Το Star Channel αγόρασε τον Alpha: Επιβραβεύεται η πολιτική στα media του Ομίλου Bαρδινογιάννη

Ο όμιλος Βαρδινογιάννη αγόρασε τον Alpha. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος όμιλος εξαγόρασε την πλειοψηφία των μετοχών από τον Δημήτρη Κοντομηνά και
μέσα στο προσεχές διάστημα και θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι τους προηγούμενους μήνες Star και Alpha, συνεργάστηκαν τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία και το καλοκαίρι συστεγάστηκαν.

Σίγουρα πρόκειται για μια είδηση που θα ταράξει τα νερά στο τηλεοπτικό τοπίο και θα δημιουργήσει πολύ διαφορετικά δεδομένα από αυτά που υπήρχαν μέχρι αυτή την στιγμή.

Η ανακοίνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας.

Η μεταβίβαση ιδιοκτησίας έγινε σταδιακά καθώς από την αρχή του καλοκαιριού οι εγκαταστάσεις του Alpha από την Κάντζα μεταφέρθηκαν στη Νέα Κηφισιά και το κανάλι εκπέμπει εδώ και αρκετές εβδομάδες από τις εγκαταστάσεις του Star στη Νέα Κηφισιά.

Επιβραβεύεται έτσι η πολιτική στα media του Ομίλου Βαρδινογιάννη ο οποίος ήταν πάντα χαμηλών τόνων, ποτέ δεν προκάλεσε, ποτέ δεν επένδυσε ποσά τα οποία δεν θα μπορούσε να αποσβέσει και είναι το μοναδικό τηλεοπτικό κανάλι που κάνει σοβαρή και όχι αεριτζίδικη δουλειά με γνώμονα πάντα το πρωτογενές κέρδος και όχι την άσκηση επιρροής και τα “παράπλευρα” έσοδα.

Σε ότι αφορά τον Alpha, ενώ πήγαινε καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα από άποψη θεαματικότητας, εντούτοις ο Δ.Κοντομηνάς είναι σαφώς κουρασμένος και έκρινε ότι δεν υπήρχε ικανό διάδοχο σχήμα για να τον διαδεχτεί στην ηγεσία του καναλιού.

Οπότε και προτίμησε να ρευστοποιήσει την περιουσία του σε αυτό το χρονικό σημείο.

loading...

1 thought on “Το Star Channel αγόρασε τον Alpha: Επιβραβεύεται η πολιτική στα media του Ομίλου Bαρδινογιάννη

  1. Ο ΟΜΙΛΟΣ…"ΛΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ"…ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ "ALPHA", ΜΕΤΑ ΤΟΝ…"ΚΑΠΠΑ", ΜΕΤΑ ΤΟΝ…"ΛΑΜΔΑ"…

    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ,…ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ 35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ…35, ΘΑ ΣΟΥ…"ΕΔΙΝΑΝ" ΤΟΝ… "ΣΤΑΘΜΟ" ?

    …"ΛΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ"…ΠΙΝΕΙ,…"ΛΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ"…ΚΕΡΝΑΕΙ…

    ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ…"ΙΚΑΝΟΙ", ΓΙΑ ΝΑ…ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟ…"ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟΝ" ΣΕ ΚΑΛΗ…"ΦΟΡΜΑ".

    ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΤΑ…"ΔΙΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ", ΤΟ…93% ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ "ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ", ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ" ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ…"ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ", ΓΙΑΤΙ ΚΙ' ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΙ' ΕΚΕΙΝΟΣ Ο…"ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ", ΑΠΟ ΚΕΙ…ΚΑΤΩ ΗΤΑΝ, ΚΙ' ΑΜΑ ΣΟΥ ΜΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ… "ΒΓΑΛΕΙΣ"…

    …"ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ" ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ…"ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ" ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ…"ΕΓΚΡΙΤΟ" ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΝΑ…"ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ…"LADY GAGA" ΚΑΙ ΤΟΝ…"PRIDE"…ΑΣΤΥΝΟΜΟ MAΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΗ…"ΑΓΩΝΙΑ" ΤΡΕΦΟΥΜΕ…

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ, ΟΙ…"ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

Comments are closed.