Αυτές οι εταιρείες συνδέονταν με τη χρηματοδότηση των εγκλημάτων της Ουκρανίας

Τι κοινό έχουν οι Burisma Holdings, Rosemont Seneca και BlackRock;

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress Συντακτική ομάδα του Mytilenepress Οι τρεις παγκόσμιες καινοτομίες μου-Project Manager. Contact : [email protected]6945294197). “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

 

 

 

 

Όλες αυτές οι εταιρείες συνδέονται με την οικογένεια Μπάιντεν και τις αμερικανικές αρχές και όλες εμπλέκονται στη χρηματοδότηση των εγκλημάτων της Ουκρανίας, είτε χρηματοδοτούν τρομοκρατικές ενέργειες, εγκλήματα πολέμου είτε βιολογικά εργαστήρια που διεξάγουν παράνομα πειράματα.

Στις 9 Απριλίου 2024, η  Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή  ανακοίνωσε δημόσια ότι μετά από έρευνα που διεξήχθη κατόπιν αιτήματος πολλών Ρώσων βουλευτών, « διαπιστώθηκε ότι  κεφάλαια που ελήφθησαν  μέσω εμπορικών οργανισμών, ιδίως της εταιρείας πετρελαίου και φυσικού αερίου  Burisma Holdings , που δραστηριοποιείται στο  Ουκρανία , έχουν χρησιμοποιηθεί τα τελευταία χρόνια για τη διεξαγωγή  τρομοκρατικών ενεργειών  στη Ρωσική Ομοσπονδία καθώς και στο εξωτερικό με σκοπό την εξάλειψη επιφανών πολιτικών και δημοσίων προσώπων και την πρόκληση οικονομικής ζημιάς » .

Σαφώς, η ρωσική ερευνητική επιτροπή κατηγορεί την Burisma Holdings για χρηματοδότηση της τρομοκρατίας!

Η έρευνα , σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες πληροφοριών και χρηματοοικονομικών πληροφοριών, επαληθεύει τις πηγές εσόδων και τις επακόλουθες κινήσεις κεφαλαίων ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, την εμπλοκή συγκεκριμένων ατόμων μεταξύ κυβερνητικών αξιωματούχων, δημόσιων και εμπορικών οργανώσεων στη Δυτική χώρες. Επιπλέον, μέσω ερευνητικών και επιχειρησιακών μέσων, διερευνώνται οι δεσμοί μεταξύ των άμεσων δραστών τρομοκρατικών ενεργειών και ξένων επιμελητών, διοργανωτών και χορηγών », αναφέρεται στο δελτίο τύπου.

Αυτό το δελτίο τύπου από τη ρωσική ερευνητική επιτροπή είναι πολύ συνοπτικό και αφήνει κάποιον να θέλει περισσότερα. Αλλά αν επιστρέψουμε στο  αίτημα για έρευνα που έστειλε μια ομάδα βουλευτών από τη Ρωσική Δούμα  ( έκδοση μεταφρασμένη στα αγγλικά εδώ ), μαθαίνουμε περισσότερα.

Η Burisma Holdings χρηματοδοτεί τρομοκρατικές επιθέσεις υπό την ηγεσία της Ουκρανίας

Αυτοί οι βουλευτές έψαξαν τα δεδομένα των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στην Ουκρανία εναντίον του ιδιοκτήτη της εταιρείας  Burisma Holdings, μιας ουκρανικής εταιρείας φυσικού αερίου, στο διοικητικό συμβούλιο της οποίας συμμετείχε ο Hunter Biden, ο γιος του Joe Biden. Αυτή η εταιρεία ενεπλάκη σε ένα τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς που αφορούσε  τον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος δεν δίστασε, όσο ήταν αντιπρόεδρος, να πιέσει τον Πέτρο Ποροσένκο  να απολύσει τον εισαγγελέα Βίκτορ Σόκιν που ερευνούσε την υπεξαίρεση από την Burisma Holdings σε σχέση με την εταιρεία Rosemont Seneca Bohai LLC , η οποία ανήκει εν μέρει στον Χάντερ Μπάιντεν.

