ΚΚΕ: Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να παρουσιάσει ένα ανύπαρκτο μοντέλο ανάπτυξης

"Την ημέρα που ξεκινάει η συζήτηση για την τρίτη αξιολόγηση και ο νέος γύρος επίθεσης στα λαϊκά δικαιώματα, μόνο 'θυμηδία' προκαλούν οι παρεμβάσεις του κ. Τσίπρα, ο οποίος,
συνεχίζοντας τον ρόλο που έχει αναλάβει τελευταία, ως 'διαφημιστής καπιταλιστικών επιχειρήσεων', προσπαθεί να παρουσιάσει ένα ανύπαρκτο 'μοντέλο' ανάπτυξης, που δήθεν δε θα έχει το καπιταλιστικό κέρδος ως αυτοσκοπό και δε θα εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους". Αυτό σημειώνει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στις εγκαταστάσεις της Apivita.
"Ενώ, όσον αφορά τον αγροτικό τομέα, αυτό το μοντέλο δήθεν θα αξιοποιεί τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, όταν αυτές ακριβώς οι δυνατότητες υπονομεύτηκαν εξαιτίας της πολιτικής της ΕΕ και των συμφερόντων του κεφαλαίου, που ξεκάθαρα σήμερα υπερασπίστηκε ο κ. Τσίπρας" καταλήγει το σχόλιο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ Κυνηγα τον σύγχρονο Γιάννη Αγιάννη που κλέβει την φρατζόλα το ψωμί για να ζήσει,
    ..όταν το «κράτος» με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τού κλέβει το 70 με 80% του εισοδήματός του για να το δώσει στους τοκογλύφους.
    Οι ληστές των διάφορων λιστών Λαγκάρντ, και των πρώτων τραπεζιών πίστα στα σόου της υποκουλτούρας της Μυκόνου, μένουν ανεξέλεγκτοι και αλώβητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]