Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Έρχεται Άνοιξη Χωρίς το Μέγα Σάββατο. Ορθοδοξία-Εθνική επιβίωση

 Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής.

Εδώ μας παίρνουν τον αέρα και τα κύματα απ’ τις πατρίδες που τα χρόνια σου κρατούσες. Εδώ μας έχουνε μονάχα για θελήματα και εσύ μιλάς για Αϊβαλί και ότι αγαπούσες. Εδώ μας ψήνουν στο τσιμέντο και την άσφαλτο λες και η ζωή μας ταξιδεύει με νταλίκα, έρχεται άνοιξη χωρίς το Μέγα Σάββατο και εσύ για θρίαμβους μιλάς κι “εν τούτω νίκα”.

 

Εδώ τα χρόνια που μας γέννησαν παλιώσανε και οι μέρες μες στ’ αλουμινόχαρτα τ’ αγγίζουν, τα φώτα γύρω από τις μνήμες χαμηλώσανε και εσύ μιλάς για τα πανιά που αρμενίζουν. Εδώ μπερδεύτηκαν και πρόσωπα και πράγματα τα στέκια γέμισαν με άδειες καλησπέρες παραφτηνήναν της αγάπης τα μαλάματα και εσύ μιλάς για πανηγύρια και βεγγέρες.

Η προσφυγιά γυρεύει ακόμα τους δικούς της κι απ’ το σταθμό αναζητούνται αγνοούμενοι, η νύχτα παίζει με τους αγαπητικούς της και όλο πιο λίγοι το πρωί βγαίνουν χαρούμενοι. Η προσφυγιά γυρεύει ακόμα τους δικούς της και απ’ το σταθμό αναζητούνται αγνοούμενοι η νύχτα παίζει με τους αγαπητικούς της και όλο πιο λίγοι το πρωί βγαίνουν χαρούμενοι.

 

 

 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του εβδομαδιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress.

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους.  Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν. Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους να πιστεύουν όπου επιθυμούν.

 

XΡΗΣΤΟΣ Α. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ME ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΉ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Ζ ΕΔΩ 

Ξεκινάω την σημερινή μου εργασία εντελώς διαφορετικά από ότι έχετε συνηθίσει. Οι στίχοι τους οποίους διαβάσατε ανήκουν σε ένα ξεχωριστό και διαχρονικό τραγούδι του Μάριου Τόκα, το οποίο  είχε ερμηνεύσει εξαιρετικά ο Δημήτρης Μητροπάνος. Από αυτό το εξαιρετικό τραγούδι εμπνεύστηκα τον τίτλο της σημερινής μου εργασίας.

Από το έτος 2010 μ.Χ. ξεκίνησε για μια ακόμη φορά ένας απίστευτος Εθνικός Γολγοθάς. Η Ελλάδα μας κάθε χρόνο σταυρώνεται μαζί με τον Ιησού. Μόνον που σε αντίθεση, με τον Χριστό, η Ελλάδα παραμένει μονίμως, αδύναμη και δυστυχώς καθηλωμένη επάνω στον σταυρό του μαρτυρίου.

Φυσικά όσο επιμένουν οι κάτοικοι να μην αλλάζουν τρόπο ζωής, και να ζούνε με τα Διονυσιακά αξιώματα που επιθυμεί και επιβάλει ο Φρυγικός δαίμονας Savazios-Διόνυσος, καμία ελπίδα επιβιώσεως δεν διαγράφεται στον ορίζοντα. Αυτό διότι ο διαχρονικός τρόπος επιβίωσης του Ελληνικού έθνους, ήταν πάντοτε τα χρηστά ήθη.

Το χειρότερο όλων είναι ότι ήρθε ο Χριστός στην γη, δίδαξε έκανε θαύματα, μαρτύρησε, σταυρώθηκε, όμως δεν αναστήθηκε μέσα στις ψυχές των ανθρώπων. Δυστυχώς δεν αναστήθηκαν ψυχικά και πνευματικά αρκετοί άνθρωποι στο πέρασμα 2022 ετών.

Αρκετοί άνθρωποι παρέμειναν κακοί-δειλοί, σάπιοι και άνανδροι. Άδικος κόπος είχε αναφέρει ο οικουμενικός Κρητικός, απορημένος για το πως ο ερχομός του Χριστού στην γη, δεν άγγιξε τις ψυχές όλων των ανθρώπων. Βέβαια, ξεχνά, είτε δεν υπολογίζει ο μεγάλος Κρητικός, ότι εκτός από τον Χριστό στην γη, υπάρχει και ο Εωσφόρος με τους υποτακτικούς του. Σε μια ακόμη εποχή γενοκτονίας για το έθνος μας, όλοι λένε ότι είναι “Χριστιανοί”, αλλά σταυρώνουν καθημερινά τον Χριστό μας με τις πράξεις τους. Το χειρότερο όλων είναι ότι οι κατ επίφασίν χριστιανοί, δεν είναι ικανοί να κάνουν μερικά απλά πράγματα που μας ζήτησε ο Χριστός.

Άραγε τι κόστος έχει να πας να κάνεις Χριστιανική συντροφιά σε ένα συνάνθρωπο σου, εάν δεν μπορείς να τον βοηθήσεις οικονομικά, για να αποφύγει την αυτοκτονία, η οποιαδήποτε άλλη καταστροφική ενέργεια ; Τι κοστίζει να δώσεις χρησιμοποιημένα ενδύματα, και να μην πας μια δυο φορές στην καφετέρια, και όπου αλλού για να δώσεις αυτά τα χρήματα σε έναν άστεγο, και κάποιες φορές να βοηθήσεις ένα αδέσποτο ζώο. Τι θα πάθει κάποιος εάν αγοράσει αργότερα καινούργια ρούχα ; Απολύτως τίποτα. Όμως αυτά τα λίγα και ασήμαντα, δεν είναι ικανοί να τα κάνουν οι χλιαροί Χριστιανοί.

Είναι η απόλυτη τραγική ειρωνεία, είναι η σχεδόν απόλυτη προσβολή προς τον Ιησού Χριστό, μετά την αποδοχή των Διονυσιακών αξιωμάτων, αυτήν την εποχή οι σατανιστές να έχουν αγάπη μεταξύ τους, να βοηθά ο ένας τον άλλον, σε όλα τα επίπεδα, οικονομικό, επαγγελματικό, κοινωνικό, όχι γιατί ξαφνικά άλλαξαν, και ήρθαν στον δρόμο του Χριστού, αλλά για να επιτύχουν την δημιουργία του πολυπόθητου για αυτούς, από τα αρχαία χρόνια κράτος του αντιχρίστου.

