Η Παλαιά Διαθήκη για την καταγωγή των ανθρώπων

Στην Παλαιά Διαθήκη η αναπαραγωγή του ανθρώπινου γένους, γίνεται από τον Αδάμ και την Εύα. Πώς, όμως, εξηγείται η διήγηση της Παλαιάς Διαθήκης σχετικά με την κοινή καταγωγή των ανθρώπων; Είμαστε όλοι αδέλφια; Πώς δημιουργήθηκαν οι φυλές;

Η διήγηση της Παλαιάς Διαθήκης για την καταγωγή όλων των ανθρώπων από τον Αδάμ και την Εύα εξασφαλίζει το γεγονός, ότι «είμαστε  όλοι αδέλφια» -που σημαίνει ότι καλούμαστε να συμπεριφερόμαστε με αδελφική αγάπη μεταξύ μας. Ταυτόχρονα, υποδηλώνεται η ισότητα όλων των ανθρώπων.

Βέβαια η Παλαιά Διαθήκη δε μας δίνει λεπτομέρειες για τέτοια θέματα. Αυτό που θέλει να τονίσει είναι αφενός η αρχική ενότητα των ανθρώπων -που πρέπει να είναι και ο σκοπός μας, και αφετέρου, το ότι η διαίρεση της ανθρωπότητας προήλθε κυρίως από την αλαζονία του ανθρώπου και την απομάκρυνσή του από το Θεό.

Οι βιολόγοι που δέχονται το κείμενο της Παλαιάς Διαθήκης λένε ότι το γενετικό υλικό των πρωτοπλάστων ήταν δυναμικό. Εμπεριείχε δηλαδή την ποικιλία την οποία βλέπουμε σήμερα στο ανθρώπινο είδος. Οι μεταγενέστερες γενιές, με τις επιμειξίες, παρουσιάζουν συρρίκνωση του αρχικά πλούσιου γενετικού υλικού, με αποτέλεσμα να διαμορφώνονται οι φυλετικές διαφορές. Οι διαφορές αυτές οφείλονται επίσης σε προσαρμογή στις κλιματολογικές συνθήκες (π.χ. η ηλιοφάνεια προκαλεί αύξηση μελανίνης, συνεπώς σκουρότερο δέρμα).

Η διάκριση των φυλών παρουσιάζεται να συμβαίνει σε τρία στάδια στην Παλαιά Διαθήκη. Στο πρώτο στάδιο ο Κάιν (με τη γυναίκα-αδελφή του) απομονώνεται από τα αδέλφια του (τους υπόλοιπους δηλαδή ανθρώπους της εποχής) μετά το φόνο του Άβελ. Έτσι δημιουργείται η γενιά του Κάιν (Γεν 4,16 και εξής) που διακρίνεται εντελώς από τις γενιές των άλλων παιδιών του Αδάμ.

Στο δεύτερο στάδιο, μετά τον κατακλυσμό, τα παιδιά του Νώε, ο Σήμ, ο Χαμ και ο Ιάφεθ δημιουργούν ουσιαστικά τρεις νέες φυλές: τους Ιαπετίτες (Καυκάσιοι και Ινδογερμανικοί λαοί), τους Χαμίτες (κατοίκησαν νότια της Παλαιστίνης, Αίγυπτο-Αφρική, Αραβία) και τους Σημίτες (κατοίκησαν ανατολικά, μεταξύ Μεσοποταμίας και Μεσόγειας Θάλασσας). Οι τρεις αυτές «φυλές» διαιρούνται μετά από το περιστατικό με τον πύργο της Βαβέλ, που αποτελεί και το τρίτο και καθοριστικό στάδιο διαίρεσης των ανθρώπων.

Εκείνο που έχει σημασία είναι να μην σκανδαλιζόμαστε, ούτε να «κολλάμε» σε σημεία που δεν έχουν την σημασία που θα θέλαμε εμείς να έχουν. Ο αδερφός του Κάιν για παράδειγμα ο Σηθ, γεννήθηκε 270 χρόνια μετά από το περιστατικό με τον Άβελ. Δεν μπορούμε με τα δεδομένα της σημερινής εποχής, ούτε καν να τα φανταστούμε τα γεγονότα του τότε, πόσο μάλλον να τα παραλληλίσουμε με το σήμερα.

Όπως λέει ο αείμνηστος καθ. π. Ρωμανίδης:

…η Αγία Γραφή είναι μία περιγραφή των αποκαλύψεων του Χριστού προ (Παλαιά Διαθήκη) και μετά την Ενσάρκωση (Καινή Διαθήκη)….η Αγία Γραφή καταθέτει γραπτώς την περιγραφή εμπειριών, οι οποίες όμως ουσιαστικά δεν μπορούν να περιγραφούν, διότι είναι στην κυριολεξία απερίγραπτες, αφού είναι υπεράνω της λογικής του ανθρώπου. Η Αγία Γραφή δεν έχει ως σκοπό να περιγράψη τον Θεό, διότι ο Θεός είναι απερίγραπτος. Η Αγία Γραφή έχει σκοπό να οδηγήσει τον άνθρωπο σε ένωση με τον Θεό. Γι’ αυτόν τον λόγο η γλώσσα της Αγίας Γραφής είναι συμβολική, όταν μιλάει για τον Θεό….

loading...

58 thoughts on “Η Παλαιά Διαθήκη για την καταγωγή των ανθρώπων

  1. Η ΕΥΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΒΕΛ!
    ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΘ ΣΤΗΝ ΓΗ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙΝ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕ??????
    ΑΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΕΥΑ ΕΓΙΝΕ ΑΙΜΟΜΗΞΙΑ??
    …ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΒΙΛΙΑ(ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ…) ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΣΑΦΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΖΜΕΝΟΥΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ"!!
    ΟΠΟΤΕ ΠΑΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΑΘΕΝΕΙΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ!!!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΚΤΛ
    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙς ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ!!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΘΕΟΣ-ΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ!
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ….

  2. Έτσι και γιουβέτσι, τσάκα το αυγό και κουρεψτο δηλαδή.
    Ο αδάμ και η ευα πλάσθηκαν από τον θεό από πηλό πριν 7 χιλ χρόνια, όταν έχουμε
    Ναούς πριν 8 χιλ χρόνια και ο αρχάνθρωπος των Πετραλώνων είναι 1 εκτ χρόνων
    και απολιθώματα ζώων 300 εκτ ετών!

