Οίκος ανοχής στη Nevada ξεκινάει τη χρήση σεξουαλικών ρομπότ!

Οι σύγχρονες ανάγκες απαιτούν… σύγχρονες λύσεις.

Και γι ‘αυτό το Alien Cathouse της Νεβάδα προσαρμόζεται στις τεχνολογικές περιόδους, σύμφωνα με την Daily Star. Ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής θα προσφέρει σύντομα ένα ρομπότ του σεξ μαζί με τις υπόλοιπες…υπηρεσίες του.

Το ρομπότ εισάγεται για πελάτες που «αγαπούν το βρώμικο σεξ», σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Cathouse.

«Για τους πελάτες που αγαπούν το σκληρό σεξ και είναι επικίνδυνο για τα κορίτσια, αλλά ένα ρομπότ του σεξ μπορεί να ανταπεξέλθει», είπε.

Και προφανώς, το ανθρώπινο δυναμικό του Cathouse αγκαλιάζει τον νέο ηλεκτρονικό συνάδελφο.

«Οι ιερόδουλες είναι πραγματικά ενθουσιασμένες με την πρόσθετη ροή εισοδήματος στον Alien Cathouse και στις ίδιες … καθώς και τις πρόσθετες ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν για τα ενδιαφερόμενα μέρη που θέλουν να κάνουν πάρτι με πραγματικές γυναίκες και με ρομπότ του σεξ παράλληλα», συνεχίζει η εκπρόσωπος.

Όσον αφορά το κόστος, η εκπρόσωπος της Cathouse δήλωσε τα εξής: «Τα ενδιαφερόμενα άτομα μπορούν να συζητήσουν μόνο με αποδείξεις σε ένα νόμιμα εγκεκριμένο πορνείο, αλλά σε γενικές γραμμές έχουμε δει ότι οι κρατήσεις κυμαίνονται οπουδήποτε από μόλις $ 1.000 έως δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Οι ιερόδουλες θέτουν τις δικές τους τιμές και χωρίζουν την τιμή της κράτησης 50/50 με τον ποσοστό μας. »

Και το ρομπότ του σεξ θα πάρει επίσης ένα μισθό, σύμφωνα με τους…εργοδότες: «Εάν πρόκειται για ρομπότ σεξουαλικής εκμετάλλευσης με ιερόδουλη, η τιμολόγηση νομικά θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο πλαίσιο του ομοσπονδιακού νόμου «

loading...