ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΕΠΙ 1500 ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝ ΜΕΡΟΣ Β

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

















ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ 
ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ.
Εδω και πολλα χρονια σε διαφορα ιστολογια επι αρκετες φορες μεσα στο ιδιο ετος ενας εωσφοριστης του Φοινικικου-Αιγυπτιακου δωδεκαθεου δημοσιευει την ιδια ακριβως αναρτηση.

Ο σατανιστης αυτος κατηγορει τους πραγματικους Ελληνες οτι απαγορευσαν την ονομασια Ελληνας επι 1500 χρονια. 

Εντουτοις δεν εχει κανενα απολυτως γνησιο ιστορικο στοιχειο ωστε να αποδειξει αυτα τα οποια ισχυριζεται. 

ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ 
ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΡΩΜΑΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ 
ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ 
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ 
ΕΛΛΗΝΕΣ ;


Το Ελληνικο εθνος προσπαθουν να το αφανισουν εδω και πολλες χιλιαδες χρονια. 

Οι αιτιες ειναι ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος και η Ορθοδοξια.  


Αυτα τα δυο μονιμα αποτελουν απο την αρχαιοτητα το μεγαλυτερο και ανυπερβλητο εμποδιο για την επιβολη της εωσφορικης νεας ταξης πραγματων.  

Ειναι γνωστο οτι ο εωσφορισμος ειναι η “θρησκεια” της ανομιας, της αταξιας, της σεξουαλικης διαφθορας καθως και πασης φυσεως τρελας, ανωμαλιας και καταστροφης. 

Για τους εωσφοριστες του δωδεκαθεου αποτελει ιερο σκοπο να εξαφανισουν δια παντος το Ελληνικο εθνος.

Ομως με τα απο καθε μεγαλη εθνικη καταστροφη την οποια μας προκαλουσαν οι δωδεκαθειστες ερχοταν η ανασταση του Ελληνικου εθνους.

Ταυτοχρονα μεγαλουργουσαμε με επιτευγματα τα οποια δεν επετυχε κανενα αλλο εθνος σε ολοκληρο το κοσμο. 



Οταν μας κατεστρεψαν οι φοινικες δωδεκαθειστες με την εισβολη απο την Αιγυπτο και διελυσαν τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο το αποτελεσμα ηταν να κατακτηθει η Ελλαδα αμαχητι απο την ρωμαικη αυτοκρατορια. 


Ομως οι Ελληνες ανεκαμψαν για αυτο και επετυχαν να απελευθερωθουν ενω παραλληλα, εφτασε το εθνος εφτασε στο απογειο του Ελληνισμου απο καταβολης κοσμου, διοτι εγιναν οι αγιοι προγονοι μας αναιμακτα διοικητες στο κρατος το οποιο ηταν προηγουμενος σκλαβοι. 
 
 
Οταν κυνηγησαν τους Ελληνες Δωριεις οι Αλλοδαποι δωδεκαθειστες απο την Πελοπονησο και την Στερεα Ελλαδα τους οποιους εν συνεχεια τους εκτοπισαν στην αρχαια Ηπειρο, τοτε εγιναν αθελα τους η αιτια για την δημιουργια του του ενδοξου Ελληνικου Μακεδονικου εθνους.

Με την δημιουργια του ιερου Μακεδονικου (Δωρικου)    
Ελληνισμου η Ελλαδα θα φτασει για μια ακομη φορα να θριαμβευσει με τον Μεγα Αλεξανδρο.

Οταν επιχειρησαν κατα τους Περσικους πολεμους να κανουν υποτακτικους και συμμαχους τους αρχαιους Αθηναιους, εναντιον των υπολοιπων Ελληνικων πολεων, απετυχαν.

Αυτο εγινε εξαιτιας της πολιτικης τους να δημιουργουν εμφυλιους σπαραγμους αναμεσα στις αρχαιες Ελληνικες πολεις. 

Καθε φορα που επιχειρουν οι εωσφοριστες του Φοινικικου-Αιγυπτιακου δωδεκαθεου στο περασμα των αιωνων να μας κανουν κακο, καταληγουν χωρις καμια προθεση απο την πλευρα τους να ευεργετουν το Ελληνικο εθνος.  

Αυτο συμβαινει διοτι ειναι ικανοι μονον για κακο και για αδικιες και καταστροφες. 

Μονον που το κακο οπως και η καθε πολυ κακη πραξη γινεται παρα πολυ ευκολα καθως ακομη και ατομα με μειωμενες ικανοτητες τα οποια δεν εχουν ηθικη-παιδεια μπορουν να κανουν οτιδηποτε καταστροφικο. 

Με αυτους τους τροπους νιωθουν ολοι οι ανανδροι και οι ανικανοι οτι ειναι καποιοι.


Ολα τα ανδραποδα 
απο καταβολης κοσμου,  οπως κανουν ολοι οι αχρηστοι, προσπαθουν να καλυψουν την ανικανοτητα τους με κακια, προσβολες ανομια, αταξια, και προδοσιες. 

Στον αντιποδα για να κανεις καλο θελει κοπο, παρα πολυ μεγαλο ενω ταυτοχρονα πρεπει να εχεις ηθικη,παιδεια, ανδρισμο και αξιοπρεπεια.

Απο τα παναρχαια χρονια ολοι οι ανανδροι και οι αχρηστοι εωσφοριστες το μονον το οποιο κανουν ειναι σφαγες, κλοπες, εμπρησμους, βιασμους,  σκλαβωμα γυναικων.

Επισης κανουν πλεκτανες και αδικιες πασης φυσεως εις βαρος αλλων αθωων. 

Απο την αλλη οι ιεροι Ελληνες απο καταβολης κοσμου
δημιουργουν σε ολους τους τομεις οπως ειναι οι επιστημες, οι τεχνες, ο αθλητισμος, και γενικοτερα επι 
παντος επιστητου για το καλο της ανθρωποτητας.


Οι εκαστοτε προδοτες διοτι δεν ειναι Ελληνες αλλα ειναι  αλλοδαποι, για αυτο παντοτε κανουν ενα τεραστιο λαθος, διοτι εσκεμενα αγνοουν ενα παρα πολυ σημαντικο αξιωμα.

ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.

Το αξιωμα αυτο ειναι οτι το κακο αρχικα επικρατει ενω παντοτε στο τελος ητταται. 

Σε διαφορετικη περιπτωση εαν δεν ισχυε αυτο το ιερο αξιωμα η Ελλαδα θα ειχε εξαφανιστει απο προσωπου γης παρα πολλους αιωνες πριν. 

Εδω και πολλες χιλιαδες χρονια το εχουμε δει αυτο παρα πολλες φορες να γινεται στην περιπτωση του Ελληνικου εθνους.  

Το ιερο αυτο αξιωμα μας το διδαξε ο Μεγας φιλοσοφος ο Αριστοκλης, οτι μετα απο κατι κακο ερχεται παντοτε κατι παρα πολυ καλο. 

Η διαφορετικα οπως το ερμηνευσε ο Οδυσσεας Ελυτης :  Σε ευλογημενη ημερα βγαζει παντα το κακο. 

Με αυτο το ιερο αξιωμα ειναι συμφωνος και ο Γιαννης Ριτσος για αυτο εγραψε και το πολυ σημαντικο ποιημα το οποιο μελοποιηθηκε : 

Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού
και στ’ αγεριού το πόδι.



 
Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 

Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.
Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 
Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.
Οι προδοτες και οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.
Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι ιεροι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι
πολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 


Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 

Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους – καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιεμνουν οι ραγιαδες σημερα.

ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΑΛΛΑ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΒΑΣΗ OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

 

Για αυτο ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι αγιοι- ηρωες χριστιανοι, της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, πολεμουσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.
 Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν βατατζή. 
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. 
Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.
Η προσμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον τριαδικο θεο είναι ένα  από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των νεοραγιαδων, οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.


Οπως ηδη ανεφερα στην αρχη της ιστορικη μου εργασιας παντοτε σε καθε τους προσπαθεια να μας αφανισοουν μας ευεργετουν. 


Τωρα για παραδειγμα στην συγχρονη εποχη που προσπαθουν να ξεπουλησουν την Μακεδονια το μονον που εκαναν ηταν να αφυπνισουν τους Ελληνες και το σημαντικοτερο ειναι οτι κερδισαμε χρονο για να τους επιφερουμε το τελειωτικο χτυπημα. 

Τι πρεπει να κανουμε μετα τα Συλλαλητhρια ;


Σκεφτειτε τι θα γινοταν εαν οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας 
σε καθε εισβολη των αμετρητων εxθρων μας αντι να πόλεμουν να 
εκαναν μονον συλλαλητηρια  ;

Θα ειχε αφανιστει η Ελλαδα πολλους αιωνες πριν. 


Φανταστειτε την ωρα που εισεβαλαν οι περσες, οι αγαρηνοι, οι γοτθοι, οι βουλγαροι, οι ρωσοι, οι αβαροι κλπ να επαιρναν οι προγονοι μας σημαιες και πανο να εκαναν συλλαλητηρια και να ελεγαν δεν πολεμαμε.

Η ζωη ειναι γλυκεια για ολους τους ανθρωπους και ειδικα για τους Ελληνες χριστιανους η ομορφια, 

το μεγαλειο της δημιουργιας-

 ζωης δεν συγκρινονται  

με τιποτε αλλο.

Οσα  χρονια και να ζησει καποιος χριστιανος ποτε δεν θα κορεστει απο το μεγαλειο της ζωης και της δημιουργιας.. 


ΑΝΟΙΞΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.

Την ανοιξη, ειναι όλα ανθισμένα, τα παντα ειναι ευλογημενα, από τον ποιητη            ουρανου και γης τον αναρχο τριαδικο Θεο.
Ολοι οι γνησιοι Ελληνες χριστιανοι ευχαριστουν τον τριαδικο θεο που τους επλασε μεσα σε ένα παραδεισο με θαλασσες, δαση, ζωα, φυτα και πανω απο ολα διοτι επλασε τις γυναικα καθως και πασης φυσεως αλλη ομορφια.
Για αυτό δεν νοειται αληθινος Ελληνας Χριστιανος ο οποιος βλεπωντας ολη αυτην την ευλογια του Χριστου να μην αναφερει καθημερινα το Ειη το κρατος της βασιλειας σου ευλογημενον και οτι σου εστιν η βασιλεια και η δυναμις και η
δοξα. 


Η ζωη φυσικα ηταν ακομη πιο γλυκεια για τους αρχαιους ιερους προγονους μας οι οποιοι επιθυμουσαν παρα πολυ να ζησουν, διιοτι αγαπουσαν την  φυση, την θαλασσα, τα δαση,τον αερα, τα αστερια, τις πανεμορφες και ηθικες Ελληνιδες γυναικες και γενικα  ότι ωραιο επλασε ο τριαδικος Θεος δημιουργος. 

Ολοι αυτοι οι Ελληνες του μεσαιωνα οι αγιοι Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας ηθελαν να ζησουν και να γερασουν με τις οικογενειες τους.

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΕΝΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ 
ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΓΙΑ 
ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ. 


