Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Πράκτορας του Ισραήλ ο χαλίφης Μπαγκντάντι

Ο Μπαγκντάντι είναι ο χαλίφης επικεφαλής των πολιτοφυλακών που ονόμασαν τους εαυτούς τους EIIL (Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε) από τότε που μετονομάστηκαν σε EI (Ισλαμικό Κράτος).

Εκτός από τις φρικαλεότητες που διαπράττουν αυτοί οι πραγματικοί στρατοί του διαβόλου, νέες πληροφορίες έχουν φέρει περισσότερη σαφήνεια στην κατάσταση, ειδικά σχετικά με τον ηγέτη της, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, σύμφωνα με κείμενο που δημοσίευσε η λιβανική ομάδα πληροφοριών El Manar.

Τα κοινωνικά δίκτυα περιστρέφουν σημαντικές πληροφορίες ιρανικής καταγωγής που μπόρεσαν να αποκαλύψουν την πραγματική ταυτότητα του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους (Daesh).

Το πραγματικό όνομα του Abu Bakr Al-Baghdadi είναι «Simon (Shimon) Elliott», από Εβραίο πατέρα και μητέρα. Ο λεγόμενος «Eliott» στρατολογήθηκε από την ισραηλινή Μοσάντ για ένα χρόνο κατά τον οποίο εκπαιδεύτηκε στην κατασκοπεία και στο πεδίο για να εφαρμόσει μια στρατηγική καταστροφής αραβικών και ισλαμικών κοινωνιών. Το ψεύτικο όνομά του: Ibrahim ibn Awad ibn Ibrahim Al Badri Arradoui Al Hoseini.

Αυτή η πληροφορία αποδόθηκε στον Έντουαρντ Σνόουντεν και δημοσιεύτηκε από εφημερίδες και άλλους ιστότοπους: ο ηγέτης του «Ισλαμικού Κράτους», Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, συνεργάστηκε με τις αμερικανικές, βρετανικές και ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες για να δημιουργήσει μια τρομοκρατική οργάνωση ικανή να προσελκύσει εξτρεμιστές από όλο τον κόσμο σε ένα μέρος. (Πηγή: Radio-ajyal.com) και μια άλλη πηγή, ο ιστότοπος Egy-press, επιβεβαιώνει αυτές τις παρατηρήσεις.

Το σχέδιο είναι να μπει στις καρδιές του στρατού και των πολιτών των χωρών που έχουν κηρυχθεί απειλή για το Ισραήλ για να τα καταστρέψει, προκειμένου να διευκολυνθεί, στη συνέχεια, η κατάληψη του σιωνιστικού κράτους σε ολόκληρη την περιοχή της Μέσης Ανατολής, προκειμένου να δημιουργηθεί Μεγάλο Ισραήλ. Ιρανική πηγή μέσων ενημέρωσης μπόρεσε να εντοπίσει και να αποδείξει την ταυτότητα του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους (Daesh).

Ο λεγόμενος χαλίφης “Eliot” εκπαιδεύτηκε από την Ισραηλινή Μοσάντ κατά τη διάρκεια ενός έτους κατά το οποίο είχε πολεμήσει, είχε υποβληθεί σε πολλές στρατιωτικές ασκήσεις και είχε περάσει πολλές δοκιμές ακόμη και στο πεδίο για να μπορέσει να πραγματοποιήσει μια καταστροφική δράση στη ζωή. Ισλαμική σκέψη.

Οι διαρροές του Σνόουντεν φέρεται να επιβεβαίωσαν τον ρόλο του ως μυστικού πράκτορα που δημοσιεύτηκαν από πολλές εφημερίδες και ιστότοπους. Ο ηγέτης του Daesh Abu Bakr Al-Baghdadi, φέρεται να συνεργαζόταν με τη CIA και τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν μια τρομοκρατική οργάνωση ικανή να προσελκύσει εξτρεμιστές από όλο τον κόσμο για να τους συντονίσει σε ένα μέρος.

Αφού κατέστρεψαν τα περίχωρα του Ισραήλ, αυτό θα επιτρέψει τώρα στους Αμερικανούς και τους Ισραηλινούς να τους κουνήσουν το δάχτυλο ως αιμοδιψείς τρομοκράτες που θα σκοτωθούν το συντομότερο δυνατό για να υπερασπιστούν το Σιωνιστικό Κράτος, ενώ τους είχαν αφήσει να πολλαπλασιαστούν και να δράσουν σε κάθε ατιμωρησία για περισσότερο από δύο μήνες ήδη. Ένα έργο που αναμφίβολα είχαν προετοιμάσει από την περίφημη Αραβική Άνοιξη, με την αποσταθεροποίηση του Ιράκ, του Σουδάν, της Τυνησίας, της Αιγύπτου, της Λιβύης, της Συρίας και του Μαλί (μεταξύ άλλων).

Αφού συγκέντρωσε έναν μεγάλο αριθμό φανατικών του κόσμου σε ένα μέρος, έχει σχηματιστεί ένας πραγματικός στρατός του διαβόλου, που αποτελείται από αιμοδιψείς κοφτούς χωρίς κανένα οίκτο για τα θύματά τους, τα οποία δολοφονούν με εκδίκηση και εν ψυχρώ, χωρίς να διστάζουν να κινηματογραφήστε τις φρικαλεότητες τους και μεταδώστε τις στα κοινωνικά δίκτυα. Για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο απανθρωπιάς, πρέπει να είσαι εντελώς ναρκωμένος και ταγμένος, να είσαι εξαρτημένος από αίμα και φρίκη.

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΓΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΛΟΥΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ.

Eβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress.

πηγή: The Expert

loading...