
ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ;;;;"

Κρίτων Ιακώβου :
"Είχα δει σε ένα μπλογκ την λεκτική επίθεση που εξαπέλυσες κατά του ομολογητή πατρός Σάββα, τον οποίο αντιθέτως έπρεπε να επαινέσεις. Αν θέλεις μπορείς να διαβάσεις τις απόψεις μου για τον εν λόγω αγωνιστή της Ορθοδοξίας στο μπλογκ Τρικλοποδιά και αλλού, με τίτλο "Ο μοναχός Σάββας Λαυριώτης και οι μετακολυμπάριοι αντιοικουμενιστές των νώτων (οπισθίων) !"
http://www.triklopodia.gr/ο-μοναχός-σάββας-λαυριώτης-και-οι-μετα/
Πιστεύω ακράδαντα πως αυτούς τους αγωνιστές πρέπει να τους στηρίξουμε όσο μπορούμε. Υπάρχει ακόμη καιρός για μετάνοια, για όλους μας".

Ιωάννης Λαμπρόπουλος :
"ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ.
Και νομίζω τα αναφέρω πολύ καθαρά στο παραπάνω σχόλιο. Αν διαφωνείς, θα πρέπει να μου το στηρίξεις, με πιο ΟΡΘΟΔΟΞΑ επιχειρήματα, γιατί αν επιχειρούν να φέρουν ΣΙΧΣΜΑ στην Εκκλησία, αυτό δεν είναι θέμα ........ συμπάθειας, και πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με την απαραίτητη σοβαρότητα, αν θέλουμε να λεγόμαστε σοβαροί άνθρωποι.
Οπότε αυτά που λέμε, δεν πρέπει να είναι λόγια του ... αέρα, ή το τι ...... νομίζουμε, ή ποιόν συμπαθούμε αλλά να το στηρίζουμε με απόλυτα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
Εσύ δηλαδή, δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα στα λόγια του εκτός Ορθοδοξίας (ΚΑΘΗΡΗΜΕΝΟΥ) Σάββα Λαυρεώτη), παρά στα λεγόμενα της Ιεράς κοινότητας του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ;;;"

Κρίτων Ιακώβου :
"Από ποιους είναι καθηρημένος ο πατέρας Σάββας Λαυριώτης ; Από τους αγιορείτες προσκυνημένους του "Βοθρολομαίου" που αποκαλεί τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας μας θύματα του Αρχεκάκου Όφεως ! Επομένως, η καθαίρεση αποτελεί για τον π. Σάββα τιμητική διάκριση και μακαρισμό !"

Ιωάννης Λαμπρόπουλος :
"Κοίταξε:
Δεν μπορεί να μην ...... καταλαβαίνεις, ότι η Ορθοδοξία είναι το ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ,
οπότε είσαι ....... "αλλού" και δεν θέλεις να καταλάβεις.
Εντάξει δικαίωμα σου. Τώρα που θα κάνει ο ..... "Λαυρεώτης" ...δική του ..."Εκκλησία",
να πας σ' αυτήν..!!!!!!"
Αυτά είχα να σας πω για τον εγκωμιαστή του Καμμένου και του Κουρουμπλή, τεμενομάχο ή τεμενοφάγο ή ισλαμοφάγο Μητροπολίτη Πειραιώς καθώς επίσης και για τον αγωνιστή της Ορθοδοξίας, μοναχό Σάββα Λαυριώτη.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους ΝουΔούλους Συριζοναζί.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

24 σχόλια :

 1. το μεγαλητερο νουμερο παπας ειναι ο πειραιως.εβραιολαγνος,πιστος στο συστημα,φοβαται μην χασει τα προνομια της εξουσιας που εχει πανω στον λαο.εαν παρελπιδα ξαναβγει ο συριζα θα τον δειτε αρχιεπισκοπο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κρίτων, για τον Λαυρεώτη δεν σου έδωσε πειστική απάντηση. Και νομίζω ότι έπρεπε να του το επισημάνεις, διότι ισχυριζόταν ότι απαντά με επιχειρήματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε, προσπάθησε ο Λαμπρόπουλος να μου πει ότι ο π. Σάββας Λαυριώτης είναι βαλτός για να προκαλέσει σχίσμα. Όλα αυτά είναι ψέματα, ο μοναχός Σάββας είναι αληθινός Ορθόδοξος και ομολογητής. Είναι αδύνατο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

   Διαγραφή
 3. Σ' εμένα δεν αρέσει η υποχωρητικότητα της Εκκλησίας.
  Οι Άγιοι της Ορθοδοξίας όχι μόνο δεν δείλιαζαν, αλλά θυσιάζονταν για την Πίστη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχώς αρκετοί ρασοφόροι είναι αυτό που είχε προφητεύσει ο Πατροκοσμάς : οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι όλων.