Οι παράγοντες της Διονυσιακής κουλτούρας επέτυχαν να μην υπάρχουν πλέον πολλοί χριστιανοί. Αυτήν την εποχή ο ένας να κάνει άδικα κακό στον άλλο, είτε να αδιαφορεί για τον συνάνθρωπο. Επέτυχαν να καταργήσουν από τους Χριστιανούς το εμείς, και να τους επιβάλλουν το σατανικό εγώ, που είναι απόλυτα καταστροφικό για το έθνος. Να περάσουμε τώρα να δούμε την εωσφορική αλαζονεία και κακία των νεοελλήνων. Η κακία είναι αμάθεια δίδαξε ο μεγαλύτερος σοφός της ανθρωπότητας, ο Μέγας Αριστοκλής. Είναι διαχρονικά αποδεδειγμένο ότι όλοι όσοι είναι μειωμένων διανοητικών και άλλων ικανοτήτων, ότι καλύπτουν την ανικανότητα τους με πολλά αποθέματα κακίας και άνανδρων πράξεων.

Οι υποταγμένοι νεοέλληνες έχουν συγκεκριμένα κοινωνικά-πνευματικά και Θεολογικά χαρακτηριστικά τα οποία παραμένουν σταθερά και αναλλοίωτα στο πέρασμα των αιώνων. Είναι άνθρωποι γεμάτοι από ανήθικα-ταπεινά πάθη. Είναι άδικοι-είρωνες, απειλητικοί, τρομαγμένοι-καταπιεσμένοι με φοβίες, χωρίς να υπάρχει καμία ιδιαίτερη αιτία πλην της Τουρκογερμανικής κατακτήσεως που αναφέρουν οι ειδήμονες καθηγητές συνταγματικού δικαίου και πολιτικών επιστημών.

Οι περισσότεροι έχουν ασπαστεί την Διονυσιακή κουλτούρα και είναι άνθρωποι χωρίς πραγματική παιδεία-ήθος καθώς δεν διέπονται από τα πατροπαράδοτα Ελληνικά αξιώματα.

Ο ραγιαδισμός, η δειλία-υποτακτικότητα έχουν εισχωρήσει, βαθιά μέσα στο dna τους. Οι σύγχρονοι άνθρωποι έχουν γίνει αγνώμονες, κουτοπόνηροι, συμφεροντολόγοι, άτολμοι, φαρισαίοι υποκριτές και τιμητές της ηθικής. Είναι δειλοί-μοιραίοι και άβουλοι αντάμα. Αναζητούν μέσα στην κοινωνία,  αποδιοπομπαίους τράγους οι οποίοι θα γνωρίσουν ταπεινώσεις-προσβολές αδικίες και τρομερούς εξευτελισμούς.

Οι ραγιάδες ήταν και είναι άνθρωποι μειωμένης πνευματικής αντιλήψεως, και διαχρονικά καλύπτουν το μεγάλο μειονέκτημα τους με ειρωνείες και κακές πράξεις, όπως όλοι οι στερούμενοι ικανοτήτων. Σταυρώνουν τους αδύναμους, τους κατατρεγμένους, τους αδικημένους γιατί οι συνειδήσεις τους είναι ένοχες και οι χαρακτήρες του αδύναμοι.

Οι άβουλοι και απαίδευτοι ακολουθούν τις προσταγές των τυράννων τους. Είναι έρμαια των κουτοπόνηρων πολιτικών που ενεργούν αποκλειστικά με βάση τα προσωπικά τους συμφέροντα και όχι για την προάσπιση των αξιών και των θεσμών του Ελληνισμού.

Αυτές οι θλιβερές μορφές ζωής βάζουν προσωπεία “Χριστιανικά-Ελληνικά” και υποδύονται ότι είναι “ηθικοί- σεμνοί, λογικοί, δίκαιοι” και πολεμούν ως ξένο σώμα ως κάτι “κακό” τους ανθρώπους, που άδικα η ζωή τους χτύπησε. Στην κοινωνία επικρατεί η υποκρισία, ο ψευτοχριστιανισμός-ραγιαδισμός, η ματαιοδοξία και η κατάντια. Ελληνικές αρετές όπως η εξέλιξη, η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο και η απονομή δικαιοσύνης, αποτελούν άγνωστες έννοιες για τους κατοίκους της Ελλάδας.

Οι κάτοικοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι τραγικές μορφές ζωής. Αποτελούν ένα συνοθύλευμα από ματαιόδοξους-πονηρούς ιερείς-πολιτικούς, αδύναμους-απαίδευτους και φιλάργυρους πολίτες. Η πολιτεία καταδυναστεύει τους αμέτοχους στην διοίκηση του κράτους και όταν κάποιοι επιθυμούν να συμμετέχουν στα κοινά και στην λήψη  αποφάσεων, απειλούνται-διώκεται με πλεκτάνες και ψευδείς κατηγορίες. Οι εύποροι-υποτακτικοί κάτοικοι δεν απειλούνται από την Τουρκική-Γερμανική εξουσία. Αντιθέτως, συναινούν-συνεργάζονται μαζί τους και τις περισσότερες φορές εις βάρος των ομόθρησκων συμπολιτών τους.

Εδώ βλέπουμε τον διαχρονικό και προδοτικό ρόλο των ραγιάδων και την υποτέλεια στον εκάστοτε κατακτητή, προκειμένου να εξασφαλισθούν κάποια προσωπικά πολιτικά-οικονομικά και κοινωνικά προνόμια-δικαιώματα. Οι νεοέλληνες είναι μια πολύ βαριά άρρωστη κοινωνία, της οποίας η ψυχολογία στηρίζεται στην νοοτροπία του άβουλου-δειλού και μοιραίου αντάμα. Αποτελούν  υποχείρια-υποταγμένα ανδράποδα στην  Διονυσιακή κουλτούρα. Οι προεστοί-αξιωματούχοι συμπεριφέρονται με βάση τα οικονομικά και τα ταξικά-κοινωνικά τους συμφέροντα.

