Translate the article and read it to your Language

Προσοχή, ακατάλληλο λόγω αιφνίδιας επαφής με απαγορευμένη γνώση.


ΣΑΒΒΑΤΟ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020
O ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ…
ΓΡΑΦΕΙ Ο GEWKWN
ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ: ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΕΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΘΕΝΗ ΡΕΥΜΑΤΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ: ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ – ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ, ΕΥΔΟΞΟΣ, ΚΑΛΛΙΠΟΣ, ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ, ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ, ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ, ΚΟΝΩΝ, ΙΠΠΑΡΧΟΣ, ΚΛΕΟΜΗΔΗΣ, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ, ΘΕΩΝ, ΥΠΑΤΙΑ, ΠΑΠΠΟΣ, ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΣ ΝΟΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ 12 ΑΓΝΩΣΤΩΝ (ΔΩΔΕΚΑ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΔΩΔΕΚΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ) ΕΝΩ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ Η/Υ ΕΙΝΑΙ «7 ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ 7 ΑΓΝΩΣΤΩΝ». ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ ΑΡΧΑΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΕΠΛΕΡ, ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ ΚΛΠ…
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ : ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ, ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ, ΗΡΩΝ, ΖΩΣΙΜΟΣ, ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΚΗΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΗΣΕΩΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Ο ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΝΤΙΣΟΝ ΩΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΟΥ …ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝ (ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ) ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ…
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ : ΟΙ ΓΕΩΓΡΑΦΟΙ – ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΑΙ ΣΚΥΛΑΞ, ΠΥΘΕΑΣ, ΕΥΔΟΞΟΣ, ΣΤΡΑΒΩΝ, ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ, ΚΟΣΜΑΣ ΙΝΔΙΚΟΠΛΕΥΣΤΗΣ, ΕΚΑΤΑΙΟΣ, ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΗΚΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΑΣΙΑΣ ΑΝΗΚΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΑΡΔΕΙΣ, ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΟΥ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΒΟΡΕΙΑ ΣΙΒΗΡΙΑ) ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ «ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ, ΕΚΛΕΚΤΑ ΣΙΤΗΡΑ», ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΙΜΑΣΠΩΝ ΚΑΙ ΙΣΣΗΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΑΓΕΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΙ, ΓΑΛΗΝΟΣ, ΚΕΛΣΟΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ , ΗΡΟΦΙΛΟΣ, ΠΡΑΞΑΓΟΡΑΣ, ΑΓΝΟΔΙΚΗ, ΚΤΗΡΙΑΣ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, ΕΡΙΒΙΩΤΗΣ, ΠΡΟΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΙΑΣΕΙΣ «ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΡΕΥΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ» ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΚΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΞΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΟΤΙ ΠΡΟΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΩΝ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ» (ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ) ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΦΥΤΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΕΚΑΛΥΨΕ Η ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΩΝ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ (ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ) ΜΕ ΤΑ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ ΑΜΙΝΟΞΕΑ (ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ).
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ” ΚΑΙ “ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ” ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ ΕΞΕΦΡΑΖΑΝ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΑΤΟΜΩΝ, ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΥΝΟΛΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ
ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2500 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ…
ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ, Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΑΝΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ…. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ. …
ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΤ’ ΙΑΤΡΕΙΟΝ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΠΩΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ….
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΒΟΤΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΧΑΠΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΠΡΟ 20ΕΤΙΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ……ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ DNA ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΑΠΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΦΥΤΩΝ, ΟΠΩΣ Ο ΙΒΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΛΙΝΟ. “ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΠΙΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΣΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΟΥ”, ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΛΕΝ ΤΟΥΓΟΥΕΪΝΤ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΜΙΘΣΟΝΙΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ NEW SCIENTIST….ARXAIA-ELLINIKA.
ΣΧΟΛΙΟ : ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ,
“ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΛΛΑΣ ΓΑΡ ΜΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΓΟΝΕΙ, ΦΥΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΘΕΙΟΝ ΗΚΡΙΒΩΜΕΝΟΝ, ΛΟΓΙΣΜΟΝ ΑΠΟΤΙΚΤΟΥΣΑ ΟΙΚΕΙΟΥΜΕΝΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΝ.”
ΟΛΗ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΨΙΝ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΩΝ.
ΙΗΣΟΥΣ: “ Ο ΥΨΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΠΕΙΝΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΥΨΩΘΗΣΕΤΑΙ.”ΧΕΙΛΩΝ Ο ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΣ (600 Π.Χ.): “ΤΑ ΜΕΝ ΥΨΗΛΑ ΤΑΠΕΙΝΟΥΝ (Ο ΘΕΟΣ), ΤΑ ΔΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΥΨΟΥΝ.”ΙΗΣΟΥΣ: “ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΥΜΩΝ” ΜΑΤΘ.ΚΕΦ.5 §44ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ Ο ΡΟΔΙΟΣ (500 Π.Χ.): “ ΤΟΝ ΔΕ ΕΧΘΡΟΝ ΦΙΛΟΝ ΠΟΙΕΙΝ.”ΙΗΣΟΥΣ: “ ΕΥΕΡΓΕΤΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΝ” ΜΑΤΘ.ΚΕΦ.5 §44.ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ Ο ΡΟΔΙΟΣ (500 Π.Χ.): “ ΤΟΝ ΔΕ ΕΧΘΡΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΕΙΝ”.ΙΗΣΟΥΣ: “ ΟΥΚ ΕΠΙΟΡΚΗΣΕΙΣ” ΜΑΤΘ.ΚΕΦ.5 §33.ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: (580 Π. Χ.) “ΣΕΒΟΥ ΟΡΚΟΝ.”ΙΗΣΟΥΣ: “ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΕΙΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΨΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ.”ΠΛΑΤΩΝ (427 Π.Χ.): “Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΝ ΑΓΑΘΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ.”ΙΗΣΟΥΣ: “ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ.”ΜΑΤΘ.ΚΕΦ.7 §12ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ (430 Π.Χ.): “ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΣΑΣ.

epsilonellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :