Αθήνα 19η Οκτωβρίου 2022

Είναι λίγες οι ημερομηνίες στην ζωή ενός ανθρώπου που σχετίζονται με την δική του πορεία και μένουν χαραγμένες βαθιά στα αυλάκια του μυαλού του.

Με αφετηρία την 5η Ιουλίου 2015, ημέρα του «δημοψηφίσματος», που αποτελεί το σημαντικότερο ορόσημο της Γ΄ Ελληνικής Δημοκρατίας, ενδεχομένως ήταν το τελευταίο γεγονός που οι πληθυσμιακές ομάδες έτρεφαν την ψευδαίσθηση ότι βρίσκονται στο κέντρο της κοινωνίας, συμμετέχοντας στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Ζούμε την εποχή που βουλιάζουμε κυριολεκτικά και πνιγόμαστε πλέον μέσα στα βοθρολύματα της παρακμής, της χυδαιότητας και της βλασφημίας. Ο απόπατος έχει ξεχειλίσει και όλα εμφανίζουν μιά στρεβλή εικόνα υπό την γνωστή κουτσαβάκικη πρακτική από μειράκια, που τα είχαμε συναντήσει ως Γκρούεζες, στον Ελληνικό κινηματογράφο και τώρα πολλοί διεκδικούν ξεδιάντροπα το καταστροφικό δικαίωμα στην ανευθυνότητα που αποτελεί την πέμπτη φάλαγγα διαφθείροντας τα μυαλά και τις ψυχές των νεότερων γενιών.

Το ζοφερό καθεστώς Μητσοτάκη και οι πάτρωνές του, συνιστά μία μορφή μαζικής δικτατορίας, όπου απαιτείται μόνο ένα πολιτικό εργαλείο, η ένταξη των συμπαθούντων και υποστηρικτών του κυβερνώντος κόμματος σε ένα ευρύ δίκτυο χρηματοδότησης και ο εξοβελισμός των υπολοίπων που εξαναγκάζονται να εγκαταλείψουν την Χώρα.

Ένα τεράστιο «σας έχω όλους γραμμένους στ’ αρχίδια μου» πλανιέται πάνω από την Χώρα, θέτοντας σε ομηρία όλη την Ελλάδα προσδένοντάς την στο κάρο των Αμερικανών και μιάς Ευρώπης που έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει πληρώνοντας τα παιχνίδια του Τζό Μπάϊντεν, της νεοαποικιοκρατίας και της εξαναγκαστικής οικονομικής ηγεμονίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που επιδιώκουν την νίκη της Ουκρανίας, ως πολεμικό στόχο, απαγορεύοντας να ακουστεί η αντίθετη άποψη καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θέλουν ήττα και διάσπαση της Ρωσίας. Ένας Ριχάρδος Γ’ εθισμένος στην εξουσία, οδηγεί την Χώρα στην Ενεργειακή απομόνωση. Σκληρό τίμημα στις αυτοκτονικές αντεθνικές, αντιλαϊκές πολιτικές κατά της Ρωσίας, στην οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη, υπακούοντας σε υπερατλαντικά κελεύσματα, δεν διστάζει να ανακαλύπτει ανύπαρκτους «εχθρούς» και να την κατονομάζει ως τον ξένο παράγοντα που επιβουλεύεται την βίαιη ανατροπή της. Έλεος πιά!

Η χυδαία συμμορία «Κυριάκος Μητσοτάκης & ΣΙΑ, αυτό το γελοίο τσίρκο, διακατέχεται από την δίψα του ακόρεστου «κέρδους» που τρώει την σάρκα της Ελλάδας. Και λοιπόν; Το δικό του κράτος είναι που καταστρέφεται; Το δικό του κράτος, που δυστυχώς «ανθεί», είναι το κράτος των πούστιδων, των πλακομουνούδων, των ψυχοπαθών παιδεραστών με τις ορδές ανώμαλων, διεστραμμένων και τοξικών ΛΟΑΤΚΙ και της φάλαγγας των τζιχαντιστών λαθρομεταναστών.

Το άβουλο φερέφωνο, που αµνήστευσε µε φωτογραφικές νομοθετικές διατάξεις τα βρόµικα συμφέροντα των σαλτιμπάγκων, ο αποκαλούμενος από το πολιτικό κύμβαλο «Άδωνις Γεωργιάδης», «βαθύπλουτος λαϊκιστής που δεν έχει εργαστεί ποτέ», αποτελεί το κωλοσφούγκι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, την οποία σήμερα υπηρετεί.

