ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.. ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ..ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.. ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ..

Τα τελευταία χρόνια έχουν βγει στην δημοσιότητα πολλά αποκαλυπτικά στοιχεία σχετικά με την ύποπτη δράση επί Κατοχής είτε διάφορων υπερ-δημοκρατών είτε κοντινών συγγενών τους. Υπενθυμίζουμε κάποια ονόματα: Μερκούρη, Σημίτης, Αγγελόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Πικραμμένος και ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει.
Υπεράνω πάσης υποψίας δοσίλογοι που τα κονομάνε απ΄τις μπίζνες με τους κατακτητές..
Οι περισσότεροι γνωρίζουμε τον Χρήστο Ροζενστάιν-Ροζάκη, στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Με μία απλή περιήγηση στο διαδίκτυο μπορεί ο καθένας να δει και να κρίνει τις διάφορες δραστηριότητές του τόσο επί των εθνικών μας θεμάτων όσο και επί θεμάτων μειονοτήτων.
Το περίεργον του πράγματος είναι ότι ως γνωστόν ο Χρήστος Ροζενστάιν-Ροζάκης είναι Εβραίος. Και αυτό δεν το λέμε σαν μομφή, αλλά σαν ένα γεγονός. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι ο πατέρας του, προφανώς επίσης Εβραίος, ήταν ο προαναφερθείς δοσίλογος συνεργάτης των Γερμανών, τότε είμαστε μπροστά σε ένα εντυπωσιακό παράδοξο.
Ένας Εβραίος να συνεργάζεται με τα στρατεύματα του Γ΄Ράιχ; Και μάλιστα να ανήκει στους οικονομικούς δοσίλογους που τα κονομάγανε χοντρά από αυτήν την συνεργασία;
Και εντάξει, οι Γερμανοί μπορεί να μην το ήξεραν ότι ήταν Εβραίος, αν εκείνος το έκρυβε επιμελώς ή αν είχε προμηθευτεί πλαστή ταυτότητα από αυτές που χορηγούσε αφειδώς ο Άγγελος Έβερτ στους Εβραίους.. “Σόι πάει το βασίλειο”

loading...