Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ Ι. ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΕΦΣΚΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΝΑΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΜΟΝΑΧΗ!… ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!

ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥΣ!!!

2 ΒΙΝΤΕΟ

Ένας ιερομόναχος o π. Βονιφάτιος και μια Γερόντισσα η μοναχή Σάββα της διωκόμενης Εκκλησίας της Ουκρανίας UOC σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού της Μονής της Ιεράς Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγίου Νικολάου-Βασιλιέφσκι στο Mykilsk από εκτοξευτή ρουκετών των Ουκρανών.

Ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού στο ναό από τους Ουκρανο-ναζί, ο ιερομόναχος Βονιφάτιος μαρτύρησε. Σοβαρά τραυματίστηκε και η 83χρονη μοναχή Σάββα οι γιατροί έδωσαν μάχη για τη ζωή της αλλά τελικά υπέκυψε. Από το χτύπημα υπέστη το αδελφό κτίριο της μονής.

Ένας ιερομόναχος και μια μοναχή πέθαναν στο μοναστήρι κοντά στη Βολνοβάχα από βομβαρδισμούς

Χθες, 400 οβίδες έπεσαν στο Nikolskyi.

Στις 31 Ιανουαρίου 2023, οι διαβιούντες της Ιεράς Μονής Κοίμησης της Θεοτόκου Αγίου Νικολάου-Βασιλιέφσκι κοντά στη Volnovakha, ο ιερομόναχος Bonifatii και η μοναχή Sava μαρτύρησαν από βομβαρδισμούς.

Αυτό ανακοίνωσε η μονή στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ζητάμε προσευχές για αυτούς… Σε όλους τους μάρτυρες του Donbas, του Βασιλείου των Ουρανών!» – ανέφερε το μήνυμα.

Όπως ανέφερε πριν μερικές μέρες το SPJ, ένας εργάτης της Μονής Κοίμησης της Θεοτόκου Αγίου Νικολάου-Βασιλιέφσκι κοντά στη Volnovakha επίσης σκοτώθηκε από βομβαρδισμούς.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...