Ο τέως πολιτικός κρατούμενος, κατά δήλωσή του, ένας Εφιάλτης του πολιτεύματος και καθεστωτικός ηγέτης της μισαλλοδοξίας και του μεσαιωνισμού, μετά των ομοσταύλων του μητραλοίων και των συνοδοιπόρων του, συντονίζει την λεηλασία της κοινωνίας και ως παράγων θεσμικής ανωμαλίας δημιουργεί μία Ελλάδα των αποχαυνωμένων «αρίστων» εναντίον της Ελλάδας των φτωχότερων στρωμάτων που, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, το 29,5% τoυ πληθυσμού (3.092.300), δεν έχουν ούτε τα ελάχιστα εισοδήματα προς το ζην και βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού. Πουθενά αλλού, δεν συνυπάρχουν τόση ακραία φτώχεια με τέτοιον εξωφρενικό πλούτο.

Τους θυμίζουμε όμως ότι, δεν είναι το χρήμα το βασικό συστατικό για την πραγματοποίηση των νυχτερινών ονειρώξεών τους.

Η Ελλάδα δεν είναι κτήσις της δυναστείας «Φαμίλια Μητσοτάκη» που έχει πάρει οριστικό διαζύγιο από την αλήθεια. Φαίνεται ότι βασικό προσόν για την θέση του «πρωθυπουργού» αποτελεί το ψέμα, η παραπληροφόρηση και η παραπλάνηση του κόσμου. Μάλλον είναι κάτι το οποίο το «κνώδαλο-πρωθυπουργός» έμαθε καλά κατά την διάρκεια των σπουδών του στα ελιτίστικα πανεπιστήμια Χάρβαρντ και Στάνφορντ. Αυτός ο διπρόσωπος Ιανός, ένας πολιτικός απατεώνας που έφερε στην πολιτική ζωή της χώρας τον «εκτσογλανισμό» και τον μαφιόζικο κοινοβουλευτισμό, ένας αλαζόνας τζιτζιφιόγκος, πειθήνιο όργανο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ένας λιμοκοντόρος περιφερόμενος ως «λύκος βαρύς με ένδυμα προβάτου», ο οποίος ζούσε με την ελπίδα του «προσεχώς επιτυχημένου», είναι ο Μέγας Τέκτων του χάους και ο εχθρός του κράτους των Ελλήνων.

Αυτό το μηρυκάζον εγκάθετο τελώνιο, ο πολιτικός χαμαιλέων, ο καταληψίας του Μαξίμου που παλεύει να αποκτήσει ιστορικό βάρος που η έως τώρα πορεία του δεν έχει συσσωρεύσει, αποτελεί πλέον όνειδος και ύβρη για τον Ελληνισμό. Πτώμα ο ίδιος, δέσμιος στην τροχιά του οχετού της μαύρης προπαγάνδας του βαθέως κράτους που τον ελέγχει και των αηθών ινστρούκτορών του, διατηρείται με τονωτικές ενέσεις στο νεκροκρέβατό του. Η αποσύνθεσή του άρχισε ήδη και όζει πτωμαΐνη. Είναι ένας άταφος νεκρός που όσο παραμένει ακάλυπτος από την μαύρη πλάκα του τάφου του θα μολύνεται η ατμόσφαιρα και θα δηλητηριάζεται η ζωή. Ας τον εξορίσουμε στον απόπατο της ιστορίας αφήνοντάς σας να απολαύστε την σαπίλα του και να ξεράσετε. Σας προειδοποιούμε όμως, ότι θα χρειαστείτε αντιασφυξιογόνα μάσκα για να αντέξετε την μπόχα. Γιατί γελάτε κύριοι;

Κατά το Σύνταγμα, που τόσο βάναυσα έχει παραβιασθεί από τους θλιβερούς υπηρέτες της μαφίας των πολιτικών παρατάξεων, προστατευόμενα έννομα αγαθά, δεν είναι πλέον η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Πατρίδα, η Εδαφική Ακεραιότητα της χώρας, αλλά τα τσόλια τα οποία παρανομούν ξεδιάντροπα, ασυστόλως και εξακολουθητικά, ακόμα κι όταν καταστρέφουν συστηματικά και σκόπιμα την πατρίδα μας περιορίζοντας τα εθνικά μας σύνορα, που συνιστά το αισχρότερο των αδικημάτων, προβλεφθέν και τιμωρούμενο σύμφωνα με τις διατάξεις του 138ου άρθρου του Ποινικού Κώδικα.

