Ανάρτηση που θα πάει άπατη, καθώς θα είναι αντιδημοφιλης σε πάρα πολλούς….

Θα γραψω μερικα πραγματακια, και ας με διαγραψουν οι φιλοι μου οι νεοδημοκρατες και οι φιλοι μου οι πασοκοι.
Τις τελευταιες 2 μερες εχω διαβασει ενα σωρο ανιστορητα πραγματακια και απο τις 2 πλευρες. Ας γραψω λοιπον την αποψη μου οσο πιο αντικειμενικα μπορω (δυσκολο οντως).
1.Απο το 1974, εως το 2009 η ΝΔ κυβερνησε 7 + 4 + 6=17 χρονια. Το Πασοκ 8 +11= 19 χρονια. Αρα περιπου ισα χρονια.
2.Τα 2 κομματα ειχαν 2 καταστρεπτικα διαστηματα (2004-09 η ΝΔ, 81-89 το Πασοκ).
 3.Λαθη τεραστια εκαναν και τα 2 (κρατικοποιησεις Καραμανλη θειου, κρατικοποιησεις Ανδρεα, οικονομικη διαχειρηση Κωστακη, οικονομικη διαχειριση Ανδρεα, ενα σκασμο διορισμους και τα δυο, τεραστια διογκωση του δημοσιου τομεα).
 4.Θετικα προσημα ειχαν 2 διαστηματα ΝΔ 89-93, Πασοκ 97-2003.
 5.Η ΝΔ μας εβαλε στην τοτε ΕΟΚ, το Πασοκ στο Ευρω.
 6.Το Πασοκ πιστωνεται το ΕΣΥ, καποιες κοινωνικες φιλελευθεροποιησεις, και πολλα μεγαλα εργα, η ΝΔ φιλελευθεροποιηση της οικονομιας σε καποιες περιπτωσεις, και καποιες ιδιωτικοποιησεις.
 7.Το Πασοκ αφησε πισω του μια αισχρη παρακαταθηκη “δικαιωματων” και συνδικαλιστικης καταχρησης και φυσικα την αριστεριλα, η ΝΔ αφησε πισω της την τελικη διαλυση της οικονομιας και την χρεωκοπια, την οποια αποτελειωσε ο ΓΑΠ.
Διαλεξτε και παρτε ποιος ηταν ο χειροτερος ή ο καλυτερος. Κατα την γνωμη μου και τα 7 προαναφερθεντα ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Προς τιμην τους και παρα το κακο παρελθον και των δυο, προσπαθησαν πολυ στο διαστημα 12-15 να φτιαξουν τα πραγματα, αλλα ο “λαος” ηθελε σοσιαλισμο του κωλου, και αποφασισε αλλιως σε 4 εκλογικες αναμετρησεις το 14 και το 15, με τα γνωστα επακολουθα.
Το Πασοκ πηγε στο 5% χαρις στις κακες επιλογες των μελων του αλλα και του λαου, και η ΝΔ στο 41%, χαρις στις πολυ καλυτερες επιλογες της. Ο “λαος” ποτε δεν συγχωρεσε στο Πασοκ επειδη σταματησε την μασα, και εκεινο δεν καταλαβε τα νεα δεδομενα. Με παλια υλικα (Φωφαρα και λοιπους σοσιαλιστες) δεν λυνεις συγχρονα προβληματα.
Αυτη ειναι κατα την γνωμη μου μια συμπαγης περιληψη.

Π.Σ

loading...