Η 12ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ…

Η 12ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ… ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΘΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ: «ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΥ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.»

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΟΠΟΤΕ…ΑΠΑΛΛΑΣΕΤΑΙ;;;…
2 ΒΙΝΤΕΟ
Η 12χρονη και το Τέρας… Το γράμμα της 12χρονης θύμα του Μίχου: ”Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου..μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου.”
Το γράμμα που έστειλε η 12χρονη που βίαζε και εξέδιδε ο Μίχος είναι συγκλονιστικό…Δικαστής είναι μόνο η μικρή ούτε οι εισαγγελείς και Φαρισαίοι ούτε οι ένορκοι και οι νομικοί ούτε οι μάρτυρες ούτε η κοινή γνώμη και οι τηλε-εισαγγελείς…
Δικαστής θα είναι σε αυτή την υπόθεση μόνο η μικρή…Και αυτή έχει ήδη αποφανθεί ο Μίχος είναι ”Τέρας” και όλοι εμείς θα είμαστε υπόλογοι ενώπιον της αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη…
(Ο Ηλίας Μίχος εξομολογήθηκε τον έρωτά του για την 12χρονη. «Ήμουν ερωτευμένος» είπε. Και πέρασε! Ένας 56χρονος άνδρας ήταν ερωτευμένος με ένα 12χρονο κορίτσι και όπως ο ίδιος παραδέχτηκε είχε επαφή μαζί του τουλάχιστον 3-4 φορές!)
Παιδεραστία, παιδοφιλία και Ταυλάνδη, σωματεμπόριο, εμπόριο λευκής σαρκός, trafficking παιδιού… από τον προστατευόμενο του οργανωμένου εγκλήματος και άλλων ευυπόληπτων κύκλων.. Ως και το ”εξαπτέρυγο” παρίστανε ο δυσεβής ο δράκος του Κολωνού ..Τι σύμπτωση.. Μίχος, Αντώνης και ακόλαστοι κάτι δεν πάει καλά με τους υπεράνω πάσης υποψίας και την καμόρα που τους καλύπτει….
loading...