Γεννημένοι να έρπουν και να μένουν στα τέσσερα, οι έδρες της χαβούζας του δήθεν «Συνταγματικού Δικαίου» των κομμάτων του Ενιαίου Κυβερνητισμού χαφιεδισμού, εφ’ όσον τους ενώνει ένα κοινό και μέγα πολιτικό και πολιτειακό έγκλημα, το βούλωναν όλα αυτά τα χρόνια και είχαν επιδεικτικά αγνοήσει την παραβίαση του Συντάγματος επικροτώντας, την εκχώρηση του εθνικού πλούτου στους «πλιατσικολόγους» «Αλληλέγγυους Συμμάχους» και η Ελλάς αποτέλεσε το τέλειο θήραμα για τους μεγάλους θηρευτές, η τέλεια «λεία» για όλους εκείνους, που χίμηξαν σαν τα «όρνεα» να την «ακινητοποιήσουν» και να την «ξεκοκαλίσουν».

Ό,τι πέτυχαν με την Ιερή Αυτοθυσία τους και το καθαγιασμένο αίμα τους οι παππούδες μας από το 1821 και το 1912 – 1913 μέχρι το 1974, το ξεπούλησαν οι λυσσασμένες ύαινες, τα ζαγάρια και οι κατουρημένες ποδιές της «Μεταπολιτεύσεως», μέσα σε 48 χρόνια. Έτσι, βρέθηκε η Ελλάδα να «σκυλοπνίγεται» στα δάνεια που την «γκρέμισαν» στα τάρταρα, βίασαν την Ελλάδα όσο δεν έχει βιαστεί ποτέ καμία άλλη χώρα. Το απόλυτο «colpo grosso» (βρόμικο τέχνασμα) στην παγκόσμια ιστορία.

Για όλα όμως τα τεκταινόμενα μέχρι σήμερα, υπεύθυνη είναι η τοξική ηγεσία της Δικαιοσύνης των κρετίνων και των μισθοφόρων της συμμορίας που θεωρούν τους εαυτούς τους σπουδαίους. Ότι ξεχωρίζουν από τον υπόλοιπο κόσμο γιατί απέκτησαν τίτλους και ταμπέλες! Υπεύθυνο είναι το πλυντήριο του κράτους των Δικαστών και των Εισαγγελέων που από τις έδρες τους δολοφονούν τον Ελληνικό Λαό. Και αυτοί, οι λουσμένοι με την έξωθεν κακή μαρτυρία, είναι οι πιο επικίνδυνοι. Είναι προφανές ότι Έλληνες Δικαστές και Εισαγγελείς δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους, είτε επειδή εκβιάζονται είτε επειδή διαφθείρονται. Η Δικαστική Εξουσία ευθύνεται κατά κύριο λόγο για την σημερινή εθνική και κοινωνική αθλιότητα. Η διαφθορά κυριαρχεί στην Χώρα και εξελίσσεται σε κοινωνική μάστιγα, γιατί έχει την άδεια της Δικαιοσύνης η οποία με την επιτηδευμένη αδιαφορία της συμμετέχει στο ειδεχθές έγκλημα. Υπάρχει πρόβλημα με αυτούς, οι οποίοι έχουν ως καθήκον τους τον έλεγχο και την τιμωρία της διαφθοράς.

Οι πάντες γνωρίζουν ότι για την διαφθορά των πολιτικών και για την διαφθορά των δημοσίων υπαλλήλων ευθύνονται ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και ο νόμος που προβλέπει συντεχνιακές και συναδερφικές Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις για κοινά ποινικά αδικήματα. Ποιός φταίει γι’ αυτούς τους νόμους; Η Δικαιοσύνη φταίει, γιατί δεν τους έτριψε στην μούρη αυτών που τους σκέφτηκαν.

Η συμμορία των προδοτών πολιτικών, μας έσπρωξε στο στόμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με νομικές «αλχημείες». Κανένας δεν σεβάστηκε το Σύνταγμα και τους νόμους. Ψήφισαν την Δανειακή Σύμβαση ως κοινό νόμο, ενώ την αντιμετωπίζουν ως Διεθνή Συνθήκη της χώρας. Εκχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα στους δανειστές μας, χωρίς και πάλι να σέβονται το Σύνταγμα και τους νόμους. Παρακάμπτουν την Βουλή, δίνοντας σε κοινούς υπουργούς «υπογραφές» με ισχύ, που δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα. Ποιός φταίει για όλα αυτά;

