Με Λαϊκό Ψήφισμα Ζητούν στον Τραμπ Να Χαρακτηριστεί ο Σόρος Τρομοκράτης

Eurasia Review, ΜΙΝΑ, September ,2017

Σε λιγότερο από δυο εβδομάδες ένα λαϊκό ψήφισμα προς τον Λευκό Οίκο, που ζητεί να κηρυχτεί ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζωρτζ Σόρος εσωτερικός τρομοκράτης και να κατασχεθεί η πολλών δισεκατομμυρίων περιουσία του, συγκέντρωσε σχεδόν αρκετές υπογραφές για να αναγκάσει την κυβέρνηση Τραμπ να εκδώσει μιαν επίσημη απάντηση.

Το Ψήφισμα, που έχει ήδη συγκεντρώσει 80.000 υπογραφές – μόλις 20.000 λιγότερες από τον αριθμό των 100.000 που επιβάλλει την κυβερνητική ανταπόκριση –κατηγορεί τον Σόρος ότι είναι ένοχος ανατρεπτικής δράσης με την χρηματοδότηση οργανώσεων που ενισχύουν τους βίαιους αντι-διαδηλωτές της οργάνωσης Αντίφα και άλλες επικίνδυνες αριστερίστικες ομάδες.

Την περασμένη βδομάδα αναφερθήκαμε σε ένα αντίστοιχο ψήφισμα, το οποίο καλούσε τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να κηρύξει την Αντίφα τρομοκρατική οργάνωση. Το ψήφισμα αναμένει ακόμη μιαν επίσημη απάντηση, αλλά σε μιαν υποσχόμενη εξέλιξη, η εφημερίδα Πολίτικο ανέφερε ότι το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας χαρακτήρισε σε εσωτερικά υπομνήματα τη δράση της οργάνωσης «εσωτερική τρομοκρατική βία».

Την περασμένη βδομάδα τα αφηγήματα του συστημικού Τύπου μεταστράφηκαν αποφασιστικά εναντίον της Αντίφα, με την Ουάσιγκτων Ποστ, το Μπλούμπεργκ και το Ατλάντικ να δημοσιεύουν ρεπορτάζ επικριτικά για τις μεθόδους της οργάνωσης.

Το ψήφισμα εναντίον του Σόρος κατηγορεί τον ουγγρικής καταγωγής δισεκατομμυριούχο ότι χρησιμοποιεί την «Διδασκαλία Αλίνσκυ» , για την αποσταθεροποίηση της κοινωνικής τάξης. Ο Σαούλ Αλίνσκυ ήταν αναρχικός από το Σικάγο που συνέγραψε τον διαβόητο οδηγό «Κανόνες για Ριζοσπάστες», ένα βιβλίο καθοδήγησης αριστεριστών για την ανατροπή της αμερικανικής κυβέρνησης.

Το κείμενο του ψηφίσματος έχει ως εξής:

« Δεδομένου ότι ο Τζωρτζ Σόρος έχει εσκεμμένα και συνεχώς επιχειρήσει να αποσταθεροποιήσει και ενεργήσει πράξεις ανατρεπτικές εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και των πολιτών τους, δημιούργησε και χρηματοδότησε δωδεκάδες ( και πιθανώς εκατοντάδες) διακριτικές οργανώσεις, των οποίων μοναδικός σκοπός είναι να χρησιμοποιούν το μοντέλο Αλίνσκυ τρομοκρατικής τακτικής για να διευκολύνουν την κατάρρευση των συστημάτων και της συνταγματικής κυβέρνησης των ΗΠΑ και ανέπτυξε νοσηρή και ανεπίτρεπτη επιρροή στο σύνολο του Δημοκρατικού Κόμματος και σε μεγάλο τμήμα της αμερικανικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης, το Υπουργείο Δικαιοσύνης οφείλει αμέσως να κηρύξει τον Τζωρτζ Σόρος και όλες τις οργανώσεις του και το προσωπικό τους εσωτερικούς τρομοκράτες και να κατασχέσει όλον τον προσωπικό πλούτο και τα περιουσιακά στοιχεία του ίδιου και των οργανώσεών του, συμφώνως προς την ισχύουσα νομοθεσία.»

Ο Σόρος, όπως ανέφερε και το ΡΤ, έχει χρηματοδοτήσει οργανώσεις και σχέδια ανατρεπτικής δράσης .Το Ίδρυμα του Ανοιχτής Κοινωνίας έχει καταγγελθεί ότι σε συνεργασία με τις κρατικές αμερικανικές οργανώσεις USAID και National Endowment for Democracy (ΝΕD), υποκίνησε εξεγέρσεις για την εγκαθίδρυση φιλο-αμερικανικών κυβερνήσεων, όπως στη Σερβία, το 2000, την Ουκρανία, το 2014 και την ΠΓΔΜ, το 2017.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. Τόσες μυστικές υπηρεσίες ανα τον κόσμο, δεν βρίσκεται κάποιος να τον εκτελέσει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αναρωτιόμουν και εγώ μέχρι που βρήκα μόνος μου την απάντηση. Μην βλέπεις το πρόσωπο το σύστημα να βλέπεις το οποίο υπηρετεί, το κύκλωμα που έχει στήσει, ο τρόπος που λειτουργεί και μηχανορραφεί. Αν λεγόταν Μπίλ Γκέιτς , η Ζουγκενμπερκ θα άλλαζε κάτι; Δεν θα τον αντιπαθούσες το ίδιο; Έμαθα επίσης ότι ο Σόρος έχει πολύ χρήμα το οποίο όμως είναι δεσμευμένο σε τραπεζικούς λογαριασμούς, δηλαδή δεν ελέγχει ο ίδιος τα χρήματά του, κάποιοι άλλοι του έδωσαν τα χρήματα για να καταστρέφει λαούς. Το μπραντ νάμε είναι ο Σόρος από πίσω κρύβεται η παγκόσμια κυβέρνηση, δεν τον σκοτώνουν αλλά και να τον σκοτώσουν, εσύ νομίζεις ότι δεν θα βρεθεί αλλός να κάνει την δουλειά τους;

   Διαγραφή
 2. μα γιατι ειναι καλος ανθρωπος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ...

  ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]