   Διαγραφή
 4. Μας λείπει ο π. Αυγουστίνος Καντιώτης. Ήταν ένας, αλλά λέοντας !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο π. Αυγουστίνος Καντιώτης ήταν Άγιος άνθρωπος. Τώρα η ψυχή του αναπαύεται στο Παράδεισο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Και το μπανιστηρι καλο ειναι βαζεις την τεντα σου εκει παιρνεις ενα ωραιο ματακι τον περιστεριαζεις
  και..Γλοοουυυυ γλουυυυ γλουυυυυ μεχρις οτου παρεις το βραβειο της πρωτης νικης ε Σακη?....
  Αχχχχ η Αργια πολλα κακα φερνει...αμα δεν εχεις να κανεις μια δουλεια ολο με μαλακιες ασχολεισαι εκτος.. εκτος αν παραμυθιαζεις τον κοσμο την κοινωνια και ''ΚΟΝΟΜΑΣ''΄και ασε τα ζωα να μασανε χαρουπαλευρο....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΣΑΚΗ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ ΚΑΤΣΕΕΕΕ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος21 Μαρτίου 2017 - 5:27 μ.μ.
  Εεενας χρονοσ περασε
  περασε και παει
  που με απογειωσες
  Αχχ να μην γινοτανε
  να με εκπαραθυρωνες
  και εγωω θα σου κανα
  οτι θα μου ζηταγες
  Εναας χρονος περασε
  που με καταξευτιλισες
  εφυγες Σπυριδουλα μου
  κι'εχασα το ματακι μου
  που μες την ζεστα το επαιρνα
  και γυριζω τωρα στα αγρια
  μερη με την Τεντα μου
  Ενας χρονοις περασε
  και θα ερθουν κι'αλοι πολοι