Από την στιγμή που οι φτωχοί-πατριώτες αποτελούν κίνδυνο για τα δικά τους κεκτημένα τους, και τις κοινωνικές δομές που τα στηρίζουν, δεν διστάζουν να τους διώξουν και να τους εξοντώσουν. Η Χριστιανική πίστη και ο Αριστόκλειος  πολιτισμός στοχοποιούνται από το καθεστώς ως-“επικίνδυνο”.  Οι υποστηρικτές του πατριωτισμού ονομάζονται “ταραχοποιοί”, ¨φασίστες” και όργανα των Ρώσων !!! Οι βασανισμένοι “απειλούν” την Διονυσιακή τάξη και την ασφάλεια της κοινωνίας. Απειλούνται τα θεμέλια του Διονυσιακού πολιτισμού η αρχαία θρησκεία και οι θεσμοί της αδικίας-εκμετάλλευσης.

Αναφορικά με τον προδοτικό ρόλο της εκκλησίας, οι Έλληνες που δεν είναι αιρετικοί καταδικάζουν τον νεοταξικό-Διονυσιακό Χριστιανισμό, ο οποίος δεν λειτουργεί ως στήριγμα των αδύναμων Ελλήνων και του έθνους, καθώς έχει ταυτιστεί με τα συμφέροντα και την ιδεολογία που έχουν οι κρατούντες της άρχουσας Διονυσιακής τάξης. Η στάση της εκκλησίας, εμποδίζει την δυναμική που επιχειρούν να αναπτύξουν οι Έλληνες-Χρισατιανοί στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου.  Η Εκκλησία έχει τις ευλογίες των Γερμανών και των Τούρκων κατακτητών.

Οι κατατρεγμένοι Έλληνες από τους νεοταξίτες βρίσκουν στήριγμα στην Ελληνική παιδεία και σε πραγματικούς ιερείς-ασκητές που αποτελούν ισχνή μειοψηφία. Οι λιγοστοί εκπρόσωποι του Χριστού στην Ελλάδα συνδράμουν τους πατριώτες-Χριστιανούς και κάποιες φορές αυτό τους φέρνει αντιμέτωπους με την ανώτατη Εκκλησιαστική ιεραρχία.

Την σημερινή εποχή οι περισσότεροι είναι δειλοί-μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, οι οποίοι αναμένουν ίσως κάποιο θαύμα. Αυτοί οι στίχοι περιγράφουν το κατάντημα της σημερινής-Διονυσιακής Ελλάδας. Το νεοελληνικό έθνος έγινε η επικράτεια της ανομίας-αταξίας και του Διονυσιακού πολιτισμού. Η Ελλάδα μεταμορφώθηκε σε έναν “παράδεισο” πορνείας-ανωμαλίας,  παράνομου πλουτισμού από κουτοπόνηρους πολιτικούς-ιερείς οι οποίοι στηρίχτηκαν στην αμάθεια-δειλία των σύγχρονων Ελλήνων. Τα θαύματα γίνονται όταν υπάρχει ανδρεία-παιδεία, ηθική, θέληση, δημιουργικότητα-ευρηματικότητα, όταν κυριαρχεί η γνώση αλλά και η πίστη στα ιδανικά και τις αξίες της πατρίδας.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ.

Από το 2006 που ξεκίνησα να γράφω την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι-Ισχύς Δια της Γνώσεως, έχω αναφέρει σε δεκάδες εργασίες μου ότι όλα τα έθνη που ασπάζονται την Διονυσιακή κουλτούρα έχουν κοινή πολιτική-στρατιωτική, οικονομική, κοινωνική, θρησκευτική και ερωτική ιδεολογία. Σοδομισμοί, στοματικά-καταπόσεις, όργια, αιμομιξίες και πάσης φύσεως σεξουαλικές παρεκτροπές γινόταν στην αρχαία Ελλάδα και δυστυχώς εκ νέου στην σημερινή εποχή. Όλες αυτές οι σεξουαλικές πράξεις, αποτελούν από τα πανάρχαια χρόνια το βασικότερο λατρευτικό τυπικό του Εωσφόρου.

Τις προαναφερόμενες εμετικές-αισχρότατες ερωτικές δραστηριότητες, τις έκαναν και τις κάνουν όσοι πιστεύουν στον Εωσφόρο, για να τιμήσουν τον μιαρό τους αφέντη και παράλληλα να αποκτήσουν δυνάμεις. Τα φιλιά στο στόμα με την γλώσσα συμβολίζουν τον αρχαίο Όφι-Εωσφόρο και παράλληλα είναι πολύ εμετικά και τρομερά αηδιαστικά. Στον αντίποδα τα αγνά ερωτικά Ελληνοχριστιανικά φιλιά στο στόμα χωρίς γλώσσα, μας δίνουν ζωή-ψυχική αρμονία, ενέργεια, δημιουργικότητα, λογική, καλοσύνη και ανθρωπιά.

Όταν ο Όφις (Εωσφόρος-Savazios) ενεργοποιηθεί μέσω διαλογισμών και ερωτικών πράξεων όπως το φιλί με την γλώσσα, ο σοδομισμός, ο στοματικός έρωτας, τα όργια, την λαγνεία, τα μαγιό μπικίνι ανελίσσεται μέσω των επτά τσάκρα. Το αποτέλεσμα είναι ότι επέρχεται έντονη συνειδητότητα-φώτιση, έχουμε απόκτηση πνευματικών ικανοτήτων και παντογνωσία. Η κόμπρα που υπάρχει σε πολλές τοιχογραφίες και ζωγραφιές στην αρχαία Αίγυπτο, συμβολίζει την διευρυμένη συνειδητότητα μετά απο την ανέλιξη του Όφι-Savaziou. Αυτή είναι η πραγματική βάση του Σατανισμού με την ανέλιξη του αρχαίου Όφι-Δράκου.  Αυτοί που επιτυγχάνουν να ενεργοποιήσουν και να ανελίξουν την ενέργεια Κουνταλίνι, βρίσκονται σε πολύ υψηλότερα πνευματικά επίπεδα και δεν μπορούν να εξαπατηθούν από τον χριστιανισμό και τα σχετικά τους προγράμματα !!! Αυτά αναφέρει γνωστός εωσφορικός ιστότοπος !!! Μια ακόμη δικαίωση μου σχετικά με όλα είναι οι αναφορές ιστολογίων τα οποία είναι προσκείμενα στην Ολύμπια Θρησσκεία.

