Mαζευτηκαν οπως καθε φορα στο Νταβος τα ψυχοπαθη ζωα που θελουν να αλλαξουν την ιστορια της ανθρωπινης υποστασης,οι περισσοτεροι ακυρωσαν της συμμετοχη τους και δεν πηγαν,αλλοι γιατι ειναι προ του ταφου η αρρωστοι και αλλοι για αγνωστους μεχρι στιγμης λογους.

Μερικα απο οσα μαθαινουμε ειναι οτι:

Θελουν να δημιουργηθουν στις πολεις περιοχες 15 λεπτων.

Τι ειναι αυτο?

Περιοχες οπου θα υπαρχουν τα παντα που χρειαζομαστε ωστε να μην μετακινουμαστε με αυτοκινητα πλεον,αυτο δεν ειναι τοσο αθωο οσο ακουγεται,επομενος στοχος θα ειναι να μην μετακινουμαστε καθολου εξω απο τις περιοχες αυτες,ενα γεωγραφικο λοκνταουν οπου οι κατοικοι καθε περιοχης θα μπορουν να κινηθουν με οποιοδηποτε μεσο δεν ρυπαινει αλλα οχι εκτος αυτης της περιοχης.

Καταργηση καθε μεσου που χρησιμοποιει ορυκτα καυσιμα. Οπως αυτοκινητα,αεροπλανα κλπ

Aυτα θα ισχυουν μονο για τους πληθυσμους,οχι για τους ψυχοπαθεις τους ιδιους.

Και πως θα το ελεγχουν αυτο?

Εδω ερχεται το ψηφιακο κρατος και η κινητη τηλεφωνια να βοηθησει.

Με το σημα του κινητου μπορει καποιος να εντοπιζει που βρισκεται ο καθε ενας απο εμας,οποτε αυτο ειναι απλο και ευκολο,με την ψηφιακη μεταβαση επισης θα μπορουν να ελεγχουν τις κινησεις μας,το επομενο σταδιο θα ειναι αυτο που συμβαινει και στην Κινα οπου χιλιαδες καμερες εντοπιζουν οσους κινουνται κατα περιοχη.

Και θα μου απαντησεις,χαχαχα,εγω δεν θα εχω κινητο μαζι μου,πως θα με βρουν?

Εδω φοραγες διπλη μασκα για να πας μεχρι τον καδο σκουπιδιων για να μην φας προστιμο,εδω θα επαναστατησεις? 

Λετε να μην τα εχουν σκεφτει πως θα τα επιβαλλουν ολα αυτα?

Μετα απο αυτο θα μας πουν τι πρεπει να τρωμε για να μην επιβαρυνουμε το περιβαλλον,οτι παραγεται επιβαρυνοντας το περιβαλλον θα απαγορευτει,αστειο ακουγεται αλλα δεν ειναι,με την ψηφιοποιηση της οικονομιας στοχος τους ειναι να καταργηθει τελειως το πραγματικο χρημα,ετσι θα μπορουν να ελεγχουν μεσω των καρτων τι αγοραζει καποιος και απο που,επισης με αυτον τον τροπο θα απαγορευεται να αγορασει καποιος τροφιμα η αλλα ειδη που δεν επιτρεπονται απο το συστημα,η καρτα απλα δεν θα δινει εξουσιοδοτηση να συμβει αυτο.

Οι ιδιοκτητες των πολυεθνικων που παραγουν και διακινουν τα τροφιμα που τρωμε ειναι μερος των ψυχοπαθων του WEF και ειναι προετοιμασμενοι για αυτο,δεν ξερω αν σας εχει κανει εντυπωση η προσπαθεια των τοπικων σουπερ μαρκετ για την προωθηση εναλλακτικων τροπων τροφης,εσας σας βρηκε ετσι “τι ωραια που τα λενε”η σκεφτηκατε γιατι τωρα?

Επομενο νεο απο την φωλια των ψυχοπαθων ειναι οτι θελουν τον ελεγχο της ενημερωσης.

Τον εχουν ηδη αλλα θελουν ολοκληρωτικο ελεγχο,κοινωνικα δικτια,μπλογκς,ανεξαρτητα μεσα.

Και πως το παρουσιαζουν για να φανει ωραιο?

Λενε οτι οποιαδηποτε αποψη αντιθετη με οσα διακινει η προπαγανδα τους ειναι και θα ονομαζεται”παραπληροφορηση”

Θα σας λενε δηλαδη οτι το εμβολιο ειναι καλο,οποιος πει το αντιθετο θα στοχοποιειται,δεν ξερω με τι τροπο θα μπορουν να τον τιμωρησουν αλλα δεν θα τον αφησουν να συνεχισει να σας”παραπληροφορει”

Ζησαμε το πειραμα αυτο στην διαρκεια της πανδημιας,ξερουν οτι λειτουργει.

Σκεφτειτε λοιπον τις επιπτωσεις που θα εχει κατι τετοιο,μονη ενημερωση-πληροφορηση θα ειναι αυτη που θα δινει το κεντρικο κρατος,οτιδηποτε εξω απο αυτη θα ειναι παρανομη.

Ας τα βαλουμε τωρα ολα αυτα μαζι.