Η Δικαστική Εξουσία ευθύνεται για την Δολοφονική διαχείριση της «Επιδημίας» της επιστημονικής απάτης του κορονοϊού, για την έλλειψη ΜΕΘ, που απέβη μοιραία για το θηριώδες 97,7% των διασωληνωμένων εκτός αυτών, σύμφωνα με την Μελέτη του καθηγητού κυρίου Θεόδωρου Λύτρα, την οποία συνυπέγραφε ο κύριος Σωτήρης Τσιόδρας και έδειξε όλη την γύμνια αλλά συγκάλυψε το έγκλημα η Δικαιοσύνη την οποία, διά του υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 7130/11-08-2021 ενημερώσαμε τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και διά του υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 1781/11-08-2021 ενημερώσαμε την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, ενώ θρηνούσαμε εκατόμβες νεκρών και οι χιλιάδες νεκροί στα φέρετρα της Δικαιοσύνης έμειναν αδικαίωτοι. Αιδώς, αχρείοι.

Η Δικαστική Εξουσία ευθύνεται για τα εγκλήματα αυτά, γιατί τα επέτρεψε να πραγματοποιηθούν και στην συνέχεια να λειτουργήσουν εις βάρος του Λαού. Αυτή η σφηκοφωλιά των αρρωστημένων συνειδήσεων ευθύνεται για όλα, γιατί με τις πράξεις και τις παραλήψεις της παρεκκλίνει από τον συνταγματικό της ρόλο και το καθήκον της.

Η Δικαστική Εξουσία, ως «στυλοβάτης» του Κράτους Δικαίου και της Αρχής της Νομιμότητας, με την αφωνία της απέναντι στην εθνική προδοσία της Χώρας, ευθύνεται για την οικονομική εξαθλίωση και την υποδούλωση του Λαού μας. Ευθύνεται γιά τις δεκάδες χιλιάδες απελπισμένων ανθρώπων που, μη έχοντας να θρέψουν τα παιδιά τους, πηδάνε από τις ταράτσες των σπιτιών τους ενώ η ίδια αυτοξεφτιλίζεται με τις δυσώδεις υποθέσεις Siemens, Novartis και σφυρίζει αδιάφορα για τα διάτρητα πόθεν έσχες και τα πλαστά πτυχία κ.λ.π! Η σαπίλα ξεχείλισε και δεν υπάρχει ούτε ένας εισαγγελέας με το μέρος του Λαού.

Η Δικαστική Εξουσία, θα ευθύνεται για την πυροδότηση της αυτοδικίας, που ελλοχεύει και στέκεται όπως το βέλος πριν εκτοξευθεί από το τόξο. Ο κόσμος βράζει από την απελπισία που τον έχει κυριεύσει και στο βλέμμα του καίει η φωτιά, αφού η μηρυκάζουσα και υπναλέα Δικαιοσύνη, σε απόλυτη αποχαύνωση, δεν οσφραίνεται την επερχόμενη θύελλα, με απρόβλεπτες εξελίξεις γιά την ιερή πατρίδα μας.

Η χώρα μας αλώθηκε εκ των έσω διότι συνήθως η προδοσία έρχεται από εκεί που θα ορκιζόμασταν ότι είναι τα ιερά και τα όσια που μας προστατεύουν. Τα πιό ισχυρά κάστρα τής ιστορίας έχουν πέσει με προδοσίες και από προδότες υπεράνω πάσης υποψίας που ανοίγουν τις «Κερκόπορτες» όπου υπάρχει η βεβαιότης ότι τα πάντα είναι «σφραγισμένα» και εμείς δεν σταματήσαμε αυτό το είδος της αλώσεως. Είναι γεγονός πως κάποιοι απὸ εμάς πρώτα και επάνω απὸ όλα έβαλαν την ατομική τους βολή. Άλλοτε με την ανοχή μας, άλλοτε με την συνενοχή μας και άλλοτε με την αδιαφορία μας, καταφέραμε να συνεργήσουμε σε αυτό το απαίσιο μόρφωμα που μας προέκυψε, μαζὺ με όλους τους πυλώνες του εκ των οποίων ουδείς ορρωδεί δείχνοντας τον κυνισμό της εξουσίας και των ανθρώπων της όταν αυτοί αποφασίζουν να κάνουν δόγμα τους το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» προκειμένου να παραμείνουν στις θέσεις τους, αδιαφορώντας για την νομιμότητα, την διαφάνεια και την αλήθεια. Η Χώρα λειτουργεί με αυτόματο πιλότο, από μία μαριονέτα που παριστάνει τον πρωθυπουργό υπό την συγχορδία των εξωνημένων πολιτικών ταγών της καθεστωτικής τάξης οι οποίες παρασιωπούν αθέμιτα το παράνομο της υπάρξεώς τους. Ο χατζηαβατισμός και η δουλοπρέπειά τους μας προκαλεί ναυτία και έμεσμα.