Ο Διονυσιακός πολιτισμός στον ερωτικό τομέα επανήλθε την σύγχρονη εποχή από τον Άλιστερ Κρόουλυ. Ο Κρόουλι τον ονόμασε σεξουαλική μαγεία. Σύμφωνα με τον Κρόουλι η γνώση της ερωτικής-Βακχικής μαγείας ήταν το μεγαλύτερο μυστικό των μυστικών ταγμάτων της αρχαιότητας και αποκαλύπτεται μόνο στους μυσταγωγούς. Η δύναμη της μαγείας μέσω της σεξουαλικής αναπαραγωγής, προέρχεται από τα αρχαία μυστήρια. Επίσης στοιχεία μπορούν να βρεθούν στον Ινδουισμό, τον Ταοϊσμό και στις μεσαιωνικές μυστικές εταιρείες όπως οι Ναΐτες. Στο σύγχρονο δυτικό κόσμο το O.T.O λέγεται ότι είναι ο κληρονόμος αυτής της διαδρομής, όπως ανέφερε το μεγάλο θηρίο,-Άλιστερ Κρόουλυ και ο βοηθός ιερέας του, ο Theodor Reuss.

Ο Theodor Reuss αναφέρει ότι το O.Τ.Ο. είναι ένα σώμα μυημένων, στα χέρια των οποίων συγκεντρώθηκε η μυστική γνώση όλων των ανατολίτικων ταγμάτων και όλων των υφισταμένων τεκτονικών βαθμών. Το τάγμα είχε ανακαλύψει τα μεγάλα μυστικά των Ναϊτών ιπποτών, την μαγεία του σεξ, το κλειδί για την αρχαία Αιγυπτιακή και την Ερμητική παράδοση, αλλά και όλα τα μυστικά της φύσης, όλους τους συμβολισμούς του Τεκτονισμού και όλα τα απόκρυφα τάγματα.

Η βασική αρχή πίσω από αυτό το “μεγάλο μυστικό” είναι η σεξουαλική διέγερση, ή “δύναμη ζωής”. Αυτή είναι μια ενέργεια που χρησιμοποιείται μόνον για μαγικούς σκοπούς. Ο Άλιστερ Κρόουλι δίδαξε την σεξουαλικό σατανισμό μέσα από την Ταντρική Γιόγκα. Στην ταντρική μαγεία η βασική προυπόθεση είναι η αύξηση της ενέργειας. Η ενέργεια αυτή είναι γνωστή ως το φίδι της φωτιάς.

 

Αυτή η μυστηριώδης ενέργεια παραμένει στο χαμηλότερο από τα επτά τσάκρα, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί με δύο διαφορετικές μεθόδους που παραδοσιακά ονομάζονται, δεξί και αριστερό μονοπάτι. Το δεξί παραχωρεί την υπεροχή στην αρσενική αρχή, το αριστερό στην θηλυκή. Καθώς η ισχύς του φιδιού ανορθώνεται σύμφωνα με τους διορατικούς, ανεβαίνει την ραχοκοκαλιά του μύστη, ενεργοποιώντας κάθε τσάκρα, μέχρι που φτάνει στον εγκέφαλο και ονομάζεται συμβολικά, το κεφάλι του φιδιού, όπως αυτό απεικονίζεται ξεκάθαρα στα Αιγυπτιακά αγάλματα. Την ταντρική γιόγκα-Ερωτική μαγεία δίδαξε στους μύστες και στα κλειστά τάγματα μαγείας το λεγόμενο θηρίο, ο Άγγλος παγανιστής-εωσφοριστής Άλιστερ Κρόουλι.

Ο παγανιστής Κρόουλι ήταν φανατικός λάτρης του Savaziou-Βάκχου, του Πάνα και των Διονυσιακών οργίων. Στον σύγχρονο κόσμο η tantric yoga είναι η τέχνη του αποκρυφισμού στην σεξουαλική μαγεία. Η ιδέα που “εισήχθη”, από τον Βρετανό αποκρυφιστή  Άλιστερ Κρόουλυ (Aleister Crowley), βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο των διδασκαλιών των διαφόρων μυστικών ομάδων. Οι σχέσεις του Άλιστερ Κρόουλυ με την Ινδική Γιόγκα και την Τάντρα ήταν σημαντική και ιδιαίτερη.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Το μεγαλύτερο όπλο υβριδικού πολέμου από τα πανάρχαια χρόνια ήταν και είναι η πορνεία-ερωτική ελευθεριότητα. Η  λαγνεία με τον χορό της κοιλιάς και τις έκφυλες-κτηνώδεις ορμές στην αρχαιότητα, τα μαγιό μπικίνι στην σύγχρονη εποχή, σε συνδυασμό με τις ελεύθερες παρά φύσιν σεξουαλικές δραστηριότητες, αποτελούν καταλυτικούς παράγοντες για τον αφανισμό του έθνους. Τα προαναφερόμενα αποτελούν τα απόλυτα υπερόπλα για την αποσύνθεση και την καταστροφή της Ελληνικής κοινωνίας. Μέσα από τις Διονυσιακές δραστηριότητες οι Έλληνες σαπίζουν ηθικά-πνευματικά με αποτέλεσμα να επακολουθεί η πολιτική-στρατιωτική, η οικονομική και η κοινωνική κατάρρευση. Δεν υπάρχει μέτρον άριστον, λογική, δικαιοσύνη, δημιουργικότητα, πρόοδος και ανθρωπιά. Αντιθέτως κυριαρχεί η πορνεία, η βία, η εγκληματικότητα, η διαφθορά, ο παραλογισμός, η σήψη-παρακμή και η αταξία.

Συνεπώς το πιο κομβικό σημείο για την εθνική επιβίωση είναι η αποδοχή είτε η απόρριψη της Διονυσιακής Κουλτούρας. Ανάλογα με τον τρόπο ζωής δίνουμε την απόλυτη εξουσία στον Θεό-Δημιουργό του Αριστοκλέους (Τριαδικός Θεός) είτε στον στον Εωσφόρο και στους Αρχιδαίμονες των καταστροφών Savazio και Απόλλων. Από την στιγμή που έχετε ασπαστεί τον Διονυσιακό πολιτισμό μην διαμαρτύρεστε για τα φοβερά δεινά που μας βρίσκουν. Με βάση τον βίο που διάγετε δεν έχει καμία εξουσία να σας προστατεύσει ο Θεός.

Η νέα τάξη πραγμάτων αποτελεί μια άσπλαχνη-πανάρχαια ιδεολογία του Διονυσιακού πολιτισμού. Ο Διονυσιακός πολιτισμός εκφράζει την κοινωνία της αταξίας-αδικίας, της ανομίας, της βίας, της ανωμαλίας, του κέρδους και της απόλυτης κυριαρχίας στην οικονομία. Δημιουργεί τους ανθρώπους οι οποίοι ζούνε μέσα στην ακολασία και τα πιο ταπεινά σεξουαλικά πάθη (σεξουαλική μαγεία Α. Κρόουλι και το δόγμα κάνε ότι θέλεις).

Ένα από τα σχέδια των νοσηρών νεοταξιτών είναι ο νοητικός, ο ηθικός, ο ψυχικός και ο βιολογικός εκφυλισμός-ξεπεσμός των εθνών, ώστε οι άνθρωποι να είναι παθητικά ανδράποδα. Να μην έχουν κρίση-βούληση και δύναμη αντιστάσεως. Οι έμποροι της “Βενετίας” και των Εθνών επιθυμούν μία άρρωστη και απολύτως διεφθαρμένη Ελληνική κοινωνία, που θα την αποτελούν αδύναμα και υποταγμένοι θηλυπρεπείς. Άτομα δίχως συνείδηση, αξίες-αρετές, ικανότητες, στόχους για εξέλιξη-δημιουργικότητα και ψυχικά αποθέματα. Οι παράγοντες της Διονυσαικής Κουλτούρας έφτιαξαν μια αγέλη ώστε να είναι εύκολα χειραγωγήσιμη και απολύτως υπάκουη. Δημιούργησαν πειθήνιους σκλάβους.Στο πλαίσιο αυτό οι παγκοσμιοποιητές θηλυκοποιούν-ευνουχίζουν και διαστρέφουν την κοινωνία. Διαμορφώνουν μία νέα σεξουαλική “αγωγή” στην Ελληνική επικράτεια, που εκπροσωπεί οτιδήποτε το παρά φύσιν.

Εδώ και αιώνες επιχειρούν να παρουσιάσουν την κάθε ανωμαλία, ως  δήθεν φυσιολογική. Δημιουργούν ένα “Ελληνικό” έθνος μεταλλαγμένο. Ένα πολυφυλετικό-πολυπολιτισμικό κράμα δίχως ίχνος παιδείας και αρχών. Ο Εφιάλτης του νεοταξικού-Σιωνισμού, της παγκοσμιοποιήσεως, της παρακμής, της καταστροφής του περιβάλλοντος, της ισοπεδώσεως, έχει επιφέρει ανομία-αταξία, πνευματική σύγχυση, διχασμό και τον απόλυτο έλεγχο των αδύναμων με στόχο την πλήρη υποταγή, των εθνών. Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την εποχή της αρχαίας Ρώμης, των Κομνηνών και της Αλώσεως της αυτοκρατορίας το 1204 μ.Χ. Επίσης αποτελεί μια θλιβερή μορφή ζωής όπως πολύ σωστά είχε αναφέρει και ο G. Ostrogorsky για το Ελληνικό βασίλειο της Νίκαιας. Όπως τότε το ίδιο και την σύγχρονη εποχή το κράτος-έθνος βρίσκεται σε πλήρη οικονομική, εθνική, κοινωνική, ηθική παρακμή-απαξίωση και απομόνωση.

Η Ελλάδας εξαθλιώνεται ραγδαία ηθικά-πνευματικά, φτωχοποιείται και εξαναγκάζεται, να καταβάλει έναν τεράστιο φόρο υποτέλειας-ραγιαδισμού, πληρώνοντας κατασκευασμένα χρέη,σύμφωνα με τους ειδήμονες. Η πολιτική-στρατιωτική, η οικονομική και η εθνική μας ισχύς εκμηδενίστηκαν. Η ηθική-πνευματική, η κοινωνική, η στρατιωτική, η οικονομική κατάρρευση, οδηγούν στην εθνική παρακμή-σήψη και κατ επέκτασιν στον αφανισμό. Η νέα τάξη έχει πλέον επιβληθεί στην Ελληνική επικράτεια και βιώνουμε την εξουσία της, σε όλους τους βασικούς θεσμούς του έθνους. Ειδικά η νέα τάξη κυριάρχησε στην κλασική Ελληνική παιδεία, και στην Ορθοδοξία.

Η παιδεία ως θεσμός έχει απωλέσει οριστικά την ιδιότητα του εθνικιστικού-παιδαγωγικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Όλες οι κοινωνικές τάξεις υποκύπτουν σταδιακά στην παγκοσμιοποίηση. Η εθνική ανεξαρτησία και η δυνατότητα των Ελλήνων να ορίζουν ανεξάρτητη εθνικιστική παιδαγωγική και Ορθόδοξη θρησκευτική πολιτική, μειώθηκε δραματικά και τείνει να εξανεμιστεί.

Οι φίλοι της Διονυσιακής Κουλτούρας κυριαρχούν παντού, με αποτέλεσμα να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής των σκλαβωμένων Ελλήνων. Η νέα τάξη ελέγχει εκτός από την Ελληνική παιδεία, την μουσική, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την λογοτεχνία, τα ΜΜΕ, την μόδα, τον αθλητισμό κλπ. Ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποίοι εξαιρούνται, από κάθε τομέα. Ομαδικά και οργανωμένα από όλους τους κλάδους επιβουλεύονται την Ορθοδοξία και προσπαθούν να αφανίσουν καθετί χριστιανικό. Προωθούν την απομάκρυνση από την Ηθική Χριστιανική ζωή. Ισοπεδώνουν τους Έλληνες και την Ορθοδοξία. Στο διάβα τους εξαφανίζουν κάθε έννοια ηθικής, και αξιοπρέπειας. Έκαναν την πλειοψηφία των πολιτών, να είναι κατώτεροι και από τα ζώα. Η νέα ηθική που επιβάλλουν οι κρατούντες έχει ως βασικό δόγμα την σεξουαλική λατρεία-μαγεία. Δεν υπάρχει κανένα όριο και κανένας ηθικός δισταγμός.