  Για να δούμε πόσα χρόνια θα περάσουν Τσέρο ;
  Για να δούμε ποιος θα κάτσει κάτω από τη μπανιστροτέντα ;
  Για να δούμε ποιον θα μαστιγώνει η Φράγκου για να περιποιείται με τη γλώσσα του τις γουρουνίτσες της Θύμιως επί εικοσαετία ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τα είκοσι χρόνια που θα περάσεις στο ξερονήσι "τρύπια καπότα" θα τρως μόνο χαρουπάλευρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Σακη?.....Γειασου Βαγγελη πως παει?....καλα Σακη Βαρεμερα σημερα στο γραφειο ειχε και ζεστα πολυ πηγα και χαμηλωσα την θερμανση αλλα επειδη κρυωνε η Φραγγουλα το ξανανοιξε και ειχα μια νυστα εσυ τι εκανες?...Τιποτα συγκεκριμενα περιμενω να ωριμασουν να πεσουν σαν τα συκα και να δεις τι εχει να γινει μετα...α χα ναι καταλαβα λες για το ετσι ε ναι δικηο εχεις τι για ενα μικρο ματακι γεο βαγεο φααπ απογειωση κατευθειαν? για βαστα ρε φιλε τι? φονο καναμε αλλα μπορεις να μου εξηγησεις αντε ωριμασαν τα συκα φραααπ πεσανε εσυ πως θα γυρισεις ξανα μπορεις να μου πεις? και με τους μεν οι σχεσεις σου ειναι αστα να μην πω ποσο μναλλον με τους αλλους 49ρη πλευρα και μη χειροτερα πως θα γινει μου λες αφου και οι δυο συναγωνιζονται ποιος θα πρωτοπρολαβει να σε απογειωσει?.....Ααα κυτταξε να δεις πραγματικα και εγω δεν το σκεφτηκα αυτο ναι σαν να εχεις δικηο και με τους δυο χαλια μπαλια μαυρα κι'αραχνα καλα λες πρεπει να σκεφτω και αναλογα τι αερας θα φυσηξει να κανω κατι αλλιως δεν θα γινει τιποτα....Ναι ναι βεβαια Σακη εκτεθηκες κι'εσυ πολυ ομως αμα σε στειλω επανω στον Ανθιμο και κανονισει αυτος κατι θα γινει τον σεβονται πολυ αυτον και τον ακουνε θελεις να κανονισω τιποτα οταν ελθει εκεινη η ωρα (δηλαδη μετα 10-15 χρονια) ε?....Εεε οχι και τοσο τι θα κανω μεχρι τοτε χαρουπομαρμελαδα θα τρωο? μπα ισως χειροτονηθω και ετσι θα εχω ενα καλο εισοδημα....Χμμ καλη ιδεα προσεξε μονο μην σε κανενα ματι γινει καμια στραβη και κανενας Δαμαλος σε μαγκωσει και σε χειροτονισει αυτος και μετα καταλαβαινεις....φτουυυ φτουυυ Χριστος και Παναγια μην το ξαναπεις αυτο ααα πα πα παααααα....Γυρισεε σε περιμενω γυρισεεε ΦΡαγγουλα μου ωραιαα εεαα εεαα εεαα ......τωρα με την αγορα ενος φλακερ φλεκερ παιρνετε δωρο και ενα ηλεκτρικο κατσαβιδι...και μια καποτα πλυμενη πολλων χρησεων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Σιχαμερά αριστεροδεξιά κομματόσκυλα είσαστε και οι μεν και οι δε.
  Και οι σφουγγοκωλάριοι των Ξανθοπολάκηδων, αριστεροί της πούτσας και οι πεσμένοι στα τέσσερα κωλογλύφτες του Κούλη Μητσοτάκη του mr Siemens Bilderberg. Δεν είμαι σα τα μούτρα σας ώστε να επιδιώκω να έχω καλές σχέσεις με ένα από τα δυο στρατόπεδα των πουλημένων δημοσιοϋπαλληλίσκων. Είσαστε αμφότεροι ελεεινοί και τρισάθλιοι. Μόνο με όσους είναι πραγματικοί πατριώτες και όχι μαϊμού θα επιδιώξω να έχω καλές σχέσεις. Τους υπόλοιπους τους έχω διαγράψει, είναι για μένα ζωντανοί-νεκροί και πουλημένα τομάρια. Σας έχω γραμμένους στα αρχίδια μου τερψίπρωκτες λούγκρες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ακούς προσκυνημένε νενέκο-Τσέρο ; Οι βρωμεροί Δακίτες είναι συνένοχοι, συμμέτοχοι και συνυπεύθυνοι με εσάς τους ανθέλληνες Συριζαίους στη διάλυση του Υπουργείου Υγείας. Ήθελε ο Κούλης ο Μπιλντερμπέγκιος να ξεφύγει και να το παίξει πατριώτης και πήρε το πούλο.
  Διάβασε τα παρακάτω για να καταλάβεις τι εννοώ :
  "Το ΔΝΤ ζήτησε να ψηφίσει τα προνομοθετημένα μέτρα και η ΝΔ.