Παντοτε οι προγονοι μας σε καθε προταση των εχθρων να παραδωθουν και να μην πολεμησουν απαντουσαν αρνητικα. 

Γνωριζαν ολοι οι αυθεντικοι Ελληνες  τον ιερο και διαχρονικο τροπο επιβιώσεως του εθνους και ότι εάν γινουν προδοτες θα σπασει η ιερη ιστορικη συνεχεια, η οποια κρατουσε το εθνος ζωντανο στο περασμα πολλων αιωνων.
Ηξεραν παρα πολύ καλα οι Ελληνες οτι  ότι εάν γινοταν προδοτες τοτε θα κατεστρεφαν δια παντος τον Ελληνισμο. 
Αυτό διοτι ανα πασα στιγμη οι επομενες γενιες των Ελλήνων στρατιωτικων και του λαου  θα τους  ειχαν ως παράδειγμα με συνεπειες τραγικες καθως  θα γινοταν με την σειρα τους προδοτες και η Ελλαδα θα σκλαβωνοταν και θα αφανιζοταν.
.
Από την στιγμη που θα καταστραφει η ιερη ιστορικη συνεχεια των ηθικων και των γεναιων Ελλήνων θα ακολοθουσαν αρκετες  γενιες προδοτων και δειλων στρατιωτικων. 
Αυτό ομως δεν το επετρεψαν να γινει οι Ελληνες ηρωες  αυτοκρατορες, στρατηγοι,  αξιωματικοι, και στρατιωτες για να μην διαλυθει οριστικα το Ελληνικο εθνος. (1)




Να περασουμε τωρα να δουμε πολυ αναλυτικα τις τρεις προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις.    


Πριν απο την επικη μαχη των Πλαταιων ο Μαρδονιος, γνωριζοντας τις εμφυλιες διαμαχες των Ελληνων, τις οποιες ειχαν δημιουργησει οι ομοθρησκοι οι εωσφοριστες φοινικες (σημιτες) δωδεκαθειστες που κατοικουσαν μονιμα στην Ελλαδα, προσπαθησε στο επακρο να εκμεταλευτει την κατασταση.

Για αυτο ο Μαρδονιος προσπαθησε να εξαγορασει τους Αθηναιους 

προσφεροντας πολυ σημαντικα ανταλλαγματα. 


Ο απεσταλμενος του εωσφοριστη Μαρδονιου ηταν ο βασιλιας της Μακεδονιας ο Αλεξανδρος ο α, ο οποιος μετεφερε τις προτασεις 

για να γινουν προδοτες οι αρχαιοι Αθηναιοι.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΔΟΝΙΟΥ :
α) Να δοθει αμνηστια για οσα δεινα ειχαν προκαλεσει οι Αθηναιοι 
 στους Περσες κατα τις δυο προηγουμενες μαχες.
Εδω βλεπουμε ξεκαθαρα την αλαζονεια και τον αδιαλακτο εωσφορισμο των Περσων.


β)  Ο Μαρδονιος εδινε  εγγυησεις  οτι οι Αθηναιοι θα ειχαν
ανεξαρτητη αυτοδιοικηση στο εσωτερικο της πολιτειας.

Δηλαδη η κυβερνηση σκλαβος στους περσες  που θα προεκυπτε μετα την συνθηκη. θα εκανε οτι ηθελε στο εσωτερικο.

γ)  Η αρχαια Αθηνα απο την στιγμη που θα συναινουσε στην πολυ μεγαλη προδοσια, θα ητταν η πολη-κρατος αρχηγος ολων των υπολοιπων Ελληνικων πολεων, ενω ταυτοχρονα θα ειχε το δικαιωμα να επεκτεινει τα συνορα της οσο επιθυμει. 

δ) Ο Μαρδονιος υποσχοταν να αποκαταστησει τους ναους και τα τειχη της πολης τα οποια τα ειχε γρκεμισει ο Ξερξης.
 
ε) Μεταξυ αλλων οι περσες ως τελευταιο ορο προς τους Αθηναιους χρησιμοποιησαν το μεγαλο τους οπλο καθως τους υποσχεθηκαν οτι θα τους εδιναν τεραστια οικονομικη βοηθεια
Το ανταλαγμα για ολα αυτα τα οποια προσφερε θα ηταν οι Αθηναιοι να πολεμουν παντοτε διπλα στους περσες εναντια σε ολες της Ελληνικες πολεις.


Βεβαια σημαντικο ειναι να γνωριζετε οτι οι προτασεις του 

Μαρδονιου, δεν ειχαν κανεναν απολυτως νοημα διοτι οι αρχαιοι Αθηναιοι γνωριζαν οτι ανα πασα στιγμη η μια Ελληνικη πολη στρεφεται εναντιον της αλλης .


Για αυτο δεν υπηρχε καποιος λογος να κινηθουν εναντια 

σε αλλες Ελληνικες πολεις στο πλευρο των περσων.


Οι εμφυλιοι και οι πολεμικες συγκρουσεις γινοταν

πρωτου να εισβαλουν οι βαρβαροι στην αρχαια Ελλαδα. 

Το ιδιο ισχυει και για την επεκταση των συνορων του Αθηναικου κρατους καθως δεν χρειαζοταν οι Αθηναιοι την κηδεμονια και την υποδουλωση στους περσες για να γινουν κυριαρχοι της Ελληνικης επικρατειας. 
Παραλληλα οι αλλοδαποι φοινικες-Σημιτες ιερεις του δαιμονικου δωδεκαθεου εβαζαν τις αρχαιες Ελληνικες πολεις να πολεμουν μεταξυ τους προκαλωντας τρομερη γενοκτονια εις βαρος των Ελληνων.                    
Οι προτασεις λοιπον του Μαρδονιου δεν ηταν επι τη ουσιας δελεαστικες, καθως οτι προτεινε ο Μαρδονιος οι Αθηναιοι μπορουσαν να τα αποκτησουν μονοι τους και ελευθερα χωρις να σκλαβωθουν.

Εδω βλεπουμε καθαρα επι της ουσιας οτι απο μονοι τους οι εωσφοριστες,δωδεκαθειστες,νεοταξιτες εξαιτιας των δικων τους λανθασμενων χειρισμων επετυχαν να 
υπονομευσουν οι ιδιοι την προσπαθεια τους.

………………………………………………………………


ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ.
Σε κάθε πολεμο που γινοταν εναντια στους περσες εδιναν αποτρεπτικούς χρησμούς στους Ελληνες να μην πολεμησουν τους περσες, οι οποιοι ηταν ομοθρησκοι τους, Ενδεικτικος είναι ο χρησμος της εβραίας Αριστονικης η οποια προδοτικα ειπε στους Ελληνες :

Τι κάθεσθε ταλαιπωροι, φυγετε στα περατα της γης, εγκαταλειψτε τις οικιες σας και την ακροπολη σας. Ο ερχομενος απο την Ασια αρης θα καταστρεψει τα παντα, και οχι μονον τα δικα σας τειχη, αλλα και τα τειχη των αλλων πολεων θα απολεσθουν.

Φύγετε λοιπόν από το οχυρό σας, έστω και αν αυτό γεμίζει θλίψη τις ψυχές σας» (Κ. Παπαρηγόπουλου Ιστορια Γ΄, σελ. 94 και Ηρόδοτος-VII,140).

Τους ιδιους χρησμούς η εβραια Αριστονικη έδωσε και σε άλλες πολεις όπως στους Αργείους και Κρήτες στους οποιους ειπε να τηρήσουν ουδετεροτητα απέναντι στον πολεμο Περσών–Ελλήνων και να υποταχθούν στους σατανιστες βάρβαρους ασιάτες εισβολείς (Ηρόδοτος .VII,148-169).


Όταν οι Ελληνες αρχηγοι δεν δεχοταν αυτους τους χρησμούς, και για αυτό ηθελαν να πολεμησουν τοτε εδιναν νεους χρησμούς παγιδες.

ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΗΞΕΡΕ
ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ,
ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΘΑ ΤΟΥΣ
ΕΚΑΙΓΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΜΕΣΑ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ



​Ο Ελληνας Θεμιστοκλής γινεται ο πρωτος ο οποιος αποφευγει με πολύ μεγαλη δεξιοτεχνια την θανασιμη εβραικη παγιδα-χρησμο από τους Δελφους. Ο Θεμιστοκλής επεισε τους υπολοιπους ότι ο δαιμονικος εβραικος χρησμος δεν ελεγε να κανουν ξυλινα τειχη , αλλα αυτό που ζητουσε ηταν να γινουν ξυλινα πλοα ώστε να γινει ναυμαχια.
Με αυτόν τον τροπο γλυτωσε ολους τους Ελληνες ο Θεμιστοκλής , καθως σε περιπτωση που εκαναν ξυλινα τειχη γυρω από την αρχαια Αθηνα θα τους ειχαν καψει ολους ζωντανούς οι περσες.​

Της περισσοτερες δυσκολιες από τις εβραικες παγιδες του μαντειου των δελφων τις αντιμετωπισε ο στρατηγος Παυσανίας.

 Μετα από τον τελειο χειρισμο από τον Θεμιστοκλή στην Σαλαμινα, οι εβραιοι μαυροι μαγοι εμφανιστηκαν πολύ πιο οργανωμένοι στις Πλαταιες.

​​Στις Πλαταιες οι εβραιοι εωσφοριατες των Δελφων απαγορευαν μεσω των δαιμονικων χρησμων στους Ελληνες να πολεμησουν. 

Ουτε να αμυνθουν δεν τους επτρεπαν για να μην προσβληθεί ο Εβραιος δαιμονας Απολλων,

Ειχαν περασει πλεον αρκετες ημερες οπου οι Ελληνες παρεμειναν
παθητικοι-θεατες στον ιδιο τους τον θανατο.

Οι Ελληνες στρατιώτες τραυματιζοταν από τους Περσες χωρις να εχουν το δικαιωμα να αμυνθουν , ενώ ταυτόχρονα εξαιτιας της παρατεταμένης απραξιας τελειωναν τα τροφιμα και το νερο. 

​​Εκεινη ακριβως την χρονικη στιγμη ερχεται το τελειωτικο χτυπημα στους Ελληνες με έναν ακομη “χρησμο” από την εβραικη σφηκοφωλιά των Δελφων.
 Ο νεος ψευδοχρησμος ελεγε ότι οι Αθηναιοι εάν θελουν να νικησουν τους περσες, θα πρεπει να εγκαταλειψουν της Πλαταιες και να πολεμησουν στην Αττικη, διοτι εκει υπαρχει ναος της Ισιαδας -Δημητρας της εωσφορικης θεας από την Αιγυπτο.

Ο Ελληνας στρατηγος Παυσανίας με το επιτελειο του ειδε τον θανασιμο κίνδυνο, και την ολοκληρωτικη καταστροφή.

Για αυτό σκεφτηκε όπως ο Θεμιστοκλής και σε συνεννοηση με το επιτελειο του εβαλαν τους Πλαταιεις να παραχωρησουν τα εδάφη τους στους Αθηναιους, ώστε να πολεμησουν σε δικο τους εδαφος, ενώ ταυτόχρονα υπηρχε και στις Πλαταιες δαιμονικος ναος της Αιγυπτιας Ισιδας-Δημητρας,
Μετα το πολυ ευφυεστατο Ελληνικο σχεδιοδεν χρειαστηκε να φυγουν καθολου οι Αθηναιοι από τις Πλαταιες, διοτι ηταν πλεον Αθηναικο εδαφος υπο την Αθηναικη εξουσια.