Η εχθρική προς το ανθρώπινο γένος νέα τάξη πραγμάτων έχει αφαιρέσει σχεδόν ολοκληρωτικά κάθε ίχνος ανθρωπισμού, λογικής, παιδείας, και πολιτισμού. Επέτυχαν να ζούνε οι περισσότεροι, χωρίς ηθικές αρχές, γνώσεις, και να είναι εχθρικοί-ανταγωνιστικοί μεταξύ τους. Ζούμε σε μια εποχή καθαρά σαρκική, όπου κυριαρχούν τα πιο κτηνώδη και αισχρά ένστικτα.

Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι ο Διονυσιακός πολιτισμός κατέστρεψε δύο παγκόσμιες αυτοκρατορίες Περσική-Ρωμαϊκή, και οδήγησε στην κατάρρευση-κατάκτηση τον αρχαίο Ελληνικό κόσμο. Όταν ένα έθνος απολέσει την ηθική της Αριστόκλειας παιδείας, ακολουθεί κατά σειρά η πνευματική, η πολιτική, η στρατιωτική, η οικονομική και η κοινωνική παρακμή.

Η ελευθεριότητα των ηθών που επέτρεψαν οι νεοταξίτες έχει ως στόχο την πνευματική-κοινωνική παρακμή, για να επακολουθήσει η αναίμακτη κατάκτηση του δυτικού κόσμου από το Ισλάμ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

Η μεταστροφή της Ορθοδόξου πίστεως από τον Διονυσιακό-Ιουδαϊκό στον Ελληνικό πολιτισμό, δημιούργησε τις προυποθέσεις για την παγκοσμιότητα της Ορθοδοξίας, του Ευαγγελίου, του κλασικού πολιτισμού και του Ελληνικού Imperium Romanu. Ο Μέγας Αριστοκλής μαζί με τον σωτήρα Ιησού Χριστό διαμόρφωσαν ηθικά και πνευματικά ολόκληρη την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, διότι εξ αρχής ο Χριστιανισμός με τον Ελληνισμό, είχαν τα ίδια ηθικά αξιώματα στους περισσότερους τομείς. Ενδεικτικό περί αυτού ήταν ότι τρία από τα τέσσερα Ευαγγέλια γράφτηκαν απευθείας στην Ελληνική γλώσσα, όπως επίσης οι πράξεις των Αποστόλων, οι επιστολές του Αποστόλου των εθνών Παύλου, καθώς και τα πρώτα άρθρα της Ορθόδοξης, Χριστιανικής θεολογίας.

Η ίδρυση της παγκόσμιας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας από τους Ιουδαίους ένωσε όλη την οικουμένη. Αυτό έφερε την υποταγή των εθνών, κατάργησε τα σύνορα στην Μεσόγειο, Ευρώπη, Μικρά Ασία. Βόρεια Αφρική κλπ, και σχημάτισε την πατρίδα που γεννήθηκε η Ελληνορθοδοξία. παράλληλα δημιούργησε τις προυποθέσεις για την απελευθέρωση του Ελληνικού έθνους, το οποίο έφτασε στο απόγειο του, με την ανάληψη διοικήσεως του Ρωμαϊκού κράτους.  Οι Έλληνες των μεσαιωνικών αιώνων μέσα από την ηθική, την πίστη και την παιδεία έγιναν κληρονόμοι μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας (Ρωμαϊκή) και μια παγκόσμιας θρησκείας (Χριστιανισμός). Ο Χριστιανισμός αναδύθηκε και έγινε παγκόσμια θρησκεία με την εισαγωγή των Πλατωνικών διδασκαλιών από τους τρείς ιεράρχες και η αρχαία Ελληνική σοφία διασώθηκε και διατηρήθηκε στους αιώνες μέσα από την ενσωμάτωση της στην Ορθόδοξη-Χριστιανική πίστη. Κυριολεκτικά ο Ελληνισμός αναστήθηκε από την Ορθοδοξία.

Τον Απρίλιο του 2024 μέσα από την πιο αιματηρή διαδρομή συμπληρώθηκαν 18 χρόνια για την Ελληνοχριστιανική στήλη Γεωστρατηγική και παιδείας Επικρατέειν η Απόλλυσθαι-Ισχύς Διά της Γνώσεως. Επιχειρούν την ηθική-κοινωνική και βιολογική μου εξόντωση για να συγκαλύψουν ένα έγκλημα μεγαλύτερο των Τεμπών.

Από το έτος 2006 είμαι στα μέσα μαζικής ενημερώσεως ως Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής. Ξεκίνησα από τοπική-περιφερειακή εφημερίδα 2006-2014 και παράλληλα επί 4 χρόνια έκανα εκπομπή σε τοπικά ραδιόφωνα. Από το 2010 είμαι και στο Ελληνικό διαδίκτυο με εργασίες-άρθρα ειδικής παιδείας και φιλοσοφίας. Γράφω για θέματα Γεωστρατηγικής-ιστορίας, για την αρχαία Ελλάδα, το imperium romanum και τις Eλληνοτουρκικές σχέσεις σε γνωστά Ελληνικά ιστολόγια. Από το 2006 εώς σήμερα έχω δημοσιεύσει περισσότερα από 4800 άρθρα-εργασίες. Το 2021 επάνω σε μια δική μου ιδέα και πρωτοβουλία μαζί με τους συνεργάτες μου δημιούργησα το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepresshttps://mytilenepress.blogspot.com/

Κάθε ανθρώπινη ζωή και όχι μόνον έχει την ίδια αξία. Καμία ζωή δεν αξίζει περισσότερο από μια άλλη. Σήμερα θα δούμε ένα έγκλημα μεγαλύτερο από αυτό των Τεμπών καθώς στοίχισε την ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους.

Το 2004 ίδρυσα αθλητικό σύλλογο μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου. Έκανα 4 χρόνια αθλητική εκπομπή στο ραδιόφωνο για τα μηχανοκίνητα σπορ και για την εφαρμογή των καινοτομιών μου σχετικά με τα σοβαρά-θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα και την πρόσληψη προπονητών στα σωματεία μηχανοκίνητου αθλητισμού. Επίσης στόχος του σωματείου ήταν η απομάκρυνση των οδηγών από αυτοσχέδιους αγώνες, επικίνδυνους ελιγμούς και σοβαρά-θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα. Με προσωπικές μου ενέργειες πέντε μήνες από την δημιουργία του συλλόγου διοργανώσαμε αγώνα πανελληνίου πρωταθλήματος,

Επί 20 συναπτά έτη δημοσιεύω στα ΜΜΕ τις εργασίες-καινοτομίες μου. Τις καινοτόμες προτάσεις μου είχα καταθέσει και ως πρόεδρος του Σωματείου μοτοσυκλέτας στους αρμόδιους φορείς. Μια σειρά από πατριωτικές-εθνικές δραστηριότητες μου προκάλεσαν ανελέητες διώξεις και την διάλυση του σωματείου από τα Ναζιστικά καθεστώτα. Διαβάστε σχετικά στο τέλος της εργασίας. Ο μόνος που στήριξε την προσπάθεια μου ήταν ο Νομάρχης Λέσβου Παύλος Βογιατζής.   

