Φιλαράκια Τζόνσον και Ρότσιλντ;

Ο Μπόρις Τζόνσον είναι τελικά ο νέος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου!

Θερμός υπέρμαχος του “Brexit” ο πρώην Δήμαρχος του Λονδίνου και ΥΠΕΞ του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα οδηγήσει εκτός ΕΕ το Ηνωμένο Βασίλειο τον Οκτώβριο, με ή χωρίς συμφωνία με τις Βρυξέλλες! Αλλά ταυτόχρονα υποσχόταν ότι, μόνο εκείνος θα μπορούσε να νικήσει τον Νάιτζελ Φάρατζ για να γλυτώσει τη χώρα του από τα κόκκινα νύχια του σοσιαλισμού!

Ωστόσο, προ ολίγων ημερών ο ερευνητής – δημοσιογράφος Γιάννης Κουντούρης δημοσίευσε κατ΄ αποκλειστικότητα στο GreekNewsOnDemand.com συγκλονιστικά στοιχεία για τον νέο Βρετανό Πρωθυπουργό!

Αναφέροντας, πως σε άρθρο της μεγάλης εφημερίδας της Βρετανίας “The Sun” και με τίτλο: “Ποια είναι τ΄ αδέλφια του Μπόρις Τζόνσον, συμπεριλαμβανομένης της αδελφής του Ραχήλ Τζόνσον”, όπου γίνεται νύξη για δεσμούς αίματος της οικογένειας Τζόνσον με την οικογένεια Ρότσιλντ!

Αλλά – όπως ισχυρίζεται ο κ. Γιάννης Κουντούρης – και η άλλη μεγάλη Βρετανική εφημερίδα, η “The Guardian” έχει αφιέρωμα στον νέο επικεφαλής επιχειρηματικό σύμβουλο του Μπόρις Τζόνσον, Andrew Griffith!

Που όπως αναφέρεται στην εν λόγω εφημερίδα, ο κ. Andrew Griffith αναμένεται να αποχωρήσει από το κανάλι Sky για να αφοσιωθεί στα νέα υψηλά του καθήκοντα! Ο πρώην επενδυτικός τραπεζίτης των Rothschild εντάχτηκε στο Sky το 1999 και έγινε επικεφαλής χρηματοδότησης για τον Όμιλο το 2008…

Τι είπατε, δεν άκουσα; Εάν ισχύουν τα παραπάνω; Λέτε να μην ισχύουν;

Ναι… στα δύσκολα Καραμανλής…

Πολιτικό σάλο προκάλεσε η προχθεσινή (Δευτέρα) δήλωση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέως περί “αποβράσματα της κοινωνίας”!

Προκάλεσαν τέτοιο πολιτικό – κυβερνητικό σεισμό, που υποχρεώθηκε να αναδιπλωθεί και να “παραδεχτεί” ότι αυτή η έκφραση ήταν λανθασμένη και άστοχη και ειπώθηκε στη ρύμη του λόγου (;;;)!

Η δήλωση “μετάνοιας” του Υπουργού στον προσωπικό του λογαριασμό στο face book:

«Χτες, μιλώντας για όσους, χωρίς να δικαιούνται δωρεάν μετακίνησης με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, επιλέγουν να μην πληρώνουν εισιτήριο, είπα ότι πρώτα απ’ όλα οι ίδιοι πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που κάνουν είναι λάθος. Προφανώς το ότι πρέπει να νιώθουν “αποβράσματα” είναι μια λανθασμένη και άστοχη έκφραση, που ειπώθηκε στη ρύμη του λόγου.

Για να το ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι όποιος δεν πληρώνει εισιτήριο είναι “απόβρασμα”, ούτε ότι πρέπει να νιώθει έτσι.

Πιστεύω όμως ότι το να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς είναι στο χέρι της κοινωνίας μας. Το να μπορείς να πληρώσεις το εισιτήριο αλλά να μπαίνεις τζάμπα, είναι μια συμπεριφορά που βλάπτει την κοινωνία μας και τελικά κι εσένα τον ίδιον. Αυτό πιστεύω κι αυτό θέλω να βοηθήσουμε να καταλάβουν όλοι οι συμπολίτες μας. Αν το πετύχουμε, θα είναι πολύ σημαντικότερο από οποιαδήποτε κατασταλτική πολιτική»!

Ωστόσο, θα μου επιτρέψετε να πω, ότι και αυτή η δήλωση “μετανοίας”, μια αλαζονεία την βγάζει! Και πως μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού μιλάμε για έναν Καραμανλή! Που θεωρεί, όπως και όλοι οι προηγούμενοι, ότι μπορεί να λέγει ότι θέλει και όποτε θέλει, χωρίς να κρίνεται…

Ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέως λοιπόν, τον οποίο προεκλογικά επισκέφτηκε στις Σέρρες ο σημερινός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – ναι ο Κυριάκος πήγε εκεί και όχι ο Κώστας εδώ – προκειμένου να τον “ευλογήσει” ως Πρωθυπουργό ο Αχιλλέας Καραμανλής, Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Κωνσταντίνου Καραμανλή!

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευε ο κ. Αντώνης Διαματάρης! Εκδότης – διευθυντής της ομογενειακής εφημερίδας των ΗΠΑ “Εθνικός Κήρυξ”!

Ο κ. Αντώνης Διαματάρης στη σημερινή κυβέρνηση είναι εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού!

Ο “Εθνικός Κήρυξ” έχει άρρηκτες σχέσεις με το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”! Του οποίου Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο κ. Ανδρέας Δρακόπουλος! Που ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκε το Μέγαρο Μαξίμου στη θερμή συνάντηση με τον νέο ένοικό του, τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη!

Και όπως έχουμε αποκαλύψει, ο κ. Ανδρέας Δρακόπουλος θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας!

Είδατε τι ωραία που δένουν όλα;;

Αφιερωμένη στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια…

Η φωτογραφία είναι επί ημερών της νέας κυβέρνησης της ΝΔ… Χωρίς άλλα σχόλια…

loading...