    Βασικά, εγώ πιστευω ότι το θράσος σας να προσπαθείτε να στρογυλέψετε της γωνίες
    και να μας παρουσιάσετε την μέγα απάτη του χριστιανισμού σαν γεγονός,
    είναι για μένα προσβολή της ανθρώπινης νοημοσύνης!

    Τίποτα δεν στέκεται από όλες της παπαριές που γράφοντε στα
    πορνογραφημάττα παλαιάς και νέας διαθήκης.

    Οι αγράμματοι γιδοβοσκοι ιεράρχες, προφήτες και του διαβόλου το κέρατο, έλεγαν
    (γραμμένα είναι) ότι τα αστέρια και ο Ήλιος είναι καρφωμένα στον ουρανό
    και η γη είναι το κέντρο του σύμπαντος!

    Μα καλά τι τον μπούτσο μου θεός παντογνώστης είναι αυτός?

    Ο γαλαξίας μας έχει 100 δις εκτ πλανήτες, και οι γαλαξίες στο σύμπαν είναι
    εκατοντάδες δις εκτ, ποιος θεός ρε καλικάντζαροι τα δημιούργησε αυτά
    και με τι, με κλανιές? Και από τι έγινε ο θεός?

    Τίποτα δεν γίνεται από το τίποτα, δαιμονισμένα ζόμπι! Μπλιαχ!

  3. μεχρι ποτε θα μπορεις να γραφεις το εχεις σκεφτει mad dog zagklara λυσσασμενε σκυλε?

  4. for the Stockholm
    σημερα ο δικηγορος μας ζητησε συναντηση στη πρεσβεια της Σουηδιας για να ζητησει εγγραφο του νομου περι ρατσισμου και περιυβριση θρησκειας του 97% του ελληνικου λαου Περιμενει το ραντεβου

  5. και μετα ερχεται η σειρα σου εσενα απο το ηρακλειο κρητης και απο οπου αλλου γραφεις σαν mad dog zagklaras

  6. Σκιάχτηκα ρε! Χα..χα..χα.. μόνο 97% ? Χα..χα..χα..
    Σαν τα παιδάκια, πόσο χρονών είσαι ρε τσιμπλιάρη?

  7. MAD DOG λες οι θρησκειες ιδια απατη ειναι απλως η κοσμογονια του καθε λαου αναλογα και την εποχη που γραφτηκε δειχνει και σε τι επιπεδο ηταν ο καθε λαος…η αληθεια ειναι οτι οι διαθηκες παλαια και νεα ισως λογο αντιγραφων η βιασυνης για τους εκαστοτε λαους να φτιαξουν την δικια τους θεολογια-εξουσια ειναι πολυ κακογραμενες και παρα πολλες φορες αυτα που λεγονται μεσα ειναι απαραδεχτα για το ανθρωπινο γενος!!και οποιος δεν το παραδεχετε η ψευδεται η ειναι υποκριτης γιατι ποτε του δεν τις εχει διαβασει…μην νομιζεις ομως οτι και η Ελληνικη θεολογια δεν εχει τις υπερβολες της!..ολες οι θρησκειες στο ιδιο καζανι βραζουν!
    επισης οταν μιλας για το τι λεει καθε θρησκεια καλο ειναι να βαζεις μεσα αποσπαζμα και πηγες για να μπορουμε και εμεις που εχουμε ορεξη για διαλογο και μαθηση να σε παρουμε στα σοβαρα και να εχει νοημα ο διαλογος μαζι σου…
    τωρα αυτοι που και και καλα ειναι αγαθοι και μονο αγαπη (συνηθως χριστιανικη) θελουν για τον κοσμο αλλα το μονο που κανουν ειναι χυδαιολογουν και να λενε συνεχεια ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ μην τους δινεις πατημα αστους στην αμαθεια το να ασχολησε η να απαντα αναλογως μονο να χασεις εχεις!!
    οποτε ξεσκονησε η αγορασε τα βιβλια σου και δωσε στοιχεια για μαθηση και διαλογο…

  8. ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ…

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ – ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ – ΟΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ.

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΓΕΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΜΕ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΜΕ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

  9. Εγω εργαζομαι στο ΕΚΑΒ. Ενα απογευματακι ητανε μας εδωσαν μυνημα να προσεγγισουμε σε ενα γνωστο μπαρ στο κουκακι που εν παει περιπτωσει λογω απορρητου δεν μπορω να αναφερω ονοματα κλπ παντως εκει συχναζουν ατομα με εδικα γουστα καθως και αλλα ατομα που ικανοποιουν αυτα τα γουστα προικισμενα ατομα..τελος παντων μας καλεσαν για αμεση μετακομιδη σε νοσοκομειο ενος ατομου το οποιο ηταν υπερ προικισμενο τεραστιοσ που λενε ως προς το θεμα του Μοριου του τοσο πολυ που για να το κουμανταρει το εφερνε γυριστα κατωθεν των σκελων του και με την χρηση ολιγης βαζελινης το εισηγαγε σιγα σιγα εντος του ορθου του και με αργες κινησεις χλουτσου χλουτσου χλουτσου το παρκαριζε ας μου επιτραπει η εκφρασις που να το βολεψει για αυτο το πραμα εντος των περικλανιδιων του.Κατα την διαρκεια της διακομιδης ακουω κατι Αχχχχ Αχχχχχχ κιάλλο κιάλλο απο το φορειο οπου ευριςκετο ο παθων και ρωταω τι συμβαινει πονατε? οχι οχι μου λεει απλως εχει λακουβες ο δρομος και ξερεται το οργανο μου παλεται ενυοσ των κωλοβαρδουλων μου και εξπερματισα τρις εντος του πρωκτου μου!!! Ρε γαμω την πιστη μου λεω τι γινεται εδω περα τελος παντων φτασαμε στο νοσοκομειο μολις τον πηγαμε στα επειγοντα τον βλεπουν οι γιατροι και ακουων Ρεε ζαγκλαρα? παλι τα ιδια? κρυφακουσα λιγο να δω τι ειναι αυτα τα ιδια? και συνεχισε ο γιατρος δεν σου ειπαμε οτι οταν εχεις την ποσθην σου εντος της κωλοτρυπιδας σου για παρκαρισμα δεν θα καθεσαι αποτομα στην καρεκλα?να την αλλη φορα επαθε διασειση το πουτσοκεφαλ0 σου τωρα παλι τα ιδια?….εσκυψε το κεφαλι ο Ζαγκλαρας οπως τον ειπαν αρχισε να τραβαει την πουτσοχυμενη ποσθην του απο τα περικλανιδια του την τυλιξανε οι γιατρο με ελαστικο επιδεσμο και με κρεμαμενη την ψωλη του πηγε σε ενα δωματιο να ξαπλωσει γιατι πονουσε ακομη….παντωσ τετοιο ''αυτογαμησι'' μεσα στην ιδια του την κωλοτρυπιδα δεν ειχα δει και ουτε πιστευω να ματαδω εκτος εαν ξανατυχει…..ακου να παρκαρει την πουτσα του στη κωλοτρυπιδα του? Χριστος κιΆποστολος…

  10. Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 9:25 π.μ.
    Έτσι λοιπόν με τον σταυρό, και δε με λες, για αυτό τον λόγω τον
    χώνεις στην κωλοτρυπίδα της μάνας σου πριν την γαμήσεις?
    Διεστραμένε ανθέλληνα, καρκίνωμα της Ελλάδας.
    Τράβα ψόφα ρε εβραιακό σκατό!