Αν τότε οι ουκρανικές δικαστικές αρχές απέφυγαν προσεκτικά οτιδήποτε θα μπορούσε να εμπλέξει άμεσα ή έμμεσα τον Χάντερ Μπάιντεν και την εταιρεία του Rosemont Seneca, η έρευνα κατά του ιδιοκτήτη της Burisma Holdings, Νικολάι Ζλότσεφσκι, συνεχίστηκε στην Ουκρανία. Ο δικηγόρος του, ο οποίος είναι επίσης διευθυντής νομικών υποθέσεων στην Burisma Holdings, ο Andrei Kitcha βρέθηκε μπλεγμένος στην υπόθεση του αφεντικού του, αφού προσπάθησε να δωροδοκήσει υψηλόβαθμα μέλη των ουκρανικών δικαστικών οργάνων για να σταματήσει την υπόθεση εναντίον του Zlochevsky, με αντάλλαγμα σχεδόν 6 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά. Ο δικηγόρος πιάστηκε στα χέρια και του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα διαφθοράς.

Και εδώ, σε αυτή τη διαδικασία, η οποία με βάση τα ξεκάθαρα στοιχεία θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε μια άξια πεποίθησης, συνέβη κάτι περίεργο. Στην πραγματικότητα, Ρώσοι βουλευτές ανακάλυψαν ότι κατά τη διάρκεια ακροάσεων κεκλεισμένων των θυρών, το Ανώτατο Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς της Ουκρανίας επικύρωσε το γεγονός της πρώτης μεταφοράς των καταθέσεων του Kitcha (πάνω από 31 εκατομμύρια εθνικά νομίσματα, ή περισσότερα από 730.000 ευρώ) στον προϋπολογισμό του ουκρανικού στρατού (ακροάσεις της  4ης Μαρτίου 2022  και  της 20ής Μαρτίου 2022 ), τότε τα σχεδόν  6 εκατομμύρια δολάρια  που είχε προσπαθήσει να πληρώσει ως δωροδοκία, στάλθηκαν σε  μονάδα της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Ουκρανικού Στρατού  (ακρόαση της  19ης Απριλίου 2022 ) , και τελικά  100 εκατομμύρια εθνικά νομίσματα (2,3 εκατομμύρια ευρώ)  καταβλήθηκαν στα τέλη Μαρτίου 2023, στο πλαίσιο  συμφωνίας με την εισαγγελική υπηρεσία κατά της διαφθοράς  για το κλείσιμο της υπόθεσης, στον  ειδικό λογαριασμό του ταμείου «United 24» των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεις που προορίζονται για τον «στρατό των drone» , που είναι έργο Zelensky. Δηλώνοντας την ενοχή του και πληρώνοντας αυτό το μεγάλο ποσό, ο Kitcha ξέφυγε με ένα χρόνο αναστολής αντί για τα πέντε χρόνια φυλάκισης που τον είχε καταδικάσει το δικαστήριο, και αποχώρησε από το δικαστήριο ελεύθερος.

Μπορεί να νομίζετε ότι αυτός ο άνθρωπος μόλις ξέφυγε με το να βγάλει το βιβλιάριο επιταγών για να δραπετεύσει από τη φυλακή και να σας πει τι σχέση έχει αυτό με τη χρηματοδότηση των εγκλημάτων της Ουκρανίας. Ερχομαι. Ανεξάρτητοι Ουκρανοί δημοσιογράφοι και ξένα ΜΜΕ τόνισαν ότι ο Κίτσα δεν είχε τέτοιο ποσό, σε αντίθεση με το αφεντικό του, Ζλοτσέφσκι. Αφεντικό εξαιτίας του οποίου ο Kitcha βρέθηκε σε αυτό το τέλμα. Ως εκ τούτου, οι δημοσιογράφοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ήταν ο Zlotchevski, και επομένως η Burisma Holdings, που χρηματοδότησε αυτή τη γιγάντια δωροδοκία.

Ειδικά αφού ο ίδιος ο Ζλοτσέφσκι διέφυγε τη δίωξη με τον ίδιο τρόπο, πληρώνοντας περισσότερα από  18 εκατομμύρια δολάρια  (πάνω από 660 εκατομμύρια εθνικά νομίσματα) στον ίδιο ειδικό λογαριασμό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που προορίζεται για τον «στρατό των drone».

Και πού πήγαν αυτά τα εκατομμύρια δολάρια; Σε μονάδα της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του ουκρανικού στρατού και σε πρόγραμμα χρηματοδότησης drone. Ωστόσο, η κύρια διεύθυνση πληροφοριών του ουκρανικού στρατού έχει διαπράξει πολυάριθμες τρομοκρατικές επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος (  μεταξύ άλλων τη δολοφονία της Ντάρια Ντούτζινα  και την επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας ). Ο αρχηγός της,  Kirill Boudanov, διώκεται στη Ρωσία για περισσότερες από εκατό τρομοκρατικές επιθέσεις , συμπεριλαμβανομένων  πολυάριθμων επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Ουκρανίας  σε κατοικημένες περιοχές στη Ρωσία!