Όμως για να είναι απολυτως σιγουροι ο Παυσανίας και το επιτελειο του, εβαλαν τον στρατηγο Αριμνηστο να πει στους Αθηναιους ότι ειχε δει “ονειρο” , στο οποιο τον διεταξε ο ο αρχηγος οων των εβραιων δαιμονωνν ο Διας, να “μεταφερει” στους Αθηναιους την εντολη του, να πολεμησουν στις Πλαταιες μαζι με τους υπολοιπους Ελληνες.


Οι Αθηναιοι πλεον μετα από όλα οσα του ειπε ο στρατηγος Αριμνηστος

ηταν πεποισμενοι ότι παση θυσια ηταν “εντολη-επιθυμια” να πολεμησουν στις Πλαταιες.
Για αυτο εκαναν αμεσως ολοκληρο το αιγυτιακο -εωσφωρικο τελετουργικο προς τιμην της δαιμονικης θεας-μαυρης μάγισσας της Ισιδας-Δημητρας.

Με αυτόν τον τροπο απέφυγαν οι πολυμηχανοι Ελληνες την θανασιμη εβραικη παγιδα από τους Δελφους, παρεμειναν οι Αθηναιοι στις Πλαταιες, και ολοι  μαζι οι Ελληνες ποιλεμησαν εναντια στους Περσες με αποτέλεσμα μια ακομη τεραστια νικη η οποια τους εξασφαλιζε πλεον την πολυοθητη ελευθερια. 

Η ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ

Εν συνεχεια οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου για να εκδικηθουν τους ενδοξους Ελληνες αρχηγούς (Παυσανια, Θεμιστοκλή, Μιλτιαδη) , οι οποιοι δοξασαν και κρατησαν Ελευθερη την Ελλαδα , τους κατηγορησαν ψευδος ως προδοτες στους περσες.

 Οι τρεις Ελληνες αρχηγοι ,παρακουσαν της εντολες της μεγαλύτερης ανθελληνικης σφηκοφωλιας του Εωσφορικου μαντειου των δελφων, και πολεμησαν εναντια στους Περσες.
 Το αποτέλεσμα ηταν να τους εκδικηθουν, επειδή κρατησαν ελευθερη την Ελλαδα. Για αυτό τους κατηγορησαν ψευδος, και τους τρεις (Παυσανια, Μιλτιαδη, Θεμιστοκλή,) ως προδοτες στους Περσες.
 Ηταν αδυνατον να ηταν προδοτες οι Ελληνες αρχηγοι.
 Όλα αυτά από την στιγμη που επαιξαν της ζωες τους κορωνα γραμματα, στα πεδια των μαχων, κατά την διαρκεια των Περσικων Πολεμων.
 Ακομη οι τρεις αρχηγοι, με της στρατηγικες και της πολιτικες τους ικανότητες, απέφυγαν ολους τους χρησμούς παγιδες, του εωσφορικου μαντειου των Δελφων. Την εποχη που τους κατηγορησαν για προδοτες, η Ελλαδα ειχε διαφυγει με υπαιτιοτητα; των τριων αρχηγων (Μιλτιάδης, Παυσανίας. Θεμιστοκλής) ,κάθε κινδυνο.
 Εξαιτιας των τριων αυτων Ελλήνων, η Ελλαδα από θεση αμυνας, πατουσε πλεον πολύ δυνατα στα ποδια της, με αποτέλεσμα να είναι σε θεση αντεπιθέσεως, εναντια στους Περσες. 
Ενα πραγμα που εγινε τελικα με τους Αγησιλαο αρχικα, και αργοτερα με τον Αλεξανδρο τον γ. 
Δεν ειχε λοιπον κανενα νοημα, να γινουν “προδοτες”, οι τρεις Ελληνες αρχηγοι, την στιγμη που όλα ειχαν κριθει υπερ της Ελλαδος, και εκεινοι ειχαν τεραστια συμβολή σε αυτό. 
Εντούτοις και οι τρεις αρχηγοι ειχαν τραγικο τελος. Σε κάθε εποχη ο ιδιος λαος ο οποιος κατοικει μονιμα στην Ελλαδα από το 1519 π.χ. ( Ηρόδοτος ,Ευτερπη), προκαλει κάθε είδους εθνικη καταστροφή.

Η περσικη αυτοκρατορια εχει υποστεί πλεον συντριπτικα πληγματα εξαιτιας του  Μιλτιάδη, του Παυσανία και του Θεμιστοκλή.

Οι εωσφοριστες περσες επέστρεψαν στην πατριδα τους ταπεινωμένοι και εντελως αδυναμοι να ανακανουν  οποιαδήποτε πολεμικη επιχειρηση εναντιον των Ελλήνων.
Για να “εκαναν ” κατι τετοιο οι Ελληνες αρχηγοι δεν θα επρεπε να είναι “προδοτες¨” , αλλα θα επρεπε να ηταν και οι τρεις οι πιο παρανοικοι και γελοίοι ανθρωποι στον πλανητη.
Φυσικα ολοι γνωρίζουμε ότι οι τρεις Ελληνες αρχηγοι των περσικων πολεμων ηταν ακριβως το αντιθετο.
 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ.
 Από το 1519 π.χ., με τον ερχομο των αλλοδαπών σκλαβων από την Αιγυπτο, οι οποιοι επεβαλαν δια της βιας το εωσφορικο δωδεκαθεο, ξεκινα αμεσως η αντιστροφη μετρηση, για την καταστροφή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου.
 Σε τραγικη κατασταση παρακμης, οι αρχαιοι Ελληνες, πλην των Αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων, Σοφιστών, επιστημόνων, και μερικων γνησιων Ελλήνων, ολοι οι υπολοιποι, δηλαδή ένα μεγαλο μερος του λαου, ειχε ξεπεσει στον εωσφορισμο.
Οι Δωδεκαθειστες με το που ηρθαν στην Ελλαδα δεν άφησαν τιποτε ορθιο. Κατεδάφισαν τα ιερά, ισοπεδωσαν τις πολεις, ξεθεμελιωσαν τα καστρα, κατεστρεψαν τον πολιτισμο,των αρχαιων Ελληνων..

Οι ατυχοι Ελληνες οι οποιοι επεζησαν απο τις σφαγες των εωφσοριστων, εγιναν δουλοι, οπως για παραδειγμα οι ειλωτες της Λακωνικης, οι Πενέστες στην Θεσσαλία. Επισης ειχαμε τους Αφαμιώτας στην Κρήτη και πολλους αλλους σε διαφορα μερη της Ελληνικης επικρατειας.

Μελετώντας την αρχαιοελληνική εωσφορικη “θρησκεία” είναι εύκολο να διαπιστώσεις τα άπειρα εωσφορικα της στοιχεία.

 Μονιμος εκεινους τους αιωνες είχαμε, αδικες ανθρωποθυσίες Ελλήνων, το φαγωμα των θυσιασμένων (κανιβαλισμος), την δια της βιας εκπορνευση των Ελληνιδων γυναικων, εναντι αδρας αμοιβης, την οποια εισεπραταν οι μαστροποι εωσφοριστες ιερεις των δαιμονικων θεων.


Ακομη γινοταν ευνουχισμοι ανδρων, θυσιες ζωων, λιτανειες του φαλλου, και σεξουαλικες ανωμαλίες. 
Εκατομμυρια αθώοι Ελληνες ηταν τα θύματα των εωσφοριστων. 
Οι ατυχοι που θυσιαζοταν ηταν κατά κυριο λογο, αθωες, νέες παρθένες και αγνοι νεοι, οι οποιοι θυσιαζοταν από τους δαιμονικους ιερεις-παρανοικους δολοφόνους, της εωσφορικης θρησκειας, στους βρώμικους (κυριολεκτικά και μεταφορικά) βωμούς των αιμοβόρων δαιμονων του δωδεκαθεου.
 Όλα αυτά τα αισχη γινοταν με εντολες του δελφικου ιερου. 
Η μαυρη μαγεια, η μαντική, η αγυρτεία, η ψευτοθεραπείες, αποτελουσαν καθημερινοτητα, για τους εωσφοριστες ιερεις. 
Η μαγεία είχε τέτοια έκταση στους κόλπους της αρχαιοελληνικής εωσφορικης θρησκείας, ώστε είχε οριστεί ως προστάτιδά της η φοβερή τρίμορφη θεά της νύχτας, του σκότους και των φαντασμάτων Εκάτη – Άρτεμις, (Κορνούτος, Περί της θεών φύσεως,34,1). 
Ο Σουηδός καθηγητής Μ. Νilsson, ο μεγαλύτερος μελετητής της αρχαιοελληνικής θρησκείας, τονίζει εμφαντικά πως «οι μαγικές τελετουργίες του παρελθόντος πέρασαν στη λατρεία των θεών και έγιναν ιερές τελετές» (M. Nilsson, Ιστορία της Αρχαίας Ελληνικής Θρησκείας, Αθήνα 1977,σελ.109).
 Ολόκληρο το πολυποίκιλο τελετουργικό της αρχαίας θρησκείας ήταν εωσφορικο. ΑΜΕΤΡΗΤΑ είναι τα εγκλήματά του δωδεκαθεου κατά των Ελλήνων και κατά του Ελληνικου Έθνους. 
Το πολυποικιλο αυτο εωσφωρικό συνοθυλευμα, ηταν η πιο θανατηφορα πληγη στο σωμα του Ελληνικου εθνους, η οποια το σκότωνε αργα και σταθερα, απο το απώτερο παρελθόν το 1519 π.χ., εως το τελος του αρχαίου κόσμου με την κατακτηση της Ελλαδος απο τους αρχαιους Ρωμαιους. 
Δεν είναι τυχαίο ότι ο αρχαίος Ελληνισμός ξεψυχουσε στους υστερους χρονους, μαζί με την μοιραια- εωσφορικη του θρησκεια. 
Ειναι ολοφανερο πως το δωδεκαθεο συμπαρέσυρε στην καταστροφη και τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο, μαζί με τον πολιτισμο του και την ιστορια του. Είναι επίσης αποδεδειγμένο πως ο Ελληνισμός αναστηθηκε απο τον Χριστιανισμό. 
Όταν η αρχαια Ελλαδα σαπισε ηθικα, πνευματικα, εξαιτιας της σεξουαλικης διαφθορας και του εωσφορισμου, το αποτέλεσμα ηταν να πεσει κατ ουσιαν αμαχητί στους αρχαιους Ρωμαιους , ολοι πλεον μας ειχαν ξεγραμμενους ως εθνος. 
Ο Ιησους Χριστος δεν μας γλυτωσε μονον από το απολυτο ηθικο, πνευματικο σκοτος, δεν μας εσωσε μονον από την αμαρτια, δεν μας διδαξε μονον την αγαπη, αλλα ηταν η αιτια να αναστηθει ο νεκρος αρχαιος Ελληνικος κοσμος των μονοθειστων αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων. 
Ο Χριστος εγινε η αιτια σωτηριας του Ελληνικου λαου, από την σκλαβια των αρχαιων ρωμαιων, και τον σταδιακο αφανισμο στο περασμα των αιωνων. 
Ο Σωτηρας Χριστος ηταν η αιτια να σωθει η ετοιμοθανατη από το εωσφορικο δωδεκαθεο, ρωμαικη αυτοκρατορια, η οποια ειχε σαπισει σε ηθικο, σε πνευματικο επιπεδο, και η οποια θα ειχε ακριβως το ιδιο τελος με τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο. 
Ο Ιησους Χριστος είναι η αιτια της δημιουργιας της πρωτης και μοναδικης μεχρι και σημερα Ελληνοχριστιανικης αυτοκρατοριας. 
Είναι αυτονοητο, ότι τα θαυματα, η ανασταση, η διδασκαλια για αγαπη, δικαιοσύνη, βοηθεια, ειρηνη, αληθεια, συγκλονισαν τον τοτε γνωστο κοσμο, ο οποιος βριοκσοταν κατω από τον ληθαργο του εωσφορισμου. 
Η Ελλαδα κυριολεκτικα νεκραναστήθηκε από τον σωτηρα Χριστο. 


