Ξεκίνησε ο πόλεμος μέχρι εσχάτων! Μαρινάκης: ” Θα σε ρίξω αχάριστε άντρα”. Μητσοτάκης:” Θα σε κλείσω φυλακή. Περίμενε την ώρα”.

Τα 9 ρεπορτάζ του edolio5 και το χρονικό της ολοκληρωτικής ρήξης Μαρινάκη με τον Μητσοτάκη! «Θα σε ρίξω αχάριστε άντρα και θα σε κλείσω φυλακή.» Ο εκβιασμός στον μεγαλοεφοπλιστή με την δικογραφία του Noor1 και η εντολή του Μαξίμου για 24ωρη παρακολούθηση από την ΕΥΠ του ιδίου και 6 συνεργατών του.

Του ειδικού συνεργάτη

Του ειδικού συνεργάτη

Το edolio5 ήταν η πρώτη ιστοσελίδα που σας είχαμε ενημερώσει ότι οι σχέσεις του Κ. Μητσοτάκη με τον μεγαλοεφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πλέον πολύ κακές. Ο Μητσοτάκης είχε δώσει εντολή (ακόμα άραγε;) αυτόνομοι πυρήνες της ΕΥΠ να παρακολουθούν επί 24 ώρες τον μεγαλοεφοπλιστή και 6 ακόμα συνεργάτες του. Η κορύφωση του εκβιασμού ήταν η δικογραφία του Noor1 που σερνόταν επί χρόνια με κατηγορούμενο τον μεγαλοεφοπλιστή και με απειλή ισόβιας κάθειρξης.

Τα 9 ρεπορτάζ του edolio5 ήταν σαφέστατα. Τα παραθέτουμε στο τέλος του συγκεκριμένου άρθρου.

Οι τελευταίες δικαστικές εξελίξεις όμως, που οδηγούν στην βέβαιη αρχειοθέτηση της υπόθεσης ως προς την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη με βούλευμα, αφού δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο με όσα πλέον μαθαίνονται από στόματα που ανοίγουν πέριξ του Αρείου Πάγου για την εμμονή Μητσοτάκη να έχει σφυκταγκαλιασμένο τον Μαρινάκη με αυτή την δικογραφία έχει οδηγήσει τον γνωστό μιντιάρχη να έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Από το Βήμα της Κυριακής δεν ήταν ένα τυχαίο χτύπημα το πρωτοσέλιδο. Και δεν ήταν καινούριο, καθώς όπως αποδεικνύεται ήταν παλιό ρεπορτάζ της ΕΡΤ και της ιστοσελίδας «Έθνος». Ουσιαστικά λέει, χωρίς να αμφισβητεί το τραγικό λάθος του σταθμάρχη, ότι τις συνομιλίες κάποιος τις έλεγξε πριν και τις παρουσίασε κομμένες και ραμμένες. Για ποιον λόγο έγινε αυτό; Να θυμίσουμε για όσους το αγνοούν ότι οι μονταρισμένες συνομιλίες είδαν το φως της δημοσιότητας από το Πρώτο θέμα χωρίς υπογραφή του συντάκτη που παρουσίασε αυτό το ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει ότι μια τέτοια «δημοσιογραφική επιτυχία» θα είχε το όνομα του συντάκτη. Άρα το θέμα δόθηκε με «αλεξίπτωτο» από κυβερνητική πηγή που γνωρίζει άριστα ο Μαρινάκης αφού ο εκδότης του Πρώτου Θέματος Τάσος Καραμήτσος διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί του.

Όμως, έχει άλλη βαρύτητα να το «παίζει» το ξαναπαιγμένο θέμα μία εφημερίδα με μεγάλο τιράζ που για χρόνια «έπαιζε» καλά τα θέματα του Μαξίμου και πρόσεχε το προφίλ του Πρωθυπουργού. Και φυσικά είναι διαφορετικό να ξαναπαίζει το θέμα σε πανελλήνια μετάδοση το Mega το οποίο στο αμέσως προσεχές διάστημα θα αποτελέσει άλλο ένα μέσο καθημερινής αποδόμησης της κυβέρνησης.

Γι’ αυτό και, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, μαθαίνουμε ότι ήταν επιτακτική ανάγκη όλοι οι υπουργοί να καταδικάσουν το δημοσίευμα και όλοι οι υπουργοί και τα μεγαλοστελέχη της Πειραιώς ανέβασαν τους τόνους κατά του Συγκροτήματος Μαρινάκη για πρώτη φορά. Ουσιαστικά ήταν εντολή Μητσοτάκη να αποδοκιμάσουν το Συγκρότημα Μαρινάκη, πρώτον για να δείξουν ότι είναι ενωμένοι απέναντι στην επίθεση που δέχτηκε η κυβέρνηση και δεύτερον για να δείξουν ότι παρά τις καλές σχέσεις που έχουν υπουργοί με τον εφοπλιστή Μαρινάκη δεν λογοδοτούν σε αυτόν, αλλά στο Μαξίμου. Άλλωστε, για το Μαξίμου πλέον το Βήμα αποτελεί μία εφημερίδα που διαδίδει fake news.

Η κατάσταση όμως έχει πλέον ξεφύγει αφού στην συνέχεια Μαξίμου και Συγκρότημα αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με την Alter Ego να μιλάει για πρώτη φορά για τραγικά αδιέξοδα της κυβέρνησης και να αναφέρεται για την 107η θέση που έχει η χώρα μας στην ελευθερία του τύπου.

