ΤΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΗ: Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, Η ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ…

Από Patrick Wood

Ενώ όλοι οι άλλοι γκρινιάζουν ότι λογοκρίνονται για ασήμαντες ειδήσεις, τα πιο σημαντικά θέματα εξαλείφονται. Γιατί; Επειδή η απειλή της έκθεσης είναι πολύ μεγάλη για την κακή ατζέντα των τεχνοκρατών και των μετανθρωπιστών.

Για πάνω από 50 χρόνια, οι τεχνοκράτες και οι σχεδιαστές της λεγόμενης «Τεχνικής Εποχής» και της «Νέας Διεθνούς Οικονομικής Τάξης» λειτουργούν υπό την κάλυψη της ανωνυμίας.

Μπορείτε να δείτε το μεγάλο πυροβολικό της Τριμερούς Επιτροπής να ορμά για να καταστρέψει κάθε άτομο ή οργανισμό που πλησιάζει πολύ.

Το 1977, ο καθηγητής Antony Sutton απομακρύνθηκε από το Hoover Institution στο Στάνφορντ για το ερευνητικό του έργο στην Τριμερή Επιτροπή. Πρόεδρος του Στάνφορντ ήταν ο David Packard, μέλος της Τριμερούς Επιτροπής.

Όταν τα βιβλία μας, Trilaterals Over Washington Vols. Το 1981, η εθνική αλυσίδα βιβλίων B. Dalton Bookseller έστειλε ένα σημείωμα σε όλα τα καταστήματά της σε όλη τη χώρα ότι «Ο εκδότης είναι εκτός λειτουργίας και τα βιβλία ήταν εξαντλημένα» – ένα φαλακρό ψέμα.

Ένας διευθυντής της μητρικής εταιρείας του B. Dalton ήταν μέλος της Τριμερούς Επιτροπής. Και στις δύο περιπτώσεις, η δράση ήταν γρήγορη και οριστική: κατέστρεψε την ακαδημαϊκή καριέρα του Sutton, την εκδοτική μου επιχείρηση και τη φήμη μας. Στη συνέχεια, κανένα βιβλιοπωλείο στη χώρα δεν θα μετέφερε τα βιβλία μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...