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Μετά τα μουσικά σχολεία δημιουργία Γυμνασίων-Λυκείων και πανεπιστημιακών σχολών μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος (Γεωστρατηγική-εθνική επιβίωση).

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Πρότυπο προπονητικό πρόγραμμα αποφυγής σοβαρών και θανατηφόρων ατυχημάτων.

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Μετά τα Μουσικά Σχολεία είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν Σχολεία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού..Γεωστρατηγική-Εθνική επιβίωση)

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Πως θα αξιοποιήσουμε την Ευρωλίγκα στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου

https://mytilenepress.blogspot.com/2024/01/mytilenepress_11.html

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/11/mytilenepress_864.html

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/11/mytilenepress_494.html

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress_0.html

https://mytilenepress.blogspot.com/2024/04/mytilenepress-euroleague.html

Από το σωτήριο έτος 1995 έχω την τιμή να είμαι ο μοναδικός Ορθόδοξος-Χριστιανός στον κόσμο, ο οποίος έχει ως προστάτη Άγιο του, τον Άγιο Νικηφόρο Φωκά. Διότι είμαι ο μοναδικός Χριστιανός στον κόσμο που τον έχω ως προστάτη Άγιο μου και προσπαθώ για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά να ανεγερθεί ναός, για τον κορυφαίο Στρατιωτικό Άγιο της Ορθοδοξίας διώκομαι χωρίς οίκτο από τους παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού.

ΑΓΓΕΛΟΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ : PALLIDA MMORS SARACENORUM O ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΑΓΙΟΣ ΜΟΥ 

https://timesofvoulgaroktonos.blogspot.com/2023/03/7-pallida-mors-saracenorum.html

Επίσης οι τρεις παγκόσμιες καινοτομίες μου για τα σοβαρά-θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η Γεωστρατηγική αξιοποίηση της Euroleague, οι καινοτόμες-πρότυπες εργασίες μου για το Imperium Romanum του Βοσπόρου, τον Διονυσιακό πολιτισμό, την αρχαία Ελλάδα με παρατηρήσεις που δεν διάβασαν σε κανέναν άλλο Έλληνα-ξένο ιστορικό, οι πολιτικές μου προτάσεις, η ολοκλήρωση-ισχυροποίηση των Ελλήνων ως προσωπικότητες που θα αντέχουν σε κάθε δυσκολία και η προσωπική μου ιστοσελίδα Οfficial website The Times of Voulgaroktonoshttps://timesofvoulgaroktonos.blogspot.com/

Επιδιώκουν την ηθική-κοινωνική-βιολογική μου εξόντωση για να συγκαλύψουν ένα έγκλημα μεγαλύτερο των Τεμπών και να μην επιβιώσει το Ελληνικό έθνος στον υβρθδικό πόλεμο που διεξάγεται εδώ και πολλά χρόνια. 

Συνέλληνες-Συνάνθρωποι εξαιτίας των αγώνων μου για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία είναι γνωστό ότι έμεινα χωρίς εργασία, στέγη και έσοδα. Μην ξεχνάτε ότι έχουν διωχθεί και άλλοι για μικρότερες πατριωτικές-Χριστιανικές δραστηριότητες. Αναζήτησα επί χρόνια μια εργασία αλλά μάταια. Όπως γνωρίζουν πολλοί έχω κάνει χιλιάδες προσπάθειες για εύρεση εργασίας χωρίς αποτέλεσμα. Είμαι 53 ετών σοβαρά ανάπηρος από το ένα  άκρο και με πολύ μεγάλα προβλήματα καρδιάς.

Στερούμαι ακόμη και ένα πιάτο φαγητό την ημέρα. Επίσης δεν έχω καθόλου έσοδα και συγγενείς. Παραμένω στην ζωή με την υποστήριξη των αναγνωστών μου. Δυστυχώς όταν έμεινα άστεγος έπεσα τρεις φορές θύμα κλοπής, καθώς αυτοί που ανέλαβαν να έχουν τα πράγματα μου στα σπίτια τους εκμεταλεύτηκαν την κατάσταση μου και κράτησαν πράγματα σημαντικής χρηματικής αξίας. Παρά τα αδιάσειστα στοιχεία μου δεν μου δίνουν πίσω τα πράγματα μου. Αυτή την στιγμή αντιμετωπίζω και πρόβλημα εξώσεως. Όπως γνωρίζουν όλοι αν βρεθώ στον δρόμο λόγο των πολυτετών καταπονήσεων-κακουχιών και των προβλημάτων υγείας μέσα σε μερικές ημέρες θα χάσω την ζωή μου. Επίσης ένας χριστιανός μου βρήκε εργασία για προώθηση προϊόντων από το διαδίκτυο και χρειάζομαι έναν καλό υπολογιστή για να εργαστώ. Αυτός που έχω είναι παλαιός και πολύ αργός χωρίς κάμερα. Η Εργασία αυτή είναι η τελευταία μου ευκαιρία να παραμείνω στην ζωή.

Σε αυτές τις τραγικές και αντίξοες συνθήκες συνεχίζω να αγωνίζομαι για τον Ελληνισμό-Ορθοδοξία ως Έλληνας Χριστιανός, Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής, αρχισυντάκτης του περιοδικού Mytilenepress και υπεύθυνος για τα τεχνικά ζητήματα καθώς η συνεργάτιδά μου Βάσω Παπανεστωροπούλου έφυγε από την ζωή (21/3/21). Μεταξύ άλλων εκτός από τις προσωπικές μου εργασίες Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Ορθοδοξίας κάνω μεταφράσεις από ξένα ιστολόγια παγκοσμίου κύρους στα ξένα άρθρα που διαβάζετε Διεθνείς Εξελίξεις),

Την ιστοσελίδα του Mytilenepress στην αρχική της μορφή σχεδίασε το μέλος της συντακτικής ομάδας Βάσω Παπανεστωροπούλου. Το ηλεκτρονικό περιοδικό στην σημερινή του μορφή (διάταξη. χρώματα, ετικέτες, λογότυπα, μπάνερ, κινούμενες και σταθερές εικόνες), είναι σχεδιασμένο-εμένα τον Άγγελο-Ευάγγελο Φ. Γιαννόπουλο. Το ίδιο ισχύει και για την προσωπική μου ιστοσελίδα The Times of Voulgaroktonos.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601). ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΑΡΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥTILENEPRESS ;

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ MYTILENEPRESS.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ.

