ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤOΝ Κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Επιτέλους ένας υπουργός παραιτήθηκε και νιώθω την ανάγκη να τον συγχαρώ: Να παταχθεί η διαφθορά, μόνο έτσι θα γίνει η Ελλάδα μία πραγματική χώρα!
Ο παραπάνω τίτλος ανήκει σε άρθρο του κ.Ιγνατιου
Κ.Ιγνατιου δημοσιεύσατε ένα άρθρο με τον παραπάνω τίτλο με πρωταγωνιστή τον παραιτηθέντα υπουργό-εφοπλιστή, κ. Καραμανλη. Αληθεια πως είναι από το εφοπλιστικό σου γραφείο στο city να θέλεις να σώσεις την Ελλάδα και τους Έλληνες?? Πράγματι πιστεύω ότι το δάκρυ του και η παραίτηση του ήταν ειλικρινέστατη και μαζί σου θα τον συγχαρώ και εγώ ,μόνο για την κίνηση και ΟΧΙ για την ουσία .Κατά βάση είναι ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ από την στιγμή που ενώ είχε δεχτεί τόσες οχλήσεις από τους σιδηροδρομικούς, σε μια τετράχρονη πορεία στο νευραλγικό του πόστο, δεν μερίμνησε για το μέγιστο (ηθικά και πρακτικά ) αγαθό την ασφάλεια!!Δεν τίθεται πρώτιστα κατ’ εμένα το θέμα της διαφθοράς στην συγκεκριμένη περίπτωση όσο η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ από την πλευρά της πολιτικής ΕΛΙΤ , για τον ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ.
Οι γόνοι του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου ,μεσαίου διανοητικού διαμετρήματος μέσα από τα χειραγωγημένα εκπαιδευτικά ιδρύματα (κολέγιο Αθηνών κ.λπ.) και τα μεγάλα σιωνιστικά πανεπιστήμια ανθρωπιστικών σπουδών της Αμερικής προοιωνίζουν την πορεία τους στον πολιτικό βίο.
Νομίζετε ότι κάποιος από αυτούς θα είχε τα κότσια να αποφοιτήσει έστω από κάποια σχολή θετικών επιστημών αυτών των πανεπιστημίων??Η διέλευση αυτή (‘’σπουδές’’) , η διεργασία στις αδελφότητες των ιδρυμάτων , και η ατομική και συλλογική σχέση που αυτές παράγουν , δημιουργούν ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ, ΑΠΡΟΣΙΤΟΥΣ ,θεωρητικά ΑΤΡΩΤΟΥΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ πολιτικούς . Έχουμε έτσι την δημιουργία οντοτήτων διεκπαιρεωτων για τα συμφέροντα και μόνο των χειραγωγών τους . Έτσι η όποια θέση εξουσίας τους καθιστά δέσμιους στα συμφέροντα και μόνον των χειραγωγων. Σε αυτό το πλέγμα εμπλέκονται ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΑΝΑΛΛΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.
Ο Πολακης με την δήλωση του είπε πολλές αλήθειες. Δικαιοσύνη ,οικονομικά συμφέροντα, δημοσιογράφοι , κρατικοδίαιτα και μη κανάλια ,όλοι ένας αχταρμας. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ Κ. Ιγνατίου.
Αυτό σε συνδυασμό με έναν ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟ ΛΑΟ που έχει υποστεί την κατάπτωση μέσα από τα πρωτοβάθμια-β’βαθμια σχολεία με τις ευλογιές της Στρατευμένης Ανώτατης εκπαίδευσης στα συμφέροντα της νέας τάξης, θεωρώ δεν έχει να μας προσφέρει κάτι ελπιδοφόρο .
Η ΕΛΛΑΔΑ, η ΚΥΠΡΟΣ, δηλαδή σύσσωμος ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ , αν δεν ανασκουμπωθούμε σε νέα βάση αξιών και ηθικής σεβόμενοι τον ρολό μας στην εξέλιξη της παγκόσμιας ιστορίας , όσες παραιτήσεις και συγγνώμες αν ειπωθούν για την κατάντια της δημόσιας ζωής , δεν θα μπορέσουμε να δούμε ένα καλύτερο μέλλον, να γίνει η ΕΛΛΑΔΑ , η ΚΥΠΡΟΣ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ.
Διαφθορά και αδιαφορία λέξεις σχεδόν συνώνυμες αλλά και τόσο διαφορετικές, με την αδιαφορία να επιτρέπει την διαφθορά ,και την διαφθορά από την άλλη να μας οδηγεί στην αδιαφορία.
Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ είναι απόρροια της ηθικής , εγκεφαλικής , και γνωστικής κατάπτωσης του ανθρώπου.
Για την πάταξη της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ απαιτείται πραγματική ανάταξη των παραπάνω παραγόντων στην βάση της φιλοσοφία και των αξιών που μας κληροδότησαν οι αρχαίοι προγονοί .Χωρίς να γίνει αυτό λυπάμαι σωτηρία δεν βλέπω στον ορίζοντα!!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1966!!!!!!!!

loading...