ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


























ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΣΑΞΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΚΑΙ ΟΛΑΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ;
ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟNΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ
ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΣΠΟΡ ;
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ;

Ειναι γεγονος οτι στην Ελλαδα ειναι πολυ λιγοι οι προπονητες οι οποιοι εχουν ολοκληρωμενη προσωπικοτητα.
Δεν ηταν λιγες οι φορες΄που σε διαφορα αθληματα οι Ελληνες αθλητες και οι φιλαθλοι εβλεπαν αναυδοι τους ξενους αθλητες για τις πολυ υψηλες αγνωνιστικες τους ικανοτητες.
Τα πραγματα ηταν και ειναι ακομη χειροτερα για τον μηχανοκινητο κλαδο οπου οι ξενοι οδηγοι-αθλητες, αφηνουν πισω τους Ελληνες παρα πολλα λεπτα.
Αυτο ειναι μονιμο φαινομενο εδω και δεκαετιες.
Οι προπονητες δεν πρεπει να εχουν μονον γνωσεις απο τον υψηλο αθλητισμο αλλα να εχουν πολυ υψηλη παιδεια και ηθικες αρχες για να ειναι σε θεση να δημιουργησουν ολοκληρωμενους χαρακτηρες εντος και εκτος αθλητισμου.
Δυστυχως λογω της πολυ εντονης παρακμης που βιωνουμε ως χωρα εχει τρομερες συνεπειες και στον κλαδο του αθλητισμου.


Ακομη χειροτερα ειναι η κατασταση στον κλαδο σε μερικα αθληματα στην Ελλαδα, οπου ενα μεγαλο μερος δεν γνωριζει οχι τι ειναι υψηλος αθλητισμος αλλα ουτε τι ειναι ο ερχασιτεχνικος αθλητισμος.
Δεν γνωριζουν οτι για να ειναι σε θεση να κανει καποιος υψηλο αθλητισμο θα πρεπει να εχει σωστη παιδεια, ηθικες αρχες, εκτος απο της ικανοτητες στο τεχνικο σκελος, θα πρεπει να εχει μια   ολοκληρωμενη προσωπικοτητα. 
Σε αυτον τον τομεα τον σπουδαιοτερο ρολο τον εχει ο προπονητης.
Προσωπικα ειχα την τυχη λογω της ιδιοτητας μου να εχω πολλες παραστασεις απο τον Ντουσαν Ιβκοβιτς και ενιοτε απο τον Ζελικο Ομπραντοβιτς.
Κυριολεκτικα δεν υπαρχουν λογια για αυτους τους δυο, καθως μεσα απο τις προπονησεις τις οποιες κανουν οχι μονον εξελισουν αγωνιστικα τους αθλητες, αλλα παραλληλα κρατουν αμειωτο το ενδιαφερον τους. 
Το ιδιο φυσικα συμβαινει και με ολους οσους βρισκονται εκει με οποιαδηποτε αλλη ιδιοτητα καθως και οι δυο σου δημιουργουν τον απαραιτητο ενθουσιασμο να κανεις εντελως δικα σου πραγματα και να εξελιχθεις. 
Ολα αυτα με την προυποθεση να εχεις ικανοτητες, υψηλη καταρτιση και να εχεις μεγαλη διαθεση για δημιουργια, να κανεις κατι δικο σου.
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.
Χωρις την αθλητικη αγωγη είναι τελειως αδυνατον να δημιουργήσουμε ανθρωπους ανωτατης ποιοτητας.
Είναι απολυτως βεβαιον ότι ο υψηλος αθλητισμος δημιουργει πολυ ηθικα και σκεπτόμενα άτομα. 
Ολοι οι σωστοι ανθρωποι με παιδεια θα πρεπει να γνωρίζουν σχετικα με την ανεκτιμητη αξια και την προσφορα, του υψηλου αθλητισμου στον ανθρωπο. 
Ειδικα σε αυτές τις πολύ δυσκολες και επικίνδυνες εποχές ο σωστος και 

υγιης αθλητισμος αποτελει πηγη ζωης-επιβιωσεως για ολους. 