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 7:46 μ.μ.
    Αγαπητέ Κ. Γιαννόπουλε, είμαστε μια μικρή συντροφιά νέων Ορθοδόξων που μας
    εμπνέετε με τις χριστιανικές σας γνώσεις και θέλουμε να σας ρωτήσουμε,
    τελευταία κυκλοφορεί μια είδηση, σίγουρα ψευδής, ότι πριν γαμήσετε
    την μανούλα σας, της βάζατε στην κωλοτρυπίδα έναν σταυρό, γιατί
    ήταν αμαρτωλή, παρακαλώ διαψευστε το, ή αιτιολογήστε το.

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_780.html

  11. «Ιερές γραφές» γεμάτες αίμα, σπέρμα, μίσος, ανωμαλία και ιλαρότητα …

    https://www.youtube.com/watch?v=RxTCrIGVYoc

    ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ-Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ

    http://www.pare-dose.net/3129#ixzz4hw0HyJIQ

    «Αγία Γραφή»: Το μεγαλύτερο παραμύθι τού κόσμου – Η Βίβλος τού μίσους, τής κτηνωδίας και τής πλαστογραφίας …

    «Οσάκις διαβάζουμε τις άσεμνες εικόνες, τις φιλήδονες ακολασίες, τις σκληρές και αισχρές εκτελέσεις, την αδιάλειπτη μνησικακία και εκδικητικότητα, με τις οποίες είναι γεμάτη η Βίβλος, θα ήταν πιο συνεπές να την ονομάσουμε βιβλίο ενός δαίμονα παρά ενός θεού. Είναι μια ιστορία της κακίας που έχει χρησιμοποιηθεί για τη διαφθορά και αποκτήνωση της ανθρωπότητας. Ειλικρινά αηδιάζω με αυτήν, όπως αηδιάζω με όλα τα σκληρά πράγματα».
    Tom Paine (Άγγλος συγγραφέας)

    "Ή Παλαιά Διαθήκη είναι ένα θρησκευτικό βιβλίο τών Εβραίων, τό όποιον μετεφέρθη καί στον Χριστιανισμόν. Περιέχει πλήθος ονομάτων καί περιγράφει πλήθος γεγονότων. Ευλόγως τίθεται τό ερώτημα: τά πρόσωπα καί τά γεγονότα, πού αναφέρονται στη Π.Δ. είναι αληθή ή φανταστικά;

  12. Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 4:56 μ.μ.
    ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ, ΟΙ ΨΩΡΡΟΓΥΦΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ, ΧΑΖΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ XYΔΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Ο ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ ΣΑΚΑΤΗΣ, Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 12:59 μ.μ.
    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 12:34 μ.μ.
    ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΒΡΙΖΕΙ ΑΙΣΧΡΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΧΑΛΕΣ. ΠΝΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΡΟΧΑΛΑ.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 12:55 μ.μ.
    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 12:50 μ.μ.
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΑΒΜΡΟΣΙΟΣ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΘΩΜΗ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ, ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΕ

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_362.html

    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 12:38 μ.μ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΗΕ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120. ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΤΟΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΝΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ , ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ;

    NEEΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 11:04 π.μ.
    Το αίμα των άδικα σφαγμένων Ελλήνων από τον ισπανοεβραιο δολοφόνο θεοδόσιο,
    φωνάζει καταραμένε, την κατάρα τους να έχεις, από μαχαίρι
    στη σαποιοκοιλιά σου να πα πας, άτιμε.

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:35 π.μ.
    Για να ξαναγίνουμε κράτος, όπως κάποτε είμασταν, πρέπει να κάνουμε ακριβώς
    αυτό που έκαναν οι εβραιοχριστιανοί στους προγόνους μας Έλληνες, σφάξιμο και
    εκδίωξη από την Ελλάδα όλων των αμετανοήτων χριστιανών που αρνιούντε την αλήθεια!

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:07 π.μ.
    @ 14 Οκτωβρίου 2018 – 9:58 π.μ.

    Που είδες ύβρεις προς τον αγέννητο χριστό ρε λεπρό μουνί?
    Ποιος το χέζει αυτώνανε και όλο του το σιχαμερό εβραϊκό σόι?

    Μιλάμε για την δολοφονία 20 χιλιάδων Ελλήνων από έναν
    χριστιανό δολοφόνο αυτοκράτορα, μαλάκα, ε καραμαλάκα

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:16 π.μ.
    14 Οκτωβρίου 2018 – 9:47 π.μ.

    Γιαννόπουλε, αν οι σταυροί που χώνεις στον πρωκτό της μάνας σου δεν βοηθάνε,
    να λαδώσεις με το λάδι της καντίλας ένα μανουάλι και να το χώσεις,
    με την βοήθεια του γιαχβέ θα γίνει το θέλημα σου!

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:16 π.μ.
    14 Οκτωβρίου 2018 – 9:47 π.μ.

    Γιαννόπουλε, αν οι σταυροί που χώνεις στον πρωκτό της μάνας σου δεν βοηθάνε,
    να λαδώσεις με το λάδι της καντίλας ένα μανουάλι και να το χώσεις,
    με την βοήθεια του γιαχβέ θα γίνει το θέλημα σου!

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:29 π.μ.
    Χτικιάρη, συφιλιδικέ εβραιογαμημένε, 20 χιλ Έλληνες σφάχτηκαν
    μέσα στον ιππόδρομο, τα οστά τους έχουν βρεθεί, η εκκλησεία
    υποκριτικά καταδικάζει, αλλά και δικαιολογεί όπως αυτό
    το σίχαμα ο ανθέλληνας γιανόπουλος.