Μεσα στο δαιμονικο αντρο υπηρχαν οι περιβόητοι καταματωμένοι Ελληνικοι θησαυροι των διαφόρων πόλεων.

Εκει φυλασσονταν τα αιματοβαμμενα λάφυρα των Ελληνικων εμφυλίων πολέμων. Αυτά τα λαφυρα αποτελουσαν το μέγιστο όνειδος για τον Ελληνισμο.

Οι εωσφοριστες εδειχναν τα λάφυρα των εμφυλιων πολεμων. Με αυτό τον τροπο θυμιζαν στους Ελληνες προσκυνητές τις έχθρες, τις θηριωδίες και τις γενοκτονίες των αντιπάλων πόλεων. 




Το θεαμα έγειρε σε αυτους συναισθηματα μίσους και εκδικησεως ενώ ταυτόχρονα τους εξωθουσε σε νέες συγκρούσεις.


Οι νέοι Ελληνικοι εμφύλιοι πόλεμοι εφεραν νέα λάφυρα και χρηματα στο εωσφορικο μαντειο.

Δυστυχως όμως τα χρηματα αυτά προερχοταν, από το χυμένο αίμα των αθωων Ελλήνων. 




Δυστυχως εκεινες τις εποχές καποιοι εδειχναν απίστευτη δουλικότητα ως αντιπρόσωποι των πόλεων, απεναντι στους παντοδύναμους ιερείς, όταν πηγαιναν για να πάρουν εντολες καταστολής οποιασδήποτε επιβολης κατά των συμφερόντων του μαντειου. 



Ακομη και τον Αθηναίο Σόλωνα έβαλαν οι αδιστακτοι μαυροι μαγοι το 595 π. Χ., να διαπράξει ενα από τα μεγαλύτερα εγκληματα της αρχαιας Ελληνικης ιστορίας. 


Το εγκλημα αυτό ηταν ότι δηλητηριασε τα υδραγωγεία των φωκικών πολεων, της Κρισσης και της Κίρρας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικο θανατο χιλιαδες γυναικόπαιδα και αλλων ηλικιων αθωοι Ελληνες.

Οι εμφυλιοι πολεμοι, οσο περνουσαν τα χρονια αντι να περιοριζονται γενικευονταν, ενω έπαιρναν τον χαρακτήρα γενοκτονιών.

Πελοποννησιακος πολεμος, Μακεδονες κατα Ελληνικων πολεων, Μακεδονες κατά Αθηναιων, Αιτωλοι κατά Μακεδονων, Αιτωλοι κατα Ακαρνανων, Αιτωλοί κατα Ηπειρωτων, για να μην αναφερω τους ατέλειωτους εμφυλίους των επιγονων στα Ελληνιστικα χρονια.



Τι να πουμε βεβαια για τις Ελληνικές πόλεις που κάλουσαν τους Περσες , και στην συνεχεια τους Ρωμαιους κατακτητες για να τιμωρησουν τις αντίζηλες πόλεις ενώ πολέμησαν στο πλευρό των αλλοεθνων.

Ο Πελοπονησιακος πολεμος είναι ο φοβερότερος όλων των εμφυλίων της αρχαίας Ελλάδος, 431-404 π. Χ.), ο οποίος ευθύνεται κατά κύριο λόγο για την παρακμή της, είχε σαφώς χαρακτήρα θρησκευτικό.



Πίσω από αυτή τη φρικτή αδελφική γενοκτονία, σε πανελλήνια κλίμακα, βρισκόταν το διαβόητο δελφικό «ιερό», το οποίο εξωθούσε τα δύο αντίθετα στρατόπεδα σε φονικότατες συγκρούσεις και ανείπωτες φρικαλεότητες με τους εκατέρωθεν χαλκευμένους ψευτοχρησμούς του (Θουκυδιδης. Ιστορια α,4).

Τα εκατέρωθεν σκοταδιστικά ιερατεία τελούσαν θυσίες μέσα και έξω από τα τείχη στους κοινούς «θεούς» και προέβαιναν σε ανείπωτες άλλες δαιμονικες τελετουργίες για τη νίκη του δικού τους στρατοπέδου

Η ιστορια της αρχαιας Ελλαδας αποτελουσε δυστυχως ενα συνεχές θέατρο πολεμικων συγκρουσεων-εμφύλιων σπαραγμών. Ουδέποτε υπήρξε απολυτη ειρηνη και συμφιλίωση στον Ελλαδικό χώρο. Αβυσσαλέο και αγεφύρωτο μίσος κυριαρχουσε αναμεσα στις περισσοτερες πολεις – κρατη .

 Ορισμενες απο αυτες υπηρχαν μονον για να πολεμουν, όπως η στρατοκρατικη Σπαρτη, στην οποια οι πολιτες ήταν ισόβιοι ενεργοι στρατιωτες, ορκισμενοι να σπερνουν τον ολεθρο στους άλλους Ελληνες.

Μια απο της μεγαλυτερες γενοκτονιες εις βαρους του Ελληνικου εθνους ειναι η γνωστη εκστρατεια κατά των Αθηνων του αδιστακτου Θρακα μαυρου μαγου- ιερέα Ευμολπου, γεναρχη του ιερατικού-εωσφορικου γένους των Ευμολπιδών, του Ελευσίνιου ιερού τον 7ο π.Χ. αιώνα.


Αυτος ο αλλοδαπος εωσφοριστης δολοφονος, στρατολογησε πληθώρα πολεμιστων,στο ονομα της απαισιας εωσφορικης θεας Δημητρας-Ισιδας και επιτεθηκε στην Αθηνα.

Εκατομβες αθωων θυματων πολιτών, πληθώρα ανθρωποθυσιών για να σωθει η πολη. Τελικα σταμάτησε η γενοκτονια, οταν η ληστρικη ιερατικη συμμορια κατοχυρωσε τα ασύλληπτα προνόμιά της.

Το 660 π.Χ. οι Κορίνθιοι με αρχηγό τον τύραννο Κύψελο κατάσφαξαν τους Κερκυραίους στην Ιλλυρική Επίδαμνο. Η αποκορύφωση της κακουργίας τους ήταν η αποστολή 300 αγοριών αιχμαλώτων στις Σάρδεις να ευνουχιστούν προς τιμή της «θεάς» Κυβέλης!


Ο βασιλεύς της Σπάρτης Κλεομένης το 505 π.Χ. σε μια από τις πάμπολλες εκστρατείες του εναντίον των Αργείων, των προαιώνιων και άσπονδων εχθρών των Σπαρτιατών, αφού ανάγκασε τον πληθυσμό να καταφύγει στο «ιερό» άλσος, έβαλε φωτιά και κατάκαψε πέντε χιλιάδες περίπου άμαχους Αργείους.
Μαζί με αυτούς απανθρακώθηκε και αφανίστηκε το άνθος των νέων του Άργους.  Η ιδιότητά τους ως ικέτες των κοινών «θεών» δεν τους έσωσε (Παυσ.3.4.1, Μεγ. Ελλνικη. Εγκυκλοπαιδεια, Φοίνιξ, τομος δ, σελιδα 77).
Αριστομενης γουν ο Μεσσηνιος τω Ιθωμητη Διι τριακοσιους απεσφαξεν, τοσαυτας ομου και τοιαυτας καλλιερειν οιομενος εκατομβας. εν οις και Θεοπομπος ην ο Λακεδαιμονιων βασιλευς, ιερειον ευγενές (Πολυαινος, Στρατηγηματων Β, ΛΑ, 1).

Την χειροτερη ομως γενοκτονια στην αρχαία Ελλάδα προκάλεσαν οι τεσσερις φοβεροί εωσφορικοι-ιεροί πόλεμο, (595-332 π. Χ.), οι οποίοι για τριακόσια περίπου χρόνια αποδεκάτισαν την Ελλάδα.

Ονομαστηκαν ιεροι, διότι έγιναν προς τιμην του δαιμονικου μαντείου των Δελφών (Θουκυδιδης. Ιστορ.Α΄3).

Το 219 π. Χ. ο στρατηγός της αιτωλικης συμπολιτειας Σκοπας, κυριευει το Διον την ιερη πολη των Μακεδονων και καταστρεφει τα παντα. Γκρεμίζει όλα τα κτίσματα, πυρπολει και τους χωρους λατρειας. Τα ίδια και στο ιερό της Δωδώνης από τον στρατηγό των Αιτωλων Δωριμαχο. Καταπατησε καθε ιερο και όσιο αναφερει ο Πολύβιος.

Στην συνεχεια ο Φιλιππος με τους Ελληνες Μακεδονες, σε αντιποινα ολων αυτων πυρπολησαν και κατεδαφισαν τα ιερα και ανετρεψαν η κατεστρεψαν 2.000 ανδριαντες.


Ομως δεν εμειναν μονον στην Αιτωλια, αλλά προχωρησαν μεχρι την Αττική, το 200 π. Χ.,όπου κατεστρεψαν και τα μνημεια και ανεσκαψαν τους ταφους διασκορπιζοντας τα οστα των νεκρων.

Οι Αιτωλοι, τον 3ο π.Χ. αιώνα, απογυμνωσαν ή κατεστρεψαν τα ιερά και τους τόπους λατρείας που αποτελούσαν τον κυριότερο συνδετικό ιστό, τον θρησκευτικό δεσμό μεταξύ των κρατων-πόλεων.

Αλλες γενοκτονίες των δωδεκαθειστων, ηταν οι γενοκτονίες των Θηβαίων από τους συνασπισμενους Πελοποννησιους, που μας ειναι γνωστη από την τραγωδια του Αισχύλου, Επτα επι Θήβας.