Ένα φάντασμα του καπιταλισμού πλανιέται πάνω από την Ελλάδα. Είναι το φάντασμα του Επιστημονικού Σοσιαλισμού του διαλεκτικού και ιστορικού υλισμού των Μάρξ, Ένγκελς και Λένιν.

Η κατάρρευση της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών (Ε.Σ.Σ.Δ) κληροδότησε έναν κόσμο γεμάτο συγκρούσεις, που παίρνουν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς εντείνεται ο ανταγωνισμός για την δημιουργία σφαιρών επιρροής.

Πετρέλαιο και αέριο αναδεικνύονται για μία ακόμη φορά σε «κατάρα», για τις χώρες των οποίων το υπέδαφος κρύβει πολύτιμους πόρους που έχουν προκαλέσει ήδη ενεργειακό Αρμαγεδδώνα.

Η μαριονέτα που λέγεται Ουκρανία, με την παροχή άφθονης δυτικής βοήθειας προκειμένου η Ρωσία να «αιμορραγεί» συνεχώς, θυσιάζεται «ηρωικά» από την Δύση, η οποία «βυθίζεται» μέσα σε μιά «δίνη» θανάτου, οι μυωπικές κυβερνήσεις της οποίας, σαν υπνοβάτης, συντάχθηκαν πίσω από έναν δόλιο πρόεδρο και σύρθηκαν προς την καταστροφή εκ μέρους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και του Ηνωμένου Βασιλείου, που θέλουν να εντείνουν τους πολέμους και τις συγκρούσεις σε όλον τον κόσμο γιατί εκεί τους σπρώχνει η, εκ των προσωπικών ναρκισσιστικών οραμάτων τους, απληστία. Έναν πόλεμο, τον οποίο επιθυμούσαν οι Σιωνιστές, τους οποίους οι Λαοί της γής θα τους συντρίψουν και τα όνειρα θα λάβουνε εκδίκηση.

Από την αρχή, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί τους προσπάθησαν να πείσουν τον υπόλοιπο κόσμο για τις ηθικές και στρατηγικές επιταγές της καταδίκης της Ρωσίας και της υποστήριξης της ουκρανικής «αντίστασης».

Μόλις που άρχισε το αίμα να κυλάει, ορισμένα ανδρείκελα που κατοικοεδρεύουν μέσα και γύρω από το Μαξίμου, άνθρωποι των τοκογλύφων, που παριστάνουν τους «πολιτικούς», έσπευσαν να συνδράμουν με στρατιωτικό υλικό και πολεμοφόδια την μία αντιμαχόμενη πλευρά, την Ουκρανία που δέχθηκε την Ρωσική επίθεση ενώ όφειλε να κρατήσει τις μέγιστες δυνατές αποστάσεις από τον πόλεμο και να μην αποστείλει όπλα στο Κίεβο. Οι Ρώσοι βέβαια, εκεί που ήρθαν τα πράγματα, δεν είχαν άλλη επιλογή από την εισβολή. Οι ολέθριες όμως επιπτώσεις στις διακρατικές μας σχέσεις, θα μας οδηγήσουν στην καταστροφή.

Η δουλικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στις επιθυμίες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, στην συμμετοχή της Ελλάδος στην επιβολή οικονομικών κυρώσεων στην Ρωσία και η απομάκρυνση από την χώρα Ρώσων διπλωματών, θέτει την Πατρίδα σε μεγάλο κίνδυνο, αφού ήδη στοχοποιείται από την Ρωσία και χαρακτηρίζεται ως εχθρική της χώρα. Όμως, η δοτή κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχοντας υπαλληλικές σχέσεις με την Νέα Τάξη Πραγμάτων των Σβάμπ και των λοιπών ψυχασθενών, αυτοθαυμάζεται για την ορθότητα της συγκεκριμένης επιλογής.

Είναι προφανές ότι αυτοί που επεδίωξαν να σύρουν την κυβέρνηση στην πολιτική της αυτογελοιοποίηση μέσα από το ντελίριο του μικρομεγαλισμού και τις νεοναζιστικές φιέστες των ΑΖΟΦ στο κοινοβούλιο, το έκαναν διότι είχαν συγκεκριμένο σχέδιο να εξυπηρετήσουν.

Με δυο λόγια, η διαχείριση του Ουκρανικού, κατέδειξε την Ελληνική γεωπολιτική γύμνια. Ανύπαρκτη στρατηγική σκέψη και απόλυτη αυτοκτονική διπλωματία.

