Κύριε Πρωθυπουργέ!. Γιατί συναντάτε τον Ερντογάν τη Δευτέρα 13/5/2024 με όλα αυτά που έχουν συμβεί?

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας Recep Tayyip Erdogan, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Κύριε Πρωθυπουργέ!. Γιατί συναντάτε τον Ερντογάν τη Δευτέρα 13/5/2024 με όλα αυτά που έχουν συμβεί?. Μήπως απ’ αυτήν τη συνάντηση σας, προκύψει μια ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ανάλογη εκείνης των Πρεσπών?.

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Κύριε Πρωθυπουργέ!
Μετά την Αγία Σοφία και τη Μονή του Παμμακάριστου στην Κωνσταντινούπολη που έγιναν τζαμιά από τον Ερντογάν (και εσείς δεν αντιδράσατε καθόλου), πήρε σειρά η Μονή της Χώρας (ένα άλλο περίφημο Βυζαντινό Ορθόδοξο Χριστιανικό Μοναστήρι του 6ου αιώνα μ.Χ)!.
Ο Ερντογάν εντελώς ξεδιάντροπα, χωρίς να σεβαστεί τις Άγιες Αυτές Ημέρες της Ορθοδοξίας, μετέτρεψε και τον περικαλλή Ναό της Μονής της Χώρας σε ΤΖΑΜΙ, όπου το θλιβερό αυτό γεγονός, έχει βυθίσει σε θλίψη ολόκληρο τον Ορθόδοξο κόσμο!.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ερντογάν έβαλε και στα τουρκικά σχολικά βιβλία τη “ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ”, για να τη διδάσκεται η Τουρκική μαθητιώσα νεολαία!.
Και το τρίτο και σημαντικότερο :
Ο Ερντογάν έχει γκριζάρει το ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ!.
Και σας περιμένει!!!.
Εσείς όμως, σαν να μην τρέχει τίποτα, θα συναντηθείτε μαζί του, τη Δευτέρα 13/5/2024!.
Έχω μεγάλη περιέργεια, κύριε Πρωθυπουργέ, τι θα του πείτε :
. Μήπως πάτε να του πείτε? : ΜΠΡΑΒΟ!, που μετέτρεψες τη Μονή της Χώρας, σε ΤΖΑΜΙ?.
. Μήπως πάτε να του πείτε? : Εγώ, Αφέντη μου Ερντογάν, τα ΤΖΑΜΙΑ στη χώρα μου, (σαν καλός γείτονας που είμαι), ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΩ σε Ορθόδοξους Ναούς, αντιθέτως φτιάχνω και καινούργια ΤΖΑΜΙΑ (όπως στο Βοτανικό και σε άλλα μέρη)?.
. Μήπως πάτε να του πείτε? : ΜΠΡΑΒΟ!, που έβαλες “ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ” στα Τουρκικά σχολεία και ΜΠΡΑΒΟ!, που διαπαιδαγωγείς την Τουρκική νεολαία με τουρκική Εθνική συνείδηση?
. Μήπως πάτε να του πείτε? : Εγώ, Αφέντη μου Ερντογάν, ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ για την Πατρίδα μου και το Ορθόδοξο Ελληνικό Έθνος μου, γιατί είμαι Εθνομηδενιστής και ένθερμος οπαδός της Νέας Τάξης Πραγμάτων?.
. Μήπως πάτε να του πείτε? : Εγώ, Αφέντη μου Ερντογάν, ως Εθνομηδενιστής που είμαι, ΔΕΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΩ την Ελληνική μαθητιώσα νεολαία, ούτε με Εθνική, ούτε με Θρησκευτική συνείδηση (παρότι το άρθρο 16 παρ. 2 του Συντάγματος. με υποχρεώνει), αφού το κόμμα μου (η ΝΔ) από το 2006 σε ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ και σε ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ, έχει βάλει τα πιο αντεθνικά και τα πιο αντιχριστιανικά ΒΙΒΛΙΑ ΓΛΩΣΣΑΣ (καθαρώς Νεοταξικά βιβλία) που μετατρέπουν τους Έλληνες μαθητές σε σύγχρονους γενίτσαρους (χωρίς Αγάπη για την Ελλάδα και χωρίς Πίστη προς Τον Τριαδικό Θεό μας)?.
. Μήπως πάτε να του πείτε? : Εγώ, Αφέντη μου Ερντογάν, θέλω τη συνεκμετάλλευση (καζάν-καζάν : 50%-50%) των υδρογονανθράκων στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά μην την κάνουμε μια και έξω γιατί όταν θα γυρίσω στην Ελλάδα, θα με πάρουνε με τις πέτρες?.
Τέλος, κύριε Πρωθυπουργέ!
. Μήπως πάτε να του πείτε? : Εγώ, Αφέντη μου Ερντογάν, έχω ένα σατανικό σχέδιο, που θα σου χαρίσω ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ανατολικά του 28ου μεσημβρινού (που περιλαμβάνει την ΑΟΖ του συμπλέγματος (Καστελόριζο, Στρογγύλη, Ρω) και ένα μέρος από την ΑΟΖ της Κρήτης, της Καρπάθου και της Ρόδου), ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!.
Για να καταλάβεις όμως αυτό το σατανικό σχέδιο μου, Αφέντη μου Ερντογάν, θα σου αποκαλύψω ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ για την ΑΟΖ του συμπλέγματος (Καστελόριζο, νήσος Στρογγύλη και νήσος ΡΩ).
Το μυστικό αυτό το γνωρίζουν ελάχιστοι Έλληνες και είναι το εξής :
Η Ελληνική ΑΟΖ του συμπλέγματος (Καστελόριζο, Στρογγύλη, Ρω) συναντιέται με την Κυπριακή ΑΟΖ, όταν το Ελληνικό Δημόσιο (δηλαδή ΕΓΩ που είμαι Πρωθυπουργός της Ελλάδας), πρέπει να ΙΣΧΥΡΙΣΤΩ ότι η νήσος Στρογγύλη, έχει ΕΠΗΡΕΙΑ 100% στην ΑΟΖ!.