Άλλη μεγαλη γενοκτονια ηταν των Ορχομενίων από τους Θηβαίους, των Ερετριεων από τους Χαλκιδεις , των Μηλιων από τους Αθηναίιυς , των Σαμίων από τους Αθηναίους , των Θηβαίων απο τους Μακεδόνες των κατοίκων της Δωδωνης και του Δίου από τους Αιτωλούς, των Θερμιων Αιτωλών από τους Μακεδόνες , των κατοίκων της Περγάμου και της Αττικής από τους ίδιους.

Στο επινειο των Δελφών, την σημερινη Ιτέα προς στον δρομο προς το ιερο υπηρχαν τα ερειπια των δυο φωκικων πολεων Κρισσις και Κιρρα, οι οποίες είχαν καταστραφει το 595 π. Χ., κατά την διαρκεια του πρωτου δαιμονικου πολεμου, τον οποιο προκαλεσαν οι Δελφοι.

Οι Ατυχοι Ελληνες κατοικοι των πολεων αυτων, είχαν σφαχτει ανελεητα, τα γυναικόπαιδα ειχαν πεθανει από δηλητηριαση των υδραγωγειων των δυο πολεων. Οσοι Ελληνες γλυτωσαν, πουλήθηκαν ως σκλαβοι.
Φυσικα τα χρήματα τα πηραν οι ιερεις του εβραιου  δαιμονα Απολλωνα.

Από τα παναρχαια χρονια ολοι αυτοι που πιστευουν στον ανθρωποκτονο εωσφορο, παντοτε σφαζουν, κλεβουν, βιαζουν, κανουν εμπρησμούς, σκλαβωνουν Ελληνιδες. 

Ολα αυτα για να τελουν τα εωσφορικα θρησκευτικα τους καθήκοντα, με πασης φυσεως ,σεξουαλικες ανωμαλίες, παρα φυση σεξ μεταξυ ανδρων γυναικων, μετα του ιδιου φυλου, παιδεραστειες, αιμομιξίες,οργια κλπ. 
Μεταξυ αλλων απο τα αρχαια χρονια ολοι αυτοι οι λαοι μονιμα επιτιθονται στην Ελλαδα.

Αυτά είναι τα στοιχεια με τα οποια ξεχωρίζουμε τους λαους που πιστευουν στον Εωσφορο.



Ο Ηράκλειτος είναι ενας από τους κορυφαιους Ελληνες φιλοσοφους ολων των εποχων. Eνδεικτικο είναι αυτό που ειπε ο Σωκρατης σχετικα με τον Ηρακλειτο. 


Όταν λοιπον ο Σωκράτης διάβασε το έργο του Ηράκλειτου είπε “αυτά που κατάλαβα είναι σπουδαία, νομίζω όμως ότι είναι εξίσου σπουδαία και αυτά που δεν μπόρεσα να καταλάβω. 

Ωστόσο χρειάζεται να είσαι ένας δεινός κολυμβητής σαν αυτούς από τη Δήλο για να μην πνιγείς μέσα στο βιβλίο του Ηρακλειτου”. 

Ο μεγας Ηράκλειτος ηταν όπως ολοι οι γνήσιοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, ρήτορες κλπ, μονοθειστης. 


Ανέκαθεν από καταβολης του Ελληνικου εθνους , οι Ελληνες πανεπιστήμονες γνωριζαν και διδασκαν τον ένα θεο δημιουργο. 



Ο Ηράκλειτος αναφερει σχετικα με τον έναν θεο : Ακομη και τα ημερα ζωα, τα αγρια, τα πουλια, και τα ψαρια, γεννιουνται , ακμαζουν και πεθαινουν υπακούοντας στους νομους του ενός θεου ( Αριστοτέλης, περι κοσμου, 6. 401a 8). 



Για τον Θεο όλα είναι ωραια, αγαθα και δικαια. Μονον για τους, ανθρώπους αλλα είναι καλα, και αλλα ασχημα (Πορφυριος).


Ο μεγας Φιλόσοφος, δεν θα μπορουσε να παραμεινει θεατης στην καταστροφή του Ελληνισμού από το εωσφορικο δωδεκαθεο.
Ο αρχαιος Ελληνικος κοσμος σαπιζε αργα και σταθερα σε πνευματικο, ηθικο, και κατ επέκτασιν πολιτικο και στρατιωτικο επιπεδο εξαιτιας του εωσφορικου δωδεκαθεου.
Η καταληξη ηταν να κατακτησουν κατ ουσιαν αμαχητί οι αρχαιοι ρωμαιοι, τους αρχαιους Ελληνες.
Θελωντας και ο μεγας Εφεσιος φιλόσοφος να συμβαλει τα μεγιστα στο να αποτραπει η καταστροφή του Ελληνισμού από το εωσφορικο και ξενοφερτο δωδεκαθεο, αναφερει σχετικα με της εωσφορικες θυσιες, ότι ενω ζητουν να εξαγνιστουν με καθαρμους, εν συνεχεια μιαινονται με άλλο αιμα από της (νεες) θυσιες που κανουν.
Είναι σαν να είναι καποιος βουτηγμένος στην λασπη και προσπαθει να καθαριστεί βαζοντας και άλλη λασπη επανω του. 
Επισης αναφερει ο Ηράκλειτος, ότι οσοι προσευχονται στα αγαλματα των δαιμονικων θεων, ειναι ένα πραγμα που ισοδυμανει με το να μιλα καποιος σε τοιχους. 
Από το εργο Αριστοκριτος Θεοσοφια 68, Ωριγένης κατά Κελσου VII 6 2. 
Επισης Ηράκλειτος μας διδαξε ότι οσοι συμμετεχουν στα εωσφορικα μυστηρια (Ελευσινια, Διονυσιακα κλπ), ειτε είναι μαγοι, μυστες, ιερεις των δαιμονων, στην μετα θάνατον ζωη, θα υποστουν πολύ μεγαλες τιμωριες (Κλημης, Προτρεπτικος 22). 
Δεν είναι καθολου τυχαιο λοιπον που ο μεγιστος των προσωκρατικών φιλοσοφων απεμεινε με την σειρα του χωρις βιβλια ,καθως του τα εκαψαν οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου.

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κατά την εποχη του βασιλιά Δώρου, οι Δωριείς διωκόμενοι από τους αλλοδαπούς Καδμειους, πήγαν στις πλαγιές της Όσσας και του Ολύμπου, στην χώρα που ονομάζεται Ιστιαιώτιδα. 


Από εκεί τους κυνηγησαν οι αλλοδαποι βάρβαροι οι Καδμείοι , για αυτό αναγκαστηκαν να πανε στην Πίνδο. Οσοι από τους Δωριεις παρεμειναν στην Μακεδονια , εγιναν γνωστοι με το όνομα έθνος Μακεδνό. 



Οι υπολοιποι Δωριεις αποφασισαν να περασουν στην αντεπιθεση, με τελικο σκοπο να παρουν πισω τα εδάφη τους , από τους αλλοδαπούς σκλαβους Σημιτικης, Αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης .



 Οι Ελληνες Δωριεις(Ηρακλειδεις), καταλαβαν ότι εξαιτιας της υποχωριτικοτητας τους θα ειχαν παρα πολύ ασχημο τελος από τους αλλοδαπούς σκλαβους, 


Αντιληφθηκαν οι Δωριεις ότι η Πινδος , δεν θα ηταν ο τελικος τους προορισμος . Αυτό διοτι οι αλλοδαποι Καδμείοι σκλαβοι, θα τους κατεδίωκαν μεχρι να τους πεταξουν μεσα στον Δουναβη. 


Τοτε οι Ελληνες Δωριεις πηραν την αποφαση να σταματησουν, να πολεμησουν και να κερδισουν πισω την ζωη τους, και την πατριδα τους ( Η κάθοδος των Δωριεων). 


Στην ανυψωση του ηθικου για την αντεπιθεση των Δωριεων συνεβαλε και η νικη των Ελλήνων επι των βαρβαρων Τρωων, Όπως μας αναφερει ο Ισοκράτης στο εργο Ελένης εγκωμιον :

«Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις» (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69). 

ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΣΤΗΝ 
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ;

Επισης ο Ισοκράτης, σχετικά με τους Ηρακλειδεις (Δωριεις) μας αναφέρει ότι όταν πέθανε ο Ηρακλής, οι γιοί και οι απόγονοί του (οι καλούμενοι Ηρακλείδες), φοβούμενοι μήπως τους δολοφονήσει ο Ευρυσθέας (ο σφετεριστής του Θρόνου των Αργείων), κατέφυγαν στη Στερεά Ελλάδα. 


Αργότερα ήρθε εκεί ο Ευρυσθέας, για να τους βρει και να τους σκοτώσει, φοβούμενος και εκείνος μήπως γυρίσουν εκείνοι και του πάρουν την βασιλεία.



 Ωστόσο οι Αθηναίοι βοήθησαν τους Ηρακλείδες και σκότωσαν τον Ευρυσθέα. Στην συνέχεια οι Ηρακλείδες μαζί με Δωριείς κατέβηκαν από την Β. Ελλάδα στην Πελοπόννησο και κατέλαβαν όλες σχεδόν τις πόλεις της Πελοποννήσου ( Σπάρτη, Μεσσήνη, Άργος κλπ.), με το αιτιολογικό ότι η περιοχή αυτή ήταν βασιλική κληρονομιά των Ελλήνων Δωριεων γιων του Ηρακλή.



 Ακολούθως και αφού οι Δωριείς εγκατέστησαν τους απόγονους του Ηρακλή στο Θρόνο, Παρεμειναν στην πατριδα τους. (Ισοκράτης, Αρχίδαμος 16 – 19).


 Στο σημειο αυτό να αναφερω ότι, οι Δωριείς που εισέβαλαν στην Πελοπόννησο ήταν τρεις φυλές, οι Πάμφιλοι, οι Υλλείς και οι Δυνάμεις. 


Μόλις οι Δωριείς κατέλαβαν την Πελοπόννησο, οι Ηρακλείδες την μοίρασαν μεταξύ τους με κλήρο διαιρώντας την σε τρία μέρη:


 Στο Άργος, που δόθηκε στον Τήμενο, στη Μεσσήνη, που έλαβε ο Κρεσφόντης και στη Λακεδαίμονα που πήραν τα δυο αδέλφια Ευρυσθένης και Πρόκλης. 


Στους δυο τελευταίους ανήγαγαν την καταγωγή τους οι βασιλιάδες της Σπάρτης και γι αυτό, άλλωστε, ήσαν δύο στον αριθμό. 


Μετά την καταστροφή των Μυκηνών και της Τίρυνθας από τους εισβολείς, το Άργος έγινε η βάση των εξορμήσεων του μυθικού Δωρικού ήρωα Τέμενου, απόγονου του Ηρακλή, και ο μεγαλύτερος των τριών αδελφών, του Κρεσφόντη και Αριστόδημου, οι οποίοι κυρίευσαν την Πελοπόννησο. 
Οι γιοι και οι γαμπροί του διαδοχικά (Δειφόντης, Φαλκής, και Κεισός) κατέλαβαν την Τροιζήνη, Επίδαυρο, Αίγινα, Σικυών και Φλιούντα, οι οποίες έγιναν Δωρικές αποικίες. 