Ο υγιης υψηλος αθλητισμος  είναι ένα από τα ελαχιστα μεσα με τα οποια δημιουργουνται μεταξυ αλλων ανθρώποι οι οποιοι είναι ενωμενοι και στηριζουν ο ενας τον άλλο σε ολες τις δυσκολες στιγμες και ειναι μονιμα χρησιμοι ανθρωποι στην κοινωνια.
Μεσα από την σωστη αθλητικη παιδεια, παίρνουμε κατι πολύ πολυτιμο, την ανθρωπια και την αλληλεγγύη, συστατικα τα οποια κυριολεκτικα  
ειναι ανεκτίμητα για την συνεχεια του αθλητη και της κοινωνιας. 
Ο υψηλος αθλητισμος είναι οπωσδήποτε αντίβαρο στην μαστιγα του συγχρονου τρόπου ζωής της νεας ταξης και στην εξάπλωση της. 
Ο βασικοτερος σκοπος ειτε ενας εκ των πιο βασικοτερων σκοπων στην αθλητικη εκπαιδευση θα πρεπει να είναι η δημιουργικοτητα, οι ηθικες
αρχες και η παιδεια.
Η δημιουργικη ικανοτητα ενος 

ανθρωπου 


εκφράζεται

μεσα από τον υψηλο αθλητισμο ο οποιος 

συμβαλει στην αναπτυξη των ικανοτητων της δημιουργιας και της προσφορας στο κοινωνικο συνολο και 


στην


πατριδα. 



Η συνεργασια με τους αλλους αθλητες και τον προπονητη με στοχο, τις αθλητικες επιτυχιες, την δημιουργια και την προσφορα συμβαλει στο να εχουμε ηθικα και σκεπτόμενα ατομα με ελευθερες προσωπικότητες. 
Είναι απολυτως βεβαιον ότι μεσα απο την αθλητικη δημιουργια αναπτυσονται ολοκληρω​μενες προσωπικότητες.
Ο υψηλος αθλητισμος είναι πλεον ενα απο τα    μοναδικα μεσα τα οποια αναπτυσουν την δημιουργικοτητα στον μεγιστο βαθμο. 
Η δημιουργικοτητα είναι το πιο βασικο στοιχειο για την αναπτυξη ενός ανθρωπου.
Η αθλητικη δημιουργια είναι η σημαντικοτερη ολων διοτι είναι ιαση, ηθικη και παιδεια.
Ο υψηλος αθλητισμος όπως είναι γνωστο είναι το πιο βασικο μεσον για την ψυχικη ισορροπια και την δημιουργια. 
Οι βασικες πτυχες του χαρακτήρα ηθος,
συμπεριφορα, 

σκεψη, ικανοτητα υγιη συναισθηματα, θαρρος, αυτοπεποιθεση, καλοσυνη, και αλλα αναπτυσονται μεσα από την αθλητικη δημιουργια.


 Μεσα απο τον υψηλο αθλητισμο και την αθλητικη δημιουργικοτητα ολοι  οι ανθρωποι είναι σε θεση να ερθουν αντιμέτωποι με ολες τις δυσκολιες της ζωης. 
Αν μη τι άλλο αυτην την εποχη μεσα από την παρακμη βρισομαστε στο απογειο μιας τέτοιας καταστάσεως με τεράστιες δυσκολιες σε ολους τους τομεις.
Ο υγιης υψηλος αθλητισμος προσφερει τα παντα σε εναν ανθρωπο αυτο διοτι τον λυτρωνει, εξευγενιζει, ισορροπει, καλλιεργει ηρεμει και ομορφαίνει τις ανθρώπινες ψυχές, τις γεμίζει με αγαπη για τον συνάνθρωπο, την ζωη και κάθε τι ωραίο. 
Ο υψηλος αθλητισμος είναι απαραιτητος διοτι είναι το μονο αντιδοτο 

κατά της οικονομικης, πνευματικης, ηθικης κρισης .


Ο υψηλος αθλητισμος μεσα από τις τεχνικες και πρωτυπες ασκησεις στο πιο υψηλο επιπεδο οδηγει σε υψηλές ακαδημαϊκές επιτυχιες αυτο διότι διεγείρει τις περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με το διάβασμα, τα μαθηματικά και τη συναισθηματική ανάπτυξη. 
Η εφαρμογή των προτυπων προπονητικων μεθοδων αποδεδεγμενα εχει οδηγησει πολλoυς αθλητες σε μεγαλες ακαδημαικες και οχι μονον επιτυχιες.
Αποτελει θεσφατο πλεον  ​η ευεργετικοτατη επιδραση της αθλητικης παιδειας στην μάθηση και τις σχολικες επιτυχιες.
 Μεσα σε ένα πολύ δημιουργικο περιβαλλον όπως εχει αποδειχτεί ότι είναι, ο υψηλος αθλητισμος ο οποιος  γίνεται το μεσον  ανταλλαγης σκεψεων εκφρασεως και δημιουργικοτητας.
Η σωστη και πρωτυπη προπονητικη σε υψηλο επιπεδο αναπτύσει το ηθος, την διανοητικη ικανοτητα, την δημιουργικότητα και το ταλέντο. 
Δικαιωματικα μπορούμε να αναφερουμε οτι ο υψηλος αθλητισμος δημιουργει ανθρωπους ανωτερης ποιοτητας.
Ο υψηλος αθλητισμος βοηθα στην 

μεγιστη 



βελτιωση,



της ψυχολογιας του 



ηθους και της πνευματικης διαυγειας.

Οι μέθοδοι διδασκαλίας καλυπτουν καθε δυνατό τροπο μεταδοσης της αθλητικης γνωσεως.
Ο υψηλος αθλητισμος συνδραμει στον μεγιστο βαθμο στην συνεχιση του Ελληνικου  πολιτισμου και στην πολυ εξειδικευμένη αθλητική 

εκπαίδευση.


Η δυνατοτητα υψηλου επιπέδου αθλητικής εκπαιδευσεως αποτελεί τον πιο βασικο στοχο ολων των ικανων και σωστων προπονητων,
Η αθλητικη αγωγη-δημιουργικοτητα αποτελει το πιο σημαντικο εφοδιο 

για έναν ανθρωπο.


Η αθλητικη επιστημη είναι ένα από τα παρα πολύ σημαντικα τμηματα του πολιτισμου και της επιβιωσης σε ατομικο και σε εθνικο επιπεδο. 
O υψηλος αθλητισμος συμβαλει στο να αποκτησει ένα ατομο εθνικη και κοινωνικη συνειδηση.


Για αυτο κατ επεκτασιν στηριζει την σταθερη συνεχεια της κοινωνιας  και του εθνους χωρις να υπαρχει κίνδυνος ηθικης-πνευματικης κατάπτωσης, οι οποιες θα οδηγησουν στην 

παρακμη εθνους . 


Ο υψηλος αθλητισμος είναι ένα από τα πιο βασικα πραγματα διοτι μας δινει σιγουρα τα εχεγγυα της πνευματικης και ηθικης εξελίξεως γιατι σε οδηγει μονιμα στον δρομο των επιτυχιων. 
Ο υψηλος αθλητισμος συμβαλει στην αποκτηση ηθων-ανθρωπιας.
Στον υψηλο αθλητισμο εχουμε την απολυτη ψυχικη αρμονια και την εμφυσηση της δημιουργιας και της προσφορας.
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μεσα απο τον υψηλο αθλητισμο μηδενίζεται, ειτε μετριαζεται η παραβατικοτητα αναλογα με το επιπεδο των προπονητων, αλλα και το οικογενειακο και σχολικο περιβαλλον του καθε παιδιου.
Ποιες ειναι οι συνεπειες για τα παιδια που δεν κανουν καθολου 

αθλητισμο ;


Δυστυχως ειναι καταστροφικες.
Υπαρχουν τρομερες συνεπειες όχι μονον για τα ιδια τα παιδια, αλλα και για την πατριδα, διοτι δημιουργούνται ατομα τα οποια δεν είναι σε θεση να προσφερουν και να δημιουργησουν.
Τα ιδια και κανουν αρκετες φορες παρα πολύ κακες πραξεις, ενώ διακατέχονται από αισθηματα κατωτερότητας και κακοηθειας. 
Καθοριστικο εμποδιο για την εξελιξη και την πνευματικη δημιουργια 

ολων των παιδιων είναι οι κακοι ειτε αδιαδοροι προπονητες.


Το ιδιο ισχυει και για τους κακους και αμαθεις γονεις, και ενιοτε οι οικονομικες δυσκολιες που εχουν να αντιμετωπισουν καποιες 

οικογενειες. 


Ολοι οι σωστοι προπονητες και οι σωστοι γονεις θα πρεπει να υποστηριζουν τα παιδια ώστε να αναπτυξουν την δημιουργικοτητα τους για να γινουν χρησιμοι ανθρωποι για την κοινωνια και την πατριδα. 
.
Μεσα από τις προπονησεις και τους αγωνες τα παιδια τα οποια κανουν 

υψηλο αθλητισμο ειναι γεγονος ότι ωριμάζουν πιο γρηγορα και ειναι ατομα ανωτέρου πνευματικου επιπεδου.


ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ο υψηλος αθλητισμος εχει παρα πολλα οφελη εκτος απο τις διακρισεις σε καποιο αθλημα. 
Τα οφελη αυτα ειναι αναλογα με την παιδεια και το ηθος του προπονητη.
Ενας αθλητης θα εχει πολυ σημαντικα οφελη εκτος απο το αθλημα και στην παιδεια, το ηθος, την δημιουργικοτητα, την ψυχολογια και την νοοτροπια.
Μεταξυ αλλων αυτος που κανει υψηλο αθλητισμο αποκτα υπομονη 

και πειθαρχια,τα οποια ειναι πολυ απαραιτητα στοιχεια για ολη την υπολοιπη ζωη.


Ο αθλητης που κανει υψηλο και σοβαρου    επιπεδου αθλητισμο εχει την απολυτως σωστη οπτικη γωνια για την ζωη , καθως και για το τι είναι δικαιο, ηθικο, λογικο και αξιο.
Εξαιτιας του υψηλου επιπεδου προπονήσεων και των πολλων   ωρων, εκτος από την βελτιωση των αθλητικων επιδοσεων, ο αθλητης μαθαινει να εκτιμα τα σωστα πραγματα στην ζωη καθως και να εχει μονιμα θετικη ενεργεια.
Πολύ σημαντικο σχετικα με την μεγιστη βελτιωση των επιδοσεων των αθλητων είναι ότι μεσα απο τις υψηλες τεχνικες ασκησεις και το μεγαλο σε αριθμο ασκησιολογιο, με ασκησεις πρωτυπες και μη το ενδιαφερον του παραμενει αμειωτο.

Το αποτέλεσμα ειναι να ανανεώνεται και να αυξάνεται η επιθυμια του να εξελιχθεί και να φτασει σε υψηλες διακρισεις.
Οι τεχνικες ασκησεις υψηλου επιπεδου είναι η αιτια ώστε να εκτοξευεται στα υψη η ψυχολογια του αθλητη.
Το  αποτέλεσμα είναι ότι αυξάνεται στο μεγιστο η προσπαθεια του να κανει ότι καλυτερο σε ολους τους τομεις με τους οποιους ασχολειται.
Είναι γεγονος ότι οι πολλες διαφορετικες πρωτυπες τεχνικες ασκησεις αυξανουν την διαθεση του αθλητη ώστε να επιτυχει σπουδαια πραγματα 

και εκτος


αθλητισμου.  
Πολύ σημαντικο είναι ότι μεσα από τις πολλες πρωτυπες τεχνικες ασκησεις η σκεψη διευρινεται και ο αθλητης γινεται πιο δημιουργικος και εξυπνος.
Το πιο βασικο ολων είναι να υπαρχει παρα πολύ μεγαλος αριθμος σε πρωτυπες ασκησεις τεχνικου επιπεδου.
Για αυτό ο προπονητης μοτοσυκλετας δεν θα πρεπει να εχει μονον πολύ υψηλη επιστημονικη καταρτιση αλλα ταυτόχρονα να εχει την ικανοτητα να δημιουργει νεες και πρωτυπες τεχνικες ασκησεις.
Επισης ο προπονητης μοτοσυκλέτας θα πρεπει όπως και ολοι οι αλλοι προπονητες από όλα τα αθλήματα να είναι σε θεση να παρακολουθεί τις εξελιξεις στον τομεα των αθλητικων επιστημων. 
Ολοι οι σωστοι προπονητες του υψηλου αθλητισμου συνεχεια παρακολουθουν τις εξελιξεις ώστε να είναι σε θεση να προωθησουν την αθλητικη αγωγη, και το υψηλο αγωνιστικο επιπεδο μεσα από την ακαδημαικη τους καταρτιση.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΛΑΔΟΣ.


Δυστυχως στην Ελλαδα εχουμε ένα ακομη παγκοσμιο αρνητικο ρεκόρ εξαιτιας των αμέτρητων θανατηφόρων  και όχι μονον ατυχημάτων.
Εδώ και πολλες δεκαετιες τα τροχαια εχουν εξελιχθεί σε μονιμη μαστιγα για την Ελληνικη κοινωνια.
Πολλοι ανθρωποι εξαιτιας της ελειψης παιδειας και ηθικων αρχων, για μερικα δευτερόλεπτα ασκοπου εντυπωσιασμου και μιας ανύπαρκτης “κοινωνικης καταξιωσεως” χανουν πολύ αδικα τις ζωες τους, ειτε μενουν σε ολη τους την ζωη αναπηροι.
Σε αυτην την θανατηφορο μαστιγα και όχι μονον τα μεγιστα εχει συμβαλει και η λεγομενη “μοδα”.
ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΗΘΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.