  Το ταμείο ζητά τη δέσμευση και της αντιπολίτευσης, δηλαδή της ΝΔ, για το περιεχόμενο της συμφωνίας που αφορά τη μεταπρογραμματική περίοδο, δηλαδή μετά το 2019 και σχετίζεται με τα δημοσιονομικά μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση για την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος ύψους 3,5% στο μεσοπρόθεσμο.
  Για τη ΝΔ είναι μεγάλο πολιτικό κτύπημα καθώς εκτός του ότι θα έχει δεσμευθεί επίσημα για τα προνομοθετημένα μέτρα θα εμφανιστεί ως συμμέτοχος και συνυπεύθυνη μαζί με την κυβέρνηση για το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης".
  Τα ίδια σκατά είστε αμφότεροι. Υποστηρίζετε τους σφουγγοκωλάριους της Παγκόσμιας Νέας Τάξης, ολετήρες της Ελλάδος.
  Άντε πήγαινε Φώντα, να γλυφομουνιάσεις τις ανώμαλες γουρουνίτσες της Θύμιαινας, της πρώην ΝουΔούλας συριζοθεούσας, γιατί θα σε μαστιγώσει η Φράγκου.
  Άντε και μη μας ζαλίζεις τα 'ρχίδια.
  Τώρα γελάς, σε λίγο θα κλάψεις πικρά. Ίσως αυτό να σε σώσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Μήπως νομίζεις ότι το άθλιο αμερικανομπολσεβικικό μόρφωμά σου θα κυβερνήσει 20 χρόνια, επειδή κάνει το πούστη στους διεθνείς αρχιτοκογλύφους με ξένο κώλο ;
  Επειδή ξεπουλάει την Ελλάδα και εξαθλιώνει τον Ελληνικό λαό, νομίζεις ότι θα διατηρήσει την εξουσία επί εικοσαετία ; Μετράτε μέρες λαμόγια. Τη προδοσία αγάπησαν πολλοί, τους προδότες ουδείς. Θα τραβήξουν τα σιωνιστικά αφεντικά σας σε λίγο το χαλί κάτω από τα πόδια του μισέλληνα Τσιπρ Γιονγκ Ουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Τι νομίζεις ρε κακομοίρη ότι σε υπολογίζει ο Πολάκης, επειδή σε κερνάει ούζα ; Δεν σε θεωρεί ούτε μια ανθυποτρίχα από τα 'ρχίδια του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Όλοι αυτοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Ο Θεός τους είναι το χρήμα και η εξουσία. Σε μεταχειρίζονται και μετά σε στίβουν και σε πετάνε στη χωματερή. Σε λίγο ούτε τις γουρουνίτσες της Θύμιαινας δεν θα σε αφήνουν να πηδήξεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Νομίζετε ανόητοι ότι σας υπολογίζει η δωσιλογική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ; Γραμμένους στα 'ρχίδια τους σας έχει, απλώς σας χρησιμοποιεί ως ρουφιάνους !
  Ρε τομάρια χαφιεδίζετε εναντίον της Πατρίδος μας και εσείς νομίζετε ότι μεγαλουργείτε. Χαχανίζετε και προσπαθείτε να με εμπαίξετε, καθώς οι ξανθοπολάκηδες διαλύουν το ΕΣΥ. Υπερηφανεύεστε ρε γελοίοι επειδή έχετε δουλειά και κωλογλύφετε τους αχρείους προδότες, ενώ εγώ βρίσκομαι σε αργία επειδή διαμαρτυρήθηκα για τις αντιχριστιανικές και αντεθνικές τους ενέργειες ; Τιμή μου και καμάρι μου, είναι το γεγονός ότι βρίσκομαι σε αργία και δεν προσκυνώ όπως εσείς τους ολετήρες της Χώρας μας. Γελάτε ρε ξεφτίλες, ενώ θα έπρεπε να κλαίτε γοερά για τη κατάντια σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Θριαμβολογείτε ρε τσογλάνια, επειδή είστε συκοφάντες και ρουφιάνοι ; Καυχιέστε, αντί να ντρέπεστε για τα χάλια σας ; Νομίζετε ότι είστε καλύτεροι από το δακίτη της πούτσας, το Στάθη Κακολύρη ; Τα ίδια σκατά είστε. Έσεις είστε αριστερές κουράδες με δεξιές τσέπες και ο Κακολύρης είναι τα δεξιά κακάκια που παίζουν λύρα. Ποια είναι η διαφορά ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Σακη?......ελα Βαγγελη....λοιπον ακου εγραψα και εγω κατι στιχους....αα ωραοα Βαγγελη Ευγε για να ακουσω λιγο...ωραια ακου δεν το τελειωσα αλλα εσυ μου εδωσες την ιδεα ακου ακου