Οι Δωριείς μέχρι να καταλάβουν την Πελοπόννησο προκειμένου να επανέλθουν οι Ηρακλείδες στον θρόνο του Άργους, αλλά και για να βρουν οι Δωριείς καλύτερες συνθηκες ζωης σε σχεση με τα μέρη που έμεναν στα βουνά του Ολύμπου, έκαναν αρκετές επιχειρήσεις. 

Αυτες της πολεμικες επιχειρησεις της  εκαναν οι Ηρακλειδεις Κρεσφόντης, Τέμενος και Αριστόδημος. 


Ο Αριστόδημος πέθανε στην Ναύπακτο, χτυπημένος από κεραυνό, αφήνοντας πίσω του τα δίδυμα παιδιά του, Ευρυσθένη και Πρόκλη. 


Τα αδέλφια του, πέρασαν τον κόλπο και αποβιβάστηκαν στην Αχαΐα, όπου και πολέμησαν νικώντας τον άρχοντα της Πελοποννήσου, Τισαμένη . 


Όταν η Δωρική φάλαγγα έφθασε στην περιοχή της Λακωνίας και Μεσσηνίας, επικεφαλής ήταν ο Κρεσφόντης, ο οποίος κατοίκησε την εύφορη πεδιάδα της Πάμεσου.

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Να περασω τωρα στα κατά γενικη ομολογια ανθελληνικα σχολεια. 


Δυστυχως στα ανθελληνικα σχολεια , διδασκουν , αισχρα πραγματα. 


Στο σχολικό βιβλίο της Α’ τάξης Γυμνασίου ,στις σελίδες 8 και 60) διαβαζουμε τα εξής: 

«Τα πρώτα ελληνικά φύλα υπολογίζεται ότι έφτασαν στον ελληνικό χώρο γύρω στις αρχές της 2ης χιλιετίας π.Χ. 



Τα ελληνικά φύλα που έφτασαν στην Ελλάδα ήταν τμήμα της “ινδοευρωπαϊκής” γλωσσικής οικογένειας στην οποία ανήκαν και οι βάρβαροι Κέλτες, οι Γερμανοί Σλάβοι, οι Μήδοι και οι Πέρσες, μαζι με τους Ινδους. 


Οι Μυκηναίοι ανήκουν στα ινδοευρωπαϊκά φύλα που με αφετηρία τα Ουράλια όρη εξαπλώθηκαν στην Ευρώπη και μέχρι την Ινδία». 



Ακομη οι εωσφοριστες αναφερουν ότι οι Δωριείς ήρθαν στην Ελλάδα από το βορρά, από τις πεδιάδες της σημερινής Ουγγαρίας ή τα Ουράλια όρη, το 1100 “κατασφάζοντας” όσους λαούς βρήκαν στο διάβα τους, καθώς και ότι μετά τη κατάκτηση της Ελλάδας από τους Δωριείς δημιουργήθηκε ο πρώτος ελληνικός πολιτισμός. 


Ακομη ισχυριζονται ότι όταν οι Δωριείς κατέβηκαν στην Kρήτη, οι Kρήτες αντιστάθηκαν, μπροστά όμως στα σιδερένια όπλα των αντιπάλων, αντί των χάλκινων δικών τους,ηττηθηκσαν.

Αμεσως μετα την ηττα οι νικητες Δωριρις επεβαλλαν στην Κρητη
τα πρότυπα της Κοινωνίας της Σπάρτης, χώρισαν τους κατοίκους της σε διάφορες κατηγορίες υποτελών κατά τα Σπαρτιατικά έθιμα, τους περίοικους, μνωίτες, αφαμιώτες ή κλαριώτες κ.λπ. 


Ομως όλα αυτά είναι ψεματα των νεοταξιτων , δεν τα αναφερει κανενας αρχαιος Ελληνας πανεπιστήμονας. 


Το ελληνικό έθνος, όπως μας αναφερουν οι αρχαιοι προγονοι , μετά την Τροια εκτος από τους αυτόχθονες Δωριείς, τους Ίωνες, τους Αχαιούς και τους Αιολείς ), ειχε πλεον στην συνθεση του και μερικά άλλα βάρβαρα φύλα, απο την Αιγυπτο. τους Καδμείους ή Θηβαίους, τους Δαναούς, τους Πέλοπες, τους Χεμιτες κλπ.).


 Οι περισσοτεροι εξ αυτων ήρθαν σκλαβοι από την Αιγυπτο. 



Αλλοι βάρβαροι ηρθαν από την Ασια κλπ. Επομένως αυτά τα περί Ινδοευρωπαϊκής γλωσσικής οικογένειας απο όπου κατάγονται οι Έλληνες είναι αν μη τι άλλο Κατάπτυστες νεοταξικες εωσφορικες προδοσιες. 


Μην ξεχνατε Ελληνες ότι ο Ηρόδοτος (Α 56-58, Ε 17 και Η 43) λέει ότι η κάθοδος των Δωριέων δεν έγινε από τα Ουράλια ή την Ουκρανία, αλλά από τον Ελληνικό βορά ,από την Πίνδο της Μακεδονίας .


 Ολα αυτά ενώ προηγούμενος , οι Ελληνες Δωριεις ,έκαναν άνοδο, δηλαδή πήγαν από τη Δωρίδα της Θεσσαλίας στη Μακεδονία.


 Όλα αυτά γιατι τους κυνηγουσαν οι εωσφοριστες αλλοδαποι σκλαβοι οι Καδμιοι.


Επαναλαμβανω όπως μας αναφερει ο Ηρόδοτος μερικοί μετά κατέβηκαν στην Πελοπόννησο, ενω ,καποιοι απεμειναν στην Πινδο οπου δημιουργησαν το Μακεδονικο εθνος. 


(1) 



ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΙ
ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ.


Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.


Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.(1)

Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 


Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .

Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.

 Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 


Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα.

Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος.

Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων.
 Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες , με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 



Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.

Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.


Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων , και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.


 Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 


Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 

Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.

Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 

Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 


Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.

Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι 
ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.


loading...

24 thoughts on “ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΕΠΙ 1500 ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝ ΜΕΡΟΣ Β

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ.

    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΜΙΑ,ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΟΡΑ.

    Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ
    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.

    ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
    ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  2. Η χριστιανική θεολογία έρχεται σε αγεφύρωτη αντίθεση προς κάθε αρχή, ση- μείο, επιτυχία, έκφανση, δραστηριότητα, επιστήμη, φιλοσοφία, τέχνη και επί- τευγμα του Ελληνικού και του Ελληνορωμαϊκού πολιτισμού.

    Οι αρχαίοι Έλληνες, μεταξύ άλλων, λάτρεψαν την Αλήθεια, την Ελευθερία και το Κάλλος.
    Την αλήθεια ανέπτυξαν με τη φιλοσοφία.
    Την ελευθερία με την πολιτική.
    Το κάλλος με την αισθητική.
    Η πρώτη συνέβαλε στη σύλληψη του υλισμού.
    Η δεύτερη στη δημοκρατία.
    Η τρίτη στην τέχνη.
    Η απαράμιλλος σχέση αυτών δημιούργησε αυτό που λέμε Ελληνικό Πολιτισμό!

    Η δε χριστιανική θεώρηση της ζωής
    Πρόκειται για θεολογία και δογματική: Ανοησίας, αντιφάσεως, τρέλας, σχιζο- φρένιας, ακαταστασίας, λάθους, ψεύδους, στρεψοδικίας, αοριστίας, υπεκφυ- γής, γενικολογίας, συγκαλύψεως, παραλογισμού, θηριωδίας, φόβου, εκφοβισ- μού, καταναγκασμού, πολλών κακών, απαξίας της εδώ ζωής και του κόσμου, καταστροφής, εσχατολογίας, αποκαλύψεως, θαυματοποιίας, αιωνίου τιμωρίας ή ανταμοιβής, μισαλλοδοξίας, αντιγνώσεως, αντιεπιστήμης, αντισοφίας, αντι- φιλοσοφίας, πένθους, εναντίον κάθε χαράς της εδώ ζωής. Αλλού άλλα είναι θέσεις και αλλού τα ίδια αντιθέσεις! Αλλού άλλα επιτρέπονται και αλλού τα ίδια απαγορεύονται! Άκρη δεν βρίσκεις! Παντού αλλοπρόσαλλη, στρεψόδικη, κλπ.

  3. Ο Κωνσταντίνος έκαψε τη γυναίκα του Φαύστα με καυτό λάδι, έπνιξε τον γιο του Κρίσπο στα δημόσια λουτρά και καρατόμησε τους μισούς συγγενείς του φοβούμενος μην του πάρουν τον θρόνο του. Διά την αποκατάσταση της αλήθειας σημειώνω εννέα ειδεχθή εγκλήματα τού Μεγάλου Αγίου Ισαποστόλου Κωνσταντίνου που αφορούν τον άμεσο πολιτικό και συγγενικό περίγυρό του.
    Όλα τα εγκλήματά του είναι πάρα πολλά για να τεθούν σε καταλόγους. Η βαρβαρότητά των ήταν μάλλον πρωτοφανής και άκρως ανατριχιαστική. Για ατιμίες, πολέμους, φόνους, δολοφονίες, φρικαλεότητές, αυθαιρεσίες, απάτες, κ.λπ., του ιδίου και της μάνας του Ελένης.

    Από την αυγή του, το Βυζάντιο, νομοθετικά, υιοθέτησε την καθεστηκυία τάξη της προχριστιανικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, παραχωρώντας στους επισκόπους της νέας θρησκείας δικαστικές εξουσίες που οι τελευταίοι εκμεταλλεύτηκαν για να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους. Διαιωνίζοντας τα βίαια θεάματα του ιπποδρόμου, το Βυζάντιο εντάσσει τους ακρωτηριασμούς, τις εκτυφλώσεις και τον αγωνιώδη θάνατο (3) στην ποινική της νομοθεσία.
    Η εικόνα στο Βυζάντιο με τους ακρωτηριασμούς θα πάρει μεγάλη έκταση τον επόμενο αιώνα που ο Ιουστινιανός θα αναγκαστεί με νόμο (4) να προτρέψει «μίαν μόνον χείρα τέμνεσθαι» προκειμένου να αποτρέψει την αποτρόπαιη εικόνα των αναπήρων και το οικονομικό κόστος που, τέτοιες αναπηρίες, επέφεραν στο κράτος!
    Δεν ήταν καθόλου δύσκολο να βρεθεί κανείς με κατηγορία που επέσυρε τον ακρωτηριασμό. Λίγο κλέψιμο στο ζύγι ή στη γη, οργώνοντας μια πιθαμή από το χωράφι του διπλανού ή κλέβοντας λίγα σταφύλια από το ξένο αμπέλι, κινδύνευε κανείς να χάσει το χέρι του. Πίσω από την καταδίκη της αλητείας βρισκόταν ο ακρωτηριασμός και των δύο ποδιών. Πίσω από την προδοσία, ο εκτυφλωτισμός και από τη βρισιά η γλωσσοτομία από το φάρυγγα. Πίσω από τη μοιχεία και παιδεραστία ο ευνουχισμός, η φύτευση μυτερών καλαμιών στην ουρήθρα και άλλα επώδυνα μαρτύρια, ταυτοπάθειας (5) που πολλές φορές ήταν θανατηφόρα όπως η καυλοκοπία και το παλούκωμα. (6)
    Περπατούσε κανείς στους δρόμους του Βυζαντίου και έβλεπε παντού το ίδιο θέαμα. Ανάπηρους με κομμένα χέρια και πόδια, τυφλούς να αιμορραγούν απ’ τις κόγχες των ανύπαρκτων ματιών τους. Ανθρώπους τέρατα, χωρίς γλώσσα, μύτη και αφτιά, κλαδεμένους σαν δέντρα και μαζεμένους από τρόμο και πανικό.

