Γιατί ο Ερντογάν ΜΙΣΕΊ τον Κυριάκο?

Απλά, γιατί ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν είναι ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ. Έκτισε συμμαχίες, κρατάει άσους στο μανίκι του, αιφνιδιάζει με τις επιλογές του. «Παίζει»  στο γήπεδο του Ερντογάν και τον αντιμετωπίζει αποτελεσματικά. Ο υγιεινός περίπατος του Τούρκου μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο φλερτ με την Κόλαση. Αλλιώς το περίμενε ο Σουλτάνος.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι βρήκε απέναντί του μια συμμαχία-Και ξέρει ότι γι αυτό ευθύνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός!Η Ελλάδα δεν είναι μόνη, δεν είναι Εύκολος αντίπαλος. Κατάφερε να έχει μαζί της την Γαλλία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Σαουδική Αραβία. Στην αρχή η συμμαχία ήταν σε επίπεδο δηλώσεων. Στη συνέχεια εξελίχτηκε σε επίπεδο κοινών στρατιωτικών ασκήσεων.
Και ναι μεν, μπορεί ο Ερντογάν να απειλεί ΧΥΔΑΊΑ την Ελλάδα, αλλά η όλη του ή συμπεριφορά δείχνει έναν άνθρωπο που έχει χάσει την ψυχραιμία του. Αυτό τον κάνει επικίνδυνο. Σύμφωνοι! Αλλά εμείς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι περισσότερο απ’ αυτό που ζητάει ο κ. Ερντογάν να του παραδώσουμε ΆΝΕΥ ΌΡΩΝ.
Εκείνος είναι έτοιμος να σκεφτεί ότι μπορεί και να χάσει τα πάντα;

 #Θανάσης Μαυρίδης-liberal.gr

loading...