Τι μέλλει γενέσθαι μετά από αυτήν την κόντρα;

Τα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου για τα Τέμπη αλλά και τις υποκλοπές, θα ενταθούν το επόμενο διάστημα μέχρι τις ευρωεκλογές. Στο μεταξύ ετοιμάζεται και η Ελευθεροτυπία που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες 2 εβδομάδες με στήριξη στον Κασσελάκη. Το συγκρότημα Μαρινάκη όπως φαίνεται είναι πολύ δύσκολο να κάνει πλέον πίσω στην γραμμή που έχει χαράξει και σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 στο στόχαστρο του εκτός του πρωθυπουργού θα μπουν και οι υπουργοί που είχαν μέχρι σήμερα προνομιακές σχέσεις προβολής από τα ΜΜΕ που ελέγχει το συγκρότημα.

Η εκβίαση από το Μαξίμου με την υπόθεση του Noor1 που αραχνιάζει στην ανάκριση και η βραδινή έναρξη του «πυρηνικού πολέμου» από τον Μαρινάκη δια στόματος Κούγια απέναντι στην κυβέρνηση και η πρωινή «σύμπτωση» με την έφοδο εισαγγελέα και ΕΛΑΣ στις αποθήκες του Ολυμπιακού για να βρουν οπλοστάσια! Κόλαφος και φωτιά ο γνωστός ποινικολόγος για τους Δημήτρη Μελλισανίδη, Γρηγόρη Δημητριάδη και κακοποιούς που διοικούν το ποδόσφαιρο. Η απάντηση του «Εθνικού ανιψιού» με μηνύσεις και αγωγές κατά πάντων.


Το νέο «χαστούκι» στον Μητσοτάκη από τον Μαρινάκη και ο εκβιασμός της κυβέρνησης σε βάρος του από το 2018 με την κατηγορία του χρηματοδότη στο Noor1 με τους 2,1 τόνους ηρωίνη! Οι καταγγελίες του μεγαλοεφοπλιστή για παρακράτος, εγκληματική οργάνωση, μαφία και ανύπαρκτη κυβέρνηση που διοικεί το ποδόσφαιρο και η παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου. Η κακουργηματική κατηγορία που τον διασύρει και οι 3 ανακριτές που εγκατέλειψαν την δικογραφία για να μην γίνει δίκη ποτέ και να είναι «όμηρος».


Ρίχτους Βαγγέλη! Άφησε τα “σπρωξίματα” και άρχισε τις “γροθιές”. Το πρωτοσέλιδο της δημοσκόπησης που γκρεμίζει την Νέα Δημοκρατία και η οργή του Μαρινάκη για την δικογραφία του Noor1 που νεκρά – αναστήθηκε!


Νέα επίθεση του Μαρινάκη από το ΒΗΜΑ στο Μητσοτάκη! Ο διευθυντής της εφημερίδας Αντώνης Καρακούσης ονόμασε την Νέα Δημοκρατία “υβρίδιο φιλελεύθερης κεντροδεξιάς”!

Ένα ρεπορτάζ που δεν θα διαβάσετε πουθενά! Έρχεται ανελέητος πόλεμος Μαρινάκη με την κυβέρνηση – Βαρδινογιάννη και Μυτιλιναίο. Με την ΤΕΡΝΑ που συμμετέχει με 6% θέλησε να πάρει την δουλειά των σκουπιδιών της Αττικής προϋπολογισμού 1δις ευρώ αλλά η περιφέρεια Αττικής ” έστησε” τις προκηρύξεις… για άλλους!


Αυτό είναι το edolio5! Επειδή δεν παίρνουμε μεροκάματο από κανέναν μπορούμε να γράφουμε την αλήθεια. Ο Μητσοτάκης θέλει να στείλει ισόβια τον Μαρινάκη για το Noor1! Τον εκβιάζουν με το “πήγαινε – έλα” της δικογραφίας. Ο ανακριτής την έστειλε στο Αρχείο και ο εισαγγελέας την ξέθαψε. ΞΥΠΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗ!


Ξεκίνησε ο πόλεμος μέχρι εσχάτων! Μαρινάκης: ” Θα σε ρίξω αχάριστε άντρα”. Μητσοτάκης:” Θα σε κλείσω φυλακή. Περίμενε την ώρα”. Οι διευθυντάδες των Μ.Μ.Ε. του μεγαλοεφοπλιστή… διαλέγουν στρατόπεδα για την επιβίωση τους


Ο Μαρινάκης πάτησε το κόκκινο κουμπί! Έδωσε εντολή να τσακίσουν την κυβέρνηση από τα ΜΜΕ που διαθέτει. Κατάλαβε (έστω και αργά) ότι τον εκβιάζουν με το Noor1 και θέλουν να τον στείλουν ισόβια. Αρχίζει το γλέντι.


Ξύπνα Βαγγέλη! Τον εκβιάζουν με ισόβια,τον εξευτέλισαν με τον ΠΑΟΚ ,του πέταξαν φραγκοδίφραγκα και αυτός τους στηρίζει ακόμα!

https://edolio5.blogspot.com/2024/03/9-edolio5-noor1-24-6.html#more

loading...