Όσοι πραγματικά αγαπούν την ελευθερία δεν βρίσκονται στην λάθος όχθη της Ιστορίας, δεν διαλέγουν «πλευρά», δεν υποστηρίζουν εκούσια την μία ή την άλλη κρατική δύναμη διότι στον πόλεμο, η αλήθεια είναι πάντα το θύμα της προπαγάνδας και από τις δύο πλευρές δείχνοντας με το δάχτυλο τους «κακούς» και κλείνοντας πονηρά το μάτι στους «καλούς». Δεν υπάρχουν «καλοί» και «κακοί» σ’ αυτήν την κόλαση που σπέρνει τον όλεθρο και τον πόνο αδιαφορώντας για μαζικούς θανάτους. Τα πολιτικά «βλήματα» της Χώρας, τα «ψώνια», τα «μεγάλα μηδενικά» και οι «Δούρειοι Ίπποι», δεν κατανοούν ότι τα στρατιωτικά δόγματα τόσο του ΝΑΤΟ όσο και της Ρωσίας, το οποίο προβλέπει «πυρηνικά πλήγματα σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης κατά της Ρωσίας ή υπαρξιακής απειλής κατά του ρωσικού κράτους», δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και όποιοι απορρίπτουν αυτήν την εκδοχή, παίζουν με την φωτιά.

Πότε όμως ο Ελληνικός Λαός ρε πολιτικό μπάσταρδο πιόνι, σου έδωσε την εντολή να αναμειχθεί η Ελλάδα στον ρώσο-ουκρανικό πόλεμο; Ο πόλεμος αυτός δεν είναι δικός μας. Τί δουλειά έχουμε εμείς σε ένα τέτοιο σφαγείο; Το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να θυσιασθούμε στον βωμό του «εμφυλίου» τους. Ποιοί είστε τέλος πάντων κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη και κυρία Θεοδώρα Κούβελου, που «κηρύξατε» τον πόλεμο στην Ρωσία;

Παραληρηματικές αποστροφές που χαρακτηρίζονται από παράνοια, ψυχασθένεια και ηλιθιότητα, συμπτώματα που βασιλεύουν σε όλα τα επίπεδα της εξουσίας. Πολλά βέβαια εξαρτώνται από το είδος της ψυχοπνευματικής διαταραχής.

Η αποστολή στρατιωτικής βοήθειας προσομοιάζουν με τα εφιαλτικά σενάρια τα οποία μας θυμίζουν την καταστροφική επέμβαση ελλαδικών στρατευμάτων στον πόλεμο της Κριμαίας το 1919, όταν ο «εθνάρχης» Βενιζέλος (θείος του πατέρα του κατακτητή του Μαξίμου) έστειλε στην Κριμαία δύο μεραρχίες για να πολεμήσουν τους Μπολσεβίκους του «Ερυθρού Στρατού» του Τρότσκι, υπέρ των «Λευκής Φρουράς» του Αντόν Ιβάνοβιτς Ντενίκιν, οδηγώντας την Ελλάδα στην «αυτοκτονία» του πολέμου.

Και η συνέχεια είναι γνωστή. Με την αποτυχία της εκστρατείας και την αποχώρηση των στρατευμάτων από την Κριμαία, οι Μπολσεβίκοι σάρωσαν την από αιώνες παρούσα ελληνική παροικία των παραλίων της Ουκρανίας με πογκρόμ, δολοφονίες, εκτοπίσεις και την μετέπειτα καταστροφή των ελληνικών πληθυσμών του Πόντου και της Μικράς Ασίας.

Ο Βενιζέλος ήταν αυτός, ο οποίος έβαλε την Ελλάδα στον εμφύλιο πόλεμο που σχεδίασαν οι Σιωνιστές. Στις 15 Μαΐου 1919 υπήρξε η πρώτη πράξη ενός δράματος που διήρκεσε κοντά τρεισήμισι χρόνια. Ασφαλώς, ό,τι εγκληματικό συνέβη κατά την Μικρασιατική καταστροφή δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την σύμπλευση των Μπολσεβίκων, υπό τον Λένιν, με τον Κεμάλ, που τον εφοδίασαν με γενναίες ποσότητες χρυσού και οπλισμού. Αυτά συμβαίνουν όταν γίνεσαι κολαούζος συμφερόντων που σε υπερβαίνουν και τέτοιος κολαούζος ήταν ο «μέγας Εθνάρχης» Βενιζέλος.