    Μα καλά δεν σας έμεινε ίχνος αξιοπρέπειας και πατριωτισμού μέσα σας ρε γενίτσαροι?
    έχετε πάθει πλήρη πλύση εγκεφάλου από αυτή την απάνθρωπη εβραϊκή αίρεση ?

    ΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΕ ΤΑ ΕΓΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

    ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ, ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΑΓΑΚΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΈΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ.

  13. Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 8:59 μ.μ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΑΥΤΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ

    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ
    'ΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΣΒΗΣΕΙ' Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΘΙΣΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 8:04 μ.μ.
    Ο Ησαιαs Κωνσταντινιδηs συμφωνα με την BND BERLIN Μυστικη Γερμανικη Υπηρεσια ειναι πρακτωρ τηs Τουρκιαs εντοs Ελλαδοs και τηs MIT του Ερντογαν!!!
    Προωθει τον Ισλαμισμο και το κρατοs Βατατζη και την μεγαλη Αλβανια με τον Μπεξη και τον Σωρρα και τον Καρατζαφερημε το καναλι του το ΤελεΣιτι η ΑΡΤ σημερα…
    Ειναι Μασωνοs και παρατηρει μεσω τηs εφημεριδοs και ολων ΜΜΕ στην Αθηνα και δηλαδη τηs γελοιαs εφημεριδοs που πουλα παραμυθια πατριωτισμου και αντισιωνισμου και που την χρηματοδοτει ο ιδιοs ο Ροτσιλντ απο την Κερκυρα και απο την βιλα του και μαζι με τον Αρτεμη Σωρρα και μαζι με τον Αλβανο Μπεξη!!!
    Καταγγελια του Γιαννη Τσιριγωτη…τηs YELLOW JOURNAL για Μασωνικο Σιωνιστικο Κυκλωμα του Αρτεμη Σωρρα!

    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ(;)ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΨΡΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;
    sxolianews.blogspot.gr/p/blog-page_22.html

    ο σωρραs μηνυσε ολουs OΣΟΥs ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗsΔΗΛ.ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.Ο ΣΩΡΡΑs ΜΗΝΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ του ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ/ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ.αΥΤΗΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΑΓΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟs ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;
    filonoi.gr/2014/10/22/f-o-lamprakis-ftiaxnei-nea-thrhskeia/

    ΕΛ.ΡΗΝΟΣ στον Λ.ΛΟΙΖΟ για ΣΩΡΡΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ LUSIS TRUST ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!

    ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

    κ@λοτρυπιδομασονοκαμπαλοπψωρογιδα….του βαψωμαλλια γουρλοματη αθιγγανου μποντυμπιλντερ αρχιαπατεωνα τριγωνοκολου καταδικασμενου…

    καμπαλομασονοκαρατζαφεροκ@λοτρυπιδεs….του βαψωμαλλια καθετηρα τουρκαλβανου βρωμιαρη κουραδο πρωκτο χεσμενου ψευτομποντυμπιλντερ οφσοροδοξου καταδικασμενου…

    καλε Mad Dog-ζαγκλαρω ανωμαλε διεστραμμενε βρωμιαρη ελεεινε σιχαμερε που τραβουσεs μ@λακι@ μπροστα στην αδελφη τηs Π@ΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ Π@ΥΣΤΗ ματακια ηδονοβλεψια μπανιστηρτζη ανωμαλε Π@ΥΣΤΗ ειστε απο τα κ@λογ@μημενα του περιστεροχεσμενου;;;
    ατιμουλικο μηπωs εισαι στην λιστα του PORT CONTROL που Γ@ΜΟΥΣΕ Ο ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ;;;
    Π@ΥΣΤΡΑ Γ@ΜΗΜΕΝΗ καρατζαφεροκ@λοτρυπιδα…

  14. @ 15 Οκτωβρίου 2018 – 10:00 π.μ.

    Η φωνή σου αγαπητέ, τα λόγια σου, μελωδία στα αφτιά μου
    μέσα στην εβραϊκή χάβρα του ξυπνήστε ρε! Χα..χα..

    Ασφαλώς συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά υπάρχει μια μικρή διαφορά
    στις θρησκεις που βασικά όλες τους έχουν πολλά κενά.

    Οι ιουδαϊστικές αιρέσεις του ισλάμ και χριστιανισμού, βασική τους θέση είναι
    ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλος θεός εκτός από μένα, άρα, σφάξιμο των αλόθρησκων!

    Επίσεις ο ιουδαιοχριστιανισμός μισεί αφάνταστα τον Ελληνισμό
    τον οποίο φοβάται και έκανε και κάνει τα πάντα να τον σβήσει.

    Οι 12θειστες πιστεύουν ότι οι μύθοι όπως και οι θεοί ήταν αλληγορικές
    ιστορίες που πλάστηκαν για να εναρμονίσουν το άτομο και τη φυλή
    με την Ελληνική κοινωνία και τη φύση.
    Και δεν έχουν καμια σχέση με τον εκδικητικό θεο των εβραίων γιαχβέ.

    Είναι αλήθεια ότι παρασύρομαι γιατί είμαι αυθόρμητος, επίσεις βρίζω!
    Η μα δεν θα αφήσω τον κάθε ανθέλληνα γιανόπουλο να υμνεί την σιών
    και τον δολοφόνο θεοδόσιο! Θα ακούν αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν

    Χάρηκα που σε άκουσα, φαίνεσαι πολύ λογικός και μελετημένος, εγώ δεν είμαι
    τόσο καλoς, μάλλον θα έλεγα ότι μπορώ να συμετέχω σε συζητήσεις για
    οτιδήποτε θέμα, αλλά οι γνώσεις μου είναι μετρημένες!

  15. ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΗΓΑΝ ΣΥΝΝΕΛΗΝΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ-ΟΠΑΔΕ ΤΙΣ ΠΑΥΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΙΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΠΟΔΕΧΤΗ ΤΟΥ ΜΩΣΑΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΠΑΤΡΙΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ !.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ?
    ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΜΑΝΤΡΕΣ?ΟΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ?ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ?
    ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΙ ΕΧΕΙς ΝΑ ΜΑς ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ?
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ?
    ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ?
    ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΩΣΤΑΣΑΜΕ ΚΗΡΥΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΛΟΙΠΟΥΝ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΟΙΟΥΣ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΑ…

  16. Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 8:42 μ.μ.
    ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΣΟΤΡΕΛΗΣ ΤΗΣ ΖΑΓΚΛΑΡΩΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΕΖΑΣ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣ ΓΥΦΤΟΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΤΙ Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ.