Το να επιθυμει καποιος η καποια να γινουν αθλητες στην μνημη ενός φιλου η συγγενή που χαθηκε σε ενα θανατηφορο τροχαιο, με μοναδικο ακοπο να τιμησουν την μνημη του εκλιπόντος και παραλληλα να γινουν πραδειγμα σε όλους τους υπολοιπους ανθρώπους ώστε να μην χανουν πλενο τις ζωες τους για μερικα    δευτερόλεπτα κανωντας ανουσιους και ασκοπους εντυπωσιασμούς.
Αυτό θα ηταν κατι το μοναδικο.
Φυσικα για να κανει καποιος κατι τοσο ανωτερο ηθικα χρειαζεται ηθικη και παιδεια.
Για αυτό δεν υπαρχει κατι πιο ηθικο, δικαιο και ευγενες από το να γινει καποιος πραγματικος αθλητης μοτοσυκλέτας, ειδικα από την στιγμη την οποια  εχει χασει αδικα εναν δικο του ανθρωπο σε θανατηφορο τροχαιο. 
Κυριολετικα οι ανθρωποι που θα βρουν την ψυχικη δυναμη επειτα από την απωλεια ενός δικου τους ανθρωπου να κανουν κατι τοσο εξαιρετικο, και να γινουν αθλητες μοτοσυκλέτας, δειχνουν την ψυχικη και ηθικη τους 

ανωτερωτητα, με συνεπεια να είναι σε θεση να αποτελουν τα κορυφαια παραδείγματα για ολους τους υπολοιπους.


Στην παραπανω κατηγορια συνανθρωπων το αξιωμα του υπατου των φιιλοσοφων θα εχει την απολυτη εφαρμογή του.
Αθλητες και αθλητριες μοτοσυκλέτας μπορουν να γινουν και ολοι οσοι αγαπουν την μοτοσυκλετα, την φυση, είναι δυναμικοι χαρακτήρες, ενώ ταυτόχρονα επιθυμουν μεσα απιο την αγωνιστικη τους προσπαθεια να συμμετεχουν σε ένα σκοπο ανωτατου ηθικου επιπεδου.
Στα πλαισια ολων αυτων των ανωτατων ηθικα σκοπων δημιουργησα για πρωτη φορα στα χρονικα ένα ολοκληρωμενο προπονητικο πρόγραμμα με παρα πολλες πρωτυπες τεχνικες ασκησεις για τον κλαδο της 

μοτοσυκλέτας.


Δημιουργησα ειδικες τεχνικες ασκησεις για την βελτιωση στον μεγιστο βαθμο της ισορροπιας, των αντανακλαστικών, της αντίληψης, της αυτοσυγκεντρωσεως, του χειρισμου των φρενων. του γκαζιού κλπ.     
Το ασκησιολογιο περιλαμβανει 2124 ασκησεις ενός με την εναρξη του 

πρωτυπου αθλητικου προγράμματος θα προστεθουν και νεες πρωτυπες και όχι μονον τεχνικες ασκησεις, παντοτε στο υψηλοτερο επιπεδο, όπως γινεται με όλα τα αξιολογα και υψηλου επιπεδου αθλήματα.


Για πρωτη φορα η μοτοσυκλετα γινεται ισαξιο αθλημα με τον στιβο και όλα τα υπολοιπα καταξιωμένα ατομικα αθλητικα αγωνίσματα και θα εχει πραγματικο
προπονητη η μοτοσυκλετα για το τεχνικο σκελος.
Το πρωτυπο προπονητικο πρόγραμμα θα διδαχθει από εμενα, σε ολους 

τους αθλητες και τις αθλητριες.


  
Εχωντας βιωσει την απωλεια φιλων, συμμαθητών και γνωστων και διοτι δεν επιθυμω να συνεχιζεται ανεξελεγκτα αυτή η τρομερη και πολύ δραματικη κατασταση,και για αυτο δημιουργησα το πρωτυπο αθλητικο προπονητικο πρόγραμμα.
Όλα αυτά με βαση το ιερο αξιωμα του Πλατωνα ότι αξιος τιμης σε μια πολη ειναι οποιος δεν αδικει. 