Όμως ΕΓΩ, Αφέντη μου Ερντογάν, είχα αποφασίσει εκ των προτέρων να σου κάνω ΔΩΡΟ την παραπάνω ΑΟΖ του Καστελόριζου, όταν με την Αίγυπτο η Ελλάδα έκανα επισήμως μερική οριοθέτηση της ΑΟΖ, εσκεμμένα δέχθηκα ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΡΗΤΗ (που είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας), να έχει ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΗΡΕΙΑ 90% ΣΤΗΝ ΑΟΖ!!!!!!!!!!!!.
Οπότε, Φίλε μου Ερντογάν, εάν εμείς οι δύο σκηνοθετήσουμε μια διαφωνία μας, για τις ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΑΟΖ και υπογράψουμε ένα συνυποσχετικό και πάμε στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ όπου η πλευρά της Ελλάδας θα ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ότι η νήσος ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ έχει ΕΠΗΡΕΙΑ 100% στην ΑΟΖ και αμέσως η πλευρά της Τουρκίας θα προβάλει ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΤΗΣ, λέγοντας :
Πως ισχυρίζεται η Ελλάδα ΕΔΩ, ότι η μικρή νήσος ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ έχει ΕΠΗΡΕΙΑ 100% στην ΑΟΖ, ενώ έχει αποδεχθεί στη (μερική) οριοθέτηση της ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου, το πιο μεγάλη νησί της. Η ΚΡΗΤΗ να έχει ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΗΡΕΙΑ 90% στην ΑΟΖ?.
Οπότε, το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ θα απορρίψει τον ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ της Ελλάδας ότι η νήσος ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ έχει επήρεια 100% στην ΑΟΖ και η Ελληνική ΑΟΖ του συμπλέγματος (Καστελόριζο, Στρογγύλη, Ρω) ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ με την ΑΟΖ της Κύπρου και έτσι ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ θα απλώνεται ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΟΖ που θα περιλαμβάνει ΟΛΗ την ΑΟΖ του Καστελόριζο και θα περιλαμβάνει και μέρος από την ΑΟΖ της Κρήτης, της Καρπάθου και της Ρόδου, ανατολικά του 28ου μεσημβρινού!.
Έτσι, Αφέντη μου Ερντογάν, να πάμε στη ΧΑΓΗ για τα μάτια του κόσμου (της Ελλάδας) και ΕΓΩ θα πω στους Έλληνες :
Η Ελλάδα πάντα πιστή στο ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, πήγε στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, αλλά δυστυχώς έχασε!.
Και με την υπογραφή λοιπόν, του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, νομίζετε ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ότι θα τη βγάλετε καθαρή, από ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που θα έχετε διαπράξει : ΔΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΦΙΛΕΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ στους Τούρκους?.
Όμως, μέχρι την 9η Ιουνίου 2024 που θα γίνουν οι Ευρωεκλογές, υπάρχει αρκετός χρόνος, ώστε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα μάθουν όλα αυτά τα καταχθόνια σχέδια σας που πάτε να κάνετε στο Αιγαίο (πάτε να κάνετε τις ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ) και έχοντες ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θυμό και οργή μέσα τους προς το πρόσωπο σας για τα Τέμπη, για την τρομερή ακρίβεια (που αδυνατείτε να μας προστατεύσετε), για το νόμο βδέλυγμα ως προς το γάμο των ομοφυλοφίλων και της υιοθέτησης τέκνων και άλλα πολλά, που έχετε διαπράξει σε βάρος του λαού, κύριε Πρωθυπουργέ, αλλά αποφεύγω να τα απαριθμήσω λόγω οικονομίας χρόνου, ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ότι Ελληνικός λαός στις κάλπες της 9ης Ιουνίου θα σας αποδοκιμάσει συντριπτικά, όπως ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ότι θα σας αποδοκιμάσει συντριπτικά και στις επόμενες Εθνικές εκλογές (όποτε γίνουν αυτές) και έτσι θα έχετε κε Μητσοτάκη, την τύχη…. του κου Τσίπρα που τόλμησε να ξεπουλήσει ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΤΗ ΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και να διαπράξει και αυτός και άλλα πολλά πολλά πολιτικά ανομήματα, σε βάρος του Ελληνικού λαού!!!
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

loading...