    Η ΖΑΓΚΛΑΡΩ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

    Ο ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΣΕΒΗΣ ΧΥΔΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

    ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΗΣ ΖΑΓΚΛΑΡΩΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΚΟΚΟΡΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ.

    Απάντηση

    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 10:45 μ.μ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ….ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΑΔΑΚΙ ΗΤΑΝΕ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΡΟΔΑΛΟ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΗΤΑΝΕ ΝΑ Ο ΠΑΤΕΡ ΤΡΙΑΝΤΦΥΛΛΟΣ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΔΡΑΧΜΟ ΠΟΥ ΒΑΣΤΟΥΣΕ ΤΟ ΞΕΦΤΕΡΙ ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΡΑΜΠΙΟΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΥΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΜΑΘΕ ΤΟΝ ΧΟΥΦΤΩΝΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ 13-14 ΒΑΡΟΥΣΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΣΤΙΣ 300 ΓΙΑΡΔΕΣ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 100%…ΣΤΑΓΟΝΑ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΩ ΓΛΥΦΤΟΝ ΟΛΟ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΓΛΥΦΩ ΓΛΥΦΩ ΠΑΤΕΡ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΤΡΙΦΤΟ ΠΕΡΙΚΛΑΝΟΔΙΑΣΤΟ ΠΑΕΙ Η ΣΟΥΦΡΑ ΤΙΝΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΡΔΟΦΥΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ε ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΛΟΥΤΣΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΖΕ ΜΕΙΝΑΝΕ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΡΔΟΦΥΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΝΕΕΙ ΜΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ? ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΒΡΙΣΙΔΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΙΠΕΣ ΟΛΑ ΚΙ'ΟΛΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ ΕΠΑΝΩ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΑΛΛΑ ΑΜΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΟΟΠ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ….ΔΩΣΤΟΥ ΠΙΠΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΡΥΠΑ….ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΤΖΟΚΟΝΤΑΣ Ε ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ Η ΠΙΠΑ ΤΟΥ ΖΑΓΚΛΑΡΑ….iiiihaaaaaa yaaaa yaaaaa

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 11:04 μ.μ.
    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 11:02 μ.μ.
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΠΟΥ "ΛΑΤΡΕΥΕΙ" ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΗ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΑΤΑΝΟΛΆΤΡΗ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΨΩΡΡΑ, ΖΑΓΚΛΑΡΩ, ΣΤΑΓΑΚΑΙΝΑ, ΓΥΦΤΑΞΟΥΛΑ, ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ, ΜΑΝΕΣΗ.

    ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ.

    ΕΜΑΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ.

    ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΛΙΠΑΚΙ, ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΡΙΔΑΚΙ.

    ΠΟΥ ΧΕΙ ΠΑΕΙ, ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ Η ΜΑΡΙΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΥ ΧΕΙ ΠΑΕΙ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ, Ο ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟ ΠΟΝΤΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΠΟΥ ΚΑΚΑΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΜΑΡΙΑ.

    Εσούρωσα κι αργήσαμε, μα όσο και να φταίω
    περπάτα να προλάβουμε το τραμ το τελευταίο

    Ντράγκα ντρουγκ το καμπανάκι
    Ντράγκα ντρουγκ μες στο βραδάκι
    Ντράγκα ντρουγκ κι αμα φυτρωσει* να το πεις
    στον Θεοδωση.

    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΘΑ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ , ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΥΝΤΗ.

    ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΤΑΖΗ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΡΙΔΑΚΙ, ΦΙΛΑΝΕ ΠΟΔΙΑ, ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΑΙΔΟΙΑ.

  17. MAD DOG δεν θα συγκρινα ποτε τον Ελληνικο πολυθεισμο με τον μονοθεισμο
    επειδη ομως ο πολυθεισμος αφησε να γεννηθη σε εμας η δημοκρατια δεν συμαινει οτι εγινε το ιδιο και με τους Αιγυπτιους(οπου αχουν αντιφραψει πολλα οι εβραιοι στην θρησκεια τους)..
    οι μονοθειστικες θρησκειες ακριβως επειδη ειναι μονοθειστικες ολοι ειναι εχθροι τους δεν ειναι θεμα μονο των Ελληνων στη παλαια διαθηκη εχεις διαβασει το τι λενε για τους Αιγυπτιους?(σου στελνω αποσπασματα καμια φορα)δεν γουσταρουν αλλους πανω απο το κεφαλι τους ΤΕΡΜΑ και αναλογα διαμορφονονται και οι οπαδοι τους..(γιαυτο και οι Ελληνες ημασταν συνεχεια αυτοκαταστροφικοι αφου και η θρησκεια μας ηταν ενα χαος!
    παρε ποραδειγμα τους μονοθεοιστες
    Ματθ. 5,29Εάν δε ο δεξιός σου οφθαλμός νοσή και σε ενοχλή και υπάρχη φόβος να βλάψη όλον το σώμα, βγάλε τον και πέταξέ τον μακρυά από σε. Διότι συμφέρει εις σε να χαθή ένα μέλος του σώματος, παρά να ριφθής μαζή με όλον το σώμα εις την γέενναν του πυρός. (Δηλαδή εάν ένα πρόσωπον πολύτιμον και αγαπητόν, όπως ο δεξιός οφθαλμός, σε εξερεθίζη προς αμαρτίαν, χωρίσου οριστικώς απ' αυτό και κόψε την επικοινωνίαν μαζή του, διότι σε συμφέρει να το στερηθής το πρόσωπον αυτό, παρά να ριφθής μαζή του στο άσβεστον πυρ της κολάσεως).
    που να σηκωσει κεφαλι ο πιστος….

  18. ΠΟΣΟ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ…ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΨΩΡΡΑ – UNDERGROUND.

    ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΝΟΜΠΕΛ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΣY ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΤΟΜΗ.

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ; ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ Ή ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ.

    IAI: Kfir C -10 Block 60 Figther Jet
    https://www.youtube.com/watch?v=Hk76sSQqRpg

  19. Είσαι πολύ καλός συνομιλητής και θέλω να σε παρακαλέσω,
    τουλάχιστον όταν απευθύνεσαι σε μένα, να έχεις ένα nick name.

    Βασικά είμαι άθεος, δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση δημιουργούς και σιχαίνομαι
    την ακραία απάτη του ιουδαιοχριστιανισμού, στην περίπτωση των δικών μας Θεών,
    κατά πρώτον τους σέβομαι και κατά δευτερον ξέρω ότι δεν ξέρω τι και πως!