Όμως όλα τα αξιωματα και τις τιμες μιας πολεως της αξιζουν οσοι σταματουν τις αδικιες.
Φυσικα μια από τις μεγαλύτερες αδικιες ειναι τα αδικα θανατηφορα και όχι μονον τροχαια ατυχήματα λογω ελειψεως παιδειας, αρχων και της ¨μοδας¨. 
Το πρωτυπο αθλητικο πρόγραμμα ειναι δημιουργημενο μεσα από πολύ υψηλη επιστημονικη καταρτιση, δημιουργικοτητα-ευρηματικοτητα και πολύ υψηλες ηθικες αρχες.
Εκτος από τις πρωτυπες τεχνικες ασκησεις το πρόγραμμα αυτό περιιλαμβανει την φιλοσοφια-νοοτροπια του αθλητη νικητή σε όλα τα επίπεδα (υψηλος αθλητισμος-πρωταθλητισμος σε Ελλαδα και 

στο εξωτερικο).


Παραλληλα όμως μεσα από ένα τοσο υψηλου επιπεδου πρωτυπο αθλητικο πρόγραμμα οι αθλητες και οι αθλητριες θα ειναι νικητες, σε ολες τις δραστηριότητες εκτος αθλητισμου.  
Για πρωτη φορα λοιπον στην Ελλαδα τα μηχανοκίνητα σπορ γινονται ολοκληρωμενο αθλημα με τεχνικες ασκησεις στο πιο υψηλο επιπεδο.
Ενας από τους πιο βασικους στοχους του πρωτυπου αθλητικου προγράμματος είναι οι αθλητες-αθλητριες όταν θα σταματησουν τα μηχανοκίνητα σπορ να είναι σε θεση να μεταδωσουν  ένα μεγαλο μερος αυτων των πολύ υψηλων τεχνικων γνωσεων αλλα και γενικοτερα την ολη φιλοσοφια σε νεα παιδια τα οποια επιθυμουν να γινουν αθλητες μοτοσυκλέτας,
ΜΙα αθλητικη φιλοσοφια με αθλητες νικητες με παρα πολύ ισχυρη προσωπικοτητα και ηθικες αρχες εντος και εκτος αθλητισμου,για ανθρωπους οι οποιοι θα είναι χρησιμοι και πολύ δημιουργικοι για την κοινωνια αλλα και για τους εαυτους τους.
Είναι  παρα πολύ σημαντικη προυποθεση να είναι ο προπονητης-πτυχιουχος τεφαα και να εχει γνωσεις απο τον πολυ υψηλο αθλητισμο.
Εντούτοις σε κάθε κανονα υπαρχουν και εξαιρέσεις και αυτό το εχουμε δει εδώ και πολλα χρονια σε πολλα  αλλα αθλήματα, τα οποια είναι και πολύ δημοφιλή.
Είναι αυτονοητο ότι υπαρχουν πολύ λιγοι κυριολεκτικα μετρημένοι 

στα δαχτυλα, ισως και λιγοτεροι, που δεν είναι σε πανεπιστημιακο επιπεδο. 


Όμως  εξαιτιας των ικανοτητων τους, των γνωσεων τους, και της τεραστιας αγαπης την οποια επεδειξαν για να δημιουργησουν, να προσφερουν και να εξελιχθουν να είναι ικανοι ειτε πολύ ικανοι για προπονητες.
Είναι ανθρωποι οι οποιοι εχουν κανει υψηλο αθλητισμο, ειτε εχουν 

