Η αποκάλυψη του Γονίδη για το πρόβλημα υγείας του και τον όγκο που αφαίρεσε

Σοκαριστική είναι η αποκάλυψη του Γονίδη για το πρόβλημα υγείας του και την αφαίρεση όγκου κάτω από το αυτί. Όσα αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής.

Η αποκάλυψη του Γονίδη έγινε σε συνέντευξή του στο περιοδικό. Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε για το πρόβλημα υγείας του και όλα αυτά που πέρασε επί τρεις μήνες, απ’ τον Αύγουστο μέχρι και τον Οκτώβρη. Το πρόβλημα υγείας που κανείς δεν γνώριζε, ενώ ευτυχώς όλα βαίνουν καλώς για τον γνωστό τραγουδιστή.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως αφαίρεσε όγκο κάτω από το αυτί που είχε φτάσει στο μέγεθος καρυδιού.

«Από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο έκανα τέσσερις επεμβάσεις. Η πρώτη μάλιστα επέμβαση που έκανα ήταν αρκετά σοβαρή. Αφαίρεσα έναν όγκο που ήταν κάτω από το αυτί κι είχε φτάσει σε μέγεθος καρυδιού», προσθέτοντας πως ευτυχώς ήταν καλοήθης και όλα πήγαν καλά.

Παράλληλα, όπως είπε και ο ίδιος δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό του από το ξενύχτι, το ποτό και τις γυναίκες κάτι που τον οδήγησε στο να παραμελήσει τον ίδιο του τον εαυτό.

Έχω στύψει την ζωή και την έχω πιει. Δεν έκανα όμως ποτέ κακό σε κάποιον άλλο. Το μόνο κακό που έκανα ήταν στον ίδιο μου τον εαυτό. Ξενύχτι, ποτό, γυναίκες με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μην προσέχω καθόλου τον εαυτό μου

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, ερωτηθείς για το αν φοβάται τον θάνατο, είχε απαντήσει πως «δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον θάνατο. Έχω ζήσει δέκα ζωές σε μία. Αλλά η ζωή θα με κρατήσει για τουλάχιστον δέκα χρόνια ακόμη εδώ. Τον λόγο δεν τον ξέρω».

Εμείς του ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα στη ζωή του.

Να σημειώσουμε πως ο Σταμάτης Γονίδης ήταν από αυτούς που επισκέφτηκαν τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη στην κλινική αποκατάσταση, θέλοντας να του δώσει  αγάπη και θετική ενέργεια, αλλά και κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους.

loading...