    Διαβάζοντας τον Όμηρο, το μυαλό μου πάει σε εξωγήινους που πετάνε με τα σκάφη τους,
    δεν ξέρω, αλλά δεν είναι Θεοί, είναι άνθρωποι με ανώτερη τεχνολογία.

    Συμφωνώ ότι η δημοκρατία μας και ο πολιτισμός μας δεν χτίστηκε από τον πολυθεϊσμό
    και οι ινδοί πολυθεϊσμό έχουν, πιστευω ότι και οι Θεοί πλάσθηκαν από τους
    ανθρώπους και πλάσθηκαν σωστά και αυτό έφερε το θαυμα αυτό του Ελληνισμού!

  20. @ 15 Οκτωβρίου 2018 – 10:51 π.μ.

    Έχω λίγη δουλίτσα τώρα, τα ξαναλέμε.

  21. ……Ζουμε στην εποχη της ερευνας και της γρηγορης πληροφορησης ευτυχως τα νεα παιδια το ζουνε απο μικρη ηλικια!
    οποτε το να αφηνεις την ζωη σου να την ορισουν βιλια αγνωστου πατρος που γραφτηκαν πριν 2.000 χρονια χωρις να κανεις καμια ερευνα και να προσπαθεις να τα επιβαλεις ως αληθεια ειναι το λιγοτερο γελοιο!!.
    Οσο για εμας τους Ελληνες παντα ο τοπος μας και η γλωσσα μας μας αφηνε το περιθωριο της ερευνας και τις γνωσης οποτε το οτιδηποτε ερχετε σε αυτον τον λαο που του λεει το αντιθετο ειναι καταστροφικο!
    ..Αυτο που μπορουμε να κρατησουμε απο τους προγονους μασ ειναι την διψα για ταξιδια και γνωση και την αγαπη για το ωραιο..
    καλο ειναι να δεινεις μυθικη υποσταση στην φυση που ζεις και σε τρεφει αλλα οταν μπαινεις σε θρησκεια καλο ειναι ο λαος να μενει εκτος γιατι μπορει καποιοι μυημενοι να βλεπουν κατι διαφορετικο αλλα στα επιπεδα του λαου μονο κοροιδια και ψεμμα υπαρχει….

  22. EΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΕΛΑ ΕΛΑ….ΠΩΣ ΠΑΣ ΕΚΕΙ? ΕΔΩ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΟΛΑ ΗΡΕΜΑ ΗΛΘΕ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 0730!!! ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΧΑΛΑΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΣ 10.00 ΝΤΡΙΝ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ?….ΟΧΙ….ΧΜΜ ΗΛΘΑΝ ΠΑΡΕΑ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ Ο ΡΗΝΟ ΝΑΙ!!!…ΑΙΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΧΑΝΕ?….Ε ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ pΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΞΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΝΟΕΒΡΙΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΛΕΓΑΛΕ ΛΕΓΑΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΜΥΞΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΙΑΣΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΙΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ Ε ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΕΥΚΛΑΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΖΑΓΚΛΑΡΙΝΟΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΡΗΝΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ!!!….ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΩΩΩΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΧΑΝΩ ΤΙ ΧΑΝΩ ΩΧΧΧΧ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ??….ΝΑΙΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ ΕΓΩ ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!….ΩΧΧΧ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΕΛΩΤΑΣ ΝΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΧΑΝΩ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΗΛΘΑΝΕ ΠΡΩΙ ΝΑΤΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΓΑΜΟΤΙ…..ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΘΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙΣ Κ'ΕΣΥ? ΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΡΙΞΩ? ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΜΟΥ ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΜΕΖΕΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ F1 ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑΝ ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΟ ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΩ!!! Ε ΕΚΕΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΓΕΛΑΓΕ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΠΙΔΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΟΛΟΥΣ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ!!! ΤΡΕΛΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ ΠΟΛΥ ΕΥΘΥΜΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΚΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΤΑΠΕΛΟΦΑΓΟ ΠΟΥΤΣΟΓΥΦΤΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΜΠΑΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΥΑΜΩΣΗ …..ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΓΕΛΩΤΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑΤΙΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ…..salom….salom..

  23. Έτσι ακριβώς, τίποτα μα απολύτως τίποτα δεν έχει σχέση με αλήθεια και λογική
    από τα γραφίδια των σιωνιστών ευαγελιστών και άλλω προσκυνημένων σατανάδων.

    Πιστευ, για τον σύγχρονο άνθρωπο και ειδικά για τον Έλληνα που τον χαρακτήριζε
    πάντα η έρευνα και θεωρούσε ότι η αμφισβήτηση είναι η πεμπτουσία της ελεύθερης
    επιστήμης, "μέμνησο απιστείν", είναι επιβεβλημένο αν θέλει να λέγετε Έλληνας
    να διασταυρώσει τα της θρησκείας και όχι να είναι ένας “δούλος” και ένα “ποίμνιο ”

    Εχθές έριχναν στην πυρά τους ανθρώπους που έλεγαν η γη είναι σφαιρική ,
    σήμερα δεν μας ρίχνουν στην πυρά, τους έφυγαν τα δόντι,
    αλλά μας διασύρουν με προβοκάτσιες και ψέματα.

    Εχθές αντέδρασα όταν είδα ανάρτηση με θέμα, o παΐσιος λέει εμφανίσθηκε και
    είπε έτσι και γιουβέτσι, τρελενομαι ρε φίλε, αυτό είναι η αισχρότερη
    ύβρεις προς τον σκεπτόμενο άνθρωπο!

    Αλλά όπως και εσύ ανέφερε , η πληροφορία τρέχει με την ταχύτητα του φωτός και o καθένας έχει πρόσβαση στο ίντερνετ να βρει απάντηση, αν την αντέχει , για τα πάντα!

  24. "Τίποτα δεν μπορεί να επιβληθεί καλύτερα στον κόσμο από τη μωρολογία. Όσο λιγότερο καταλαβαίνουν τόσο περισσότερο θαυμάζουν….."
    Γρηγόριος Ναζιανζηνός (χριστιανός θεολόγος και άγιος)

    "Αυτό το πιστεύω επειδή είναι απίστευτο!".
    Τερτυλλιανός (χριστιανός θεολόγος κι απολογητής)

    Δύο αποφθέγματα που αποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο την πνευματική ένδεια στην οποία βρίσκονται οι άνθρωποι κάτω από το σκοταδιστικό πέπλο τού Ιουδαιοχριστιανισμού.
    Πνευματική ένδεια, που είναι κωμική και τραγική.