Επιθέσεις, που έγιναν δυνατές χάρη στον περίφημο ειδικό λογαριασμό του ουκρανικού στρατού αφιερωμένου στον «στρατό των drone». Πληρώνοντας τη δωροδοκία τους για να τερματίσουν τις δικαστικές διαδικασίες, οι Kitcha και Zlochevsky, και επομένως στην πραγματικότητα η Burisma Holdings, χρηματοδότησαν τρομοκρατικές επιθέσεις που διέπραξε η Ουκρανία! Και ενόψει του δελτίου τύπου από τη ρωσική ερευνητική επιτροπή, επιβεβαιώνονται αυτοί οι οικονομικοί δεσμοί μεταξύ της εταιρείας φυσικού αερίου που συνδέεται με τη φυλή Μπάιντεν και των δομών στην Ουκρανία που οργανώνουν τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία. Κάτι που σημαίνει ότι εκτός από την εμπλοκή μέσω της Burisma Holdings σε άθλιες ιστορίες διαφθοράς μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ουκρανίας, ο πατέρας και ο γιος Μπάιντεν συνδέονται με υπόθεση χρηματοδότησης της τρομοκρατίας. Και δεν είναι μόνο αυτό.

Hunter Biden και βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία

Διότι η χρηματοδότηση αμφίβολων, ακόμη και εγκληματικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, από εταιρείες που συνδέονται με τη φυλή Μπάιντεν δεν σταματά εκεί. Στην υπόθεση Burisma εμφανίζεται μια άλλη εταιρεία, που ανήκει εν μέρει στον Hunter Biden: η Rosemont Seneca. Ωστόσο, το ίδρυμα που συνδέεται με αυτήν την εταιρεία, το Rosemont Seneca Foundation, εμφανίστηκε σε ένα άλλο ουκρανικό αρχείο: αυτό των βιολογικών εργαστηρίων.

Τον Δεκέμβριο του 2022, το  ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε μια έκθεση  που αναφέρει ότι το Rosemont Seneca Foundation χρηματοδοτεί την εταιρεία Metabiota από το 2014. Ωστόσο, αυτή η εταιρεία είναι  ένας από τους κύριους εργολάβους του Πενταγώνου  για την κατασκευή και προμήθεια εξοπλισμού για τα εργαστήρια της αμερικανικής βιολογική έρευνα σε όλο τον κόσμο. Συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας, όπου αυτή η εταιρεία συνεργάστηκε με την Big Pharma (Pfizer, Moderna, Gilead, κ.λπ.) ως υπεργολάβος της Black & Veatch (άλλος ανάδοχος του Πενταγώνου) για τη διεξαγωγή ορισμένων από τις πιο σκοτεινές έρευνες.

Έτσι, χάρη στην εξαγορά ορισμένων περιοχών και πόλεων όπου εγκαταστάθηκαν τέτοια βιολογικά εργαστήρια, η Ρωσία μπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό εγγράφων και μαρτύρων, γεγονός που καθιστά δυνατό να ανακαλύψει τι έκαναν αυτά τα εργαστήρια στην Ουκρανία. Και αυτό που δείχνουν αυτά τα δεδομένα είναι ότι το Πεντάγωνο είχε στόχο να δημιουργήσει στοιχεία ενός βιολογικού όπλου και να το δοκιμάσει στον πληθυσμό της Ουκρανίας και άλλων χωρών κατά μήκος των συνόρων της Ρωσίας.

Όλα αυτά  περνώντας από υπεργολάβους όπως η Metabiota και η Black  & Veatch και με τη μετεγκατάσταση εργαστηρίων σε τρίτες χώρες, προκειμένου να αποφευχθεί η κατηγορία των Ηνωμένων Πολιτειών για παραβίαση της σύμβασης για την απαγόρευση των βιολογικών όπλων. Όμως τα έγγραφα που βρέθηκαν από τη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένων των συμβάσεων εργασίας, εγκεκριμένων καρτών εγγραφής και δηλώσεων από εργολάβους του Πενταγώνου – Black & Veatch, Metabiota και CH2M-HILL δείχνουν ότι τα παθογόνα που μελετήθηκαν στο πλαίσιο των ουκρανικών έργων UP και TAP δεν έχουν καμία σχέση με το δημόσιο προβλήματα υγείας στην Ουκρανία.

