IMIA-ΣΚΟΠΙΑ: ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ


Η «κρίση των Ιμίων», που συνυπάρχει με τη μικρότερης σημασίας κρίση για τα Σκόπια (λόγω της μηδαμινής στρατιωτικής δύναμης των...
Σκοπιανών), δεν είναι κεραυνός εν αιθρία αλλά αναπόφευκτο επακόλουθο των διεθνών εξελίξεων γύρω μας, αλλά και της μετατροπής της χώρας μας σε πλήρες προτεκτοράτο της Υπερεθνικής αλλά και της Σιωνιστικής Ελίτ, παρόμοιο του οποίου δεν έχουμε ξαναδεί στην Ιστορία μας, παρόλο που από τότε που απέκτησε η χώρα μας την ανεξαρτησία της, ήταν πάντα εξαρτημένη από ξένες δυνάμεις.


Μετά όμως από την Οικονομική καταστροφή που μας επέβαλαν οι ξένες και ντόπιες ελίτ με στόχο την πλήρη ενσωμάτωση της χώρας στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης και τον διορισμό από αυτές μιας Κατοχικής κυβέρνησης που παριστάνει την «Αριστερά» (αλλά αποτελείται στην πραγματικότητα από πολιτικούς απατεώνες –βο(υ)λευτές και άλλους που παριστάνουν την Κυβέρνηση– που δεν έχουν καμία σχέση με τα ιδανικά της Αριστεράς, ειδάλλως θα είχαν παραιτηθεί από το 2015 αντί να υπογράψουν το πιο καταστροφικό Μνημόνιο όλων), η χώρα έχασε όχι μόνο κάθε ίχνος οικονομικής και πολιτικής κυριαρχίας που είχε μέχρι τότε, αλλά ακόμη και τη δυνατότητα να ελέγχει την ίδια την εδαφική ακεραιότητά της.

Έτσι, τη στιγμή ακριβώς που η Υπερεθνική Ελίτ (Y/E) συγκεντρώνει την προσοχή της στη γειτονιά μας όπου αν επιτύχει το σχέδιο αυτής και των Σιωνιστών για τον διαμελισμό της Συρίας αλλάζει ριζικά ο χάρτης της Μέσης Ανατολής, εντείνεται η κρίση των Ιμίων. 

Και είναι ο διαμελισμός της Συρίας καθοριστικής σημασίας εφόσον, ακόμη και αν συνεχιστεί το Μπααθικό καθεστώς Άσσαντ σε μια κουτσουρεμένη χώρα περικυκλωμένη από εχθρούς, αυτό θα σημάνει την πλήρη εξουδετέρωση του άξονα Ιράν-Συρίας-Χεζμπολά που κάλλιστα θα μπορούσε ν’ ακολουθηθεί από την ανατροπή του Ιρανικού καθεστώτος μέσα από ένα συνδυασμό κάποιας «ροζ επανάστασης» που θα στηρίζεται από το νέο όργανο της Υ/Ε σε Συρία, Ιράν και Ιράκ: το «νέο Ισραήλ» των Κούρδων.

Για την επιτυχία όμως των σχεδίων αυτών παίζει αποφασιστικό ρόλο η Τουρκία, η οποία έχει κάθε λόγο να μην επιτύχει η υλοποίηση του Κουρδιστάν το οποίο θέτει δυναμίτιδα στην ίδια την ακεραιότητα της Τουρκίας (η οποία δεν αποκλείεται να είναι επίσης στόχος της Υ/Ε). 

Και αυτό διότι η Τουρκία, μετά το αποτυχόν πραξικόπημα των ντόπιων ελίτ σε συνεργασία με την Υ/Ε, δεν είναι πια ένα δυτικό ημι-προτεκτοράτο όπως ήταν πριν (και ήταν και η Ελλάδα πριν να γίνει πλήρες προτεκτοράτο μετά την οικονομική καταστροφή). 

Η Τουρκική ελίτ υπό τον Ερντογάν προσπαθεί αυτή τη στιγμή να χαράξει κάποιο ‘αυτόνομο’ ρόλο μέσα στο ΝΑΤΟ, με την απειλή ότι αν δεν ικανοποιηθούν τα γεωστρατηγικά συμφέροντά της θα προσχωρήσει στον άξονα Ρωσίας-Ιράν -Συρίας, πράγμα που θα ήταν καταστροφικό για την Υ/Ε και τους Σιωνιστές. 

Με βάση αυτό το σκεπτικό (που κρύβουν οι λογής-λογής δυτικοτραφείς «διεθνολόγοι» μας των καναλιών που παριστάνουν σήμερα τους Τουρκοφάγους, επειδή ξέρουν ότι αυτή είναι και η γραμμή της Υ/Ε) μπορούμε να καταλάβουμε την πραγματική σημασία της κρίσης των Ιμίων.

Στο σκεπτικό αυτό, η Ελλάδα, εάν δεν είχε μια κατοχική κυβέρνηση, θα μπορούσε και αυτή να προσχωρήσει στον ίδιο άξονα βγαίνοντας από την ΕΕ –που μας οδήγησε στην οικονομική καταστροφή—αλλά και από το ΝΑΤΟ. 

Δηλαδή, την στρατιωτική συμμορία της Υ/Ε η οποία, εκτός του ότι μας έκανε συνένοχους στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξε το ΝΑΤΟ ενάντια στους λαούς της Γιουγκοσλαβίας, του Αφγανιστάν, του Ιράκ, της Λιβύης, της Συρίας και της Ουκρανίας, μας έχει ήδη οδηγήσει σε σειρά νέων καταστροφών. 

Όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και πρωτύτερα, όταν σιωπηρά επέτρεψε τους διωγμούς στην Κωνσταντινούπολη που την ερήμωσαν από το Ελληνικό στοιχείο, αλλά και σήμερα δεν θα δίσταζε να προχωρήσει και σε νέα περιτομή της εδαφικής κυριαρχίας μας στο Αιγαίο (ή τη Μακεδονία), σε αντάλλαγμα ενός Τουρκικού συμβιβασμού για το Κουρδιστάν που θα επέτρεπε, για παράδειγμα, την ίδρυσή του αλλά σε κάποια απόσταση ασφαλείας από τα Τουρκικά σύνορα!

 Η συμμετοχή μας επομένως στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέες καταστροφές για την Ελλάδα τόσο στα Σκόπια (για να εξασφαλιστεί η ένταξή τους στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ) όσο και στο Αιγαίο. 

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]