    Για κάποιον που διαθέτει ελάχιστο κριτικό πνεύμα και σκέψη, που δεν χειραγωγείται ως "πρόβατο" και δεν έχει κάποιο συμφέρον, η ανάγνωση ελάχιστων μόνο χωρίων τής Αγίας Γραφής είναι αρκετή,
    για να τον κάνει να ψάχνει μέρος να πάει να ξεράσει, ή να κρατάει την κοιλιά του από τα γέλια.

    Η Αγία Γραφή δεν είναι τίποτε άλλο από ένα συνονθύλευμα κακογραμμένων και πλαστογραφημένων βιβλίων, όπου κυριαρχούν η γελοιότητα, η ανηθικότητα, το αίμα,
    το μίσος, η εκδίκηση, οι απειλές, οι κατάρες.

  25. O καλοπουλος ε? ο αρχιμασονος μαλακας!

  26. Η ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΗ "ΥΒΡΕΙΣ" ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΩ Η ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΤΟΦΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΣΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΚΑΙ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ Η ΜΠΟΧΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ.

    Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΟΣΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

    ΨΟΦΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΟΚΟ ΜΟΚΑ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ.

    ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

  27. ο δικηγορος πετυχε συναντηση με τον πρωτο γραμματεα της πρεσβειας της Σουηδιας για την ερχομενη δευτερα 22/10 και θεωρησε σοβαρη την εγγραφη καταγγελια μας τωρα σειρα εχει η ΔΗΕ που οπως ειπε ο δικηγορος θα γινει μεσα απο την Σουηδικη πρεσβεια
    ευχομαι στη συμμορια καλα ξεμπερδεματα

  28. Τι με λες τώρα!
    Από την τρομάρα σφίχτηκαν τα αρχίδια μου!

  29. …ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΡΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ????
    ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΛΕΡΕΣ ΕΙΣΑΙ!
    ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΠΟΤΕ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ?
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ-ΥΠΟΚΡΙΤΗ!!

  30. ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΙΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ???

  31. ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.

    ΟΥΣΤ ΗΛΙΘΙΟ ΨΩΡΡΟΓΙΔΟ!!!

  32. Και δε με λες, θέλετε μεταφραστή?
    Τιμές λογικές, κάθε σελίδα και ένα τσιμπουκάκι!

  33. AΣ ΠΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΚΕΙ ΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΑΣ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΕΙΡΟ ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ 200 ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΧΑΣΙΚΛΗΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΚΙΑ. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΠΟΥΝΑΕΙ ΓΙΑ ΣΟΥΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΛΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΥΠΠΑΡΧΕΙ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ. ΔΩΣΤΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΕΤΟΝ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑΧΙΛΙΑ ΟΝΟΜΑΤ Ο ΑΠΙΟΣ ΚΑΡΑΓΛΟΣ ΓΕΡΟΜΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΔΙΜΗΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΤΥΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗ Η ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΕΛΙΔΑ. ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΛΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΧΕΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.

  34. Ρε συ, μα πως μιλάς έτσι για έναν πατριώτη σου ρε?
    Πες που είσαι να έρθω να σε βρω να πιούμε ένα τσιπουράκι,
    να κάνουμε και κανα διφυλακι και να τα βρούμε, έλα λέγε!

  35. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ

    ΓΙΑ ΧΕΣΤΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΓΥΦΤΟΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΓΥΦΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ:

    ΤΟ ksipnistere.com ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ Η ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!!!!

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:16 π.μ.
    14 Οκτωβρίου 2018 – 9:47 π.μ.

    Γιαννόπουλε, αν οι σταυροί που χώνεις στον πρωκτό της μάνας σου δεν βοηθάνε,
    να λαδώσεις με το λάδι της καντίλας ένα μανουάλι και να το χώσεις,
    με την βοήθεια του γιαχβέ θα γίνει το θέλημα σου!

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.

  36. Σκατά στα μούτρα τα δικά σου εβραιογαμημένε.
    Άνοιξε τα στραβά σου και κοίτα τα σχόλια ρε πανιβλακα,
    σε όλες της αναρτήσεις να δεις ντουβάρι πιοι βρίζουν, καραγιόζη.

  37. Και "γυφτοκατσαπλιάδες" είναι το άπλυτο βρωμομούνι
    της καραπουτάνας αλβανίδας μάνας σου, μπάσταρδε.

  38. ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ

    ΤΟ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ

  39. δεν ειπα συναντηθηκαν ειπα δωσαμε τη καταγγελια και μας εκλεισαν ραντεβου
    για την ερχομενη Δευτερα κρινωντας τη καταγγελια σοβαρη ορον αφορα το διερμηνεα εξυπνοι η πρεσβεια της Σουηδιας δεν μας ζητησε διοτι ο δικηγορος μου ξερει αγγλικα και γερμανικα και η καταγγελια εγινε εκτος απο ελληνικα και στην αγγλικη που θεωρειτε
    επισιμη γλωσσα της ευρωπαικης ενωσης και διεθνως αν δεν το πιστευει η συμμορια θα βαλω το γατο μου να κλαει οταν ερθει η ωρα θα το πιστεψει
    καλα ξεμπερδεματα γιατι οπως μας ειπαν οι Σουηδοι ειναι πολυ ευαισθητη χωρα σε θεματα ρατσισμου και υβρεων
    και απο δω και περα γραψεις δεν γραψεις σβησεις δε σβησεις βρισεις δεν βρισεις εσυ και οι ομοιοι σου λιγο με νοιαζει αυτο που ηθελα το εκανα
    μαααατς μουουουτς

  40. μωρη γρια ανωμαλη γυφτοσουδεζα ζαγκλαρω εχειs ψιλα σκατα να χαλασειs μια κουραδα;ΟΥΣΤ Π@ΥΣΤΗ!

    ρε π@υστροντιγκιντογκα λενε στο χωριο οτι η μανουλα σου σε εβαζε και εκανεs τραμπαλα σε ενα π@υτσο καβαλα;;;απο τοτε σου εμεινε το κουσουρι;;;Π@ΥΣΤΗ;;;

    Διεστραμμενε ανωμαλε ματακια ηδονοβλεψια μπανιστηρτζη που τραβουσεs μ@λακι@ μπροστα στην αδελφη τηs μαναs σου σκεπασμενοs με ενα σεντονι το ειπεs….ανωμαλε Π@ΥΣΤΗ!!!