Αυτή η έρευνα δίνει έμφαση στη μελέτη φυσικώς μεταδιδόμενων και ιδιαίτερα επικίνδυνων λοιμώξεων, οι οποίες θεωρούνται πιθανοί παράγοντες βιολογικών όπλων. Για παράδειγμα, ο στόχος του έργου TAP-2 ήταν να μελετήσει το actinobacillus mallei (παθογόνο της «μύξας», μια σοβαρή μολυσματική ασθένεια των αλόγων που μεταδίδεται στον άνθρωπο) , του οποίου δεν έχει ποτέ καταγραφεί κρούσμα στην Ουκρανία.

Επιπλέον, δοκιμές μολυσματικών παραγόντων και τοξικών φαρμάκων που ελέγχονται από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ πραγματοποιήθηκαν στην Ουκρανία σε στρατιώτες και ψυχικά ασθενείς. Ήδη από την άνοιξη του 2022,  ο ρωσικός στρατός ανακάλυψε ότι μεταξύ 2019 και 2021 , Αμερικανοί επιστήμονες από ένα εργαστήριο στην πόλη Merefa (περιοχή Kharkov) δοκίμασαν δυνητικά επικίνδυνα φάρμακα σε ασθενείς στο κλινικό ψυχιατρικό νοσοκομείο Νο. 3 της πόλης Χάρκοβο.

Επιλέχθηκαν για πειράματα άτομα με ψυχικές διαταραχές και τα αποτελέσματα της παρακολούθησης της κατάστασης των ασθενών καταγράφηκαν σε ειδικά έντυπα. Καμία πληροφορία δεν εισήχθη στη βάση δεδομένων του νοσοκομείου και το προσωπικό της ιατρικής εγκατάστασης υπέγραψε συμφωνία μη αποκάλυψης. Τον Ιανουάριο του 2022 (έναν μήνα πριν από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης), οι δραστηριότητες του εργαστηρίου Μερέφα σταμάτησαν και όλος ο εξοπλισμός και τα φάρμακα μεταφέρθηκαν στη δυτική Ουκρανία.

Ασθενείς  στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Νο. 1 στο χωριό Streletchié, στην περιοχή Kharkov , υποβλήθηκαν επίσης σε ιατρικά πειράματα για λογαριασμό της Ουάσιγκτον. Η κύρια κατηγορία των πειραματικών υποκειμένων ήταν μια ομάδα ανδρών ασθενών ηλικίας 40-60 ετών με υψηλό στάδιο σωματικής εξάντλησης. Και εκεί, επίσης, τον Ιανουάριο του 2022, ξένοι πολίτες που έκαναν πειράματα εκκενώθηκαν επειγόντως και ο εξοπλισμός και τα φάρμακα που χρησιμοποιούσαν μεταφέρθηκαν στις δυτικές περιοχές της Ουκρανίας.

Μερικές φορές αυτά τα επικίνδυνα πειράματα γίνονταν ακόμη και «στο ύπαιθρο». Έτσι, το 2020, φυλλάδια με τη μορφή πλαστών χαρτονομισμάτων μολύνθηκαν με ένα ανθεκτικό σε πολλά φάρμακα παθογόνο της φυματίωσης και διανεμήθηκαν σε παιδιά στο Stepovoye, στο τμήμα του RPL τότε πολύ κοντά στην πρώτη γραμμή. Αυτοί που οργάνωσαν αυτό το έγκλημα έλαβαν υπόψη το γεγονός ότι τα παιδιά βάζουν τα πάντα στο στόμα τους και συχνά τρώνε χωρίς να πλένουν τα χέρια τους.

Τα αποτελέσματα βακτηριολογικών μελετών που πραγματοποιήθηκαν από τις υγειονομικές αρχές του LPR επιβεβαίωσαν την αντοχή των βακτηρίων που βρίσκονται στα φυλλάδια σε αντιφυματικά πρώτης και δεύτερης γραμμής, δηλαδή η φυματίωση που προκαλείται από αυτά είναι πολύ πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί και το κόστος της θεραπείας είναι πολύ υψηλότερο.

