ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΕΝΤΑΡΦΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ…

Απροσδόκητα έφυγε σήμερα από τη ζωή χωρίς γνωστή τουλάχιστον προηγούμενη ασθένεια, ο σπουδαίος πολιτικός κοινωνιολόγος και συγγραφέας Μιχάλης Χαραλαμπίδης, σε ηλικία 73 ετών γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σημείωμα για την εκδημία του μας έστειλε ο λογοτέχνης Γιώργος Βολουδάκης:

«Αδόκητη και ιδιαίτερα οδυνηρή ήταν για μένα στην ευθεία του πένθους μου για την απώλεια του αγαπημένου και μονάκριβου αδελφού μου πατρός Βασιλείου, η είδηση της κοίμησης του πνευματικού μου αδελφού και ακριβού φίλου Μιχάλη Χαραλαμπίδη ο οποίος κατά τραγική σύμπτωση ήταν συνομήλικος με τον παπά Βασίλη!

Λίγο πριν χάσω τον αδελφό μου είχαμε τηλεφωνηθεί και δώσαμε υπόσχεση να συναντηθούμε γιατί είχαμε πολύ καρό να ιδωθούμε. Δυστυχώς δεν προλάβαμε να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεσή μας αυτή.

Τί να πω για τον τελευταίο και μόνο που άξιζε τον ευγενή τίτλο του πολιτικού, τον τελευταίο και μόνο αγωνιστή των δικαίων της πατρίδας μας τον τελευταίο και μόνο μετά τον Καποδίστρια οραματιστή μιας Ελλάδας ξανά Μεγάλης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...