Απ’ αυτούς τους «εθνάρχες» που «δοξάσαμε» με ανδριάντες, που οφείλαμε να τους έχουμε απορρίψει στην χωματερή, τα φαντάσματα που επί δεκαετίες μας στοιχειώνουν γιά να μας «υπενθυμίζουν» με το ζόρι αυτά που δεν αξίζει να μένουν αθάνατα, τους «εθνάρχες» για τους οποίους ξοδεύτηκαν τόνοι μελάνης γιά την «αγιοποίησή» τους, αυτούς που κάποιοι επιμένουν να πασπαλίζουν επιμελώς με άχνη ζάχαρη τις κοπριές, γιά να δείχνουν κάτι άλλο από αυτό που στήν πραγματικότητα είναι, είναι πραγματικό θαύμα της Ιστορίας πώς ακόμα ζούμε ως Έθνος.

Βέβαια, μεγαλύτερος κολαούζος είναι ο γιός του ανιψιού του «Εθνάρχη», που όσο νοιαζόταν για τους Έλληνες της Ουκρανίας ο ίδιος, άλλο τόσο νοιάζεται γι’ αυτούς σήμερα ο Μητσοτάκης και οι απόγονοι του κοτζαμπασαίικου.

Υπάρχει νικητής στον πόλεμο; Ο καθένας πιστεύει ότι το δίκαιο και η θέληση των θεών είναι με το μέρος του και διαπράττει νέα λάθη. Πώς μπορεί να βιώσει την χαρά της νίκης μία κοινωνία όταν οι μισοί της πολεμιστές έχουν χάσει τη ζωή τους; Πόσο ήρωες μπορεί να είναι οι ζωντανοί που γυρνούν σαν νικητές;

Επειδή είναι βέβαιο ότι το αποτέλεσμα του πολέμου θα είναι μία «Νέα Γιάλτα», όπου δεν προβλέπεται ούτε η ήττα των Ρώσων ούτε των Αμερικάνων και η συνέπεια θα είναι η παγίωση της λεηλασίας του ευρωπαϊκού χώρου.

Επειδή ο πόλεμος αυτός, που άνοιξε την πύλη του φρενοκομείου, είναι η αναβαθμισμένη συνέχεια του πολέμου διά του «σιωπηλού βιοόπλου», της «πανδημίας» που έχει μετατραπεί σε νέο καθεστώς και που κατά βάση είναι παγκόσμια πολεμική επιχείρηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, καλό θα ήταν τα σκουπίδια της ελλαδικής πολιτικής και της οικονομικής ολιγαρχίας, των εκλεκτών μιάς συγκεκριμένης γονιδιακής διεστραμμένης καταγωγής, να γνωρίζουν πως τα χέρια τους είναι εξ’ ίσου βαμμένα με αίμα, για ελάχιστα κάλπικα αργύρια.

Οι ανταγωνιστές μας, οι οποίοι είναι όλοι Σιωνιστές, για τους οποίους η μοίρα της Ελλάδας είναι το μεγάλο «παιχνίδι τους», αυτή η άπληστη «ύαινα» που, μέσω της διαφθοράς και του χαφιεδισμού, «έρποντας» περιφέρεται στον Πλανήτη και «χτυπάει» ό,τι βρίσκει αδύναμο ή ετοιμοθάνατο, όμοσαν τον εξαφανισμό μας, συμμάχησαν με τα καθάρματα και τους ολετήρες και απάτριδες πολιτικάντιδες και με σατανικά μέτρα προσπαθούν να μας αφανίσουν «στοχεύοντας» κατ’ ευθείαν στην «καρδιά» την Πατρίδα μας, η καταστροφή της οποίας έχει γίνει εθνικό τους σχέδιο.

Πέρασαν και τα Συντάγματα, η αμαρτωλή ιστορία των φιάσκων πλατειών και «Η Πανελλήνια Αφύπνιση», το τελειότερο Ἑλληνικὸ θέατρο! Μας τελείωσαν και οι μαϊμούδες αγανακτισμένοι που κουνούσαν υποκριτικά ή επιδεικτικά τα λάβαρα της «αυθόρμητης επανάστασης». Οι μισοὶ έχουν γίνει «ανθρωπιστὲς» και οι άλλοι μισοὶ «φασίστες». Και όλοι οι πράκτορες ντυμένοι «εθνικιστές» και «πατριώτες». Αλλά όποιον και να ξεβρακώσεις, έναν «περιούσιο» πράκτορα θα βρεις και τίποτα παραπάνω. Το σύστημα κατασκευάζει τα κινήματα, πολλά και ποικίλα παραρτήματα όλων των αποχρώσεων, πολύ πριν τα χρειαστούμε και φυσικά τοποθετεί και διαφημίζει ως αρχηγούς τους δικούς του ανθρώπους.