    Δεν εχειs να μαs πειs τιποτα για την ψ@λοχυμενη κ@λοτρυπιδα σου αντιχριστιανε μασονε ελεεινε καμπαλιστη ανωμαλε διεστραμμενε Π@ΥΣΤΗ;;;κ@λογ@μημενε του δια;;;
    βρωμοκαΜΠΙΝΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΠ@ΥΣΤΗ!!!

    ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

    το καυμενο το πατερακη λενε στα ευκλανια γραφεια οτι η κ@λοτρυπιδα του ειναι σε ασχημη κατασταση ανοιξαν τα κ@λοτρυπιδοραμματα του του Π@ΥΣΤΗ αηρ αηρ αηρ αηρ αηρ

  41. ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ = ΕΥΤΑΞΙΑΣ
    ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΑΓΑΚΗΣ
    ΜΟΡΦΕΑΣ ΜΑΝΕΣΗ

  42. Μα και εγώ αυτό ήθελα, να συναντηθούμε για
    να σου πω ένα μυστικό και να πεθάνεις στο γελειο!
    Γιατί όταν γίνεται μήνηση υπάρχει το όνομα του μηνητή.

    Ότι είπα βλακα υπάρχει στο ίντερνετ ψάξε και θα τα βρεις, μουνί.
    Ποτέ δεν έσβησα τίποτα.

  43. ΕΥΤΑΞΙΑΣ:

    ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΨΟΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ

    ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ .. ΟΠΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ
    ΜΑΝΕΣΗ ΑΠΟ ΑΧΑΙΑ

  44. που να δεις το μυστικο το δικο μου τι γελια θα κανεις μεχρι δακρυων
    η καταγγελια εγινε αστοιχειωτε οχι μηνυση
    η μηνυση θα κατατεθει σε εισαγγελεα οχι στη πρεσβεια και ολα αυτα τα τυπικα θα γινουν μετα απο ερευνα γιατι εγω μπορει να ξερω ποιοι εισαστε αλλα αν οι ιδιοι δεν σας πιασουν πως θα γινει μηνυση αν και εισαι αγραμματο κοροιδο να σου εξηγησω η μηνυση μετα γινεται αυτεπαγγελτα καλα τετοιο τιμ δικηγορων που θα κλεινατε φυλακη τον κυριο γιαννοπουλο
    δεν σας εχουν πει πως γινονται ολα αυτα?
    δωσε και ενα φιλι στον ευταξια στον καθρεφτη σου χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

  45. Είσαι πολύ μα πάρα πολύ καραγκιόζης.
    Δηλαδή τώρα με απειλείς, με πληροφορείς για να με προστατευσεις,
    με ενημερώνεις ότι θα με πάρεις πίπες? Τι ακριβώς κανείς?
    Α!! θέλεις να με τρομάξεις, ο γραμματέας από το Σουηδικό πρεσβεία
    θα βάλει το ιντερπόλ να με βρει, στην Σοκχόλμη, στα βουνά
    της Κρήτης, στα καλάβρυτα, ίσως και στον Χολομώντα!

    Και θα με κάνει ντα γιατί είπα τα σύκα σύκα!
    Χα..χα.. να ρωτήσεις την τασούλα, αυτό το πουτανάκι ξέρει!
    Αν και πίσω από το τασούλα, κρύβεται μια κατίνα με μούσια.

  46. τα σβησεις δεν τα σβησεις ολα υπαρχουν ευταξουλα μου….!!!!!

  47. Τι να σε πω τώρα, σφίξανε τα αρχίδια μου ρε,

  48. βρες παιδες μην ασχολειστε στα σοβαρα μαζι του
    απο τον κορυδαλλο γραφει ο βρωμοπουστας
    τι αλλο χειροτερο να παθει το χαμενο κορμι
    πηγαδι του τον εχουν κανει τον πατο οι ισοβιτες

    καταγγελια να κανετε για το μπλογκ που φιλοξενει το ελεεινο καθικι

  49. σε απειλω που σου λεω οτι εκανα καταγγελια ? την αληθεια σου γραφω και ειναι δικαιωμα μου σαν ελλην πολιτης
    να σε φτασω μεχρι τη φυλακη για οσα εχεις γραψει εσυ και οι αλλοι
    και επειδη αηδιαζω που μιλω μαζι σου
    ουτε προκειτε να σου ξαναγραψω
    απο δω και στο εξης κανε οτι θελεις
    η δικαιοσυνη θα ασχοληθει με σας ολους

  50. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΦΡΑΠΕ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΟ Ε ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ Ε ΠΟΥΤΣΟΓΕΡΕ? ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΦΟΡΑΣ ΠΑΜΠΕΡΣ? ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ Ο ΠΟΥΤΣΟΓΕΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΔΕΙΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΜΙΑ ΚΑΥΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΙΝΤΕ ΒΡΕ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΣΑΠΟΕΛΟΠΟΥΣΤΑ ΙΔΡΩΤΗΡΙΑ ΕΒΓΑΛΕ Η ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?

  51. Θα με κλάσεις τα αρχίδια ιουδαιοχριστιανε,
    γαμώ την εβραϊκή σου τσίμπλα ανθέλληνα

  52. Δεν σε Γαμω Ζαγκλαρα γιατι σε γαμησα μικρον στην κουνια….

  53. Έλα να σε πω και ένα ποιματάκι που έγραψα σαν επιδόρπειο, το κύριο
    γευμα θα το τρως κάθε μέρα με συνοδία την πουτσάρα ττου Ζαγκλάρα!

    Τα θεϊκά τα μπούτια σου μαρία μου επόθησα να χυσω, δεήσεις
    έριξα έριξα πολλές, προς την σιών κοιτώντας, έλα μια χάρη
    σου ζητώ, στον μελαχρινό σου πάτο άσε με να μπω!

    Μα τον πούστη τον γελαδάρη τον γιαχβέ, εκαύλωσα!

  54. Και πούσαι, κουκλίτσα, θα σε λέω "τασούλα" έτσι δε σε λένε?
    Φιλάκια

  55. ΤΑΣΟΥΛΑ ΕΙΠΕΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΥΤΑΞΙΑΣ !!
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ…….

  56. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟ

  57. ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ .. … ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΑΣΟΥΛΑ
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ "ΕΥΤΑΞΙΑΣ"

Comments are closed.