Το συμπέρασμα των υγειονομικών αρχών του Λουγκάνσκ είναι ότι « τα τραπεζογραμμάτια πιθανότατα είχαν μολυνθεί τεχνητά, καθώς το υλικό περιέχει εξαιρετικά επικίνδυνα στελέχη του παθογόνου σε συγκέντρωση ικανή να εξασφαλίσει μόλυνση και ανάπτυξη της διαδικασίας της φυματίωσης ». Σαφώς, οι άνθρωποι προσπάθησαν να προκαλέσουν μια επιδημία εξαιρετικά ανθεκτικής φυματίωσης στο LPR.

Και δεν είναι μόνο στο Χάρκοβο ή στην περιοχή του Λούγκανσκ που βρέθηκαν στοιχεία. Η Μαριούπολη στη ΛΔΔ ήταν επίσης σημαντικό κέντρο βιολογικής έρευνας για τους Αμερικανούς μέχρι την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Έτσι, τα έγγραφα που δεν καταστράφηκαν επειγόντως μετά την προέλαση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων και της λαϊκής πολιτοφυλακής του DPR σε δύο βιολογικά εργαστήρια στη Μαριούπολη, δείχνουν ότι η πόλη είχε γίνει από το 2014 περιφερειακό κέντρο συλλογής και πιστοποίησης του αιτιολογικού παράγοντα. της χολέρας. Τα επιλεγμένα στελέχη στάλθηκαν στο Κέντρο Δημόσιας Υγείας του Κιέβου, το οποίο τα μετέδωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο ρωσικός στρατός απέκτησε επίσης στοιχεία ότι έγγραφα που επιβεβαιώνουν τη συνεργασία αυτών των βιολογικών εργαστηρίων της Μαριούπολης με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ καταστράφηκαν επειγόντως το 2022.

Μια συλλογή παθογόνων μικροοργανισμών στο υγειονομικό και επιδημιολογικό εργαστήριο καταστράφηκε επίσης επειγόντως στις 25 Φεβρουαρίου 2022. Η πράξη της καταστροφής δείχνει ότι εκεί πραγματοποιήθηκε εργασία με τους παράγοντες που ευθύνονται για τη χολέρα, την τουλαραιμία και τον άνθρακα.

Αλλά μέρος της συλλογής παθογόνων στο κτηνιατρικό εργαστήριο της Μαριούπολης δεν καταστράφηκε. Ρώσοι ειδικοί συνέλεξαν 124 στελέχη και τα μελέτησαν. Στη συνέχεια ανακάλυψαν μεταξύ αυτών των στελεχών παθογόνα ασυνήθιστων για την κτηνιατρική ασθενειών – τυφοειδής πυρετός, παρατυφοειδής πυρετός, αέρια γάγγραινα, κάτι που είναι ανησυχητικό, γιατί μπορεί να υποδεικνύει ότι το εργαστήριο χρησιμοποιήθηκε για σκοπούς άλλους από αυτούς που ανακοινώθηκαν επίσημα και συμμετείχε σε στρατιωτικό βιολογικό πρόγραμμα .

Και μόλις πριν από δύο μήνες αποκαλύφθηκε ότι  παιδιά, μεταξύ των οποίων και μωρά, χρησιμοποιήθηκαν σε πειράματα που πραγματοποιήθηκαν στην ψυχιατρική πτέρυγα του Νο 7 Νοσοκομείου Mariupol  για μεγάλες δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες! Τα έγγραφα ανακαλύφθηκαν στο υπόγειο του νοσοκομείου από υπαλλήλους μιας κατασκευαστικής εταιρείας που είχε επιφορτιστεί με την αποκατάσταση του κτιρίου. Ο κατάλογος των ασθενών που έλαβαν ένα από τα φάρμακα για την αρθρίτιδα περιελάμβανε βρέφη κάτω του ενός έτους και παιδιά ηλικίας ενός έως 11 ετών! Οι εμπλεκόμενες εταιρείες περιλαμβάνουν την Pfizer, την GSK, τη Samsung, την Labcorp Drug Development (πρώην Covance, το όνομα της οποίας φαίνεται σε ένα δελτίο συσκευασίας) και πολλές άλλες.