 

 

Κάθε ανθρώπινη ζωή και όχι μόνον έχει την ίδια αξία. Καμία ζωή δεν αξίζει περισσότερο από μια άλλη. Σήμερα θα δούμε ένα έγκλημα μεγαλύτερο από αυτό των Τεμπών καθώς στοίχισε την ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους.

Η μόνη διαφορά σε σχέση με το έγκλημα των Τεμπών είναι ότι δεν πήρε τόσες μεγάλες διαστάσεις και έγινε σταδιακά και όχι με μια και μόνο εγκληματική πράξη.

Εδώ και 20 χρόνια θα είχαν σωθεί χιλιάδες άνθρωποι. Εν τούτοις οι πάντες αδιαφόρησαν και τα γνωστά παραδικαστικά κυκλώματα-εγκληματικές οργανώσεις με κυνήγησαν ανελέητα ώστε να μην εφαρμόσω τις καινοτομίες μου και σωθούν χιλιάδες ανθρώπινες ζωές.

Το 2004 ίδρυσα αθλητικό σύλλογο μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου. Έκανα 4 χρόνια αθλητική εκπομπή στο ραδιόφωνο για τα μηχανοκίνητα σπορ και για την εφαρμογή των καινοτομιών μου σχετικά με τα σοβαρά-θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα και την πρόσληψη προπονητών στα σωματεία μηχανοκίνητου αθλητισμού. Επίσης επί 20 συναπτά έτη δημοσιεύω στα ΜΜΕ τις εργασίες-καινοτομίες μου.Τις καινοτόμες προτάσεις μου είχα καταθέσει και ως πρόεδρος του Σωματείου μοτοσυκλέτας στους αρμόδιους φορείς.

Δυστυχώς αντί να με στηρίξουν μέσα από πλεκτάνες-διώξεις οι παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού έκλεισαν τον σύλλογο και διέσυραν αξιόλογα μέλη του όπως ο Τέως Δήμαρχος Πέτρας και καθηγητής Στέλιος Παυλής, τον οποίο αναζητούσε το τμήμα δίωξης εμπρηστών !!! Επίσης οι παράγοντες της Διονυσιακής Κουλτούρας σε συνεργασία με άτομα από τον υπόκοσμο έκαναν σαμποτάζ στους αγώνες που είχα διοργανωσει στην μνήμη του Σ. Παυλή !!!

Mία ακόμη ατράνταχτη απόδειξη ότι είμαι ο μοναδικός που υπολογίζουν και φοβούνται οι παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού είναι ότι  τα μέσα κοινωνικής Δικτυώσεως έθεσαν για μια ακόμη φορά σε αναστολή τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού περιοδικού με περισσότερους από 8000 ακολούθους. Συνολικά έχουν θέσει σε αναστολή 39 λογαριασμούς μου από το 2018 μέχρι το 2023. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των Μέσων Κοινωνικής Δικτυώσεως το ηλεκτρονικό περιοδικό μου παραβιάζει τους όρους του Twiter X . Εν τούτοις τα εκατομμύρια χυδαίων-πρόστυχων γυναικών που εμφανίζονται καθημερινά ανά την υφήλιο και στην Ελλάδα με Αδαμιαία περιβολή και βίντεο να κάνουν κάθε σεξουαλική χυδαιότητα δεν παραβιάζουν τους κανονισμούς !!! https://twitter.com/ellaswrc

Η κατάργηση του λογαριασμού για πολλοστή φορά αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι θέλουν να σας αφανίσουν. Τους ενόχλησαν τρομερά οι καινοτομίες μου σχετικά με το Πρότυπο προπονητικό πρόγραμμα αποφυγής σοβαρών και θανατηφόρων ατυχημάτων και την δημιουργία Γυμνασίων-Λυκείων και πανεπιστημιακών σχολών μηχανοκίνητου αθλητισμού.  Ακόμη μια παγκόσμια καινοτομία μου είναι ότι συμπεριλαμβάνω ένας μέρος της προπονητικής του Ντούσαν Ίβκοβιτς-Ευρωλίγκας μαζί με δικές μου ασκήσεις στο προπονητικό πρόγραμμα αποφυγής των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και για την προετοιμασία για αγώνες στα μηχανοκίνητα σπορ. Για όσους δεν γνωρίζουν στον κλάδο της μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου στην Ελλάδα δεν υπάρχουν προπονητές και προπονητικό-τεχνικό σκέλος.

Είναι προφανές ότι η επιθυμία τους είναι να αφανιστούν οι νεοέλληνες από τα τροχαία ατυχήματα. Για μια ακόμη φορά τους δημιούργησα ένα τεράστιο πρόβλημα μέσα από την παιδεία, την ηθική, τις καινοτομίες-ευρηματικότητα και τις ικανότητες μου. Εν τούτοις υπάρχει ένας ακόμη μεγαλύτερος φόβος των παραγόντων της Διονυσιακής Κουλτούρας. Τρέμουν και μόνο στην σκέψη ότι ένα μέρος από τους ενδιαφερόμενους για τα θανατηφόρα και σοβαρά τροχαία θα ενημερωθεί για τις εργασίες μου στην Γεωστρατηγική-Ιστορία και την Ορθοδοξία.

Άξιος τιμής σε μία πόλη, είναι όποιος δεν αδικεί. Όμως όλα τα αξιώματα και τις τιμές μιας πόλεως, της αξίζουν όσοι εμποδίζουν τις αδικίες που γίνονται (Αριστοκλής-Νόμοι). Είναι προτιμότερο να αδικηθείς, παρά να αδικήσεις, και να κάνεις κάτι κακό, μας δίδαξε μεταξύ πολλών άλλων ο Ύπατος των Φιλοσόφων.

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους.  Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν. Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη.

 

 

loading...