Ο Κυβερνήτης του Αρκάνσας των ΗΠΑ, Στην αρχή προσπαθεί να πείσει για το πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός, και του λένε στα μούτρα 'ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ'!! - βιντεοΤο πλήθος εξεράγη όταν πήγε να πουλήσει παραμύθι για τα εμβόλια.

1η Ερώτηση (Ο Κυβερνήτης παρακαλάει να μην δώσουνε το μικρόφωνο!!)

"Το τεστ PCR είναι αναξιόπιστο και αποσύρεται στο τέλος της χρονιάς.."

Μετά την κόβουν τη κυρία. Να προσθέσω εγώ τότε:

Αλήτες πρέπει να μπείτε πρώτα φυλακή που μας κλείνετε μέσα με αναξιόπιστα τεστ, ενάμιση χρόνο και μετά εμείς θα την αντιμετωπίσουμε τη πανδημία.

2η Ερώτηση: Παρά πολλοί κάναν το εμβόλιο αλλά συνεχίζουν και κολλάνε. Προσθέτω εγώ, γιατί τότε να μην κάνουν και αυτοί τεστ;

3η Ερώτηση: Τι έχει μέσα το εμβόλιο; Θέλετε τη συγκατάθεση μας; Πειτε μας τότε τα συστατικά του. Σημειώνω εγώ: οι εταιρείες δεν φανερώνουν τα συστατικά, ζητάνε πίσω τα αχρησιμοποίητα φιαλίδια και τις χρησιμοποιημένες ενέσεις.

 4η Ερώτηση: Το κοριτσάκι λέει πως για την παραγωγή των εμβολίων χρησιμοποιήθηκαν έμβρυα και πως προσεύχεται να παρέμβει ο Θεός. Αλλά και αυτό να μην γίνει αυτή δεν θα λυγίσει.

5η Ερώτηση: Οι αριθμοί παραποιούνται ώστε να ωθήσουν σε υποχρεωτικό εμβολιασμό;

6η Ερώτηση: (και η κυρία τον δείχνει με το δάχτυλο και του λέει μην γελάς!) Όλη η οικογένεια μου είχαμε τον ιό, πήραμε τα φάρμακα μας και θεραπευτηκαμε. Γιατί κρύβετε την αλήθεια;

Δεν υπάρχουν σχόλια :