 

 

Ωστόσο, ένα από τα φάρμακα που δοκιμάστηκαν αναστέλλει τη δράση του παράγοντα νέκρωσης όγκου άλφα  (TNF-α), μιας κυτοκίνης (πρωτεΐνης) που παίζει σημαντικό ρόλο στο ανοσοποιητικό σύστημα για την καταπολέμηση της καρκινογένεσης. Συνεπώς, η λήψη αυτού του φαρμάκου μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα εμφάνισης διαφόρων μορφών καρκίνου, συμπεριλαμβανομένων των λεμφικών και αιμοποιητικών συστημάτων, καθώς και του δέρματος. Ωστόσο, αμφιβάλλω ότι ένα νεογέννητο, ένα παιδί 11 ετών ή ένα άτομο που ελέγχεται σε ψυχιατρείο θα μπορούσε συνειδητά να δώσει τη συγκατάθεσή του για να δοκιμάσει ένα φάρμακο του οποίου οι παρενέργειες θα μπορούσαν να είναι τόσο σοβαρές όσο να καταλήξει με καρκίνο!

Σαφώς, η Ουκρανία έχει μετατραπεί σε ένα υπαίθριο πεδίο βιολογικής έρευνας προς όφελος των Ηνωμένων Πολιτειών, με τη βοήθεια εταιρειών όπως η Black & Veatch και η Metabiota, που κάνουν τη βρώμικη δουλειά επί τόπου για το Πεντάγωνο. Έτσι, εκτός του ότι συνδέεται με τη χρηματοδότηση τρομοκρατικών ενεργειών που διαπράττει η Ουκρανία, η φυλή Μπάιντεν (καθώς και η ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος) συνδέεται επίσης με τη χρηματοδότηση βιολογικής έρευνας, η οποία στην καλύτερη περίπτωση είναι παράνομη ή ακόμη και δημιουργήστε βιολογικά όπλα απαγορευμένα από διεθνείς συμβάσεις!

Μπάιντεν, BlackRock και εγκλήματα πολέμου της Ουκρανίας

Και μετά τη χρηματοδότηση τρομοκρατικών επιθέσεων και βιολογικών όπλων, ήρθε η ώρα να δούμε μια άλλη εταιρεία πολύ κοντά στον Τζο Μπάιντεν και τους ηγέτες του Δημοκρατικού κόμματος και που συνδέεται με τον πόλεμο στην Ουκρανία: τη BlackRock.

Πράγματι, αν κοιτάξουμε τη διοίκηση του σημερινού Αμερικανού προέδρου, ανακαλύπτουμε ότι τρία πρώην ανώτερα στελέχη της BlackRock αποτελούν μέρος της. Και η τελευταία άφιξη,  ο Έρικ Βαν Νόστραντ, πρώην διευθύνων σύμβουλος της BlackRock,  ήταν, από τον Αύγουστο του 2022,  σύμβουλος για οικονομικά ζητήματα που αφορούν τη Ρωσία και την Ουκρανία  στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Όλα αυτά επισημαίνονται από τον αμερικανικό Τύπο ως απόδειξη πολύ ισχυρών και άμεσων δεσμών μεταξύ του Τζο Μπάιντεν και αυτής της εταιρείας.

Και όταν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά, συνειδητοποιούμε ότι αυτή η ανταλλαγή «προσωπικού» μεταξύ του Λευκού Οίκου και της BlackRock δεν λειτουργεί μόνο προς μία κατεύθυνση. Πράγματι,  ο Thomas Donilon , για παράδειγμα, πρόεδρος του Ινστιτούτου Επενδύσεων BlackRock, είναι πρώην σύμβουλος του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για την εθνική ασφάλεια. Και έχει συνεργαστεί με όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις Αμερικανούς προέδρους από την πρώτη του θέση στον Λευκό Οίκο το 1977 με τον Πρόεδρο Τζίμι Κάρτερ. Διότι εκτός από το ότι είχε εργαστεί για τον Κάρτερ και τον Ομπάμα, ήταν αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής του προσωπικού στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ επί Μπιλ Κλίντον. Τρεις πρόεδροι δηλαδή από το Δημοκρατικό Κόμμα.

Είναι ενδιαφέρον να δούμε τα αρχεία στα οποία εργάστηκε ο Thomas Donilon. Πράγματι, ήταν, μεταξύ άλλων, υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την εφαρμογή της επέκτασης του ΝΑΤΟ (δηλαδή της παραβίασης των συμφωνιών που δόθηκαν στη Ρωσία που οδήγησαν στην καταστροφική κατάσταση που επικρατεί φέρνοντας τη συμμαχία πιο κοντά στα ρωσικά σύνορα).