παραστασεις από προπονητες στο πιο υψηλο επιπεδο και όλα


αυτά τα συνδυαζουν με την δικη τους ικανοτητα – ευρηματικοτητα και την επιθυμια τους για να φτασουν το αθλημα το οποιο αγαπουν παρα πολύ υψηλα. 
Είναι απολυτως σιγουρο ότι  τέτοιες περιπτώσεις είναι παρα πολύ σπανιες, ειτε μετρημένες στα δαχτυλα.
Επισης δεν πρεπει να ξεχναμε τις περιπτώσεις αθλητων οι οποιοι για διαφορους λογους δεν επαιξαν καθολου σε υψηλο επιπεδο στο
αθλημα που επελεξαν.
Ακομη  υπαρχουν και περιπτώσεις ατομων τα οποια σταματησαν παρα πολύ νωρις τον αθλητισμο .
Το πιο σημαντικο παράδειγμα στην Ελλαδα είναι η περιπτωση του Γιαννη Σφαιροπουλου , ο οποιος δεν επαιξε ποτε σε καμια μεγαλη ομαδα και σταματησε σε ηλικια 19 ετων την καλαθοσφαιριση, στην ομαδα του Απολλωνα Καλαμαριας.
Ο ιδιος ανθρωπος επεδειξε τεραστιο ζηλο για δημιουργικοτητα, για εξελιξη και προσφορα. 
Ζει και αναπνεει για να δημιουργει και να προσφερει, ώστε να φτασει εκεινος και η ομαδα του οσο πιο ψηλα γινεται.  
Πρωτου φτασει σε αυτό το επιπεδο εκανε αρκετα χρονια ως βοηθος σε αρκετες ομαδες.
Συνδυασε την αγαπη για την εξελιξη την δημιουργια και την προσφορα, με την υπομονη, την επιμονη και τον δρομο των γνωσεων.    
Εάν υπηρχαν βραβεια σχετικα με την εξελιξη, την δημιουργικοτητα, την προσφορα, αλλα και κατω από ποιες συνθηκες  εφτασε ενας προπονητης σε τοσο υψηλο επιπεδο, τοτε σιγουρα ο Γιαννης Σφαιροπουλος  θα αξιζε όλα τα σχετικα ειδικα βραβεια,
Ακομη υπαρχει το φαινομενο ότι οσοι για πολλους λογους δεν εκαναν μεγαλη καριερα ως αθλητες για διαφορους λογους όπως είναι τραυματισμοι, σπουδες, προσωπικα αλλα και οικογενειακα προβλήματα, να κανουν τελικα πολύ αξιολογα πραγματα ως προπονητες. 
  
Το σωστο όμως  είναι ο προπονητης να είναι γυμναστης και να εχει γνωσεις πανεπιστημιακου επιπεδου ειδικα για τα ατομικα αγωνισματα.
Όμως οπως ηδη προανεφερα παντοτε θα υπαρχουν εξαιρέσεις εστω  και μετρημένες στα δαχτυλα του ενός χεριου η και ακομη λιγοτεροι..  

 

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.

 

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ.

 

ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝ-ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ.


ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΟΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΤΩΝ

ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ  

ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ.




 Παρακαλώ πατήστε εδώ για να ανοίξει το ΒΙΝΤΕΟ :


 O AΘΛΗΤΗΣ-ΟΔΗΓΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 46 ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο 
ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

 https://drive.google.com/file/d/0BzlU22rGxrsHZDJmY29OdGl6OW8/view?usp=drivesdk



loading...

6 thoughts on “ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

  1. Όσα ζώα (κυρίως ψευτο-αρσενικά) είναι εντελώς ανίκανα να παραγάγουν συγκροτημένο λόγο, γκαζοκλάνουν συνεχώς με τις εξατμίσεις των κωλομπαρεμένων πορδοχημάτων τους. Νομίζουν ότι βρίσκονται στο Τόκιο, στο Ρίο ή στην Κούβα και ότι κάνουν κόντρες, όντας οι μέγιστοι των οδηγών. Ευτυχώς για εμάς τους υπόλοιπους είναι Fast & Furious μόνο στη μαλακία. Αλλιώς δεν εξηγείται το πώς πάνε και καρφώνονται πάνω στις ακίνητες κολώνες της ΔΕΗ.

    Για να μη μιλήσουμε για τις ηλίθιες γυναίκες-οδηγούς και το πώς καταφέρνουν να τουμπάρουν με τριάντα χιλιόμετρα στον ολόισιο δρόμο. Αν οι φίκοι είχαν δίπλωμα, θα οδηγούσαν καλύτερα. Η μόνη αποστολή των βλακών -αρσενικών και θηλυκών- σε αυτόν τον μάταιο κόσμο είναι να θεμελιώνουν νέα εικονοστάσια και να πλουτίζουν τους κατασκευαστές τάφων και το παπαδαριό.

    Αν είχαν μεριμνήσει να αναθρέψουν τα τσογλάνια τους σωστά, σφαλιαρώνοντάς τα και σακατεύοντάς τους το επίδομα όταν έπρεπε, πιθανόν να είχαν γλυτώσει τον πόνο και τις ενοχές.

