Σε απόγνωση δανειολήπτρια: Fund της ζητά 15.000 ευρώ για να τη βάλουν σε ρύθμιση ενώ το ετήσιο εισόδημά της είναι 7.000 ευρώ

Ρύθμιση για να μπορούν να πληρώνουν το δάνειο τους προσπαθούν να κάνουν δανειολήπτες με πολλούς από αυτούς να συναντούν την άρνηση των fund που δεν δέχονται κάτω από το 30% του υπολοίπου της οφειλής.

Όπως στην περίπτωση δανειολήπτριας με ετήσιο εισόδημα 7.000 ευρώ που μίλησε στην τηλεόραση του OPEN και περιέγραψε την απίστευτη ιστορία της. Η ίδια ενώ έχει προσωρινή βεβαίωση ευαλωτότητας αδυνατεί να πετύχει ρύθμιση του χρέους της εξαιτίας των αλόγιστων απαιτήσεων του fund. Ειδικότερα, ενώ η ίδια προσπαθεί να ρυθμίσει το χρέος της, το fund της ζητά 15.000 ευρώ για να μπει στη διαδικασία ρύθμισης, δηλαδή ποσό μεγαλύτερο από το ετήσιο εισόδημά δύο χρόνων.

«Έχω προσπαθήσει και πριν την βεβαίωση να κάνω μια ρύθμιση με τα funds, αλλά κάτι που μπορώ να πληρώσω. Όταν λήξει βεβαίωση γιατί έχει ισχύ για τρεις μήνες, δεν ξέρω τι να κάνω, αν δεν βοηθήσει το κράτος θα χάσουμε τα σπίτια μας, μιλάμε για την πρώτη κατοικία» είπε η κα. Μαρία.

loading...