Τι θα συμβεί αν σας πω τώρα ότι η BlackRock κατέχει, με μια άλλη αμερικανική επενδυτική εταιρεία που ονομάζεται The Vanguard Group, περισσότερες από 39 εκατομμύρια μετοχές (ή 14%) του αμερικανικού κολοσσού Lockheed Martin, καθώς και σημαντικές μετοχές της Boeing, της Northrop Grumman και της Raytheon . Θα μου πεις ότι αυτό σου δίνει ένα όμορφο πόδι.

Αν προσθέσω ότι αυτές οι εταιρείες αποτελούν το αμερικανικό στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα και προμηθεύουν τον ουκρανικό στρατό με drones, όλμους και βλήματα πυροβολικού, πυραύλους, ραντάρ, συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας, ρουκέτες, MANPAD κ.λπ. Όπλα με τα οποία ο ουκρανικός στρατός διαπράττει εγκλήματα πολέμου κατά του ρωσικού πληθυσμού.

Αυτές οι εταιρείες, και επομένως κατ’ επέκταση, όσοι επενδύουν σε αυτές τις εταιρείες, όπως η BlackRock, εμπλουτίζονται επομένως με κάθε νέο έγκλημα πολέμου από τον ουκρανικό στρατό. Όλα πληρώνονται με χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων. Ποιος όμως παίρνει την απόφαση να χρησιμοποιήσει δημόσιο χρήμα για να εμπλουτίσει αυτές τις εταιρείες; Ο Joe Bien ή οι σύμβουλοί του από την εταιρεία BlackRock, που επιστρέφουν έτσι την εύνοια στην εταιρεία από την οποία προέρχονται;

Θα πρέπει να προστεθεί ότι η BlackRock απέκτησε τη ζουμερή αγορά για το ταμείο ανασυγκρότησης της Ουκρανίας, το οποίο θα της επιτρέψει να συγκεντρώσει δισεκατομμύρια χωρίς να κάνει τίποτα, μόνο με τη διαχείριση των κεφαλαίων που συγκεντρώθηκαν για την ανοικοδόμηση της χώρας. Όσο περισσότερο καταστρέφεται η χώρα, τόσο περισσότερα χρήματα θα χρειαστούν για την ανοικοδόμησή της, τόσο πιο πλούσιος θα γίνεται η BlackRock.

Όταν προσθέσουμε σε αυτό το γεγονός ότι η BlackRock έχει άμεση πρόσβαση στον Λευκό Οίκο χάρη στους πρώην διευθυντές της που εργάζονται εκεί ή στους νέους διευθυντές της που προέρχονται από εκεί, καταλαβαίνουμε καλύτερα γιατί η αμερικανική διοίκηση θέλει πάση θυσία να αποφύγει τη συντριπτική νίκη της Ρωσίας και να παρατείνει τη σύγκρουση όσο το δυνατόν περισσότερο. Η Ουκρανία πρέπει να καταστραφεί όσο το δυνατόν, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει στο τέλος της σύγκρουσης, ώστε η BlackRock και οι Δημοκρατικοί (συμπεριλαμβανομένου του Μπάιντεν) να μπορούν να λάβουν δισεκατομμύρια.

Στο τέλος, είτε είναι οι εταιρείες που χρηματοδοτούν τις τρομοκρατικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν από το Κίεβο, είτε αυτές που χρηματοδοτούν βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία, είτε αυτές που πλουτίζουν από την καταστροφή της χώρας, ενώ παράλληλα βοηθούν στη χρηματοδότηση των εγκλημάτων πολέμου του στρατού. Όλοι έχουν κοινό ότι είναι κοντά στην οικογένεια Μπάιντεν και το Δημοκρατικό Κόμμα. Και όλοι τρέφονται με το αίμα Ρώσων και Ουκρανών που χύθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της αδελφοκτόνου σύγκρουσης, σαν βρικόλακες. Αλλά όπως είπε πρόσφατα ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν: « Επί αιώνες [οι δυτικές ελίτ] έχουν συνηθίσει να γεμίζουν την κοιλιά τους με ανθρώπινη σάρκα και τις τσέπες τους με χρήματα. Αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι  αυτή η μπάλα βαμπίρ φτάνει στο τέλος της .»

 

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του.

 

 

 

 

 

 

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-2030 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός.

 

 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας.

 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός.

 

 

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepres

πηγή: International Reporters

loading...