ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ “ΔΥΤΙΚΕΣ” ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης* 

Κύριοι Βουλευτές,

· Με το συνημμένο Σύνταγμα του 1952 υπήρχε μία σαφής διάκριση αλληλοελεγχόμενων εξουσιών.

· Και ως γνωστόν ελέω (Ασπίδας) Ανδρέα Παπανδρέου και πατρός, καταντήσαμε στο σημερινό Σύνταγμα.

· Με έναν πρόεδρο διακοσμητικό χωρίς καμία ρυθμιστική εξουσία και με τις γνωστές εγχώριες «βασιλικές» οικογένειες.

· Εν ολίγοις με την εκλογή πρωθυπουργού με μεγάλη πλειοψηφία η Ελλάδα παύει πλήρως από το να είναι δημοκρατία και μετατρέπεται με έλλειψη σοβαρής αντιπολίτευσης σε πρωθυπουργική δικτατορία.

· Έτσι ο κ. Μητσοτάκης που έχει αλώσει σχεδόν όλα τα θλιβερά ΜΜΕ, αν εκλεγεί με πολύ μεγάλη πλειοψηφία, ουσιαστικά μετατρέπεται σε δικτάτορα με την Ελλάδα πλήρως τώρα χωραφάκι του.

· Χωραφάκι του που το κάνει άνευ ελέγχου ότι θέλει. Εν ολίγοις έχουμε πλέον μία επίφαση δημοκρατίας, ουσιαστικά δικτατορία. Και δη του χειρίστου είδους αφού είναι δήθεν δημοκρατία

· Και μην ισχυριστεί κανείς ότι οι βουλευτές του κυβερνόντος κόμματος θα αντιδράσουν όταν ο πχ ίσως ο κ. Μητσοτάκης θα ψηφίσει αναθεώρηση του Συντάγματος για εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας.

· Να θυμίσω επίσης ότι τόσον ο Σαμαράς όσον και ο Κώστας Καραμανλής μαζί με τον εφιάλτη του ΠΑΣΟΚ Τζέφρυ -Γιωργάκη, έσκαψαν ΔΥΤΙΚΟ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΆ τον λάκκο της πατρίδας μας.

· Είναι φανερό ότι με τα Εθνικά θέματα εκκρεμή και τον Μπαϊντενάκη μας να πιέζει για Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη, Καστελόριζο ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ κτλ , ο Ελληνισμός βρίσκεται στον μέγα κίνδυνο της αρχής ενός ΔΥΤΙΚΟΥ μέχρι το κόκκαλο ανδρός

· Το θέμα δεν είναι κομματικό αλλά Εθνικό. Και απαιτείται συναγερμός αποφυγής μη αναστρέψιμων Εθνικών τραγωδιών.

· Δεν γνωρίζω αν θα βοηθούσε η αλλαγή του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ με τον αδελφό για να υπάρχει άμεσα μία σοβαρή ισχυρή αντιπολίτευση.

· Όμως υπό τις παρούσες συνθήκες αποφυγής τρομερής πρωθυπουργικής δικτατορίας χρήσιμο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα να διαθέτει σοβαρή εκπροσώπηση στη βουλή, με την ελπίδα ελέγχου του κ. Μητσοτάκη

· Με στόχο την αποφυγή ανεξέλεγκτης πρωθυπουργικής δικτατορίας.

· Όσον αφορά το ΚΚΕ αυτό υπνώττει τον διεθνιστικό ανθελληνικό ύπνο του Κουτσούμπα.

· Το δε ΠΑΣΟΚ είναι ως γνωστόν «ευρωπαϊκό»

· Εν ολίγοις απαιτείται Εθνικός συναγερμός εν όψει …..

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

loading...