Αλλά όσο και εάν προσπαθούν να μας σκοτώσουν το όνειρο, εμείς δεν παύουμε να οραματιζόμαστε την Ελλάδα, ως κράτος περήφανο, ελεύθερο, ανεξάρτητο και δημοκρατικό, μοναδική δε λύση στα πολιτικά, κοινωνικά και εθνικά αδιέξοδα που δημιούργησαν τα κόμματα της «μεταπολίτευσης», είναι: Η έκπτωση από τα δημόσια αξιώματα των παρανομισάντων κομμάτων και η καταδίκη των συντελεστών αυτών.

Ελληνίδες, Έλληνες, σε μιά εποχή φίμωσης του Ελληνικού Λαού, της Ελληνικής σκέψης και πράξης, ας γίνουμε όλοι η φωνή της αγωνιζόμενης, σκεπτόμενης και αξιοπρεπούς Ελλάδας απέναντι στις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης. Ας γίνουμε το ανάχωμα του Εθνικού μας ακρωτηριασμού γιά να δράξουμε την πατρίδα μας από τα νύχια του χυδαίου συμμορίτικου φαιογάλαζου εσμού, επανακτώντας την κλεμμένη ελευθερία και την αξιοπρέπειά μας. Χωρίς μιά κίνηση ανατροπής, έχουμε αφήσει την τιμωρία της εκσυγχρονιστικής εξουσίας, που μας χρεοκόπησε, που μας ξεγέλασε, που μας απογοήτευσε πολλές φορές, στον αχό των πληκτρολογίων και δεν μπορεί να θεραπευτεί η γάγγραινα με αφορισμούς και κυρίως με στρουθοκαμηλισμούς.

Επειδή η βαρβαρότης των ισχυρών και το επιτελικό παρακράτος σκάβει τον λάκκο της Ελλάδος νυχθημερόν, αλλά τάνκς δεν φαίνονται στον ορίζοντα της Δημοκρατίας μας και δεν υπάρχει ούτε ένας στρατιωτικός να πράξει τα δέοντα, εσύ λοιπόν που γονατίζεις, εσύ που κλαίς και ζείς µιά ζωή άψυχη, σαν θύμα του συνδρόμου της Στοκχόλμης θαυμάζοντας τον άρπαγα της ελευθερίας σου και της ζωντάνιας σου, εσύ που δεν αντέχεις την παρακμή και την εκπόρνευση της κοινωνίας, σήκω και φώναξε, φτάνει πιά! Η ζωή σου σημαίνει κάτι και αξίζει να τολμήσεις αφήνοντας το αποτύπωµά σου, για να γίνει το ανέφικτο εφικτό, να διασωθεί η αξιοπρέπειά σου ως πολίτη. Όλοι εμείς, είμεθα απολύτως υπεύθυνοι για τις ζωές μας και τις ελευθερίες μας και για τις οικογένειές μας και για την Χώρα μας. Φέρουμε το βαρύ φορτίο του Έλληνα, στους ώμους μας, και μας υποχρεώνει να σεβόμαστε το μεγαλείο του.

Τούτη η γης είναι δική μας. Βάλτε το αυτί σας στο χώμα και αφουγκραστείτε την ανάσα της Ελλάδας. Έχουμε χρέος ιερό να προστατέψουμε το Έθνος μας, με κάθε τρόπο. Είναι η αδιαπραγμάτευτη δέσμευση της ψυχής μας. Είναι αγώνας και κόπος και συνεχής θυσία και ατελεύτητος πόλεμος κατά των δαιμόνων και ας μας βοηθήσει ο Θεός της Ελλάδος. Διαλέξτε τις μάχες σας, εάν θέλετε να επιβιώσουμε ως Έθνος. Όσοι τολμάτε ελάτε, οι υπόλοιποι καθίστε στον καναπέ, θα βγάλουν άλλοι το φίδι από την τρύπα. Η συνήθεια το να συνηθίσει κανείς στην ιδέα ότι είναι ραγιάς, είναι μεγάλο ελάττωμα, γιατί όταν μπροστά στην απειλή που την βλέπεις να έρχεται παραμένεις άπραγος τότε υπολογίζεσαι και ως προδότης.

Διαχρονικά, το σκοτάδι ποτέ δεν νίκησε το ΦΩΣ και πλέον ο πόλεμος είναι «Πνευματικός». Η έκρηξη του πνεύματος σχίζει σαν λεπίδα το σκοτάδι του σύμπαντος και αποκαλύπτει την δύναμη του ΦΩΤΟΣ…ΓΕΝΟΙΤΟ!!!

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας Στέργιος Σμυρλής

2103250220 6944325056

loading...