ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ που παγώνουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ! Πετάνε… εκτός τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! Δείτε πως …!!

Ανοιχτή ακόμα και για παρεμβάσεις της τελευταίας στιγμής που θα διασφαλίσουν τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση είναι η κυβέρνηση με φόντο τη ρύθμιση για το κόμμα Κασιδιάρη που πιάνει, παράλληλα, και τη Χρυσή Αυγή.

Η ρύθμιση θα ψηφιστεί την Τρίτη στη Βουλή, απόντος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα περιοδεύει στη Δυτική Μακεδονία, ενώ το βάρος των συνεννοήσεων με τα άλλα κόμματα θα αναλάβει ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Το «κλειδί», κατά την κυβέρνηση, είναι η στόχευση της «πραγματικής ηγεσίας» των εν λόγω σχηματισμών, όπως του κόμματος «Έλληνες» που έχει ιδρύσει ο Ηλίας Κασιδιάρης. Μάλιστα, η κυβερνητική τροπολογία έρχεται να συγκεκριμενοποιήσει την «πραγματική ηγεσία», περιγράφοντας στην πραγματικότητα έναν αχυράνθρωπο που εκτελεί εντολές του πραγματικού αρχηγού του κόμματος. Η άλλη ασφαλιστική δικλείδα είναι η επόμενη παράγραφος της τροπολογίας, με βάση την οποία ο Άρειος Πάγος θα λαμβάνει υπόψιν την καταδίκη ιδρυτικών μελών ή υποψηφίων βουλευτών ενός κόμματος, όπως του κόμματος Κασιδιάρη ή της Χρυσής Αυγής, για τα αδικήματα που προβλέπονται στον νόμο. Πρακτικά, η κυβέρνηση θεωρεί «επιβαρυντική περίσταση» για ένα κόμμα να έχει στους συνδυασμούς του τέτοιους υποψηφίους, επιχειρώντας έτσι να παγώσει κάποιο τρικ του Ηλία Κασιδιάρη να σκεφτεί κάθοδο με άλλο κόμμα, έστω και ως απλός υποψήφιος.

loading...

2 thoughts on “ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ που παγώνουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ! Πετάνε… εκτός τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! Δείτε πως …!!

  1. ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ του ΚΟΥΛΗ ο Γιωργοs Καρατζαφερηs!Βγαινει μπροστα για τη…βρωμικη δουλεια!Σου’ρχεται!!-YouTube
    Σαλια Καρατζαφερη για Κουλη:”Ο καλυτεροs πρ…-YouTube

Comments are closed.