    Από τη ρινότμηση, σαν τη συνηθέστερη καταδικαστική ποινή του Βυζαντίου δεν απέφυγαν ούτε αυτοκράτορες. Με αφορμή τον Ιουστινιανό Β΄ το Ρινότμητο, είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε μια παρένθεση.
    Ο επονομαζόμενος Ιουστινιανός Β΄ ο Ρινότμητος (688-695) στιγματίστηκε από το λαό της Κωνσταντινούπολης που εξεγέρθηκε από τον πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Καλλίνικο (7) και τον πατρίκιο Λεόντιο που πήρε βίαια και ύπουλα το θρόνο. Παρά τη βαθιά πίστη του Ιουστινιανού στο χριστιανισμό και την Εκκλησία, (8) η τελευταία με μίσος τον καταδίωξε όταν ο αυτοκράτορας θέλησε να προστατέψει τη μικρή αγροτική ιδιοκτησία των πολιτών σε βάρος των οικονομικά ισχυρών γαιοκτημόνων που έθιγε παράλληλα και την περιουσία της Εκκλησίας. Με αφετηρία την Αγία Σοφία και πατριαρχικό σύνθημα «Αυτή η ημέρα ην εποίησεν ο κύριος», ο λαός της Κωνσταντινούπολης υπέβαλλε στον Ιουστινιανό την ταπεινωτική για αυτοκράτορα ποινή, κόβοντας τη μύτη του. Τους συνεργάτες του, Στέφανο και Θεοδόσιο, αφού τους έσυραν μέχρι το χάλκινο ομοίωμα βοδιού στην ομώνυμη πλατεία, τους έψησαν ζωντανούς, βάζοντας φωτιά κάτω απ’ το μνημείο, στο οποίο κρύφτηκαν για να σωθούν. Ο Λεόντιος δεν έμεινε πολλά χρόνια στην εξουσία. Οι ταραγμένοι εκείνοι καιροί ήταν δύσκολοι για τους αυτοκράτορες, ενόψει εσωτερικών ταραχών, από τις διαμάχες ορθόδοξων-μονοφυσιτών και εξωτερικά, από την εμφάνιση μιας νέας δύναμης, της αραβικής, που έμπαινε κυρίαρχα στη σκακιέρα της Μεσογείου. Ο Λεόντιος ανατράπηκε από τον Τιβέριο Β΄ (698-705) ο οποίος του έκοψε τη μύτη και τον φυλάκισε σε φρούριο.

  4. Ο Άγιος Θεοδόσιος ο βασιλεύς ο Μέγας (εορτάζει για την Εκκλησία στις 17 Ιανουαρίου).
    "Ήταν φανατικός χριστιανός, βυζαντινός αυτοκράτορας, ισπανικής καταγωγής. Βαφτίστηκε το 380 στη Θεσσαλονίκη από τον επίσκοπο Αχόλιο. Αναμείχθηκε ενεργά στα διάφορα εκκλησιαστικά ζητήματα. Κάλεσε τη Β' Οικουμενική Σύνοδο στην Κωνσταντινούπολη, καταδίωξε τους ειδωλολάτρες και τους αιρετικούς, δήμευσε τις περιουσίες τους, σταμάτησε τους Ολυμπιακούς αγώνες και ως επίσημη θρησκεία επέβαλε το χριστιανισμό. Το 390 στον ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης σφάχτηκαν με διαταγή του 7.000 άνθρωποι (κατ' άλλους 15.000), ανεξάρτητα από την ηλικία τους, γιατί μερικές μέρες πριν είχαν στασιάσει κι είχαν σκοτώσει τον Γότθο στρατιωτικό διοικητή της Θεσσαλονίκης, Βουθέριχο. Γι' αυτή τη θηριωδία, ο επίσκοπος Μεδιολάνων Αμβρόσιος "τιμώρησε" το Θεοδόσιο με με την "οδυνηρή" απαγόρευση να πάει στη Θεία Ευχαριστία για λίγους μήνες!".

  5. Και καλα αντε ειναι απατεωνας ξεγελασε 12θεος σατανολαστρης ο οποιος χιλιαδες αγραμματους χωρικους τους τα εφαγε αλλα να ειναι και σκοπιανοφιλος? ε αυτο παει πολυ!! Ακουσον ακουσον ο καταζητουμενος με στερηση πολιτικων δικαιωμαυτων να καλει τους Ελληνεσ να σαμποταρουν το συλλαλητηριο για την Μακεδονια!!! ακουσον ακουσον κυριε!!!

    Δεν φοβήθηκα τον θάνατο, απεκρίθη ο Θεόδωρος, τον φόβο τον άφησα στην κοιλιά της μάνας μου ούτε θα μείνω χωρίς εκδίκηση. Και πατέρα έχω και τέσσερις αδελφούς, μα ντρέπομαι τον κόσμο που θα ιδή να πεθάνω έτσι και από τα χέρια τέτοιων παλιανθρώπων (και έδειξε τους Γύφτους οίτινες μετήρχοντο το επάγγελμα του δημίου). Εζήτησα το θάνατο όπου έπρεπε, αλλ' αυτός με αρνήθηκε. Και ο Αλής του χάρισε την ζωή». (Δ. Καμπούρογλου «Θ. Γρίβας», εκδ. «Βεργίνα», σελ. 18).

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ
    ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ
    ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.

  6. Και καλα αντε ειναι απατεωνας 12 θεος σατανολατρης ο οποιος ξεγελασε χιλιαδες αγραμματους χωρικους τους τα εφαγε αλλα να ειναι και σκοπιανοφιλος? ε αυτο παει πολυ!! Ακουσον ακουσον ο καταζητουμενος με στερηση πολιτικων δικαιωμαυτων να καλει τους εΕλληνεσ να σαμποταρουν το συλλαλητηριο για την Μακεδονια!!! ακουσον ακουσον κυριε!!!

    Δεν φοβήθηκα τον θάνατο, απεκρίθη ο Θεόδωρος, τον φόβο τον άφησα στην κοιλιά της μάνας μου ούτε θα μείνω χωρίς εκδίκηση. Και πατέρα έχω και τέσσερις αδελφούς, μα ντρέπομαι τον κόσμο που θα ιδή να πεθάνω έτσι και από τα χέρια τέτοιων παλιανθρώπων (και έδειξε τους Γύφτους οίτινες μετήρχοντο το επάγγελμα του δημίου). Εζήτησα το θάνατο όπου έπρεπε, αλλ' αυτός με αρνήθηκε. Και ο Αλής του χάρισε την ζωή». (Δ. Καμπούρογλου «Θ. Γρίβας», εκδ. «Βεργίνα», σελ. 18).

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ
    ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ
    ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.

  7. ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ "ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ" ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ Φ Ι Δ Ι Α ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "ΓΥΦΤΟ", ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ "ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ" ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ "ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΙΕΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ "ΘΑΜΕΝΑ" ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΣΥΝΑΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ "ΥΠΟΥΛΑ" ΔΙΕΙΣΔΥΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΑΤΕ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΣ "ΣΟΥΤΑΡΑΝΕ", ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΓΝΩΣΤΗ" ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ …"ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ" ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ…ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ… ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ "ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ" ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

    ΠΟΛΥ …ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  8. Και γιατι αγαπητε μου κυριε οι Ελληνες και η ανθρωποτητα δεν επιστρεφουν στο 12θεο αλλα η πλειονοτητα των ανεπτυγμενων χωρων πιστευει στο Χριστο;
    Απλουστατο, διοτι ο Χριστος διδαξε την αγαπη και το 12θεο την ανθρωποφαγια.

  9. ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΗΧΗΤΙΚΟ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΗΧΟΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ

  10. ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΥΘΙΑ: Δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικότητα του Βυζαντίου, ούτε ποτέ Ελληνορωμαϊκό κράτος..

    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΚΦΩΝΗΣΕ.

    Καλησπέρα σας Ελληνίδες και Έλληνες, τέκνα αθανάτων θεών και αθανάτων ηρώων. Κληρονόμοι του μεγαλύτερου παγκοσμίου πολιτισμού του απώτατου παρελθόντος, από το οποίο ακέραιο λείψανο διασώζεται σήμερα το μεγαλειώδες δημιούργημα του, η ελληνική γλώσσα μας, που χρειάστηκε πολλές μυριάδες ετών να εξελιχθεί και να τελειοποιηθεί, ποιοτικώς ανάλογη, φυσικά, με τον Ελληνικό πολιτισμό, που αποτέλεσε το εργαλείο για την οικοδόμηση του και την λειτουργία του. Έτσι δημιούργησε ο Θεός την Ελλάδα και ονόμασε «Γη του Φωτός», γιατί «ΕΛ» σημαίνει φως και «ΛΑΣ» σημαίνει «πέτρα», «έδαφος», «γη».

    Και από αυτή την Γη του Φωτός, την γη που πρώτη αντίκρισε το φως του ήλιου, γεννήθηκαν οι φωτοδότες των αρετών και του πολιτισμού, οι Έλληνες και σκόρπισαν αυτοί τον πολιτισμό τους εις όλη την γη καθώς και ετάχθη. Η γέννηση της Ελλάδας και της Ελληνικής Γλώσσας. Όπως σημειώνει η επιστήμη της Γεωλογίας και των άλλων συναφών κλάδων, προ 140 εκατομμυρίων ετών ήταν όταν ολόκληρος ο πλανήτης σκεπαζόταν από νερά και χέρσα γη δεν εφαίνετο πουθενά, μια γιγαντιαία ανοδική ορογεννητική κίνησης ανύψωσε υπέρ την επιφάνεια της υδρόσφαιρας, προς τον ήλιο, την λεγόμενη Πελαγονική Οροσειρά, μια στενή ζώνη ξηράς που περιελάμβανε την βορειότερη Μακεδονία (Πελαγονία), τον Όλυμπο, την Ανατολική πλευρά της μετέπειτα Θεσσαλίας και την Βόρειο Εύβοια. Επί 115 εκατομμύρια χρόνια, αυτή η μοναδική νησίδα, η Ελλάδα μας εν μέρει, αντίκριζε ολομόναχη την πανθάλασσα που την περιτριγύριζε.

