Διευθύνων σύμβουλος εταιρίας στο Μάντσεστερ δώρισε σε εργαζομένους του μετοχές αξίας άνω του €1.000.000.000!

 «Έξτρα έξτρα λαρτζ» αποδείχθηκε ο CEO εταιρίας με έδρα το Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος έκανε 74 εργαζομένους του εκατομμυριούχους, μοιράζοντάς τους πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε μετοχές! 

Ο 48χρονος Ματ Μούλντινγκ, ιδρυτής του The Hut Group, δήλωσε ότι έχει δωρίσει μετοχές σε περίπου 430 εργαζομένους του, όπως οδηγοί, αποθηκάριοι και γραμματείς, τα τελευταία 10 χρόνια. Ο Μούλντινγκ, ο οποίος μεγάλωσε σε μια οικογένεια που τα έβγαζε πέρα «τσίμα τσίμα» και ο ίδιος είχε εκδιωχθεί από το κολέγιο, επειδή έκανε κοπάνα για να επισκεφτεί τον αδελφό του στη φυλακή, πρόσφατα πήρε μερίσματα αξίας μεγαλύτερης των 850.000.000 ευρώ, αφού η εταιρία του «εκτοξεύτηκε» στο χρηματιστήριο.

Περισσότεροι εκατομμυριούχοι από κάθε άλλη εταιρία

«Δημιουργήσαμε περισσότερους εκατομμυριούχους από κάθε άλλη εταιρία στη βρετανική εταιρική ιστορία», δήλωσε ο Μούλντινγκ στη «Mirror», προσθέτοντας ότι οι μετοχές είναι 100% δώρο και κανείς δεν χρειάζεται να πληρώσει κάτι. «Αλλάξαμε τόσες πολλές ζωές», είπε o διευθύνων σύμβουλος.

Από αυτούς που έλαβαν τις μετοχές, οι 74 είναι πλέον εκατομμυριούχοι, καθώς η εταιρία έχει σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Και, όπως όλα δείχνουν, και άλλοι εργαζόμενοι της εταιρίας, η οποία βρίσκεται πίσω από μάρκες που έχουν να κάνουν με την ομορφιά (LookFantastic) και το fitness (MyProtein), θα γίνουν εκατομμυριούχοι, αφού ο Μούλντινγκ έχει ακόμα περισσότερα από 175.000.000 ευρώ να μοιράσει.

Ο ιδρυτής της εταιρίας κατέχει το 25% των μετοχών της, αξίας μεγαλύτερης των 1,6 δισ. ευρώ, ενώ κάνει δωρεά το σύνολο του μισθού του σε αγαθοεργίες.

loading...