Καταγγελίες ότι Έγχρωμοι “Επενδυτές” τάιζαν….. ΚΟΥΡΑΔΟΠΙΤΣΕΣ!! τους Κύπριους

Καταγγελίες ότι Έγχρωμοι “Επενδυτές” τάιζαν….. ΚΟΥΡΑΔΟΠΙΤΣΕΣ!! τους Κύπριους Ραγιάδες . Το γεγονός “κουκουλώθηκε” μετά από Υπουργική Παρέμβαση για να μη διασυρθεί το Όνομα της… Γνωστής Εταιρίας που το μπάτζετ της είναι… Πολλαπλάσιο του Προϋπολογισμού της Κυπριακής Μπανανίας.

 

Τα γεγονότα έχουν ως εξής :Ένα βράδυ στις αρχές Ιανουαρίου του 2024 σήμανε συναγερμός στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ο λόγος ήταν ότι παρουσιάστηκαν ταυτόχρονα!!! δεκάδες περιστατικά τροφικής δηλητηρίασης. Άνθρωποι ξερνούσαν στους διαδρόμους του Νοσοκομείου ενώ σε άλλους το σκατό έτρεχε από τα μπατζάκια τους πριν καλά καλά προλάβουν να κατέβουν από το αυτοκίνητο.. Τέτοια σουρεάλ κατάσταση ούτε σε ζόμπι ταινίες του Τζωρτζ Ρομέρο..

Το περίεργο ήταν ότι όλοι αυτοί οι ασθενείς είχαν κάτι το κοινό (πέραν από τον εμετό και την ευκολιότητα).:Σύντομα ο επί καθήκοντι ιατρός μετά τη λήψη του ιστορικού ανακάλυψε ότι όλοι μα όλοι οι ασθενείς, το ίδιο βράδυ είχαν καταναλώσει τα νόστιμα εδέσματα του πασίγνωστου Brand Name…. Κάτι δε κολλούσε στο μυαλό του γιατρού, κάτι του έλεγε ότι δεν γινόταν να είναι τυχαίο το άνωθεν γεγονός. Τέτοιο τυχαίο περιστατικό μόνο μία φορά είχε ξαναδεί στη ζωή του. Ήταν τότε που ξέσπασε η επιδημία τυχαίων καρκίνων,τυχαίων εγκεφαλικών και τυχαίων εμφραγμάτων μετά τη λήψη του Γενετικού Σκευάσματος.

Αποφάσισε έτσι ο επί καθήκοντι ιατρός να ειδοποιήσει την Αστυνομία για να ελέγξει τι πραγματικά συνέβαινε στο εν λόγω υποκατάστημα.

Με περισσό ζήλο που θα ζήλευε και ο πλέον φανατικός κυνηγός παραβατών των μέτρων κατά του Αοράτου Εχθρού (τον λένε Κορονοϊό), ανταποκρίθηκε η Κυπριακή Αστυνομία…. Και σε μία ώρα τα αποτελέσματα από τον έλεγχο των κάμερων του εν λόγω υποκαταστήματος είχαν φτάσει….

Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που αντίκρυσαν:Οι έγχρωμοι επενδυτές και επιδοματίες  στους οποίους ( πέραν από το άσυλο, τα σπίτια, τα επιδόματα, τους πληρωμένους από τη Κυπριακή Μπανανία λογαριασμούς Κοινής Οφελείας) είχε παραχωρηθεί και μια εργασία μετ’ απολαβών στην εν λόγω πιτσαρία, έδειχναν στα βίντεο να έχουν ενσωματωθεί πλήρως με τη νοοτροπία, τα ήθη και τα έθιμα της χώρας που τους φιλοξενούσε… Τόσο πολύ μάλιστα που αποφάσισαν να μοιραστούν με τους ευεργέτες τους ότι πολυτιμότερο είχαν:

Ότι έβγαινε από το ποπό τους το απόθεταν στις πίτσες που ετοίμαζαν. Κατανοείτε ότι τέτοιο περιστατικό δεν μπορούσε να μείνει κρυφό…. Βέβαια μετά από πάροδο κάποιων ημερών τα δημοσιεύματα και οι κριτικές άρχισαν ξαφνικά να εξαφανίζονται… Κάποιοι είπαν ότι ήταν πολύ μεγάλο το brand name για να τα βάλει μαζί του η Κυπριακή Βουλή. Άλλοι είπαν ότι θα κατέρρεε η εικόνα της ενσωμάτωσης του  επενδυτή η οποία με τόσο κόπο και ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις στήθηκε  πολιτικά και δημοσιογραφικά.

Βέβαια εμείς μετά από 2 μήνες ψάξαμε και καταφέραμε να βρούμε στοιχεία που πολύ θα ήθελαν κάποιοι στη Κυπριακή Βουλή να είχαν σβήσει….

loading...