  Οτι αρχιζει ωραιιοο
  τελειωνει με κλωτσο

  στην κωλαρα επανω
  σε πιασανε Κωτσοοο

  ειναι κακο στην σουφρα
  να ριχνεισς τα στιβανια

  θα μας σπασεις τον κλανια
  και θα φευγουν ντουμανια....αααα ααααα. σου ειπα δεν το τελιωσα ακομα πως το βρηκες? ....καλο Βαγγελη καλο θελεις λιγη δουλεια ακομα αλλα εχεις ταλεντο....εε ναι ενταξει Σακη και στο Ματι αρχαριος ημουν αλλα αφου με περιλαβες εσυ αητος εγινα αφου μαζι κατεβαινουμε στους αγωνες ...ναι ναι οχι ενταξει στο Μπανιτσηρι ετγινες αετοσ ισαξιος βεβαια Δοκτωρ οπως ειμαι εγω δεν εγινες ακομα αλλα εισαι ομοτιμος καθηγητης του ματιου..αα ευχαριστω πολυ Σακη ολα σε σενα τα χρωσταω.....δεν σου κανω τον Αγιο αχχχ αμαρτησα στο μπανιστηρι επανω αχχ την πατησααα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΙΣ 12 ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 13 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΓΙΑ... ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟ!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ "ΕΚΛΕΙΝΕ" Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Στην επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων μίλησε ο βουλευτής Β’ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος όπου και στηλίτευσε την υποκριτική στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όπου από σφόδρα αντιμνημονιακή έχει γίνει πλέον πιστός υπηρέτης των διεθνών τοκογλύφων.
  Πιο συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πνέει τα λοίσθια και η διάλυσή της είναι πλέον δεδομένη, οπότε και θα αναδυθεί η Ευρώπη των Λαών και των Πατρίδων, με τα ευρωπαϊκά κράτη να ανακτούν την εθνική τους κυριαρχία.
  Τα τελευταία χρόνια η Ε.Ε. έχει αναδειχθεί σε ουραγό των πολυεθνικών, συνάπτει ζημιογόνες συμφωνίες για τους Ευρωπαίους πολίτες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την CETA, νομοθετεί υπέρ των λαθρομεταναστών και ουσιαστικά δρα κατά των γηγενών κατοίκων. Παράλληλα, η ενδεχόμενη ένταξη της τουρκίας και την αλβανίας, καταδεικνύει τον δρόμο που έχει πάρει η Ε.Ε., οπότε και η παραμονή της Ελλάδας σε αυτήν σε καμία περίπτωση δεν κρίνεται επωφελής.
  Ο Ηλίας Παναγιώταρος σημείωσε ότι η θέση της Ελλάδας κρίνεται ακόμη πιο δυσμενής, ιδιαιτέρως αν ληφθεί υπόψη ότι όλες οι χώρες λαμβάνουν μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, κλείνοντας τα σύνορα τους, εκτός από την Ελλάδα, όπου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εμμένει στην πολιτική των «ανοιχτών συνόρων».
  Μάλιστα, ο ευθύς και ορμητικός λόγος του βουλευτή σχετικά με τις παρεμβάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην εθνική μας κυριαρχία, προκάλεσε την αντίδραση από την πλευρά του προέδρου της βουλής Βούτση, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να προβεί σε επιχειρήματα ουσίας και κατέφυγε σε γενικολογίες, ανίκανος να αντιμετωπίσει την επιχειρηματολογία του Ηλία Παναγιώταρου.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σακηη !!!! Σακηη με εκπλησεις!! Ωωω οιμε τι βλεπουν τα ματακια μου? καθησε λιγο να βαλω το προστατευτικο στα μπανιστρα μην παθουν τιποτα....τι ειναι αυτα Σακη που διαβαζω? εσυ? εσυ Σακη τετοια πραγματα? κατευθυνεσαι προς τα εκει? Αυτους τους ρωτησες αν σε θελουν? Σακηηη μου σπαραζεις την καρδια με αυτα που βλεπω!! πωω πωωω επεσα απο τα συννεφα οπως ειχαμε πεσει μια φορα σε εκινο τον γκρεμο οταν ειχαμε παει για υπαιθριο ματακι θυμασαι? πωωω πωωωω...Για λεσα για λεσααα στο ματι ειμαι μεσα γιαλεσα γιαλεσα Ωοοπ Ωοοπ

   Διαγραφή
 21. Η ιστορία διαδραματίστηκε στην Πάτρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του patratora.gr γέροντας κομμουνιστής αποχαιρέτησε τον μάταιο τούτο κόσμο, αλλά άφησε όλα του τα υπάρχοντα στο… τιμημένο κουκουέ. Μιλάμε τώρα για ένα διαμέρισμα, καταθέσεις σε τράπεζες και χρυσές λίρες.
  Κι ενώ συγγενείς είχαν πάρει στο σπίτι τους τη χήρα του (παιδιά δεν υπήρχαν από το γάμο), πιστεύοντας πως θα είναι οι κληρονόμοι (μιας και «πρόσεχαν» τον γέροντα όσο ήταν εν ζωή), έμειναν σύξυλοι μόλις άνοιξε η διαθήκη κι έστειλαν τη χήρα από κει που’ ρθε, δηλαδή στο διαμέρισμα που κληρονομεί το… τιμημένο. Και την βλέπουμε σύντομα να καταλήγει στο δρόμο!
  Μ’ αυτά και μ’ αυτά, από τις κληρονομιές, το… τιμημένο έχει στην κατοχή του χιλιάδες ακίνητα ανά την Ελλάδα και οι… κακές γλώσσες λένε πως είναι ο δεύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων στη χώρα, μετά από την Εκκλησία!
  Μάλιστα, οι παραδόπιστοι κουκουέδες έχουν ανοίξει μέχρι και «Ίδρυμα Περίθαλψης Ηλικιωμένων Αγωνιστών» (κομμουνιστικό γηροκομείο), στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, για να μην τους ξεφύγει ούτε μία κληρονομιά!
  (ΥΓ): Αλήθεια, πληρώνει ΕΝΦΙΑ το… τιμημένο, για τα χιλιάδες ακίνητα που κατέχει; Πληρώνουν μωρέ οι… αγωνιστές;

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]