  2. Αντίθετα με οτιδήποτε νομίζει ο μέσος βλάκας, η κατασκευασμένη πραγματικότητα δεν είναι μια ακόμα παπάρα της σύγχρονης συνωμοσιολογίας. Ανέκαθεν οι άνθρωποι είχαν την αίσθηση ότι κάποιος τους κορόιδευε. Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και στοχαστές μυρίζονταν την κασκαρίκα των θεών και του ιερατείου τους και κάθε τόσο έγραφαν μπινελίκια, γι αυτό και τα συγγράμματά τους καίγονταν «τυχαία» σε διάφορες πυρκαϊές

    Από το ηρακλείτειο «οι κοιμισμένοι είναι αίτιοι και συνεργοί των όσων συμβαίνουν στον κόσμο»,

    Πέρα από την «πολιτική ευθύνη» η οποία είναι μια λεκτική σκατούλα, υπάρχουν ΣΑΦΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ για πρόεδρο δημοκρατίας, πρωθυπουργό, υπουργούς, βουλευτές, δικαστικούς λειτουργούς, στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία, πανεπιστημιακούς και δημοσιογράφους. Συνωμοσία, χρηματισμός, ανατροπή του πολιτεύματος, έσχατη προδοσία, επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας, παραβίαση μυστικών της πολιτείας, κατασκοπεία, σύσταση συμμορίας, ανθρωποκτονίες με πρόθεση, διακεκριμένες κλοπές κατά συρροή, εκβίαση κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση εξουσίας, κακουργηματικές απάτες, πλαστογραφίες κατ’ εξακολούθηση, απιστία σχετική με την υπηρεσία, υπεξαιρέσεις μεγάλων ποσών, δόλια χρεωκοπία, συνέργεια σε εγκληματικές πράξεις, ψευδορκία, παρασιώπηση εγκλημάτων, τοκογλυφία, εξαθλίωση του πληθυσμού, προμελετημένη γενοκτονία… συνολικά πάνω από 100 αδικήματα του ποινικού κώδικα.

    Οι εκλογές κι αν είναι μάτριξ. Οι πολιτικάντηδες σε κοροϊδεύουν στα μούτρα σου κι εσύ πας και τους ξαναψηφίζεις ώσπου να σε εξοντώσουν με τους φόρους και τα χαράτσια. Αν ο κόσμος ήταν πραγματικός, όχι πολιτικά τζάκια δεν θα υπήρχαν αλλά δεν θα εκλεγόταν ποτέ κανείς παλιόπουστας δεύτερη φορά.

    Διάφορα «παρατηρητήρια» του Ελσίνκι και της ψωλής πληρώνονται από τον εικονικό Σόρος για ρουφιανεύουν όποιον προσπαθεί να λειτουργήσει λογικά μέσα σε τούτο το διαδικτυακό τουρλουμπούκι.

    Θύμισέ μου πριν πεθάνω να σου αφήσω στη διαθήκη τη χέστρα μου. Σε μερικούς αιώνες θα αξίζει περίπου τα λεφτά του ψώρρα.

  3. Φιλαράκι ωραία τα λες αλλά έχεις άδικο κι αυτό γιατί τα έχεις με όλο τον κόσμο.Ισως είσαι επηρεασμένος απο τη Πολιτεία του Πλάτωνα ή απο τον Διογένη Κυνικό αν και ο τελευταίος ουδέν γραπτό άφησε ζώντας σε ένα πιθάρι γεμάτο ξύδι.Σε συμβουλεύω λοιπόν φιλαράκι να κάμνεις αίτηση για εξωπλανητική μόνιμη εγκατάσταση ή κάνε γαργάρες με παστίλιες zanax μιας και η ανέχεια σου έφθασε στο αποκορύφωμα.
    Ζούμε στη ομορφότερη χώρα του πλανήτη και απολαμβάνουμε το μεγαλείο της Ελλάδας και μη ξεχνάμε τα λόγια της Πυθίας,ασκός κλυδωνιζόμενος μηδέποτε βυθιζόμενος.
    Με τη βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας θα παραμείνουμε δυνατοί και θα επιβιώσουμε.

  4. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ

  5. XALIA EISAI ESY RE RAGIA AXRHSTE POU
    PERIMENEIS TON MARMAROMENO BASILIA NA
    SE GLYTOSEI.

  6. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο
    ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΤΕ
    ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΓΙΑΤΡΟ.

    Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ
    ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΙΛΟ ΚΑΙ
    ΓΥΝΑΙΚΟΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΑΝΩΝΥΜΙΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ , ΤΗΝ
    ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ
    ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ
    ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ
    ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ
    ΣΤΗΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ
    ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ
    ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

Comments are closed.