Πρόσφατα διάβασα ότι έγινε διεύρυνση κάποιας επιτροπής ΄΄ΕΙΔΙΚΩΝ΄΄ και απαρτίζεται στο σύνολο της από εξήντα πανεπιστημιακούς καθηγητές.

ΟΙ ‘’ΕΙΔΙΚΟΙ’’ ΚΑΙ ΟΙ ‘’ΕΤΕΡΟ-ΑΝΑΦΟΡΕΣ’’ (δείκτης επιστημονικής ποιότητας h) ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ TΩN EΞHNTA (60)ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID

Πρόσφατα διάβασα ότι έγινε διεύρυνση κάποιας επιτροπής ΄΄ΕΙΔΙΚΩΝ΄΄ και απαρτίζεται στο σύνολο της από εξήντα πανεπιστημιακούς καθηγητές. Οι καθηγητές αυτοί από ότι είδα προέρχονται από σχεδόν όλες τις πενήντα δυο (52) περίπου ειδικότητες της ιατρικής επιστήμης.

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ κάποιος ορθοπεδικός η δερματολόγος για παράδειγμα μπορεί να είναι μέλλος μιας ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ σε μια ασθένεια όπου τον πρώτο λόγο πρέπει να έχουν οι λοιμοξιολογοι , ερευνητές βιολόγοι ,ιατροδικαστές ,φαρμακολογοι, βιοχημικοι κ.λ.πες ειδικότητες οι οποίες θα έχουν να κάνουν με την μελέτη των παρενεργειών (αφού αυτές γίνουν φυσικά αποδεκτές ) και των θανάτων.

Μετά από μια ματιά στο διαδίκτυο για τις ΄΄ΕΤΕΡΟΑΝΑΦΟΡΕΣ΄΄(δείκτης επιστημονικής ποιότητας ) ΕΝΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ, διαπίστωσα ότι όλοι αυτοί οι εξήντα υπολείπονται αθροιστικά κατά ΠΟΛΥ ,του ενός μόνον ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ , ΕΛΛΗΝΑ καθηγητή του ΣΤΑΝΦΟΡΝΤ (373.593 ΕΤΕΡΟΑΝΑΦΟΡΕΣ) ,τον οποίο η κυβέρνηση μας έχει πλήρως απαξιωμένο γιατί δεν είναι αρεστός του πρωθυπουργού μας. Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ πρότεινε εξαρχης το μοντέλο ΣΟΥΗΔΙΑΣ και για την χώρα μας, δηλαδή μέτρα υγιεινής απαραίτητες αποστάσεις , ανοικτή αγορά , ΟΧΙ LOCDOWNS.Η Σουηδία από τις αρχές ΙΟΥΛΙΟΥ με ποσοστό εμβολιασμού 60 περίπου τοις εκατό ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ τους θανάτους και έχει ελάχιστα κρούσματα. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ 14.922 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ , Η ΔΕ ΕΛΛΑΔΑ 15.241 Και ταση προς τα πανω. ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ Σ Ο Φ Ι Α Τ Ω Ν Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν Ε Ι Δ Ι Κ Ω Ν ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΑΓΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1966!!!!

loading...