GEWKWN: ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

 

GEWKWN – 

 

Ο πόλεμος στην Γάζα και ο συνεχιζόμενος πόλεμος στην Ουκρανία είναι η κορυφή του παγόβουνου μιας μυστικής συμφωνίας που έχει στόχο την ανθρωπότητα, την εξόντωση σχεδόν του 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, ήδη η αόρατη κυβέρνηση και οι δυνάμεις του σκότους έχουν ξεμείνει από χρόνο, τα σχέδια τους έχουν μεγάλη καθυστέρηση, και σήμερα αναγκάστηκαν να τρέχουν διότι βλέπουν ότι μια νίκη του Τραμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου θα ανατρέψει τα σχέδια τους.

Άρα, κατ’ αρχήν πρέπει να αποτρέψουν την νίκη του Τραμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου. Πως θα το επιτύχουν ; μα είναι πολύ απλό, το έχουν ξανακάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Θα προετοιμάσουν επιθέσεις παρόμοιες με την 11η Σεπτεμβρίου, θα τις ονομάσουν τρομοκρατικά κτυπήματα από ξένα κράτη, και θα επιβάλουν στρατιωτικό νόμο σε όλη την Αμερική, και θα προχωρήσουν στην κήρυξη κατάστασης πολέμου. Αυτό θα έχει πολλές συνέπειες μεταξύ των οποίων και την ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Αυτό σίγουρα θα προκαλέσει ένα εμφύλιο πόλεμο, ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.

Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων της κυβέρνησης Μπάιντεν θα είναι η καταστροφή της Αμερικής.. Τι θα συμβεί εάν η αόρατη κυβέρνηση της Αμερικής δώσει το πράσινο φως σε εκατομμύρια ‘’μετανάστες’’ να προκαλέσουν ΧΑΟΣ σε όλη την Αμερική;

Στις 11 Μαρτίου, ο διευθυντής του FBI Κρίστοφερ Ρέι δήλωσε ότι ανησυχεί ότι οι παράνομοι μετανάστες που εισέρχονται στις ΗΠΑ στα νότια σύνορα θα μπορούσαν να προκαλέσουν άλλη μια τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Μέσα σε λίγες εβδομάδες αναμένεται μια μαζική επίθεση σε αμερικανικό έδαφος.

Από τις 15 Μαρτίου έως τέλος Μαΐου πιστεύω ότι θα συμβούν γεγονότα που θα αφήσουν τον κόσμο άναυδο………

Ένας Διπλωμάτης είπε κάποτε ότι η υλοποίηση των σχεδίων της Νέας Τάξης ίσως καθυστερήσει, ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ.

Άρα μην περιμένετέ αποκλιμάκωση στην Μέση Ανατολή και στην Ουκρανία, το αντίθετο θα συμβεί, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ επέλεξαν να κλιμακώσουν τον πόλεμο για να αποδυναμώσουν την Ρωσία και να την κρατήσουν απασχολημένη για να μπορέσουν ελεύθερα να αλλάξουν τον ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ και όχι μόνο.

Ο Γάλλος πρόεδρος αποκάλυψε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες που συναντήθηκαν στο Παρίσι συζήτησαν την αποστολή μεγαλύτερου αριθμού δυτικών χερσαίων στρατευμάτων στην Ουκρανία.

Ήδη στρατιωτικές Δυνάμεις του ΝΑΤΟ και της Αμερικής είτε εντός είτε εκτός Ουκρανίας, λαμβάνουν μέρος στον σχεδιασμό ουκρανικών στρατιωτικών επιχειρήσεων με την βοήθεια και των Δορυφόρων. Ουκρανός αξιωματούχος είπε στην Washington Post ότι οι ουκρανικές δυνάμεις σχεδόν ποτέ δεν εκτοξεύουν ρουκέτες HIMARS χωρίς ακριβή στοιχεία στόχευσης που παρέχονται από τις αμερικανικές δυνάμεις στην Ευρώπη.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ τον Δεκέμβριο του 2022, «Αν τα πράγματα πάνε στραβά, μπορεί να πάνε φρικτά στραβά». ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

loading...