    Εις αυτήν την νησίδα για 80 εκατομμύρια έτη, πριν ακόμα αναδυθούν άλλες οροσειρές, άρχισε η διαδικασία των νέων μορφών της γενέσεως όντων. Πριν 35 εκατομμύρια χρόνια, δηλαδή 105 εκατομμύρια έτη μετά την άνοδο της Πελαγονικής οροσειράς στην επιφάνεια, αναδύονται ως άλλα νησιά οι ορεινοί όγκοι όπως η Πίνδος, οι Δειναρικές Άλπεις, τα Πυρηναία και τα Ιμαλάϊα. Η λογική λέει, λοιπόν, η παρουσία του ανθρώπου, σε όποια εποχή και εάν εμφανίστηκε στην γη αυτός ο άνθρωπος, πρέπει να αναζητείται στον Όλυμπο. Είναι δε αδύνατον ποτέ σε μια περιοχή που για λόγους ανερμήνευτους αναδύεται η πρώτη χέρσος γη, ο άνθρωπος της προνομιούχου αυτής γης να σχηματίζεται όμως αργότερα από ότι οι άλλοι άνθρωποι, που η ανάδυση της γης τους καθυστερούσε κατά πάρα πολλά εκατομμύρια έτη. Χώρος και άνθρωπος εδώ μεταξύ Ολύμπου και Πίνδου εσχημάτιζαν την πανάρχαια Ελληνική γλώσσα, η οποία και δάνεισε τις λέξεις του πολιτισμού της

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ…
    https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/02/blog-post_87.html#comment-form

  11. Δημητρης Καζαμιας
    21 ώρες ·

    ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΟΡΡΑ
    ..
    ΣΕ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
    ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!!!

    Δημητρης Καζαμιας
    6 ώρες ·
    ΣΟΡΡΑ!.σου αφαιρω το δικαιωμα να μιλας για Μεγα Αλεξανδρο κ' Μακεδονια, "εδωσες"εντολη να μην πανε οι οπαδοι σου στο Συλλαλητηριο.

  12. Ο ΣΙΝΙΟΡ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ 'ΓΥΦΤΟΣ'
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΝΙΟΡ ΣΩΡΡΑ 'ΓΥΦΤΟΣ'
    ΕΙΝΑΙ;;;; ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 'ΓΥΦΤΟΣ' ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ;;;;

  13. ΝΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ;
    ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ…
    ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ 12ΘΕΟ.
    ΑΥΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ 115 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ 115 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ $ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΨΕ..

  14. **********************************************
    Αναφέρεσαι σε εγκλήματα που έκανε ο Μέγας Κωνσταντίνος σε συγγενικά του πρόσωπα ως ε ι δ ω λ ο λ ά τ ρ η ς (ως γνωστόν ο Μέγας Κωνσταντίνος βαπτίστηκε χριστιανός ολίγον προ του θανάτου του).

    Δηλαδή ο Μέγας Κωνσταντίνος συνέχισε την παράδοση των αρχαίων Ελλήνων. Ο Μέγας Αλέξανδρος σκότωσε τα αδέλφια του, συγγενείς και αξιωματούχους προτού εκστρατεύσει στην Ανατολή. Και βεβαίως ο Μ. Αλέξανδρος ήταν ε ι δ ω λ ο λ ά τ ρ η ς, όπως και ο Μ. Κωνσταντίνος.

    Αντί λοιπόν να κατακρίνεις τους ειδωλολάτρες για φρικτά εγκλήματα, κατηγορείς τους Χριστιανούς;;;;;;;;;;
    **********************************************

  15. ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
    ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ
    ΠΟΥ ΘΕΛΈΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ
    ΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ.

  16. ε! οχι και ολοι ας μεινει ο σωρρας
    πλακα πλακα στο τελος θα παρει και την εβραικη υπηκοοτητα

  17. ΓΥΦΤΑΚΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΡΕ ΦΕΥΓΑΤΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ; Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ Ή ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΙ.
    ΑΚΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟ 99.999999 % ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 300ΡΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΡΕ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ. ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ.

  18. *******************************************
    Το χριστιανικό Βυζάντιο έκανε πράγματι δύο μεγάλα κακά στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

    1) Σταμάτησε τις φρικιαστικές ανθρωποθυσίες των ειδωλολατρών προς τους θεούς τους.
    Διαβάστε εδώ τι γράφουν αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς γι' αυτήν την πρωτοφανή φρίκη:

    http://antexeistinalitheia.gr/ta-eschi-ke-i-anthropothisies-tis-dode/

    2) Σταμάτησε τις αιματηρές και φονικές σφαγές μεταξύ των Ελλήνων.
    Οι Αθηναίοι σκότωναν τους Σπαρτιάτες.
    Οι Σπαρτιάτες τους Θηβαίους.
    Οι Μεσσήνιοι τους Σπαρτιάτες.
    Οι Μακεδόνες τους Αθηναίους και πάει λέγοντας.
    Διαβάστε αρχαίους ιστορικούς, για να μάθετε πόσο κλάμα, πόση δυστυχία, πόση φρίκη προκαλούσαν οι αδιάλειπτες αυτές σφαγές στους Έλληνες.

    Σημείωση:
    Αυτήν την υπαρκτή φρίκη του αίματος κάποιοι κάνουν πως δεν την βλέπουν. Βλέπουν όμως ανύπαρκτες ή δήθεν σφαγές των Ορθοδόξων εναντίων των Ελλήνων εκείνων που δεν ασπάστηκαν τον χριστιανισμό.
    **********************************************

  19. Ελα ρε 9.35 κανε λιγο κρατει. Ενταξει το ξεκινησες για πλακα εθεσες τον μεσον της δεξιας σου χειροσς εις τον πρωκτον σου και σιγα σιγα στην αρχη ετσι γκλιστι γκλιτσι πιξε λοξε πιξε λοξε σου αρεσε… αχχ τι ωραιο ειναι ελεγεσς. μετα απο λιγο καιρο δωστου μετα αρχισε πιο δυνατα πιο δυνατα χλιουτσου χλοιυτσου χλιουτσου αχχχ τρελενοσουνα απο την ηδονη! μετα ηθελες κι'αλοο κι'αλοοο ε επεσες στα βαρεια κοινως στους Αφγανουσ βρεηκες στην πλωρη του Μπαχτιαρ οπου εκει εζηλωσες την δοξαν του ψωφησαντος Βραχου απο την Τσουμποαμποα του Αφγανου Μπαχτιαρ κι'εσυ θελεις τωρα πιο πολυ ηδονη και αρχισες τον ανασκολοπισμον σου εκ των περικλανιδιων σου με αυτην. Προσεξε ειναι επικινδυνο πραγμα αυτο. Καταλαβαινιω καιγεσαι απο την ηδονη αναθεμα την ωρα που αρχισες το γαργαλημα του ορθου σου με τον μεσο της δεξιας σου χειρος αλλα η Τσουμπαμπα του Μπαχτιαρ εστειλε στον ταφο τον μεγαλτερο κιναιδο σκατκαθαριστη της μουρης του ανεπαρκους ημιαιμου και επικινδυνου απογονου! Προσεξε μην τυχον εχεις την ιδιαν τυχην καταλαβεσ 9,35? Προς το παρον βαζε δυο σφηνακια στα ματακια σου μην τυχον σου τα εξορυξει δια της Σουραυλας του ο Μπαχτιαρ και λεσ μετα ελεηστε τον αοματο!!!!!

  20. υπαρχουν τρεις λογοι που οι σωρραιοι δεν πηγαν στα συλλαλητηρια

    1 μη τους σπασουν στο ξυλο τιποτα παππουδες απο τα χωρια που τους εχουν δωσει κανενα πενταευρω με την υποσχεση οτι θα παρουν πισω 20 000 ευρω

    2 οτι ζηλευει ο σωρρας τον μεγα Αλεξανδρο επειδη ηταν γιος του Δια και ξανθος ενω αυτος ενας κουβας μαυρος

    3 του χαλασε το διαστημοπλοιο και δεν μπορεσε να ερθει απο το σειριο μαζι με τον ευταξια το ζορικο

  21. XAXAXA EYΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ.

    ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ.

    ΞΕΧΑΣΕΣ ΦΙΛΕ ΟΤΙ Ο 9.35 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
    ΚΑΙ ΚΛΥΣΜΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΡΑΨΑΝΗΣ 3ΑΑΑ ΔΕΝ
    ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΧΤΙΑΡ.

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ ΝΑ
    ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΡΙΣ.

    ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΟΙ
    ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ
    ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.

    ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ
    ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.

  22. ΑΧ Α ΧΑΑx ΑΧΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ….ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΩΡΡΑ-ΨΩΡΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΠΑΛΙ….Ιιιιιχχουυμμ (χλιμιντρισμα αλογου)..ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΒΡΑΚΑ ΚΑΒΑΛΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΟΓΟ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΑΑΑΑΚ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΑΘΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΛΥΡΑΡΗ ΒΡΑΚΟΦΟΡΟ…ΤΣΑΠΕΛΑ? ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ….(γκινγκ γκιριν γινγιριιν γκιν αρχιζει η λυρα) ΕΝΩ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
    ΗΡΘΕΣ ΤΣΑΠΕΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΑΛΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ
    ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΘΑ ΑΔΙΚΗΣΩ
    ΑΠ'ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ
    ΚΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ
    ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΟ… Γκινγκιτιν γκιι γκιιν η λυρα συνεχιζει η λυρα
    ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΣΚΑΤΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΜΑΘΙΑ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΕΝΩ Η ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΝΤΙΖΕΖ ΤΟΥ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΥΖΑΚΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΑΛΜΑΤΑΚΙΑ (ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΙΣ ΓΑΡ) Γκινγκιριν γκιιν γκιριν Ο ΤΡΙΓΩΝΟΚΟΛΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΕΤΑΛΑΒΙΑ ΚΑΙ Η ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΣΤΑΥΡΟΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΑΥΡΟΝΟΝΜΤΑΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑΤΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ…γκινγκιτιν γκιν γκιν…ΚΑΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ 10 ΡΙΧΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ 10αρικακι!!! ΧΛΑΑΑΤΣΣΣ ΦΤΟΥΥΥΥ ΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΒΑΛΕΣΘΑΙ !!! ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΕΥΣΤΑΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΜΑ ΑΓΕΡΩΧΟ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟ ΜΕΙΔΙΑΜΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ…. its naht tsapelen ferboten

  23. …."ΦΙΛΤΑΤΕ" 8.54μ.μ.,

    Ο "ΣΙΝΙΟΡ ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑΣ".

    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ "ΣΚΥΒΑΛΑ" ΚΑΝΟΥΝ …"ΜΠΑΜ" ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΜΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΣΟΥ…ΠΡΟΔΟΘΗΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ "ΕΣΥ" ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ …"ΠΡΕΜΟΥΡΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ…ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ "ΡΑΤΣΑ ΓΥΦΤΟΣ", ΝΑ ΣΟΥ…ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΧΑΖΑΡΙΚΟ"…ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ "ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ" ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ…"ΡΑΤΣΙΣΤΗ", ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ…. "ΙΣΟΣ" ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ "ΙΔΙΟΣ". ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ …"ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ …ΡΑΤΣΑΣ.

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ…"ΘΙΓΕΣΑΙ", ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΗΝ …Ι Δ Ι Α ΡΑΤΣΑ ΥΠΑΓΕΣΑΙ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΕΤΣΙ ΣΕ ΦΤΕΙΑΞΑΝΕ, ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.