Θα ζουμε σε συγκεκριμενες περιοχες και δεν θα μπορουμε να μετακινηθουμε πανω απο μια αποσταση 15 λεπτων απο το σπιτι μας,θα μπορουμε να καταναλωνουμε με ψηφιακο χρημα σε αυτη την περιοχη μονο οτι χρειαζομαστε,δεν θα δινει εγκριση εκτος αυτης,θα τρωμε οσα μας λενε οτι πρεπει να φαμε και οτιδηποτε εκτος αυτης της λιστας δεν θα εγκρινεται,επισης δεν θα εγκρινονται ειδη οπως ενδυσης η οτιδηποτε αλλο επιβαρυνει με την κατασκευη του το περιβαλλον,θα εχουμε σαν μονη πληροφορηση τα κεντρικα μεσα ενημερωσης και οποιοι διακινουν αντιθετες αποψεις θα διωκονται,τροποι υπαρχουν ωστε να σταματησουν οπως να τους απαγορευεται να εχουν προσβαση σε αγορες,ταξιδια,ακομα και τροφιμα,οποτε η θα σιωπουν η θα εξοντωνονται.

Σας θυμιζει κατι απο οσα σχεδιαζουν αυτο που ζειτε σημερα?

Η κατι χειροτερο απο τον σκληρο κομμουνισμο επι Σοβιετικης ενωσης?

Φυσικα αυτα ειναι τα ηπια μετρα,μενει ακομα να δουμε με ποιον τροπο θα εξολοθρευσουν τον πληθυσμο ωστε να μπορεσουν να σωσουν τον πλανητη…κατα την αποψη τους…..αν αποτυχε το εμβολιο κατι αλλο πρεπει να βρεθει,η νεος ιος,η κατι ακομα αγνωστο.

Οσοι συνεχιζουν να λενε οτι ολα αυτα ειναι θεωριες συνωμοσιας θα πρεπει να διαβασουν πολυ πριν το αναφερουν ξανα,πλεον οι πλουσιοτεροι ψυχοπαθεις στον πλανητη,οι μεγαλυτερες εταιρειες και οργανισμοι,οι εκκλησιες,οι πολιτικοι ολων των ταχα ιδεολογιων ειναι προσκεκλημενοι στις συναντησεις που οργανωνει το WEF.

H δουλαρα του Σβαμπ μιζαδορος και ωτακουστης πρωθυπουργος μας και ολοι των υπολοιπων κομματων ασπαζονται τις ιδεες του,ο Χαραρι κανει συναντησεις μαζι τους.

Η δουλαρα εχει πειραματιστει με ολα αυτα,με τις καρτες Τουρισμος για ολους, North evia-Samos pass,το fuel pass,το market pass.Ετσι οταν διακοπει η τροφοδοσια τροφιμων που απαγορευονται η με αγορες σε συγκεκριμενες περιοχες το συστημα ξερει πως θα τις προετοιμασει.

Η δουλαρα εχει διχασει και στοχοποιησει και τιμωρησει με απολυσεις,αναστολες και προστιμα οσους δεν υπακουσαν σε οσα διεταξε.

Η δουλαρα εκανε τον τυπο και τα μιντια κωλοφυλλαδες για να σκουπιζομαστε.

Η δουλαρα εκανε τις 4 εξουσιες μια,την δικη του.

Η δουλαρα εδωσε ασυλια σε ειδικους που σας επεισαν να διακινδυνεψετε την ζωη σας και οσοι παθατε ζημια η χασατε δικους σας βρηκατε το κενο και την αδιαφορια.

Η δουλαρα εχει κανει θαυματα με την ψηφιοποιηση κι εσεις χαιρεστε και κατεβαζετε ψηφιακες ταυτοτητες και διπλωματα στο κινητο.

Η δουλαρα εχει ετοιμασει την χωρα για οσα ερχονται,τι ανταμοιβη θα εχει δεν ξερω αλλα ελπιζω να του δωσουν 1 καλο βαρελι με σκατα εως το κεφαλι στην κολαση.  

Σειρα της επομενης δουλαρας να αποτελειωσει οσα χρειαζονται.

Σας τα λενε καθε μερα πλεον οι ιδιοι……

Αλλα για εσας ειναι θεωριες συνομωσιας.

Μεχρι να ερθει η ημερα που θα ξυπνησετε και δεν θα μπορειτε να πατε μεχρι την πλατεια της γειτονιας σας.

Αν ζειτε ακομα φυσικα. 

Οχι οτι οι υπολοιποι που θα επιβιωσουν θα ζουν ζωη χαρισαμενη,χακαρισμενα οντα θα ειναι,μισοι ανθρωποι και μισοι ρομποτ.

Θεωριες συνομωσιας λεγατε ε?

Οι ψυχοπαθεις που καταστρεφουν τον πλανητη με τις επιχειρησεις,βιομηχανιες τους και γεμιζουν με πλαστικο και αχρηστα προιοντα για να κερδιζουν δις…θελουν να εξοντωσουν τους αχρηστους καταναλωτες που τους εκαναν ζαπλουτους.

Βληματα.

https://harrytsopanos.blogspot.com/2023/01/wef-2023.html

loading...