Εγώ πάντως νομίζω οτι πρέπει να βγουμε στα μπαλκόνια να χειροκροτάμε την Κυβερνηση.

 Σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, χρειάσθηκε σήμερα να διασωληνωθεί 32χρονος ασθενής από το χωριό Ραπτόπουλο (Ευρυτανία) και αφού το νοσοκομείο Καρπενησίου δεν είχε γιατρό, έφεραν τον θετικό στο κορωνοϊό μοναδικό γιατρό παθολόγο από το σπίτι του να διασωληνώσει τον ασθενή και από αύριο του είπαν ότι θα εργάζεται κανονικά.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι ο γιατρός που νοσεί και γύρισε για δουλειά σέρνεται στη κυριολεξία και υπάρχει αναστάτωση για κινδυνο νοσοκομειακής διασποράς του ιού.

Ο 32χρονος ασθενής αφού διασωληνώθηκε, διεκομίσθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Χαλκίδας. Ο πατέρας του επίσης νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο γεν νοσ. Πατρών, καθώς η ΜΕΘ δύο κλινών του νοσοκομείου Καρπενησίου πλήρως εξοπλισμένες από δωρεές είναι κλειστή λόγω έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού. 

Το νοσοκομείο Καρπενησίου έχει μείνει χωρίς κανένα γιατρό παθολόγο και χωρίς πνευμονολόγο. Η κλινική κορονοϊού του νοσοκομείου νοσηλεύει αυτή τη στιγμή 15 περιστατικά covid-19 χωρίς ιατρική φροντίδα.

Ο ένας παθολόγος που ειχε απομεινει παραιτήθηκε αφού δεν μπορούσε να διαχειριστεί την πίεση, όντας νυχθημερόν στο νοσοκομείο επί 10 συνεχόμενα μερόνυχτα. 

Οι δύο άλλοι γιατροί του νοσοκομείου ένας παθολόγος που κλήθηκε εκτάκτως σήμερα και ένας πνευμονολόγος νοσούν από κορωνοϊό.

Εγώ πάντως νομίζω οτι πρέπει να βγουμε στα μπαλκόνια να χειροκροτάμε την Κυβερνηση.

loading...