ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΟ «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ! Η αλλαγή διοίκησης και το μήνυμα του προέδρου

Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία, η οποία μετά από 60 χρόνια λειτουργίας στον κλάδο των ασφαλειών βρίσκεται στη δίνη οικονομικών προβλημάτων που πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα.
Η εταιρεία πληρώνει το τίμημα του PSI που ανήλθε στα 30 εκατ. ευρώ, καθώς από το 2012 μέχρι σήμερα δεν ήταν σε θέση να καλύψει τη ζημιά που προκάλεσε το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων. Πριν λίγες ημέρες η Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της ΤτΕ ζήτησε έκθεση για τη νομική κατάσταση ακινήτων και σχετικές ενέργειες για τη μεταβίβασή τους και για το πόσον η εταιρία μπορεί να ανταπεξέλθει σε όσα απαιτούνται ως τις 3-10-2016. Συγκεκριμένα, με νέα απόφασή της η Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων αναφέρεται στην λήψη διοικητικών μέτρων κατά της ασφαλιστικής επιχείρησης με την επωνυμία «IΝΤΕRΝΑΤΙΟΝΑL LΙFΕ Ανώνυμος Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων» (Εταιρεία) σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 223 έως 225 και 229 του ν. 4364/2016. Στην απόφαση με ημερομηνία 19.9.2016 αναφέρονται τα ακόλουθα:

Αναθέτει στον Ασφαλιστικό Διαχειριστή κ. Ιωάννη Περιστέρη, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 224 παρ. 3 του ν. 4364/2016, τη διοίκηση της Εταιρείας σε αντικατάσταση του Διοικητικού της Συμβουλίου και αφαιρεί τις εκτελεστικές αρμοδιότητες των μελών του.

Διατηρούνται σε ισχύ τα μέτρα της υπ’ αριθμ. 193/1/27.7.2016 απόφασης της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος.

Η απόφαση ισχύει από την έκδοσή της και κοινοποιείται στην Εταιρεία και στον Ασφαλιστικό Διαχειριστή της κ. Ιωάννη Περιστέρη του Δημητρίου. Η απόφαση να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος και να κοινοποιηθεί στην Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (ΕΑΑΕΣ) καθώς και στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού (Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή, Γενική Δ/νση Αγοράς, Δ/νση Εταιρειών & Γ.Ε.Μ.Η.).

Ανακοίνωση

«Για εμάς, όπως και για εσάς, το τέλος σημαίνει μια νέα αρχή, μια καλύτερη αρχή…» αναφέρει ανακοίνωση που υπογράφουν οι Φωκίωνας και Ιωάννης Μπράβος με ημερομηνία 20-09-2016, την ίδια μέρα που η ΤτΕ (ΕΠΑΘ) ανέθεσε στον Ασφαλιστικό Διαχειριστή Ιωάννη Περιστέρη την διοίκηση της εταιρίας. Στην ανακοίνωση της οικογένειας Μπράβου δεν υπάρχουν αναφορές ή απαντήσεις στα ερωτήματα της ΕΠΑΘ και για την τύχη των ασφαλισμένων. Δείτε εδώ την ανακοίνωση που προδιαγράφονται νέες εξελίξεις για την τύχη της INTERNATIONAL LIFE και των ανθρώπων της:

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. καλα με τετοια αναπτυξη και κλεισανε?
  μπααα θα τα παιξανε στο καζινο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΙΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ...

  Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΟΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ...

  ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΒΑΤΕ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ'ΟΜΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΤΕ...

  http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg

  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??
  ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ..!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΙ αρμόδιοι να κάνουν έλεγχο στα εισοδήματα των προ΄ι΄σταμένων,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΩΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΒΑΣΗ ΚΑΛΥΨΗΣ , ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΣΦΑΛΗΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]