ΒΙΝΤΕΟ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ»! Οργισμένοι Έλληνες κάνουν ΠΑΝΙΚΟ στην Αυστραλία για το εμβόλιο


 
Δυστυχώς απέναντί τους βρέθηκαν οι αρχές και οι παρατρεχάμενοι της Ομογένειας…

Ανεμβολίαστοι Έλληνες της Αυστραλίας διαμαρτυρήθηκαν για την καταπάτηση των ελευθεριών τους κατά τον εορτασμό της εθνικής επετείου του ΟΧΙ στο Ντάργουϊν, πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βόρειας Επικράτειας, στην Αυστραλία.


Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή.


Το στενάχωρο είναι πως απέναντί τους βρέθηκαν συμπατριώτες μας! Ο ομογενής δήμαρχος ο οποίος, όταν πήγε να καταθέσει στεφάνι άκουσε να τον αποκαλούν κάποιοι «πουλημένο» και να φωνάζουν «ντροπή», καταδίκασε τους Έλληνες που δεν δέχονται να είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας.


Μια Ελληνίδα τους είπε πως οι πρόγονοι των Ελλήνων είπαν το «ΟΧΙ» σε αυτούς που ήθελαν να εισβάλλουν στην Ελλάδα, ενώ τώρα ειπώνεται σε εκείνους που θέλουν να εισβάλλουν στα σώματά μας.


Η ημερήσια εφημερίδα  NTNews, αναφερόμενη στα επεισόδια έχει τίτλο «Κάλεσαν την αστυνομία στο ναό του Αγίου Νικολάου όπου η εκδήλωση για την επέτειο του ΟΧΙ εξελίχθηκε σε αντιπαράθεση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό».


Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Νέο Κόσμο», ομογενείς ανεμβολάστοι αποδοκίμασαν έντονα  τους Αυστραλούς πολιτικούς και άλλους επισήμους.


Δείτε στο βίντεο τι συνέβη:


Δεν υπάρχουν σχόλια :